تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 639 از 752 اولاول ... 139539589629635636637638639640641642643649689739 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,381 به 6,390 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه Rey_619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

Ever after عزیز اگه مشخص کنی هدفون (رو گوشی و با سیم بلند) یا ایرفون (تو گوشی با سیم حدودا 1.5 متر) کدوم رو میخوای بهتر میتونم راهنماییت کنم.
    پیشاپیش عیدتون مبارک.

2. این کاربر از Rey_619 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    من یه هدفون میخوام برای لپتاپ و تلویزیون و آهنگ گوش دادن.کیفیت صداش میخوام خوب باشه.چون موقع ورزشم میخوام استفاده کنم میخوام جمع و جور باشه.قیمتشم بین 50 تا 100 تومن در نظرمه.لطف میکنید چند مدل بهم معرفی کنید با توضیحات؟من خیلی وارد نیستم.مرسی
    اجازه بدید اول یه توضیح کوچک در رابطه با هدفون ورزشی بدهم. این هدفونها معمولا" ضدآب، دارای سیم مقاوم و جان سخت هستند تا بتواند در شرایط سخت ورزشی پا به پای شما حرکت کنند. اما مشکل این هدفونها:
    1.کیفیت پایین تر نسبت به قیمت 2.گرانتر بودن از مدلهایی با کیفیت مشابه
    3.در بعضی مدلها عدم توانایی پخش جزئیات دقیق. البته در این مورد شما مستحضرید که با یک هدفون ورزشی شما قصد ورزش دارید و خیلی شنیدن جزئیات برای شما اهمیتی نخواهد داشت ( آن هم در حال دویدن ). پس هیچوقت از این هدفون انتظار جزئیات دقیق مانند زمانی که در Dead Room نشسته اید و با یک هدفون مونیتور به جزئیات گوش میکنید، نداشته باشید.
    اما معرفی چند مدل:
    MX680 SPORTS - Adidas
    OMX680 SPORTS - Adidas
    این ها مدلهای ورزشی هستند که شرایط فوق را دارند.
    اگر زیاد از هدفونتان برای ورزش استفاده نمی کنید و بیشتر کاربردهای ( لپتاپ و تلویزیون و آهنگ گوش دادن) مد نظر شما هستند مدلهای زیر مناسب خواهند بود:
    Klipsch S4
    AKG K99
    Sennheiser HD 202 II
    AKG K77
    البته پیشنهاد می کنم خودتون از نزدیک مدلهای بالا رو ببینید و مطمئن بشید که کاملا" از نظر سایز و قرار گیری روی سر مورد نظر شما هستند.
    در مورد Phillips she9800 حتما" باید صداشو گوش بدید و مطمئن بشید که صداش کاملا" مطابق میل شماست چون این برند همیشه در نسبت کیفیت به قیمت مشکل داشته. مثلا" همین مدل فیلیپس رو می تونید با Panasonic HJE300 که قیمتش 20 هزار تومان پایین تره مقایسه کنید!
    موفق باشید.
    سال نو مبارک

4. 5 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    امپلیفایر های fiio با قیمت های نجومی 5 برابر قیمت دلاریش تو مجتمع پایتخت طبقه سوم موجود هست.امیدوارم بزودی فروشگاه های دیگه ای هم موجود کنن تا شاید قیمت معقولانه تری پیدا کنه.
    عید همگی مبارک

6. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahdigholami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

سلام دوستان
    عید همه مبارک
    من هم بالاخره تونستم با قیمت خیلی خوب البته با کمک salar_221 علی عزیز که خیلی لطف داشتند یک ath-m50 بگیرم
    تا الان که دست منه کیفیت صداش عالیه بیس عمیق ویکم زیاد
    های و مید خوب واقعا عالیه
    فقط ایراد هایی میشه ازش گرفت وزن زیادش و کابلش که جدا شونده نیست
    پد های خیلی نرم ولی یکم عرق میکنه
    در کل بنده راضی هستم از خریدم و جا داره از( salar_221) علی عزیز کمال تشکر کنم

8. 5 کاربر از mahdigholami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان تا چند وقت دیگه میخوام یه ایرفون توپ بگیرم اول گفتم همین s4 رو بگیرم ولی الان دودل شدم آخه بابائه چندوقت دیگه میخواد بره مالزی میتونه از اونور واسم بیاره البته نمیدونم اونجا چه برندهایی راحتتر گیر میاد ولی خوب تو ایرفونای زیر 100 دلار hifiman re-0 هست به قیمت 100 دلار و reo هم 80 دلار که مثل اینکه تفاوت چندانی با هم ندارن .
    سبک هم بیشتر راک با تمام زیرشاخه هاش و پست متال و نیوایج و کمتر هیپ هاپ و ترنس و کلاسیک .
    حالا چیکار کنم کلیپش رو بگیرم یا منتظر بمونم + هزینه ی بیشتر hifiman re-0 رو بگیرم??? راستی کسی میدونه تو مالزی این هدفون گیر میاد یا نه؟

داره خودمونی میشه viul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من اصفهان رو تقريبا كامل گشتم نبود . جاهاي ديگه رو نميدونم . من تعريف اين hje رو خيلي شنيده بودم . واقعا حيف شد
    سلام
    این هدفونو میتونید اینترنتی هم بخرید. تو نت عبارت " ایرفون چاره " رو جستجو کنید. ببخشید که نمیتونم دقیق تر بنویسم. چون آدرس دادن خلاف قوانین فروم هستش.
    Last edited by viul; 19-03-2012 at 22:08.

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان تا چند وقت دیگه میخوام یه ایرفون توپ بگیرم اول گفتم همین s4 رو بگیرم ولی الان دودل شدم آخه بابائه چندوقت دیگه میخواد بره مالزی میتونه از اونور واسم بیاره البته نمیدونم اونجا چه برندهایی راحتتر گیر میاد ولی خوب تو ایرفونای زیر 100 دلار hifiman re-0 هست به قیمت 100 دلار و reo هم 80 دلار که مثل اینکه تفاوت چندانی با هم ندارن .
    سبک هم بیشتر راک با تمام زیرشاخه هاش و پست متال و نیوایج و کمتر هیپ هاپ و ترنس و کلاسیک .
    حالا چیکار کنم کلیپش رو بگیرم یا منتظر بمونم + هزینه ی بیشتر hifiman re-0 رو بگیرم??? راستی کسی میدونه تو مالزی این هدفون گیر میاد یا نه؟
    re0 تا اونجا که یادمه، بیس کمی داره و کلاً صداش سرده
    از اونور کلیپش بیس بیش از تعادل داره و گرمه
    توضیحات بیشتر رو با یکم سرچ بیشتر پیدا می کنی

12. این کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Rey_619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

دوست عزیز تردید نکن تقریبا هیچ هدفونی تو اين رنج قیمت با اين کیفیت بهتر از klipsch s4 تو ایران نیست من خودم در به در دنبالش گشتم ولی هنوز گیرم نیومده اما اگه میخوای از مالزی خرید کنی برند Sennheiser و Shure هم عالی هستند ولی یکم گرونه که نسبت به کیفیت ساختشون و صدای عالیشون ارزشش رو داره موفق باشی.

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

عزیز اگر پدرتون تشریف بردند خارج از ایران و جایی تونستند Shure se215 رو گیر بیارن، لحظه ای درنگ نکنید

15. این کاربر از musketeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ever after's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اجازه بدید اول یه توضیح کوچک در رابطه با هدفون ورزشی بدهم. این هدفونها معمولا" ضدآب، دارای سیم مقاوم و جان سخت هستند تا بتواند در شرایط سخت ورزشی پا به پای شما حرکت کنند. اما مشکل این هدفونها:
    1.کیفیت پایین تر نسبت به قیمت 2.گرانتر بودن از مدلهایی با کیفیت مشابه
    3.در بعضی مدلها عدم توانایی پخش جزئیات دقیق. البته در این مورد شما مستحضرید که با یک هدفون ورزشی شما قصد ورزش دارید و خیلی شنیدن جزئیات برای شما اهمیتی نخواهد داشت ( آن هم در حال دویدن ). پس هیچوقت از این هدفون انتظار جزئیات دقیق مانند زمانی که در Dead Room نشسته اید و با یک هدفون مونیتور به جزئیات گوش میکنید، نداشته باشید.
    اما معرفی چند مدل:
    MX680 SPORTS - Adidas
    OMX680 SPORTS - Adidas
    این ها مدلهای ورزشی هستند که شرایط فوق را دارند.
    اگر زیاد از هدفونتان برای ورزش استفاده نمی کنید و بیشتر کاربردهای ( لپتاپ و تلویزیون و آهنگ گوش دادن) مد نظر شما هستند مدلهای زیر مناسب خواهند بود:
    Klipsch S4
    AKG K99
    Sennheiser HD 202 II
    AKG K77
    البته پیشنهاد می کنم خودتون از نزدیک مدلهای بالا رو ببینید و مطمئن بشید که کاملا" از نظر سایز و قرار گیری روی سر مورد نظر شما هستند.
    در مورد Phillips she9800 حتما" باید صداشو گوش بدید و مطمئن بشید که صداش کاملا" مطابق میل شماست چون این برند همیشه در نسبت کیفیت به قیمت مشکل داشته. مثلا" همین مدل فیلیپس رو می تونید با Panasonic HJE300 که قیمتش 20 هزار تومان پایین تره مقایسه کنید!
    موفق باشید.
    سال نو مبارک
    سلام
    عیدتون مبارک
    مرسی از راهنمایی کاملتون.من تصمیم گرفتم به دلیل اینکه هدفون های ورزشی برای گوش دادن با کیفیت مناسب نیست یک پلیر ضدآب برای شنا و ورزش بگیرم و یک هدفون برای کارهای دیگه.با توجه به این بهترین و با کیفیت ترین هدفون با قیمت بین 50 تا 100 تومن چی پیشنهاد میکنید برای استفاده ی لپتاپ و تلویزیون و آهنگ؟بی سیم بهتره یا سیم دار و این که من تو کرج از کجا بهتره خرید کنم؟ببخشید انقدر سوال شد
    دوست عزیز Rey_619 مرسی از راهنماییتون اگر مدلی به نظرتون میاد ممنون میشم بگید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •