تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 639 از 827 اولاول ... 139539589629635636637638639640641642643649689739 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,381 به 6,390 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

اگه نباشه جاش خالی می مونه josef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض پرسپوليس تهران مقابل فولاد خوزستان متوقف شد

تيم فوتبال پيروزي تهران در هفته يازدهم رقابت‌هاي فوتبال باشگاه‌هاي برتر ايران مقابل تيم فولاد خوزستان متوقف شد.

در اين ديدار كه عصر امروز (جمعه) در ورزشگاه تختي اهواز برگزار شد، دو تيم با تساوي بدون گل به كار خود خاتمه دادند.

بدين ترتيب در پايان رقابت‌هاي هفته يازدهم فوتبال باشگاه‌هاي برتر ايران جام خليج فارس، تيم سايپاي تهران با ‪ ۲۴‬امتياز و به لطف تفاضل گل بهتر نسبت به استقلال تهران در صدر جدول رده‌بندي باقي ماند.

---> ليگ برتر. ايرنا. خليج فارس.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض كربكندي: تيم فوتبال ملوان را بخاطر شهامت احمدزاده تحسين مي‌كنم

سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان پس از پيروزي تيمش مقابل ملوان انزلي گفت: تيم حريف را بخاطر شهامت مربي‌اش كه به ضدفوتبال روي نياورد، تحسين مي كنم .

ديدار تيم‌هاي فوتبال ذوب آهن اصفهان و ملوان انزلي درچارچوب مسابقات ليگ برتر باشگاههاي كشور عصر روز جمعه با نتيجه ‪ ۲‬بر صفر به سود ذوب آهن اصفهان پايان يافت.

محمدرضا كربكندي پس از اين ديدار در جمع خبرنگاران افزود: در اين ديدار تيم ملوان با آنكه اسير حملات تيم ما شده بود به انجام بازي تدافعي روي نياورد و تماشاگران از يك ديدار زيبا و جذاب ديدن كردند.

سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان با اشاره به اينكه تيمش در اين ديدار موقعيت‌هاي زيادي را از دست داد، افزود: در طول ‪ ۹۰‬دقيقه ، توپ و ميدان در اختيار ما بود و سه بار هم توپ بازيكنان ما به تيرك دروازه حريف برخورد كرد اما با اين شرايط سهم تيم ما دو گل بود.

وي افزود: همچون گذشته در اين ديدار نيز بدشانس بوديم و اميدوارم با اين پيروزي، بدشانسي تيم ما تمام شده باشد.

كربكندي در ادامه افزود: در اين ديدار پست برخي بازيكنان از جمله مهدي رجب زاده را تغيير دادم و اين بازيكن نسبت به ديدارهاي گذشته بازي بهتري را ارائه داد.

وي افزود: انتظارم از اين بازيكن بالاست و او بايد تلاش كند تا موقعيت بهتري را در تيم ذوب آهن و تيم ملي بدست آورد.

سرمربي تيم ذوب اهن درخصوص عيسي اندوي دروازه بان سنگالي تيمش كه در اين ديدار به ميدان رفت، اظهار داشت: اين بازيكن ، همسن بازيكنان اميد است و از قامت خوبي برخوردار مي‌باشد و اميدوارم بتواند دروازه بان خوبي براي تيم ما باشد .

وي درخصوص عباس قاسمي دروازه بان ديگر تيمش هم گفت: فرصت‌هاي زيادي را در اختيار اين بازيكن قرار داديم و او بايد قدر اين فرصت‌ها را مي‌دانست.

منبع:ايرنا

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض پانزدهمين دوره‌ي بازي‌هاي آسيايي به طور رسمي افتتاح شد

مراسم افتتاحيه پانزدهمين دوره‌ي بازي‌هاي آسيايي دوحه قطر، با سخنان شيخ حمد بن خليفه آل ثاني، امير قطر به صورت رسمي آغاز شد.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به دوحه، در حالي كه بارش باران شديد از عصر امروز (جمعه) در شهر دوحه آغاز شده، دقايقي قبل مراسم افتتاحيه پانزدهمين دوره‌ي بازي‌هاي آسيايي در ورزشگاه الخليفه آغاز شد.

اين در حالي است كه پيش از اين به دليل شروع و شدت گرفتن باران، گمان مي‌رفت كه برخي از برنامه‌هاي افتتاحيه لغو شود، اما اكنون پس از گذشت نيم ساعت از آغاز مراسم، هيچ‌كدام از برنامه‌ها لغو نشده و به گفته‌ي مسوولان، مراسم افتتاحيه‌ي بازي‌هاي آسيايي بي‌وقفه تا پايان ادامه پيدا مي‌كند.

هم‌اكنون روسا و مسوولان كشورهاي مختلف به همراه حدود 50 هزار تماشاگر و نمايندگان رسانه‌هاي گروهي از نزديك در ورزشگاه الخليفه شاهد اين مراسم هستند.

منبع:ايسنا

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض از ميزباني كرماني‌ها راضي نيستم

سرمربي برق شيراز گفت: بازي خوبي را از خود به نمايش گذاشتيم اما، مس از ما بهتر ظاهر شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران ( ايسنا )، بيژن ذوالفقار نسب پس از شكست تيمش در ديدار مقابل مس كرمان اظهار كرد: برخلاف آن چه كه تصور مي‌شد براي پيروزي به ميدان آمده بوديم، اما مس با بازي خوب خود توانست پيروز شود. مس كرمان يكي از تيم‌هاي خوب اين فصل ليگ برتر است. در هر صورت ما نيز مي‌توانيم در آينده، شرايط بهتري پيدا كنيم.

وي ادامه داد: من دو سال پيش در كرمان مربي بودم و انتظار ميزباني بهتري هم از مردم و هم مسوولان شهر داشتم اما، با برخوردهاي نامناسبي رو به رو شدم.

ذوالفقار نسب در مورد قضاوت بازي نيز گفت: داور بسيار خوب بود و در تمامي‌صحنه‌ها نيز حضور داشت.

منبع:ايسنا

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض پاسخ اعتماد كادر فني استقلال را به خوبي دادم

ميثم بائو" هافبك جوان تيم فوتبال استقلال تهران گفت : با گلزني به تيم سپاهان اصفهان، پاسخ خوبي به اعتماد كادر فني تيم دادم.

وي جمعه شب در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود : خوشبختانه در هر سه ديداري كه در فصل جاري ليگ برتر فوتبال باشگاه‌هاي ايران با پيراهن تيم استقلال تهران وارد زمين شدم، براي اين تيم گل به ثمر رساندم .

هافبك جوان تيم استقلال تهران گل‌هاي زده خود در بازي مقابل سپاهان اصفهان را تقديم هواداران اين تيم كرد كه در سرماي شديد تهران، استقلال را تنها نگذاشتند.

بائو اظهار داشت: بازيكنان تيم استقلال پس از گل زودهنگامي كه در دقايق نخست بازي دريافت كردند با تلاش فراوان درصدد جبران گل خورده برآمدند.

وي ادامه داد: در اواخر نيمه نخست بر روي پرتاب اوت علي عليزاده، نخستين گل تيم استقلال تهران را وارد دروازه مسعود همامي دروازه سپاهان اصفهان كردم تا تيم از فشار و استرس خارج شود.

اين بازيكن تيم استقلال تهران خاطرنشان كرد: اين تيم در اواخر نيمه دوم از غفلت مدافعان حريف بهره برد تا همچنان در تعقيب تيم سايپا تهران درصدر جدول رده بندي ليگ برتر باشد.

تيم استقلال تهران عصرجمعه در هفته يازدهم ليگ برتر فوتبال باشگاه‌هاي برتر ايران با نتيجه ‪ ۲‬بر ‪ ۱‬از سد سپاهان اصفهان گذشت.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض داوري بازي با برق شيراز راضي‌كننده نبود

سرمربي تيم فوتبال صنعت مس كرمان گفت: با اينكه تيم مس پيروز ميدان بود ولي داوري بازي راضي‌كننده نبود.

نادر دست نشان پس از پايان بازي مس با برق شيرازدر گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: عدم كنترل بازي توسط داور، باعث به خشونت كشيدن آن در برخي مواقع شد.

دست نشان قدرت تيمي برق شيراز را ستود و گفت: كمتر تيمي مي‌تواند تيم قدرتمند برق شيراز رااسير خود كند.

او گفت : بازيكنان برق شيراز تمام توپ هارا با بازي‌سازي و دفع مستقيم دور مي‌كردند و اگر قرار بود تيم مس هم مشابه برق بازي كند، مطئنا بازنده بازي مي‌شديم.

سرمربي صنعت مس كرمان گفت: هواداران فهيم صنعت مس با سعه صدر وتشويقهاي خود اجازه دادند كه برنامه‌هاي تاكتيكي كادر فني انجام گيرد.

او افزود: اگر طرفداران، تيم مس را به عجله فرا مي‌خواندند، ممكن بود نتيجه‌اي غيراز اين حادث شود.

دست نشان گفت: حميدرضا شرفي برگ برنده تيم مس بود و او را براي ‪۲۵‬ دقيقه آخربازي يعني زمان كم شدن انسجام تيم برق، نگهداشته بودم.

وي از برنامه‌ريزي ليگ برتر انتقاد كرد و گفت: فاصله ‪ ۹‬روز بين دو بازي در فوتبال حرفه‌اي بسيار زياد است.

بازي بعدي تيم مس مقابل فولاد مباركه سپاهان روز يكشنبه ‪ ۱۹‬آذر در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار مي‌شود.

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

"كاسانو" در رئال مي‌ماند

--------------------------------------------------------------------------------

مدير برنامه‌هاي آنتونيو كاسانو، مهاجم ايتاليايي رئال مادريد اعلام كرد كه موكلش قصد دارد پس از ماه ژانويه نيز در كنار كهكشاني‌ها بماند.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ جوزپه بوتزو، مدير برنامه‌هاي كاسانو در اين خصوص اظهار داشت: "قطعاً كاسانو، رئال را ترك نمي‌كند. من صحبت‌هاي مياتوويچ را شنيده‌ام و فكر نمي‌كنم حرف‌هاي او به اين معنا بوده كه كاسانو باشگاه را ترك كند.
    مياتوويچ خود نيز به خوبي مي‌داند كه آنتونيو قصد رفتن ندارد و من شخصاً اين مساله را درك كرده‌ام.
    آنتونيو تا پايان سال 2011 در رئال مي‌ماند. او چطور مي‌تواند بزرگ ترين باشگاه دنياي فوتبال را به راحتي رها كرده و برود؟"

انتهاي خبر // ایپنا - وب سایت خبرگزاری ورزش ایران//www.ipna.ir

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

در جلسه معارفه كادرفني جديد پاس
    سردار غياثي:حمايت خود را تا آخرين لحظه از مجيد جلالي دريغ نكردم
    همايون شاهرخي از خانواده پاس است
    شاهرخي: نام پاس را با قهرماني تزئين مي‌كنيم

--------------------------------------------------------------------------------

صبح امروز راس ساعت 11 در دفتر باشگاه پاس جلسه معارفه همايون شاهرخي سرمربي جديد اين تيم با حضور سردار هاشم غياثي (مدير عامل باشگاه پاس) همايون شاهرخي، محمد ملااسماعيلي، مهدي احمدپور، سعيد جوشش، ولي الله صالح نيا و كليه بازيكنان پاس برگزار شد.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ اين جلسه با سخنان سردار غياثي آغاز و همايون شاهرخي رسما به عنوان سرمربي تيم فوتبال پاس معرفي شد. سردار غياثي در اين جلسه گفت: همان طور كه مطلع هستيد هدف از برگزاري اين جلسه معرفي همايون شاهرخي به عنوان سرمربي جديد تيم فوتبال پاس است.

مديرعامل باشگاه پاس در ادامه افزود: از ابتداي حضورم در باشگاه پاس، تيم فوتبال با مسائل مختلفي روبرو بوده است. در ابتدا كه من تيم را در دست گرفتم بحث كادر فني و انتخاب سرمربي جديد مطرح بود و البته تعداد زيادي از بازيكنان بودند كه بايد تكليفشان مشخص مي‌شد چون عده‌اي وضعيت قراردادشان مشخص نبود و از طرفي بايستي در فصل نقل و انتقالات نيز بازيكنان مورد نظر را جذب مي‌كرديم.

وي به جلسات انتخاب سرمربي پيش از آغاز فصل اشاره كرد و ادامه داد: در ابتدا جلسات هيات مديره در خصوص بحث در مورد انتخاب سرمربي جديد پيش رويمان قرار داشت در نهايت، به اين نتيجه رسيديم كه سكان هدايت پاس را به آقاي جلالي بسپاريم.

سردار غياثي ادامه داد: در هر صورت مجيد جلالي به عنوان سرمربي پاس انتخاب شد و وي سريعا نفرات كادر فني خود را نيز معرفي كرد. بعد از انتخاب سرمربي، مباحثي مانند تمديد قرارداد با بعضي از بازيكنان و بحث يارگيري به وجود آمد كه اين مرحله هم با هماهنگي
    في ‌‌ما بين انجام شد.

مدير عامل پاس گفت: انتخاب مربي براي ما حساسيت بسيار بالايي داشت؛ بنده جزو کساني بودم که اعتقاد داشتم سرمربي درخصوص تمام مسائل تيم بايد پاسخگو باشد. من با مربيان زيادي در قالب حضور در هيئت مديره در تيمهاي ابومسلم و پيام مقاومت کار کرده‌ام و البته شخصي هستم که معتقد نيستم نتيجه با هر هدفي به دست بيايد.

سردار غياثي خاطرنشان کرد: در بحث نقل و انتقالات و يارگيري براي تيم پاس مشکلاتي را داشتم؛ به هر حال عده اي از مهاجمان درجه اول فوتبال ايران مانند عنايتي، خطيبي، کاظميان و برهاني به لحاظ شرايط فوتبالي خود، مبالغ بسيار بالايي مي خواستند که اين مبالغ در فوتبال ايران تامين نمي‌شد و به همين دليل ما به جوانگرايي رو آورديم. از ليستي که مجيد جلالي در اختيار ما گذاشت عده اي را جذب کرديم و درجذب عده اي نيز بنا به دلايل فوق موفق ظاهر نشديم. اما به بازيکناني که جذب کرديم اعتقاد کامل داشتيم مثلا محمد غلامي سال قبل گلهاي زيادي حتي در مقابل تيمهاي پرسپوليس و استقلال در آزادي زد يا علي كريمي در كورس آقاي گلي ليگ يك كشور قرار داشت يا عباس آقايي كه در حال حاضر جزء بهترينهاي ايران است. اين نشان مي‌دهد ما بازيکنان بزرگي را در اختيار داريم كه تنها بايد به آنها فرصت داد.

مديرعامل باشگاه پاس ادامه داد: براي من قابل قبول نبود که مقابل مس کرمان شکست بخوريم و يا مقابل ملوان آن گونه بازي کنيم؛ بازي 2 بر صفر برده مقابل برق شيراز را در خانه‌ خود با تساوي عوض كرديم اما باز هم معتقدم که عدم نتيجه گيري فقط به کادرفني مربوط نمي‌شود و جلالي نيز زحمات بسيار زيادي براي تيم کشيد. امروز همه بايد تلاش کنند تا شخصيت قهرماني را به تيم بازگردانيم.

سردار غياثي گفت: بعد از بازي مقابل ابومسلم جلساتي را گذاشتيم و اعضاء به اين نتيجه رسيدند که سرمربي تيم را تعويض کنيم. من تلاش بسيار زيادي انجام دادم و در هيات مديره مطرح کردم که من با اين تيم زندگي مي‌كنم و احساسم اين است كه همه تلاش مي‌كنند و بايد همچنان از آنها حمايت كنم و از هيات مديره خواستم تا فرصتي مجدد در اختيار كادر فني قرار بگيرد. بعد از آن مقابل سپاهان بازي را واگذار كرديم و مقابل برق در خانه خود مساوي كرديم و نهايتا نتيجه نگرفتيم و در جلسه هفته گذشته تصميم جابجايي جلالي گرفته شد. در آن جلسه گزينه‌هايي مطرح شدند. يك مربي خارجي و 3 مربي ايراني مد نظر قرار گرفتند كه سرانجام به اين نتيجه رسيديم بحث مربي خارجي با توجه به شرايط باشگاه پاس، منتفي است و در نهايت بين گزينه‌هاي داخلي، هيات مديره در مورد همايون شاهرخي به اجماع رسيد و ايشان به عنوان سرمربي جديد معرفي شد.

مديرعامل باشگاه پاس خاطرنشان كرد: جلسه بسيار خوبي با جلالي داشتيم و به او راي و نظر هيات مديره را اعلام كردم اما وي در خواست كرد تا در بازي مقابل استقلال اهواز نيز روي نيمكت حضور داشته باشد و من به وي گفتم كه با مسوليت خودم در اين بازي روي نيمكت حضور داشته باشد اما باز هم به جلالي تاكيد كردم كه هر نتيجه‌اي در اين ديدار كسب بشود، ما با وي قطع همكاري خواهيم كرد. جلالي مي‌خواست جدايي‌اش از باشگاه خيلي آرام صورت بگيرد و حتي در پايان ديدار مقابل استقلال اهواز نيز چند دقيقه‌اي با بازيكنان صحبت كرد و با آنها خداحافظي كرد. من براي جلالي آرزوي موفقيت مي‌كنم و هر جا كه باشد با او دوست خواهم بود. اما از اين لحظه همايون شاهرخي به عنوان سرمربي جديد تيم پاس فعاليت خواهد كرد.

سردار غياثي تاكيد كرد: بايد با برقراري ارتباط خوب ميان سرمربي و بازيكنان و حمايت‌هايي كه ما مثل گذشته انجام مي‌دهيم، مجددا تيم به كورس مدعيان اضافه بشود. من از كادر فني قبلي تيم نيز كمال تشكر را دارم كه تا اينجاي مسابقات براي تيم زحمات بسيار زيادي كشيدند. همايون شاهرخي از خانواده پاس است و با اين تيم عنوان نايب قهرماني ليگ برتر را كسب كرده و حتي در تيم ملي نيز حضوري موفق داشته است.

مديرعامل باشگاه پاس در پايان سخنانش اظهار داشت: با شاهرخي جلسه بسيار مفيدي داشتم و فضاي تيم را براي او ترسيم كردم؛ نقاط مثبت و منفي را به وي گفتم و اميدوارم كه ايشان بتواند جايگاه اصلي پاس را به اين تيم بازگرداند.

همچنين همايون شاهرخي سرمربي جديد تيم فوتبال پاس در اين جلسه گفت: از سال 1342 در باشگاه پاس هستم و اين باشگاه مثل خانواده من است حالا مجددا اين توفيق نصيب من شد تا به خانواده‌ام بازگردم. من تا زماني كه جان در بدن دارم يك پاسي خواهم بود. از هيأت مديره و مديرعامل باشگاه پاس كه به من اعتماد كردند، كمال تشكر را دارم و به تمامي شما بازيكنان پاس خسته نباشيد مي‌گويم و جا دارد به خاطر پيروزي و نتيجه خوبي كه مقابل استقلال اهواز به دست آورديد به شما تبريك بگويم. شما نشان داديد كه پتانسيل بسيار بالايي داريد و مي‌توانيد نام پاس را با عنوان قهرماني تزيين كنيد.

شاهرخي تأكيد كرد: نام پاس تداعي كننده عنوان قهرماني است و جايگاه پاس با نگاه به جدول مشخص نمي‌شود، بلكه انگيزه‌اي كه بايد در تيم براي رسيدن به عنوان قهرماني وجود داشته باشد، جايگاه پاس را نشان مي‌دهد. امكانات باشگاه پاس در ايران زبانزد است و تنها بايد فعل خواستن در اين تيم صرف شود.

وي با مثبت ارزيابي كردن فعاليت‌هاي مجيد جلالي، گفت: لازم مي‌دانم كه از مجيد جلالي نيز تشكر كنم چون تغيير مربي به معني خوب يا بد بودن وي نيست بلكه تنها تغيير يك تفكر و سليقه است. من با جلالي رفاقت ديرينه‌اي دارم و با همكارانش كه در پاس هستند سعي مي‌كنم پاس را به جايگاه واقعي‌اش برسانم.

شاهرخي تاكيد كرد: من اينجا نيامده‌ام كه پاس هشتم يا نهم شود، من در هر تيمي كه بودم كه يكي از جايگاه‌هاي اول تا سوم را كسب كرده‌ام و در اينجا نيز تمام هدفم موفقيت پاس است.

شاهرخي خطاب به بازيكنان پاس گفت: تمام شما بدانيدحرف‌هاي بسيار زيادي درخصوص افراد گفته مي‌شود ولي شما نبايد بگذاريد كه گمراهتان كنند. نگاه من به شما مانند فرزندانم است و توجه نمي‌كنم كه چه كسي در مورد من چه چيزهايي گفته است.

وي در تشريح برنامه‌هاي خود گفت: من به 3 اصل صداقت، انضباط و كار پايبند هستم و مي‌خواهم خانواده‌ام يعني پاس را به جايگاه اصلي‌اش برسانم. لازمه تيم فوتبال پاس نظم و انضباط و ديسيپلين است و براي من اسم و رسم و نام بازيكن و حتي سن و سال او اهميت چنداني ندارد، ملاك شايستگي و آمادگي نفرات است.

وي با اشاره جوانان حاضر در تيم پاس، افزود: زماني كه من به آرش برهاني ميدان دادم او در كجاي فوتبال ايران قرار داشت، حتي وي را به جاي بازيكن بسيار بزرگ و اسم و رسم‌داري به ميدان مي‌فرستادم تا اينكه آرش برهاني به جايگاه فعلي‌اش رسيد و اين براي من مهم است.

سرمربي جديد پاس مهمترين هدف خود را سربلندي باشگاه پاس مي‌داند و مي‌افزايد: نظم و انضباط سرلوحه كار من است. شما مي‌دانيد من طرفدار بي‌نظمي نيستم و دوست ندارم بازيكني كه روي نيمكت مي‌نشيند يا تعويض مي‌شود بي‌نظمي كند. من به شما اعتماد دارم و شما هم به من اعتماد كنيد و شك نكنيد كه پاس جايي خواهد بود كه شما مي‌توانيد به تيم ملي برسيد. هدف من نيز استفاده و ميدان دادن به جوانان خواهد بود.

شاهرخي در پايان خاطرنشان كرد: ما در پاس 28 بازيكن ذخيره داريم كه از بين اين نفرات ذخيره 11 نفر به ميدان خواهند رفت. بنابراين ما اينجا بازيكن ثابت نداريم و تمام شما ذخيره هستيد. انتخاب نيز براساس شايستگي‌ها صورت مي‌گيرد و خلاصه اينكه من به عنوان سرمربي پاس به تمام شما اعتقاد دارم و ترجيح مي‌دهم بيشتر از اين در زمين مسابقه با هم صحبت كنيم.

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

رونالدينيو:
    سال 2007 را با تمديد قرارداد آغاز مي‌كنم

رونالدينيو ستاره برزيلي بارسلونا اعلام كرد كه دوست دارد سال 2007 ميلادي را در حالي كه با نيوكمپ قراردادش را تمديد مي‌كند، آغاز نمايد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ اين مهره برزيلي پنجشنبه گذشته اظهار داشت: "تمام تمركزم روي ديدارهاي آتي باشگاه است و مسووليت مذاكره در خصوص تمديد را به روبرتو دي‌ آسيس، برادر و مدير برنامه‌هايم محول كرده‌ام.
    هميشه رابطه خوبي با مقامات باشگاه داشته‌ام و فكر نمي‌كنم در خصوص تمديد قراردادم با مشكل خاصي مواجه شوم."

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

يوونتوس به صدر جدول سري B صعود كرد

يوونتوس با كسب تساوي يك بر يك در بازي جمعه گذشته مقابل جنوا به صدر جدول سري B صعود كرد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ در اين ديدار پاول ندود تك گل بينكونري ‌ها را با ضربه آزادي كه در اثر غفلت ايوان يوريچ، هافبك اهل كرواسي جنوا به دست آورده بود، در دقيقه 71 وارد دروازه كرد.
    البته يوريچ دو دقيقه بعد تساوي را براي جنوا به ارمغان آورد و دروازه لوئيجي بوفون را باز كرد.
    در اين ديدار پاول ندود با دريافت دو کارت زرد از بازي اخراج شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •