تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 639 از 1547 اولاول ... 1395395896296356366376386396406416426436496897391139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,381 به 6,390 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

50 گیگابایت 10000 تومن؟ واقعا زوره(صبح که شرکت بودم با رئیس صحبت کردم گفت مثله اینکه اینا دست شاتل نیست در مورد هزینه ها هم دست شاتل بسته شده و رنج قیمتی مشخصی براشون مشخص شده
    بله دقیقا همین طوره من تو چند پست قبل تر گفتم ولی یه اقایی اومد گفت " نه نمی خوان محدود کنن " خیلی مشخصه هر مرحله از اینترانت ضد ملی شون که راه میوفته اینترنت گرون تر میشه و اینترانت ارزون تر .
    مردم به اشتباه تصور می کنن شاتل پشت این مسائل هست که اصلا اینطور نیست یادتون قبلا 100 گیگ 100 روزه میزاشت 56 تومن ؟ بی نظیر بود من 3 تا 100 گیگ خریدم همون موقع کلی حال داد که به دستور طویله رگولاتوری حذف شد الانم همینه اینا نمیزارن شاتل کارشو انجام میده همین نخجوانی مدیر شاتل پارسال گفته بود ما می تونیم 1 مگ را با قیمت 0.1 الان ارائه کنیم ولی اجازه نمیدن .
    من از شاتل دفاع نمی کنم ولی همه بدونن شاتل پشت این مسائل نیست و از جای دیگه بهشون دیکته میشه حق ندارین تخفیف بدین و ترافیک بین الملل نباید ارزون بشه ولی متاسفانه یه سری آدم ساده درک نمی کنن و فک می کنن اینا اینترانت راه انداختن واسه راحتی مردم چقدر ساده اند بعضیا ...

2. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

بله دقیقا همین طوره من تو چند پست قبل تر گفتم ولی یه اقایی اومد گفت " نه نمی خوان محدود کنن " خیلی مشخصه هر مرحله از اینترانت ضد ملی شون که راه میوفته اینترنت گرون تر میشه و اینترانت ارزون تر .
    مردم به اشتباه تصور می کنن شاتل پشت این مسائل هست که اصلا اینطور نیست یادتون قبلا 100 گیگ 100 روزه میزاشت 56 تومن ؟ بی نظیر بود من 3 تا 100 گیگ خریدم همون موقع کلی حال داد که به دستور طویله رگولاتوری حذف شد الانم همینه اینا نمیزارن شاتل کارشو انجام میده همین نخجوانی مدیر شاتل پارسال گفته بود ما می تونیم 1 مگ را با قیمت 0.1 الان ارائه کنیم ولی اجازه نمیدن .
    من از شاتل دفاع نمی کنم ولی همه بدونن شاتل پشت این مسائل نیست و از جای دیگه بهشون دیکته میشه حق ندارین تخفیف بدین و ترافیک بین الملل نباید ارزون بشه ولی متاسفانه یه سری آدم ساده درک نمی کنن و فک می کنن اینا اینترانت راه انداختن واسه راحتی مردم چقدر ساده اند بعضیا ...

دوست من اگر شاتل تقصیر کار نیست پس چرا بقیه ای اس پی ها جشنواره ها و تخفیف هاشون رو بر نمی دارند و نخواهند برداشت ؟ حتما میخواهی بگی شاتل سوگلی هست و باید اول شاتل اینکار رو بکنه ؟ نه ؟
    تو رو خدا یک چیزی بگید بگنجه حداقل !!!

4. 2 کاربر از .::Mohammad::. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست من اگر شاتل تقصیر کار نیست پس چرا بقیه ای اس پی ها جشنواره ها و تخفیف هاشون رو بر نمی دارند و نخواهند برداشت ؟ حتما میخواهی بگی شاتل سوگلی هست و باید اول شاتل اینکار رو بکنه ؟ نه ؟
    تو رو خدا یک چیزی بگید بگنجه حداقل !!!
    انتظار نداری که اول از صبانت شروع کنن ؟
    شاتل بزرگترین جامعه مشترکین اینترنتی رو داره و تو چند ماه اخیر تخفیفاش خیلی عالی بوده اما برات جای سوال نیست چطور ناگهانی قیمت اونم دقیقا روز بعد از راه اندازی فاز 2 اینترانت 50 تومن گرون شد ؟ چرا نمی خوای فک کنی که هیچ دلیلی نداشته که دقیقا روز بعد از این مساله گرون شده در حالی می تونسته مثلا ماه قبل گرون شه ؟
    ضمنا برو تو اینستگرم شاتل تو پست 100 گیگ وسط کامنتا مدیر پیج شاتل میگه ما از طرف رگولاتوری محدود شدیم و نمی تونیم مثل قبل تخفیف بدیم اینو که دیگه من نمیگم مدیر پیج داره میگه کلا امثال شما دوس دارن خوش بین باشن چون همه ش می خوان به خودشون دلداری بدن که نه چیزی نیست ایشالا درست میشه و .... نه عزیزم روزای بدی واسه اینترنت در راهه .

