یه فرقی داره اونم این که اگه مثلا 3 ماهه بگیری اگه ماه اول 80 گیگت مصرف نشد میره تو ماه دوم و می تونی علاوه بر 80 گیگ دوم از باقی مانده ماه اول هم استفاده کنی.
یه فرقی داره اونم این که اگه مثلا 3 ماهه بگیری اگه ماه اول 80 گیگت مصرف نشد میره تو ماه دوم و می تونی علاوه بر 80 گیگ دوم از باقی مانده ماه اول هم استفاده کنی.
سلام
دوستان برای ارسال عکس مدارک درخواستی میخوام از ایمیل استفاده کنم فقط میخواستم بپرسم ایمیلی که به من دادن اینه:
ادرسش درسته یا اشتباه نوشتم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من از پارس آنلاین سرویس 24 ماه گرفته بودم که داره تموم میشه، در این چند ماه بخواطر نکشیدن خطم روی 9 مگ بسته بودن! یک ماه پیش زنگ زدم گفتم میخوام از این سرویسهای جدید بگیرم ولی قبلش میخوام خطم روی 16 مگ بسته بشه تا ببینم میکشه یا نه؟! در جواب گفت آره چرا نمیکشه! الان برات روی 16 مگ بستم! درحالیکه قبلا بشدت مقاومت میکردن و میگفتن که خطت به زور 9 مگ میکشه! خلاصه روی 16 مگ بستن و نویز خطم بدتر نشد هیچ بهتر هم شد!!
حالا دوباره بدون اطلاع من روی 8 مگ بستن! زنگ زدم میگن که پورتها رو عوض کردیم و اجباراً خطت روی 9 مگ بسته شده:|||
#شارلاتانیسم_پارسانلاین
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
چرا البته یک حجم مشخصی گذاشته ولی طبق سرعتی که بستند به احتمال زیاد بیشتر از اون نمیتونی مصرف کنی به هرحال خودشون میگن بیشتر از اون مصرف شد دوباره شارژ میشه.
من خطتم 12 مگ با پروفایل گیم بود
چند روز پیش زنگ زدم گفتم سرعت رو اضافه کنن ، یک روز 16 بود بدون هیچ مشکلی کار کرد
فرداش دوباره خط رو 12 کردن ، احتمالا روشون نشده کمتر کنن .
زنگ زدم گفتم خط من نکشیده عیبی نداره ، پروفایل گیم رو که قبلا رو خط بوده دوباره فعال کنید
گفت بخاطر تلگرام مشکل هست و اصلا درست نمیشه و از این حرفا ، قشنگ به راحتی پیچوند بدون نظر سنجی هم قطع کرد .
گفتم اگه سرویس گیم مشکل داره عیبی نداره بگید کی دوباره زنگ بزنم برای درخواست پروفایل گیم ، جواب نداد .
به هرحال دیگه حوصله ندارم منم سرویس یک ساله داشتم در حال فکر برای انتخاب سرویس جدید بودم
اینا وقتی میخوان سرویس جدید بفروشن کلی جلوت خم و راست میشن اما کافیه یه مدت از سرویست بگذره ... دیگه ادمم حسابت نمیکنن با این که سرویست کلی اعتبار داره میخوان زوری یک سرویس جدید بفروشن بهت و با حروم شدن پول سرویس قبلی یک جوری دزدی خودشون رو کامل کنن.
SNR من قبل درخواست 16 مگ روی 17 بود الان دوباره سرعتم رو 12 کردن SNR هم شده 8.5
بدون پروفایل گیم الان isp خوب دیگه سراغ دارم که پینگش از پارس کمتره ، مدت قراردادم تموم شه ، تخلیه کردم رفتم
۳ ماه ۱۲۰ تومن (به علاوه ۹درصد مالیات و اگر مشترک نیستید هزینه رانژه) ۲۴۰ گیگ با سرعت ۵۰۰ کیلوبایت (۴مگابیت هستش)
خلاصه ی صحبت هات میشه این
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
آسیاتر هم همینطوری بود کی بشه از دست این عوضی ها خلاص بشیم خدا می دونه
مگه اینکه این امت از این شرکتهای دزد خرید نکنند
سلام فرق پروفایل گیم با معمولی چقدره ؟
کجا رفتین پینگش بهتره ؟
شاتل ؟
داداش کدوم شرکت بی پروفایل میگی پینگش بهتر از پارسه؟ مخابرات؟ فک کنم مخابرات از همشون بهتر باشه پینگش
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)