برو اونجا ثبت نام کن
بعد سرویست رو انتخاب میکنی و پرداخت انلاین![]()
برو اونجا ثبت نام کن
بعد سرویست رو انتخاب میکنی و پرداخت انلاین![]()
ممد من نمیدونم درایور یو اس بیش کجاس.این عکسو الان از جلد مودمم گرفتم.ببین میتونی لینکشو واسم گیر بیاری؟اینه:
اینم شکل مودم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان اگه دعاهاتون تموم شد به من بگین بالأخره چی بخرم؟
این مودمه که ممد معرفی کرده رو عرفانم بهم معرفی کرد چند روز پیش.چه خوشکله.البته قیمتهاش چقدر مفاوته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو قرار شد عرفان واسم تو اهواز قیمت کنه که اگه مناسب بود دیگه اینترنتی نخرم و علافی نکشم.ممد تو بدون هزینه ی پست میتونی بخریش؟چطور شیطون؟
یعنی رضا لامپ؟
================
Last edited by KING iMAN; 14-08-2013 at 22:40.
یه سؤال:
این مودمای ند پورت(مثلاً همین TP-Link)،در حالت بریجینگم هر دو تا سیستم رو وصل میکنن؟همزمان ها.
یعنی رو دو تا سیستم دو تا کانکشن داشته باشم.
Last edited by KING iMAN; 14-08-2013 at 22:39.
گذاشتم یه مدت خوب بود... ولی بعدش برگشت حالت قبلی...![]()
داداش منظورت اینه که مثلا" من مودمم 4 پورته به صورت بریج با هر دوتا کانکت بشم؟
من امتحان کردم کار نمیکنه برای وای فای هم همینطور
شما مودم رو با usb وصل كن برو ديوايس منيجر ببين اونجا بايد ناشناخته ظاهر بشه! اگه اونجا بود از توي مشخصاتش id سخت افزارش رو بيار .
مثل اينكه اين ميكرولينك مال يه شركت ديگه است اين نام محصولاتشه. به هر حال اگه نمي خواي سر كارمون بذاري و فردا يه مودم 4 پورت بخري بايد يه اطلاعات بيشتري بدي حتما توي تنظيماتش مدلش رو نوشته. يا روي خود دستگاه يا پشت جعبه.
جواب اون سوالاتم كه رضا جان داد پس فرقي نمي كنه برات كه 4 پورت رو بخري يا اين usb رو راه بندازي.
در پايان از اينا كه دوست داريد هم براتون مي ذارم:
![]()
بچه ها شما هم سرعتتون داغونه ؟
من 1مگ نامحدود دارم امروز اصلا نابود شده . سرعت دانلود دقیقا بالای 30 نمیاد . حتی سایت speedtest.net هم باز نمیکنه که بتونم تست بگیرم ...
دوستان من 2 مگ محدود دارم سرعت دان از سایت سافت 98 و دانلودها 250-300 هست ولی از سرور خارجی بیشتر از 100 نمیره تقریبا 1 ماهی هست اینطوری شده برا من کس دیگه ای هم همین مشکل رو داره من بهبهان هستم
همشهری سلام. شما گیت وی تک رقمی یا بین 80 تا 90 داشته باشی سرعت سرور خارجیت هم خوب میشه. ولی الان پیشنهاد میکنم با س.ا.ک.س تست کن احتمالا سرعتت اوکی میشه
اره عزیزم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)