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

آسيا تك آپلود رايگان رو كنسل كرده
    احتمالا به شاتل و بقيه هم ميرسه

Sent from my iPhone using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

شاتل بزرگترین جامعه مشترکین اینترنتی رو داره و تو چند ماه اخیر تخفیفاش خیلی عالی بوده اما برات جای سوال نیست چطور ناگهانی قیمت اونم دقیقا روز بعد از راه اندازی فاز 2 اینترانت 50 تومن گرون شد ؟ چرا نمی خوای فک کنی که هیچ دلیلی نداشته که دقیقا روز بعد از این مساله گرون شده در حالی می تونسته مثلا ماه قبل گرون شه ؟
    ضمنا برو تو اینستگرم شاتل تو پست 100 گیگ وسط کامنتا مدیر پیج شاتل میگه ما از طرف رگولاتوری محدود شدیم و نمی تونیم مثل قبل تخفیف بدیم اینو که دیگه من نمیگم مدیر پیج داره میگه کلا امثال شما دوس دارن خوش بین باشن چون همه ش می خوان به خودشون دلداری بدن که نه چیزی نیست ایشالا درست میشه و .... نه عزیزم روزای بدی واسه اینترنت در راهه .
    دل خوشی داری عجیب حاجی !!!!
    اون یک چیزی میگه تو هم هم باور میکنی ؟ هر وقت بقیه شرکت ها هم تخفیف هاشون رو برداشتن ما باور میکنیم ولی مطمئنم بر نمی دارند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

اگر همه متحد باشن و دیگه هیچکس شاتللند و بسته های 20 درصد تخفیف اینها رو نخره حساب دستشون میاد
    اینترنت موبایل استفاده کنیم هم سرعتش بیشتره هم قابل حمله هم ارزونتر میفته
    Last edited by aminiwifi; 09-02-2017 at 01:04.

9. 2 کاربر از aminiwifi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

دیگه هیچ پلنی از شاتل ارزش خرید و تمدید نداره
    باید به فکر جایگزین باشیم
    برا دانلود زیاد چه شرکتی و چه پکیجی رو پیشنهاد می کنید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

دل خوشی داری عجیب حاجی !!!!
    اون یک چیزی میگه تو هم هم باور میکنی ؟ هر وقت بقیه شرکت ها هم تخفیف هاشون رو برداشتن ما باور میکنیم ولی مطمئنم بر نمی دارند

شاتل که خیلی موذی هست ولی در مورد جشنواره رگولاتوری قانون داره اگر شرکتی بخواد کل سال رو جشنواره بگذاره که نمیشه این قانون رو میتونی بخونی:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا چرا شاتل موذی هست ؟ برای اینکه رگولاتوری موقع قیمت گذاری سقف قیمت رو گذاشته که همه شرکتها اون رو میدن در صورتی که همانطور که در قانون بالا صحبت شد کف قیمت هم وجود داره که 60 درصد قیمت سقف میشه یعنی میتونند 40 درصد از قیمتهاشون بیارن پایین برای همیشه این هم قانونش صفحه آخر تبصره 15:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

طبق تعرفه بالا 100 گیگ میشه 165 که میتونند 60 درصد رو بگیرند که میشه 99 هزار تومان برای 100 گیگ ولی کدوم شرکت میاد برای رقابت قیمت رو بیاره پایین ؟ الکی اسم جشنواره رو می خواند بیارن که بیشتر مشتری جذب بشه درصورتی که مشتری از تعرفه واقعی خبر نداره .
    Last edited by mahan999; 09-02-2017 at 09:46.

12. این کاربر از mahan999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شاتل کاملا چرت میگه همین الان مخابرات 100 گیگ میفروشه 90 هزار تومن بعد شاتل خواسته ارزون بفروشه مانع شدن اینا داستانهایی که شاتل درست میکنه

Sent from my iPhone using Tapatalk

14. این کاربر از mehdi-sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

شاتل لند از 5000 گیگ شد 50 گیگ
    تخفیف خرید بسته اینترنت از از 60 رسید به 20 درصد تخفیف

واقعا اگر متحد باشیم و دیگه نه شاتللند تمدید کنیم و نه بسته بخریم مجبور میشن خودشون رو اصلاح کنن

اگر هم خودشون رو اصلاح نکنن تخلیه می کنیم میریم سمت اینترنت موبایل که هم سرعتش بالاتره هم همه جا در دسترس هست

16. این کاربر از aminiwifi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •