تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 639 از 639 اولاول ... 139539589629635636637638639
نمايش نتايج 6,381 به 6,390 از 6390

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2026

پيش فرض

یعنی الان گیگی ۲۰ تومن حساب میکنن ؟ من دیگه این کثافت رو تمدید نمیکنم . برمیگردم به adsl
    خب رو همه اینترنت ها همین تعرفه اعمال میشه.
    دیگه ADSL هم به صرفه نیست. آسیاتک الان هشت گیگابایت برای سرعت هشت مگابیت رو میده 85500. چهل گیگابایت برای یک ماه با سرعت هشت مگابیت رو میده 280 هزار تومان!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2026

پيش فرض

معادله رو برعکس میخونی ۲/۷ گیگ از داخلی مصرف کنی ۱ گیگ ازت کم میشه
    عکس زیر رو نگاه کنید. دور اونها که قرمز کشیدم. آسیاتک هست. هشت گیگابایت به قول خودش بین الملل رو میده که این ور نوشته میشه 21.6 گیگابایت داخلی.
    8*2.7=21.6
      محتوای مخفی: 1 

داره خودمونی میشه NIMA_e2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کاری به داخلی ندارم.مگر کل اینترنت تو همین داخلی خلاصه شده؟
    اینها حتی تعریف اینترنت رو خراب کردن.
    طبق گفته خودشون: اگر از یک سایت که سرورش خارج ایران هست یک گیگابایت دانلود کنی چون اینترنت خارجی هست (!) حجم مصرفی 2.7 گیگابایت خواهد بود!!!
    من حتی سر این مساله باهاشون دعوام شد. حتی سایت و کانال تلگرامی بود درباره ش نوشتن. اگر آدرسشون رو پیدا کردم قرار میدم.
    تعرفه اینترنتی که به قول اینها داخلی و خارجی باشه یکی نیست بگی یک گیگابایت از سایت خارجی دانلود کردی همون یک گیگابایت لحاظ میشه.
    اگه از سایت های داخلی دانلود کنید به ازای 2.7 گیگ فقط 1 گیگ از حجم کم میشه. راه تستش هم خیلی ساده است . برنامه Steamdl.ir دانلود از استیم ، اپیک گیمز و ... رو داخلی میکنه . وقتی 100 گیگ با استیم دی ال از استیم دانلود کنید و حجمتون رو چک کنید میبینید به جای 100 گیگ فقط 37 گیگ حجم کم کزده . من یکباز خودم این تست رو انجام دادم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2026

پيش فرض

اگه از سایت های داخلی دانلود کنید به ازای 2.7 گیگ فقط 1 گیگ از حجم کم میشه. راه تستش هم خیلی ساده است . برنامه Steamdl.ir دانلود از استیم ، اپیک گیمز و ... رو داخلی میکنه . وقتی 100 گیگ با استیم دی ال از استیم دانلود کنید و حجمتون رو چک کنید میبینید به جای 100 گیگ فقط 37 گیگ حجم کم کزده . من یکباز خودم این تست رو انجام دادم
    حرف شما درسته ولی خب من شاید یک درصد حجم مصرفی که دارم از داخل باشه. 99 درصد خارجی هست. بیشتر مردم اینطور هستن. جدا کردن ترافیک داخل و خارج کاری هست که فقط در اینجا انجام میشه و ستمی هست در حق ما.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

کاری به داخلی ندارم.مگر کل اینترنت تو همین داخلی خلاصه شده؟
    اینها حتی تعریف اینترنت رو خراب کردن.
    طبق گفته خودشون: اگر از یک سایت که سرورش خارج ایران هست یک گیگابایت دانلود کنی چون اینترنت خارجی هست (!) حجم مصرفی 2.7 گیگابایت خواهد بود!!!
    من حتی سر این مساله باهاشون دعوام شد. حتی سایت و کانال تلگرامی بود درباره ش نوشتن. اگر آدرسشون رو پیدا کردم قرار میدم.
    تعرفه اینترنتی که به قول اینها داخلی و خارجی باشه یکی نیست بگی یک گیگابایت از سایت خارجی دانلود کردی همون یک گیگابایت لحاظ میشه.
    اتفاقا وقتی شما 1 گیگ از سایت خارجی دانلود میکنی همون 1 گیگ کم میشه. اما اگه از سایت داخلی 2.7 گیگ دانلود کنی 1 گیگ کم میشه. دیگه اینقدر دزد نیستن که شما 1 گیگ دانلود کنی 2.7 گیگ کم کنن. فقط داخلی استفاده کنی 2.7 برابر کمتر مصرف میشه.
    این چیزی که شما میگی اصلا نیست.
    ----------------------------------------------
    جدیدا رنج ip که با 5 شروع میشد برای من دیگه نمیاد و فقط رنج ip با 2 میگیرم که خیلی وضعیتش خراب هست.

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اتفاقا وقتی شما 1 گیگ از سایت خارجی دانلود میکنی همون 1 گیگ کم میشه. اما اگه از سایت داخلی 2.7 گیگ دانلود کنی 1 گیگ کم میشه. دیگه اینقدر دزد نیستن که شما 1 گیگ دانلود کنی 2.7 گیگ کم کنن. فقط داخلی استفاده کنی 2.7 برابر کمتر مصرف میشه.
    جدیدا رنج ip که با 5 شروع میشد برای من دیگه نمیاد و فقط رنج ip با 2 میگیرم که خیلی وضعیتش خراب هست.
    درود. بله این صحیح هست و اون عزیز کاملا برعکس متوجه شدن .
    1 گیگ ترافیک بین الملل برابر 2.7 گیگ ترافیک داخلی هست .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2026

پيش فرض

وقتی خود اپراتور آسیاتک میگه با ضریب حساب میکنیم شما چطور میگید اینطور نیست؟
    خودش گفت اگر مثلاً 10 گیگابایت دانلود کنید از سایت خارجی باشه واستون بیست گیگابایت حساب میشه. تازه اون موقع من حرفم شد باهاشون ضریب دو بود الان شده 2.7.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2026

پيش فرض

درود. بله این صحیح هست و اون عزیز کاملا برعکس متوجه شدن .
    1 گیگ ترافیک بین الملل برابر 2.7 گیگ ترافیک داخلی هست .
    زنگ بزنید آسیاتک و با اپراتور درمیون بگذارید تا متوجه بشید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2026

پيش فرض

وقتی خود اپراتور آسیاتک میگه با ضریب حساب میکنیم شما چطور میگید اینطور نیست؟
    خودش گفت اگر مثلاً 10 گیگابایت دانلود کنید از سایت خارجی باشه واستون بیست گیگابایت حساب میشه. تازه اون موقع من حرفم شد باهاشون ضریب دو بود الان شده 2.7.
    هنوز همون ضریب دو هست. زنگ زدم پرسیدم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

مخابرات هم قبلا حجم رو داخلی اعلام می کرد مثلا 500 خارجی داخل پنل 1350 گیگ بود ( اگه از اول ضریب 2.7 بود یادم نمیاد شاید 2 بود قبلا) که مصرف داخلی یک کیگ همون کم می شد و بین الملل یک کیگ 2.7 گیگ کم می شد.
    شاید آسیاتک هم از اول حجم داخلی رو اعلام میکنه و با ضریبی که برای داخلی داره کم می کنه خارجی رو.
    البته مخابرات خیلی بیشتر حجم کم میکنه درسته ولی نه دیگه 2.7 برابر. جدیدا بیشتر هم شده اختلافش با چیزی که دانلود کردی.

الان سایت آسیاتک رو چک ردم تعرفه ADSL یه ترافیک معادل بین الملل داره زده 25 گیگ و ستون بعدی مجموع آستانه مصرف منصفانه ماهانه همون سرویس رو زده 67.6 که تقسیم کنید همون ضریب 2.7 بدست میاد. یعنی حجم دوم که داخلی هست با ضریب 2.7 و اولی خارجی.

فیبر نوری آسیاتک هم زیر تعرفه ها نوشته

Last edited by blackbird; امروز at 21:24.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (2 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

1. blackbird,
  2. hotman1234

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •