تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 639 از 3017 اولاول ... 13953958962963563663763863964064164264364968973911391639 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,381 به 6,390 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تو این سایت pasict.com چطور باید تمدید کنم!!!!
    برو اونجا ثبت نام کن
    بعد سرویست رو انتخاب میکنی و پرداخت انلاین

2. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

پاسخ اين سوالاتت رو مي توني ساعت 10 صبح بياي بهارستان از وزير پيشنهادي امور خارجه بپرسي
    گلم چرا اسبي ميشي؟ از دست من دلگير نشو ايمان مي دونه كه من سعي مي كنم(قول نمي دم) الكي چيزي نگم. پينگ رو مي گيريم كه استفاده كنيم يا كلاسش رو بذاريم؟‌من واسه سرور گيم خودم دنبال وي پي اس پينگ پايين بودم داخلي ها هزينه پهناي باند بالايي دارن مي مونه خارجي ها كه بايد نزديك باشه مثل تركيه كه پينگ خوب باشه ولي وي پي اس تركيه خيلي كم هست اغلب مال آلمان و انگليس و ... هستند.
    حالا سايتهاي داخلي كه هيچ شما مي خواي از سايتهاي خارجي دانلود كني چند درصد سرور تركيه هستند كه به كارت بياد؟
    خود من اشتباهي يه تست گذاشتم از يه جايي نزديك بود بذارنم توي گوني ببرنم.
    ولي تستي كه گذاشتي مال massy انصافا پينگ خوبي داره(آشتي؟)

مدل ايسوس N10 بود به قول بچه ها ان تن! ولي اگه اشتباه نكنم قيمتش حدود 150 تومن بود كه زياده برات. تي پي لينك هيچ مشكلي نداره برند به قول معروف جيگر كاريه. شما اگه توي تهيه اش مشكل داري از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگير مورد اعتماده شايد حتي تونستيم پول كرايه هم بهش نديم.
    اين مدل 8901 رو براي 5-6 تا از اقوام گرفتم هنوز داره عين شير كار ميكنه يادش بخير اون موقع 43500 قيمت همكار بهم ميدادن!

سروش جان صد البته راه شما حرفه اي تر هست. ولي مسئله ايمان 2 مورد هست يكي اينكه مي خواد با كمترين هزينه حل كنه قضيه اش رو. ديگري با ساده ترين حالت! چون دوباره يه دستگاه ديگه اضافه كنه اول مودمش رو كانفيگ كنه بعد بيوفته به جون اون كه كانفيگش كنه
    من با توجه جمع و جوري و ساده بودن كار بهش پيشنهاد مي كنم يه مودم 4 پورت بگيره. البته اگه به روتر نياز داشته باشه مي تونه مودم روتر دار هم بگيره!
    البته قبلش بهش پيشنهاد مي كنم اگه درايور usb مودمش رو گم كرده بره دانلودش كنه مشكلش حل بشه بدون هزينه اضافي
    در پايان يه تست هم مي ذارم براتون.

256 نامحدود
    ممد من نمیدونم درایور یو اس بیش کجاس.این عکسو الان از جلد مودمم گرفتم.ببین میتونی لینکشو واسم گیر بیاری؟اینه:
    اینم شکل مودم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محمد پایان خیلی قشنگی داشت، واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم چقدر سرعتت بالاس؟ چی کردی؟

روتر کانفیگ داره... سوییچ که هیچی نداره، به صورت اضافی با برنامه های دیگه میشه کانفیگش کرد وگرنه به جز سیم وصل کردن تنظیم خاص دیگه ای نداره. یعنی مودمت رو کانفیگ میکنی و وصلش میکنی به یکی از پورت های سوییچ، دیگه هیچی نمیخواد، بقیه ی سیستم ها رو هم وصل میکنی به اون، مودم همه ی کارها رو اتوماتیک انجام میده.

مشکل روترها سرعت پایینشون هست، معمولا 10/100 هستن و 10/100/1000 ها طرفای 300 هستن قیمتشون فکر کنم. ولی سوییچ 10/100 نزدیک به 40 تومن و 10/100/1000 نزدیک به 60-80 ممکنه باشه... اگر گیرش بیاد 8 پورت 10/100/1000 خیلی خوبه... من خودم SMC دارم...

كار خاصي نكردم براي سرعت همين دو روز پيش بچه ها اومدن گفتن سرعتها رفته بالا مال منم رفته بالا.
    چرا لقمه رو مي پيچوني؟(آخ چقدر گشنمه! ديشب شام نخوردم) يه راهي بهش پيشنهاد بده 2 تا سيستم رو به يه مودم وصل كنه
    به سرعت 10 مگ هم نياز نداره چه رسد به 1000! يه نت 2 مگ داره كه يه هفته ديگه ميشه سرعتش 64 يه پورت 1 مگ هم بستشه
    ولي خارج از شوخي مودم وايرلس توي خونه چيز خوبيه موبايلي لپ تاپي چيزي بخواي وصل كني عاليه!

تست دوست داري؟
    بفرما:
    میری تو سایت اسپیدتست، در و دیوارش پیوندهاس
    برای من همون 512 هست هنوز... ما که دوتامون زا مارمالادیم :|

همون سوییچ دیگه من سرعت رو گفتم برای اینکه اگر بخواد بین کامپیوترش چیزی جابجا کنه... البته خوب وایرلس هم چیز دیگه اس
    الان اگه دعاهاتون تموم شد به من بگین بالأخره چی بخرم؟
    این مودمه که ممد معرفی کرده رو عرفانم بهم معرفی کرد چند روز پیش.چه خوشکله.البته قیمتهاش چقدر مفاوته:
    اینو قرار شد عرفان واسم تو اهواز قیمت کنه که اگه مناسب بود دیگه اینترنتی نخرم و علافی نکشم.ممد تو بدون هزینه ی پست میتونی بخریش؟چطور شیطون؟
    یعنی رضا لامپ؟

================

Last edited by KING iMAN; 14-08-2013 at 22:40.

4. 3 کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

یه سؤال:
    این مودمای ند پورت(مثلاً همین TP-Link)،در حالت بریجینگم هر دو تا سیستم رو وصل میکنن؟همزمان ها.
    یعنی رو دو تا سیستم دو تا کانکشن داشته باشم.
    Last edited by KING iMAN; 14-08-2013 at 22:39.

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

گذاشتم یه مدت خوب بود... ولی بعدش برگشت حالت قبلی...

7. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

یه سؤال:
    این مودمای ند پورت(مثلاً همین TP-Link)،در حالت بریجینگم هر دو تا سیستم رو وصل میکنن؟همزمان ها.
    یعنی رو دو تا سیستم دو تا کانکشن داشته باشم.
    داداش منظورت اینه که مثلا" من مودمم 4 پورته به صورت بریج با هر دوتا کانکت بشم؟
    من امتحان کردم کار نمیکنه برای وای فای هم همینطور

9. 2 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممد من نمیدونم درایور یو اس بیش کجاس.این عکسو الان از جلد مودمم گرفتم.ببین میتونی لینکشو واسم گیر بیاری؟اینه:
    اینم شکل مودم:

الان اگه دعاهاتون تموم شد به من بگین بالأخره چی بخرم؟
    این مودمه که ممد معرفی کرده رو عرفانم بهم معرفی کرد چند روز پیش.چه خوشکله.البته قیمتهاش چقدر مفاوته:
    اینو قرار شد عرفان واسم تو اهواز قیمت کنه که اگه مناسب بود دیگه اینترنتی نخرم و علافی نکشم.ممد تو بدون هزینه ی پست میتونی بخریش؟چطور شیطون؟

یعنی رضا لامپ؟

================

شما مودم رو با usb وصل كن برو ديوايس منيجر ببين اونجا بايد ناشناخته ظاهر بشه! اگه اونجا بود از توي مشخصاتش id سخت افزارش رو بيار .
    مثل اينكه اين ميكرولينك مال يه شركت ديگه است اين نام محصولاتشه. به هر حال اگه نمي خواي سر كارمون بذاري و فردا يه مودم 4 پورت بخري بايد يه اطلاعات بيشتري بدي حتما توي تنظيماتش مدلش رو نوشته. يا روي خود دستگاه يا پشت جعبه.
    جواب اون سوالاتم كه رضا جان داد پس فرقي نمي كنه برات كه 4 پورت رو بخري يا اين usb رو راه بندازي.
    در پايان از اينا كه دوست داريد هم براتون مي ذارم:

11. 2 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

بچه ها شما هم سرعتتون داغونه ؟

من 1مگ نامحدود دارم امروز اصلا نابود شده . سرعت دانلود دقیقا بالای 30 نمیاد . حتی سایت speedtest.net هم باز نمیکنه که بتونم تست بگیرم ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان من 2 مگ محدود دارم سرعت دان از سایت سافت 98 و دانلودها 250-300 هست ولی از سرور خارجی بیشتر از 100 نمیره تقریبا 1 ماهی هست اینطوری شده برا من کس دیگه ای هم همین مشکل رو داره من بهبهان هستم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان من 2 مگ محدود دارم سرعت دان از سایت سافت 98 و دانلودها 250-300 هست ولی از سرور خارجی بیشتر از 100 نمیره تقریبا 1 ماهی هست اینطوری شده برا من کس دیگه ای هم همین مشکل رو داره من بهبهان هستم
    همشهری سلام. شما گیت وی تک رقمی یا بین 80 تا 90 داشته باشی سرعت سرور خارجیت هم خوب میشه. ولی الان پیشنهاد میکنم با س.ا.ک.س تست کن احتمالا سرعتت اوکی میشه

15. 2 کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بچه ها شما هم سرعتتون داغونه ؟

من 1مگ نامحدود دارم امروز اصلا نابود شده . سرعت دانلود دقیقا بالای 30 نمیاد . حتی سایت speedtest.net هم باز نمیکنه که بتونم تست بگیرم ...
    اره عزیزم

17. این کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •