عجب به این کار میگن دلجویی .900و خورده ای حجممو کردنش صفر بعد میگن دلجویی کردیم . باید برم پیش همون یارویی که قبلا دایل اپ میفروخت اسباب اثاثیشو بگیرم بیارم خونه دوباره دایل اپ راه بندازیم ملت حال کنن![]()
عجب به این کار میگن دلجویی .900و خورده ای حجممو کردنش صفر بعد میگن دلجویی کردیم . باید برم پیش همون یارویی که قبلا دایل اپ میفروخت اسباب اثاثیشو بگیرم بیارم خونه دوباره دایل اپ راه بندازیم ملت حال کنن![]()
اسگولت کردن اصلا امکان نداره
فقط می خوان تو رو نگه دارن
حرف ها می زنند مثله اینه که اگه ما پورتمون رو تخلیه کنیم میتونیم بریم روی مسی
اصلا چنین چیزی امکان نداره گولشون رو نخور اگه الان فیبر نیستی بعدا هم نمیشی
این کار امکانات سخت افزاری می خواد که کلا باید محلتون رو فیبر بکشن
سلام
آیا اینترنت شبانه رایگان از 1 تا 7 صبح هنوز برقراره؟
با عرض معذرت زر اضافی زده
منم رفتم فرشچی برای تخلیه همون جا 3 نفر دیگه هم بودن که دو تاشون میخواستن تخلیه کنن اون یه نفر پرسید چرا دارید میرین گفتم برای اینکه مخابرات دروغگوئه شما هم اگه فیبر هستی و مجبوری بگیری اصلا پول اضافه بابت طلایی و غیره نده که از جیبت رفته
کارمنده هم که شاکی شد گفتم دروغ که نمیگم تجربه بود انتقال دادم دهنش بسته شد
کلا من کیان نتم که رفتم برای طرح جدید و گفتم باید واستین که مخابرات تخلیه کنه گفتن کارت دراومده چون مخابرات معمولا زورش میاد تخلیه کنه باید پیگیری کنی
دیشب برای من برقرار بود با طرح آشنای خانواده
سرعتم 250 بود سر جمع 3900 مگ گرفتم!
ضمنا لازم به ذکره دزدی همچنان برقراره من از ساعت 8 صبح خونه نبود تا حالا ولی الان که اومدم میبینم 150 مگ ازم کم کرده و تو ریز کارکرد هم اومده
مطمئنم کسی در طول روز از این اینترنت استفاده نکرده (نه 150 مگ)
Last edited by Reza31001; 27-10-2013 at 19:56.
فعلا که برقراره . البته سرویس های جدید مثل اینکه شبانه نداره و همین هایی هم که داره رو میخوان حذف کنن .
سلام
دوستانی که میخان از مخابرات بکنن این شرکت رو هم یه نگاه بندازن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که خطشون pcm هست آیا میشه غیر از مخابرات از جای دیگه سرویس گرفت؟ هیچ راهی غیر از مخابرات وجود نداره؟ خط رو نمیشه از pcm خارج کرد؟
فکر کنم 150 مگ رو هدیه دادن![]()
20 مگش مونده ( از 150 مگ )
--------------------------------------------
زمانی هم داده شد . .
مخابرات واقعا دیگه شورشو در اورده.یاد گروهه دالتون تو کارتون لوک خوش شانس افتادم .مخابرات خراسان رضوی همون گروه دالتونه.من سرویسم حجم داشت ولی چون دو تا اکانت دارم یکیش که در تاریخ 92/05/15 اعتبار زمانیش تموم شد دیگه تمدیدش نکردم تا امروز.حالا امروز که خواستم اعتبار زمانیشو افزایش بدم (حجم از قبل داشت)که یک ماه هم افزایش دادم شده 92/06/15 و هنوز واسم مینویسه اعتبار زمانی شما به پایان رسیده.یعنی یه ماه اعتبار زمانی از وقتی من سرویسم قطع شده بهم افزایش داده.الانم میترسم 7500 تومن یه ماه دیگه افزایش بدم تازه بشه 92/07/15 و همچنان نتم قطع باشه.خدایی حالا شما بگین مخابرات دزد هست یا نه؟
یه دوست بدبخت دیگم هم امروز حجمشو یک گیگ افزایش داده شب اومده استفاده کنه دیده شده 0 حجمش.ریز کارکرد هم گرفته همش 200 مگ استفاده شده مابقی مثل اینکه ظرفش سوراخ بوده ریخته همش تموم شده!!!!
دوستان شبانه هم مثل اینکه برداشته شده.دیشب رایگان واسه من هیچی حساب نشده با اینکه داشت دانلود میکرد.418 مگ هم که گرفته قسمت دانلود محاسبه شده زده و از حجمم کم کرده .به ساعتشم توجه نکنید چون مودمم از ساعت 10 شب که روشن کردم زده ولی سیستمم رو ساعت 1 شب روشن کردم یه یه ساعتی دانلود کردم خوابیدم سیستمم خاموش کردم .مومم هم ساعت 9 صبح خاموش کردم پس در نتیجه دیشب واسه من از حجمم کم کرده.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)