تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 639 از 848 اولاول ... 139539589629635636637638639640641642643649689739 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,381 به 6,390 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

واسه کل 3 ماه 240 گیگ بین الملل
    یعنی همون ماهی 80 گیگ
    عملا با تمدید ماهیانه فرقی نداره
    یه فرقی داره اونم این که اگه مثلا 3 ماهه بگیری اگه ماه اول 80 گیگت مصرف نشد میره تو ماه دوم و می تونی علاوه بر 80 گیگ دوم از باقی مانده ماه اول هم استفاده کنی.

2. این کاربر از zofishel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان برای ارسال عکس مدارک درخواستی میخوام از ایمیل استفاده کنم فقط میخواستم بپرسم ایمیلی که به من دادن اینه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ادرسش درسته یا اشتباه نوشتم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان برای ارسال عکس مدارک درخواستی میخوام از ایمیل استفاده کنم فقط میخواستم بپرسم ایمیلی که به من دادن اینه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ادرسش درسته یا اشتباه نوشتم؟

5. این کاربر از sat15000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rahman4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان
    من از پارس آنلاین سرویس 24 ماه گرفته بودم که داره تموم میشه، در این چند ماه بخواطر نکشیدن خطم روی 9 مگ بسته بودن! یک ماه پیش زنگ زدم گفتم میخوام از این سرویس‌های جدید بگیرم ولی قبلش میخوام خطم روی 16 مگ بسته بشه تا ببینم میکشه یا نه؟! در جواب گفت آره چرا نمیکشه! الان برات روی 16 مگ بستم! درحالیکه قبلا بشدت مقاومت میکردن و می‌گفتن که خطت به زور 9 مگ میکشه! خلاصه روی 16 مگ بستن و نویز خطم بدتر نشد هیچ بهتر هم شد!!
    حالا دوباره بدون اطلاع من روی 8 مگ بستن! زنگ زدم میگن که پورتها رو عوض کردیم و اجباراً خطت روی 9 مگ بسته شده:|||
    #شارلاتانیسم_پارسانلاین

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

7. 2 کاربر از rahman4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

پارسآنلاین شبانه رایگان برای سرویس جدیداش نداره؟
    چرا البته یک حجم مشخصی گذاشته ولی طبق سرعتی که بستند به احتمال زیاد بیشتر از اون نمیتونی مصرف کنی به هرحال خودشون میگن بیشتر از اون مصرف شد دوباره شارژ میشه.

9. این کاربر از amintamizi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من خطتم 12 مگ با پروفایل گیم بود
    چند روز پیش زنگ زدم گفتم سرعت رو اضافه کنن ، یک روز 16 بود بدون هیچ مشکلی کار کرد
    فرداش دوباره خط رو 12 کردن ، احتمالا روشون نشده کمتر کنن .
    زنگ زدم گفتم خط من نکشیده عیبی نداره ، پروفایل گیم رو که قبلا رو خط بوده دوباره فعال کنید
    گفت بخاطر تلگرام مشکل هست و اصلا درست نمیشه و از این حرفا ، قشنگ به راحتی پیچوند بدون نظر سنجی هم قطع کرد .
    گفتم اگه سرویس گیم مشکل داره عیبی نداره بگید کی دوباره زنگ بزنم برای درخواست پروفایل گیم ، جواب نداد .

به هرحال دیگه حوصله ندارم منم سرویس یک ساله داشتم در حال فکر برای انتخاب سرویس جدید بودم
    اینا وقتی میخوان سرویس جدید بفروشن کلی جلوت خم و راست میشن اما کافیه یه مدت از سرویست بگذره ... دیگه ادمم حسابت نمیکنن با این که سرویست کلی اعتبار داره میخوان زوری یک سرویس جدید بفروشن بهت و با حروم شدن پول سرویس قبلی یک جوری دزدی خودشون رو کامل کنن.

SNR من قبل درخواست 16 مگ روی 17 بود الان دوباره سرعتم رو 12 کردن SNR هم شده 8.5

بدون پروفایل گیم الان isp خوب دیگه سراغ دارم که پینگش از پارس کمتره ، مدت قراردادم تموم شه ، تخلیه کردم رفتم

11. 2 کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

سلام

دوستان اینا یعنی چه ؟

نام سرویس

POS-4096-3M-240G-N01 آستانه مصرف منصفانه
    (در صورت مصرف داخلی)

480 گیگابایت
    آستانه مصرف منصفانه
    (در صورت مصرف بین الملل)

240 گیگا بایت

سرعت

4 مگابیت بر ثانیه
    مدت

3 ماهه
    قیمت

۱۲۰,۰۰۰ تومان

یعنی 3 ماه میتونم 240 مگ بین الملل دانلود کنم با سرعت 3 مگ که میشه 300 کیلو بایت در ثانیه ؟؟

اگه اینجوریه مگه ادم دیونست بره 30 گیگ ترافیک بخره 50 تومن !!!!میره 3 ما 3 ماه میخره ؟!!!!
    ۳ ماه ۱۲۰ تومن (به علاوه ۹درصد مالیات و اگر مشترک نیستید هزینه رانژه) ۲۴۰ گیگ با سرعت ۵۰۰ کیلوبایت (۴مگابیت هستش)
    خلاصه ی صحبت هات میشه این

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

13. این کاربر از aminhitman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من از پارس آنلاین سرویس 24 ماه گرفته بودم که داره تموم میشه، در این چند ماه بخواطر نکشیدن خطم روی 9 مگ بسته بودن! یک ماه پیش زنگ زدم گفتم میخوام از این سرویس‌های جدید بگیرم ولی قبلش میخوام خطم روی 16 مگ بسته بشه تا ببینم میکشه یا نه؟! در جواب گفت آره چرا نمیکشه! الان برات روی 16 مگ بستم! درحالیکه قبلا بشدت مقاومت میکردن و می‌گفتن که خطت به زور 9 مگ میکشه! خلاصه روی 16 مگ بستن و نویز خطم بدتر نشد هیچ بهتر هم شد!!
    حالا دوباره بدون اطلاع من روی 8 مگ بستن! زنگ زدم میگن که پورتها رو عوض کردیم و اجباراً خطت روی 9 مگ بسته شده:|||
    #شارلاتانیسم_پارسانلاین

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
    آسیاتر هم همینطوری بود کی بشه از دست این عوضی ها خلاص بشیم خدا می دونه
    مگه اینکه این امت از این شرکتهای دزد خرید نکنند

15. این کاربر از WhiteHat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

چند روز پیش زنگ زدم گفتم سرعت رو اضافه کنن ، یک روز 16 بود بدون هیچ مشکلی کار کرد
    زنگ زدم گفتم خط من نکشیده عیبی نداره ، پروفایل گیم رو که قبلا رو خط بوده دوباره فعال کنید
    گفت بخاطر تلگرام مشکل هست و اصلا درست نمیشه و از این حرفا ، قشنگ به راحتی پیچوند بدون نظر سنجی هم قطع کرد .
    گفتم اگه سرویس گیم مشکل داره عیبی نداره بگید کی دوباره زنگ بزنم برای درخواست پروفایل گیم ، جواب نداد .

به هرحال دیگه حوصله ندارم منم سرویس یک ساله داشتم در حال فکر برای انتخاب سرویس جدید بودم
    اینا وقتی میخوان سرویس جدید بفروشن کلی جلوت خم و راست میشن اما کافیه یه مدت از سرویست بگذره ... دیگه ادمم حسابت نمیکنن با این که سرویست کلی اعتبار داره میخوان زوری یک سرویس جدید بفروشن بهت و با حروم شدن پول سرویس قبلی یک جوری دزدی خودشون رو کامل کنن.

بدون پروفایل گیم الان isp خوب دیگه سراغ دارم که پینگش از پارس کمتره ، مدت قراردادم تموم شه ، تخلیه کردم رفتم
    سلام فرق پروفایل گیم با معمولی چقدره ؟
    کجا رفتین پینگش بهتره ؟
    شاتل ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

داداش کدوم شرکت بی پروفایل میگی پینگش بهتر از پارسه؟ مخابرات؟ فک کنم مخابرات از همشون بهتر باشه پینگش

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •