سلامهر چند تاریخ انقضاء این موضوع خاتمه یافته....... ولی ، کمی توضیح، شاید قانع شدی؛اون مطلبت در تاپیک کسپر را خوندم در مورد اجرای وورد در سندباکس و ....خب، معلومه وقتی شما نرم افزار وورد یا مرورگر یا هر فایل و برنامه دیگری را خودتون یا کلیک راست (یا از طریق محیط CIS) در سندباکس اجرا کنی، فایل در محیط مجازی اجرا میشه! و تغییرات در سیستم اصلی رخ نمیده! چیز عجیبی نیست. این حالت را برای Manual Sandbox متصور هستیم.همینطور که ذکر کردم یا با کلیک راست و اجرا در سندباکس کمودو یا از طریق محیط CIS و تب +D: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در رابطه با کمودو، تغییرات در این مسیر:/C:VritualRootبرای مثال همان فایل ووردی که سیو میکنیم: من فایل را در دسکتاپ سیو میکنم اما خبری ازش در دسکتاپ نیست. برای پیدا کردنش هم این مسیر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تغییرات در رجیستری هم در این مسیر:HKEY_LOCAL_MACHINE> SYSTEM> VritualRoot [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته نیم نگاهی هم به این قسمت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما: Auto Sandbox = Auto HIPSگاهی اوقات حتی محدودیت Limite هم یک فایل را کاملا بلوک میکنه و فایل اصلا اجرا نمیشه. البته فایل داریم تا فایل.====نکته پایانی:اون توضیحاتی که دادم را خوب بخون؛؛ بعد یک فایل را که اتوسندباکس شده ..... برو در همان مسیرهایی که ذکر کردم ببین ردپاشونو میبینی؟؟ جواب: خیر