حول محور 2 تومن از برند سامسونگ میتونید A10s بگیرید 2500 هم A20s
در مورد هواوی و شیائومی هم کلی مدلهای متنوع و باکیفیت دارن که میتونید یکی رو انتخاب کنید بر حسب بودجتون
حول محور 2 تومن از برند سامسونگ میتونید A10s بگیرید 2500 هم A20s
در مورد هواوی و شیائومی هم کلی مدلهای متنوع و باکیفیت دارن که میتونید یکی رو انتخاب کنید بر حسب بودجتون
چه مدلی رو پیشنهاد میکنین؟
چه مدلی رو پیشنهاد میکنین؟
شیایومی با دو میلیون چه مدلی میشه گرفت؟
تو دیجی کالا برید قسمت آنر و شیاعومی و بقیه گوشی های چینی سقف قیمت را بزنید 2 ملیون تومان . بعد میتونید به تفصیل امکانات را مقایسه کنید و ببینید کدوم را بیشتر خوشتون میاد . مجبور نیستید از خود دیجی کالا بگیرید ولی میتونید امکانات رو اونجا مقایسه کنید. قیمت هم فقط یه کم بالاتر پایین تره جاهای دیگه
ردمی 8 باید یک مقدار (فکر کنم 300 تومنی) روش بگذارید ولی سامسونگ A10s میتونید بخرید (فکر کنم ارزونتر از ردمی 8 باشه) که گوشی خوبی هم هست ، باتری 4000 و دو لنز اصلی دوربین و تو لیست دریافت اندروید 10 و صفحه 6.2 اینچی و حافظه 32گیگ و سنسور اثر انگشت و برند معتبر سامسونگ با خدمات و بازار قوی
تو دیجی کالا قیمت رو مشخص کنید و گوشی ها ی اون قیمت رو ببیند. نوکیا هم این رده قیمتی مدل هایی داره.
هواوی بخاطر تحریمش توسط گوگل و عدم ارائه خدمات گوگل روی گوشی های جدیدش و ساپورت ضعیف نرم افزاری و اپدیت ، بهتره سمت نرید هواوی و honor
سلام
تا دو میلیون با مشخصات زیر میشه پیدا کرد یا دنبالش نباشم؟
رم داخلی حداقل 32 گیگ
دوربین ثانویه حداقل 8
cpu هم حداقل 8 هستهای
اندازه کمتر از 5.5 نباشه
اصلاً بازی نمی کنم
فقط وب گردی و شبکه های اجتماعی
ممنونم
سلام یه مقدار روی پولتون نمیتونید بذارید که A10s بخرید؟ چون گوشی خیلی خوبیه ولی کلا قیمتها بالا رفته . تو دیجی کالا رو نگاه بندازید و مشخصاتی که میخواید رو فیلتر کنید تا گوشی هایی با اون مشخصات رو براتون بیاره فکر کنم نوکیا و شیائومی هم باشه با حافظه 32
سلام
ارزش خرید هواآوی nova5t بالاتره یا a51 samsung ?
ممنونم
قابل مقایسه نیستن پردازنده نوا5تی یک پردازنده تمام عیار پرچمدار هست با یک گوشی میانرده مقایسه نکنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)