تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 639 از 720 اولاول ... 139539589629635636637638639640641642643649689 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,381 به 6,390 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

من تعصب ندارم از هیچ برندی هم طرفداری نکردم

اینم در جواب اون 10 تا پلاسما که تو دانشگاه پکیدن :
    1.6 میلیون تلویزیون lcd سونی داغ میکنند و دود از کلشون بلند میشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چه ربطی داشت؟

کی از سونی طرفداری کرد برادر من، سونی هم سوتی زیاد میده.

پلاسمای پانا تصویرش فوق العادست منم واقعا قبول دارم یدونه مدل 2010 اش که احتمالا V20 هست هر روز جلوی چشممه تو محل کارم و وافعا تحسینش میکنم. اما سوختنش تی وی تو این شرایط اقتصادی واسه مردم سخته.
    Last edited by parham511; 13-09-2013 at 09:09.

2. 2 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چرا بفروشی؟
    درست که شد راحت استفاده کن. تا حالا مال کسی بار دوم خراب نشده.
    VT30 من الآن 6 - 7 ماهه بعد تعمیر ( با کنتراست 75) عین ... داره کار میکنه. یه سره 10 صبح تا 2 شب.
    درسته.خداروشکر هنوز آماری برای خرابی دوباره عنوان نشده.
    خدا از زبونتون بشنوه...
    اما اگه از شانس بد استفاده کردیم و خراب شد و قطعش نبود؟!
    به قول جناب رایان میایم توی جاده خاکی میریم جلو ببینیم چی میشه...

4. این کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

چه ربطی داشت؟

کی از سونی طرفداری کرد برادر من، سونی هم سوتی زیاد میده.

پلاسمای پانا تصویرش فوق العادست منم واقعا قبول دارم یدونه مدل 2010 اش که احتمالا V20 هست هر روز جلوی چشممه تو محل کارم و وافعا تحسینش میکنم. اما سوختنش تی وی تو این شرایط اقتصادی واسه مردم سخته.
    ربط داره عزیز ... نه شما نه هیچ کس دیگه اینجا از سونی طرفداری نکرده ... اینو در جواب به arash_a59 گفتم که به این پست شما اشاره کرده بود ... ایشون فکر می کنه فقط پاناسونیک اشغال می زنه و بقیه برند ها آمار خرابیشون پایینه
    تمام برند ها هم محصولات خر کار دارن هم محصولاتی که تو همون یکی دو سال اول می پکن و فقط با گذشت زمان معلوم میشه

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

می گم به پیر پاتال های g10 دار هم اجازه می دید شرکت کنن؟

این اتفاق برد برای من هم رخ داده و دو تا از برد های من هم دو سال پیش سوخت و تعویض کردیم ( ان موقع هم تعمیرکار کشف کرده بود کنتراست رو 100 بوده در حالت دینامیک برای مدت زیاد - منم نبودم ان موقع ولی احتمال اینکه یکی حواسش نبود تنظیمات رو دست کاری کرده باشه دادم ) - به من هم ان موقع همین مورد رو گفته بودن که باید کنتراست پایین باشه تا مشکل پیش نیاد .
    باسه دور تعمیرات بعدی فعلا نگران نباشید چون اولین کسی که دچار مشکل مجددا خواهد شد من خواهم بود. ( و فعلا بیشتر از دو سال گذشته از ان موقع با رعایت این موضوع )

تو دانشگاه ماهم بیشتر از 10 تا پلاسما پانا خریدن همشون ظرف یه ماه پکیدن، دیگه هم درستشون نکردن، بهار 91 اومدم واسه اینکه کسی به اشتباه نیوفته عنوان کردم.
    بجای محافظ یدونه برد یدکی بگیرید که اگه دوباره سال بعد خراب شه قطعاتش پیدا نمیشه دیگه...

من نمی دونم مسئول خرید دانشگاه کی بوده ولی به دانشش شک دارم.... اخه تو اون محیط به ان روشنی پلاسما چی کار می تونه بکنه - انهم با ان همه گرد و خاک محیط ......
    اگر باسه سالن کنفرانس یا جاهای تاریک می زاشتن یک چیزی ولی درست گذاشتنش جلوی مهتابی واقعا باید تبریک گفت بهشون

7. 3 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

می گم به پیر پاتال های g10 دار هم اجازه می دید شرکت کنن؟

این اتفاق برد برای من هم رخ داده و دو تا از برد های من هم دو سال پیش سوخت و تعویض کردیم ( ان موقع هم تعمیرکار کشف کرده بود کنتراست رو 100 بوده در حالت دینامیک برای مدت زیاد - منم نبودم ان موقع ولی احتمال اینکه یکی حواسش نبود تنظیمات رو دست کاری کرده باشه دادم ) - به من هم ان موقع همین مورد رو گفته بودن که باید کنتراست پایین باشه تا مشکل پیش نیاد .
    باسه دور تعمیرات بعدی فعلا نگران نباشید چون اولین کسی که دچار مشکل مجددا خواهد شد من خواهم بود. ( و فعلا بیشتر از دو سال گذشته از ان موقع با رعایت این موضوع )

من نمی دونم مسئول خرید دانشگاه کی بوده ولی به دانشش شک دارم.... اخه تو اون محیط به ان روشنی پلاسما چی کار می تونه بکنه - انهم با ان همه گرد و خاک محیط ......
    اگر باسه سالن کنفرانس یا جاهای تاریک می زاشتن یک چیزی ولی درست گذاشتنش جلوی مهتابی واقعا باید تبریک گفت بهشون
    پس این مشکل برد در سری های قبل هم بوده و مشکلی نیست که فقط برای VT30 پیش اومده باشه!
    ممنون از اطلاع رسانیتون.
    حالا برای من یه سوال پیش اومده
    یکی از دوستان چند صفحه قبل مثال جالبی زدند، گفتند اگه با ماشین با دور موتور تا آخر، یه مدت زمانی رانندگی کنی قطعا موتور داغون میشه و مشکل بهم میزنه
    کاملا درسته!
    برای همین هم هست که همه ماشین ها در قسمت دور موتور چیزی بنام ردلاین دارند، یعنی به من راننده هشدار میده دور موتور رو توی این بازه قرمز نیار یا اگه آوردی زیاد نمون
    بعضی از سازنده ها باز محتاط تر عمل میکنند و پروسه ای بنام کات آف میگذارند یعنی اینکه اگه راننده مثل من ناشی بود و پاشو تا ته گذاشت روی گاز و خواست با دنده 2 100 تا بره، دور موتور به یه حد بالا که رسید(حد آسیب) کات آف کنه و بالاتر نره تا به موتور آسیب نرسه
    این یه اصله، و شرط عقل و حکمت سازنده، اینکه همه جوانب رو رعایت کنه
    حالا این کمپانی معظم(!) پاناسونیک اگه میدونه و اینو میفهمه که کنتراست بالای 90 برای تلوزیون هاش مشکل ساز هست چرا هیچ توصیه ای، هشداری ، کامنتی چیزی نذاشته؟
    من ناشی و از همه جا بی خبر از کجا باید بدونم کنتراست بالای 90 ضرر داره؟
    البته جناب پونل گفتند تی ویشون 99 درصد مواقع روی کنتراست 65 بوده و با این وجود سوخته!

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

پس این مشکل برد در سری های قبل هم بوده و مشکلی نیست که فقط برای VT30 پیش اومده باشه!
    ممنون از اطلاع رسانیتون.
    حالا برای من یه سوال پیش اومده
    یکی از دوستان چند صفحه قبل مثال جالبی زدند، گفتند اگه با ماشین با دور موتور تا آخر، یه مدت زمانی رانندگی کنی قطعا موتور داغون میشه و مشکل بهم میزنه
    کاملا درسته!
    برای همین هم هست که همه ماشین ها در قسمت دور موتور چیزی بنام ردلاین دارند، یعنی به من راننده هشدار میده دور موتور رو توی این بازه قرمز نیار یا اگه آوردی زیاد نمون
    بعضی از سازنده ها باز محتاط تر عمل میکنند و پروسه ای بنام کات آف میگذارند یعنی اینکه اگه راننده مثل من ناشی بود و پاشو تا ته گذاشت روی گاز و خواست با دنده 2 100 تا بره، دور موتور به یه حد بالا که رسید(حد آسیب) کات آف کنه و بالاتر نره تا به موتور آسیب نرسه
    این یه اصله، و شرط عقل و حکمت سازنده، اینکه همه جوانب رو رعایت کنه
    حالا این کمپانی معظم(!) پاناسونیک اگه میدونه و اینو میفهمه که کنتراست بالای 90 برای تلوزیون هاش مشکل ساز هست چرا هیچ توصیه ای، هشداری ، کامنتی چیزی نذاشته؟
    من ناشی و از همه جا بی خبر از کجا باید بدونم کنتراست بالای 90 ضرر داره؟
    البته جناب پونل گفتند تی ویشون 99 درصد مواقع روی کنتراست 65 بوده و با این وجود سوخته!
    مثال دور موتورت باسه کشوری که drift ازش امده و همیشه تو محدوده قرمز کار می کنن صادق نیست

تا جایی که می دونم این سیاست شرکت ها هست که اینجور سیستم هارو بزاره یا نه و همیشه هم گذاشتنش یا نذاشتنش باسه شرکت ها دردسر است چون بزارن گروه های مخالف محدودیت ها که می دونن چطور بدون صدمه زدن از تمام توان وسایل استفاده کنند اعتراض می کنند نزارن هم گروه هایی که در حد عادی هستن بخاطر نداشتن اطلاعات کافی با این مسئله و احتمال صدمه خوردن به وسایلشون اعتراض می کنند.

+
    از انجایی که نوع برد هارو من نمی دونم چی بوده شاید این اطلاعاتی که من می دم گمراه کننده باشه ( چون من خیلی وقته اینور نیامدم ) و با مسئله شما نخوره و البته فکر کنم من تنها کسی از سری 10 باشم که این مورد باسش رخ داده ولی اشتراک گذاشتنش خارج از لطف نیست.

10. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

آره واقعا... منم روز اولی که دیدم واسه همچین استفاده ای پلاسما خریدن و تازه بعضیاشونم 3بعدین خندم گرفت.
    تو زاهدان تو هر خیابون یدونه نمایندگی پاناسونیک داشت حداقل؛ سونی هم نسبتا نمایندگیاش زیاد بود اما نه مثل پاناسونیک. ال جی و سامسونگ تقریبا تعطیل بودن. حدسم این بود رو حساب زد و بند یا پارتی بازی شاید از رفیقاش مجبور شده بخره.
    Last edited by parham511; 14-09-2013 at 09:59.

12. این کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان امروز به این نتیجه رسیدم که به علت اینکه سری ساخت تی وی من واسه اروپاست(E) صدای شبکه های آنالوگ ایرانو درست پخش نمیکنه
    دارم تمام سعیمو میکنم این موضوع رو از خانوادم مخفی نگه دارم

دعام کنید وگرنه خدا میدونه چه بلایی قراره سرم بیاد

14. 2 کاربر از soooti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان امروز تماس گرفتم تعمیرگاه گفت برد شما رفته برای تعمیر، هنوز خبری نیست و از تهران نفرستادند.
    گفتم توی اینترنت که نوشته غیر قابل تعمیر؟ گفت توی اینترنت اینم نوشته که بردهاش دیگه تولید نمیشه و اصلا نیست؟!
    گفت تعمیر میشه و معلوم نیست بیاد جواب بده یا خیر، ما اینجا 48 ساعت میذاریمش زیر تست ، چون داشتیم برد اومده و بعد از چندساعت دوباره...
    گفت پاناسونیک نه تنها این برد رو اصلاح نکرد و برد سری جدید نداد بلکه با علم به اینکه اینها مشکل دارند و میسوزند تولیدش رو هم متوقف کرد...

16. 2 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مال من ساعت کارکردش خیلی کم بود من به خاطر شرایط کاریم در ماه کلا 8 روز خونه بودم و اون 8 روز هم نهایتا روزی 4 ساعت روشن بود،
    البته مال من همیشه روی مد داینامیک و کنتراست بالای 90 بود.
    این تی وی رو به نظرتون چند میخرند؟
    موندم به کدوم بدبختی بفروشمش که به یکسال نکشیده بسوزه و نفرینم نکنه...
    اگه عیبشم بگم که چیه دیگه هیچ آدم عاقلی نمیخردش...

بنده ی خدا مث خودم پروژه ای هستی انگار! آدم بره تو غربت پول در بیاره، بیاد با کلی ذوق و شوق TV بخره، اونوقت ...!

18. این کاربر از mehran_west بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •