[/COLOR]سربازی رفتن الکی شده!!
با اصلاح قانون خدمت وظيفه ، الزام كارت «پايان خدمت» براي نقل و انتقالات رسمي برداشته شد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببینید جالبه
[/COLOR]سربازی رفتن الکی شده!!
با اصلاح قانون خدمت وظيفه ، الزام كارت «پايان خدمت» براي نقل و انتقالات رسمي برداشته شد
ببینید جالبه
با سلام
کسی که پذیرش سپاه گرفته به عنوان نیروی امریه محسوب می شه یا همون سرباز عادی است؟
منظورم بر اساس جیره ای که به اون می دهند
راستی خاتمی یزد چجوری است کسی تا به حال اونجا بوده؟؟![]()
نه، به عنوان سرباز عادی محسوب میشه چون بعدش باید بری توی پادگان خدمت کنی
تعریف اونجا رو زیاد شنیدم
[QUOTE=matin_vv;6708402]پس یعنی یا هر دو سال درس خوندن حدود 8 هزار تومن به حقوق اضافه میشه ؟
سلام به همه.یه سوال تستی داشتم:
واسه روز اعزام کدوم برگه ها رو ببریم؟
اگر زحمتی نیست فقط گزینه مورد نظرتونو فشار بدید:
1)سفید
2)سبز
3)واکسن
4)همشونو به علاوه کپی کارت ملی و شناسنامه
راستی اون برگ واکسن با برگ معاینه پزشکی ادغام شدن.منظورشون از برگ واکسن همون برگ ادغام شده است؟
اون برگ مشخصات فردی رو چی اونم ببریم؟
من که همشو میبرم
---------------------------------------
هاشمی نژاد نیشابور 90/10/1
---------- Post added at 01:28 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------
اصفهانه البته الانم خوابهولی شمارشو برات میفرستم تو پیغام خصوصیت.خودم قبلش بهش میگم
![]()
دوست عزیز شما از سپاه پذبرش گرفتین؟ من الان برای سپاه پذیرش بگیرم کجا میوفتم؟
سلام دوستان
من پدرم 42 ماه سابقه خدمت داره .به من همون 9 ماه کسری رو میدن؟
دوستان یه خبر خوب البته امیدوارم که دیگه آخرین حرف باشه
عليدوست در ادامه با بيان اينكه مشمولان وظيفه در 18 دوره در طول سال و با برنامهريزي به خدمت اعزام ميشوند، از مشمولاني كه تاكنون خود را به منظور تعيين تكليف وضعيت معرفي نكردهاند خواست: از فرصت استثنايي در مورد فراگيري دوره آْموزشي در استان يا شهرستان محل سكونت استفاده كنند و پيش از افزايش زمان خدمت سربازي، خود را از طريق دفاتر پليس +10 به ردههاي وظيفه عمومي محل سكونتشان معرفي كنند
نکته : آقای علیدوست معاونت اعزام نظام وظیفه هستن
نکته ای که تو این خبر بود اینه پیش از افزایش خدمت سربازی یعنی برای اعزامی 1 دی احتمال افزایش خدمت میتونه کم باشه.الان هر کی دفترچه بفرسته میره اسفند؟؟
هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)