عالیه
من همین الان سرویسمو به 1 مگ 2 گیگ تغییر دادم
عالیه
من همین الان سرویسمو به 1 مگ 2 گیگ تغییر دادم
این سرویس pol256-2gb به نظر سرویس خوبی میاد و هزینه برای 3 ماه در میاد 23500 تومن که واقعا خیلی عالیه
من الان 3 ماهه با 4.5 گیگ ترافیک کلا دارم و 33 تومن هم دادم یعنی 10 هزار تومان ارزونتر شده + 1.5 گیگ ترافیک به کل دوره 3 ماهه هم اضافه شده
حجم دانلود من تو سه روز و نصفی:
![]()
Last edited by sib881; 26-04-2011 at 15:56.
برادر اینترنت من نامحدوده به این علت شب و روز هم نداره دیگه!!!
سرویس 2 مگ دارید ؟
دوست عزیزبرا من اینجوری بود:
1.کپی قبض تلفن و کپی کارت شناسایی
2.نمی دونم
3.حدودا 30 تومن میشه.البته شاید 10 تومن هم برا راه اندازی بگیرن.سرعت به منطقه مخابراتی تون و شلوغ یا خلوت بودن یوزرهای پارس برمیگرده.روزانه اش فکر کنم تا 200 بده ولی شبانه اش شانسیه ولی فکر کنم 1و نیم گیگ رو بگیری.
4.از 1 تا حدودا 6:50 (10 دقیقه احتیاط میکینم!)
5.ip که شما هر زمان اینترنتت قطع بشه ،عوض میشه.مگه اینکه IP استاتیک داشته باشی.
6.به مخابرات برمیگرده.از1 روز تا چند ورز!
7.شش تومن.ولی تو هر دوره شما میتونی 3+3 گیگ رو به قیمت 3 گیگ(یعنی 18 تومن)دریافت کنی.ولی بازم شهر به شهر فرق میکنه .شما میتونی حضوری هم بهشون بدی هم آنلاین.ولی این موردی که میگین واریز کنین تو بانک، فکر کنم بشه شماره قبض رو بهشون تلفنی داد.
نه. 128 نامحدود. ولی بعضی وقتا تا 2 مگ هم میره و بعضی وقتها تا 32 کیلو بیشتر نمیره!
خیلی ممنون دوست عزیز
در این مورد
من شاتل که داشتم مودم روی pppoe تنظیم بود و مثلا بعضی روزا هر چند ساعت یه بار ip عوض میشد بعضی وقتام تا یه هفته عوض نمیشد!5.ip که شما هر زمان اینترنتت قطع بشه ،عوض میشه.مگه اینکه IP استاتیک داشته باشی.
میخوام بدونم وقتی روی bridge تنظیمه تو مدت زمانی که کانکشن وصله ممکنه ip هم عوض بشه؟؟
یا ip فقط زمانی عوض میشه که کانکشن رو قطع کنیم؟؟
یه سوال دیگه هم داشتم:
بعضی دوستان که میان میگن تو ساعات رایگان قطعی زیاد داریم منظورشون از "قطعی" تغییره آی پیه یا قطع شدن کانکشن؟کدومش؟؟
بازم ممنون![]()
طی 3 روز میانگین سرعت دریافت شما 138 کیلوبایت بوده و این میانگین خیلی خوبیه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)