تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 639 از 2199 اولاول ... 13953958962963563663763863964064164264364968973911391639 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,381 به 6,390 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوتان بنده یک مودم bm632w دارم. مشکلم اینجاست که شبها بعضی مواقع خود به خود سرعت دانلود 0 میشه. و مجبورم مودم رو از برق بکشم بیرون و دوباره بزنم توی برق تا درست بشه با اینکه هر 5 تا انتن پر هست..... میخوام بدونم تنظیمی نداره که بتونم کار یکنم وقتی dc میشه دوباره وصل شه؟ مثل مودم های adsl ? ممنون میشم کمکم کنید....

2. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

والا تا اونجایی که من میدونم و ایشون خودش میگفت سرویسش 256 بود.شاید دوستم به اشتباه گفته باشه.حجمشم 4 گیگ هست ماهیانه و ماهی میگفت 18 تومن میده.شرکت بیمه دارن.البته اینم بگم تو ساری نماینده فروش دارن.شرکت خزرتارتن.اون نماینده فروشش هست.بازم دوباره رفتم میپرسم.ولی فکر کنم همون 256 باشه
    دوست عزیز اون سرویس 512 است.

---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------

دوستان مشکل اینترنت یه روز خوبه یه روز افتضاح به قول یارو گفتنی ایفتیضاح خودتونم میدونید انتخاتات نزدیکه همین جمه 12 اسفند تموم که بشه اینترنت به حالت قبل بر میگرده

دیشب که تو دانلود شبانه فاجعه انگیز بود بزور تا 8:5 1 گیگ دان کردم

امروز صبح هم ماشالا اینقدر سرعتش زیاد بود که کم مونده بود با کامپیوتر چپ کنم فکرشو بکنید 2 تا 5 کیلوبایت در ثانیه
    من دیشب 61 مگابایت دانلود داشتم. فکر نکنم بعد از انتخابات آنچنان بهتر بشه. کلاً چند ماهه مناسبت های پشت سر هم است و سرعت رو یکسره کم کردن.

4. این کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه stratocaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

شما همین لینکی که گذاشتی با دقت بخون، فقط 128، 512 و یک مگ داره. این سرعت و حجمی هم که گفتی مربوط به سرویس 512 ماهیانه هست. این عکسی هم که گذاشتی مال مودم مبین نت نیست. چیز دیگه ایه.

مودم OUTODOOR هست

6. 2 کاربر از stratocaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaЁeD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

شما همین لینکی که گذاشتی با دقت بخون، فقط 128، 512 و یک مگ داره. این سرعت و حجمی هم که گفتی مربوط به سرویس 512 ماهیانه هست. این عکسی هم که گذاشتی مال مودم مبین نت نیست. چیز دیگه ایه.
    شما اصلا رفتی دیدی؟شما برو با دقت بخون.اینم یه عکس گرفتم ببینید.مبین نت 256 هم داره نامحدود.

این پس چیه؟

اصلا شما شرکت مبین نت کار میکنی؟ ای بابا
    من هی میگم مبین نته شما میگی نه.مودمش هم شرکت مبین نت داده.
    در ضمن وایمکس تو ساری یکی مبین نت ارائه میده و یکی هم ایرانسل.سرویس دهنده ی دیگه ای نیست.تازه اونوقتی هم که اینا سرویس گرفتن هنوز ایرنسل شهر ساری رو پوشش نداده بود

خود جعبه ی مودم اندازهی یه ساک دستی هست به رنگ تقریبا فکر کنم نقره ای و مال شرکت مبین نت هستت.حالا بعدا رفتم شرکت عکسشو واست میذارم.

اینجا رو هم ببین:
    شرکت خزرتارتن که عامل مجاز فروش خدمات مبین نت تو ساریه.سرویسو ازن گرفتن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بله این دوستمون درست میگن:
    مودم بیرونی وایمکس یا Outdoor CPE که بالای ساختمون نصبه و با کابل اترنت به اونی که عکسشو گذاشتم وصله و اونم به پورت اترنت رو سیستم

حالا عکس جعبشو حتما واست میذارم ببینی
    موفق باشی دوست من
    Last edited by SaЁeD; 25-02-2012 at 17:01.

8. این کاربر از SaЁeD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال emprator_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

من سرعت روزم خوبه اما شب 30 & 40 ک بیشتر نمیده بعضی وقتا هم 0 میشه !

10. این کاربر از emprator_kochak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه stratocaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دیشب سرعت از 10 کیلوبایت بالاتر نرفت .. در حد دیال اپ ... 4 BTS هم تست کردم 3 تا که اصلا کلان تایم اوت اون یکی هم افتضاح

12. این کاربر از stratocaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

10 دقیقه شاهد قطعی بودیم
    ساعت 5:45 دقیقه عصر.

14. این کاربر از Tornado2800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا تا اونجایی که من میدونم و ایشون خودش میگفت سرویسش 256 بود.شاید دوستم به اشتباه گفته باشه.حجمشم 4 گیگ هست ماهیانه و ماهی میگفت 18 تومن میده.شرکت بیمه دارن.البته اینم بگم تو ساری نماینده فروش دارن.شرکت خزرتارتن.اون نماینده فروشش هست.بازم دوباره رفتم میپرسم.ولی فکر کنم همون 256 باشه
    شما اصلا رفتی دیدی؟شما برو با دقت بخون.اینم یه عکس گرفتم ببینید.مبین نت 256 هم داره نامحدود.

این پس چیه؟
    شما داری حرف از سرویس های محدود میزنی، 256 - 4 گیگ ماهی 18 تومن که من گفتم این سرویسی که شما میگی نیست و مشخصات فرموده شده توسط شما مربوط به طرح 512 (کد B41) هست.

در مورد عکس مودم هم بله بنده فقط حواسم به مودم های درونی بود و هنگام دیدن عکس مودم بیرونی رو مد نظر نداشتم.

حالا شما چرا دعوا داری؟ اینجا اومدیم دور هم جمع شیم با هم صحبت کنیم و تبادل اطلاعات کنیم نه بحث و جنگ و دعوا.

اصلا شما شرکت مبین نت کار میکنی؟ ای بابا
    من هی میگم مبین نته شما میگی نه.مودمش هم شرکت مبین نت داده.
    بنده عرض نکردم مبین نت نیست. گفتم مشخصات طرح شما همونطور که adcomputer هم گفت مربوط به 512 هست نه 256. این صحبتا کجاش نشون از این داره که من مبین نت کار میکنم؟
    من هنوز اونقدر بی سواد و دزد نیستم برم همچین شرکتی کار کنم و بهشون تو خالی کردن جیب مردم کمک کنم!
    1.5 ماه پیش درخواست تبدیل مودم ایرانسلم رو دادم دیروز اومدن تبدیل کردن گفتن "حداکثر" تا امروز ظهر فعال میشه زنگ زدم میگم چی شد میگه دارم سعی میکنم کارتون رو انجام بدم امروز!

از طریق عاملیت همراه گستر کوروش که خیلی مزخرف عمل کرده توی این قضیه تبدیل. فکر میکنم اگر از طریق سیب سرز اقدام میکردم بهتر بود چون به نظر پیگیر تر و فعال تر میان!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان مشکل اینترنت یه روز خوبه یه روز افتضاح به قول یارو گفتنی ایفتیضاح خودتونم میدونید انتخاتات نزدیکه همین جمه 12 اسفند تموم که بشه اینترنت به حالت قبل بر میگرده

دیشب که تو دانلود شبانه فاجعه انگیز بود بزور تا 8:5 1 گیگ دان کردم

امروز صبح هم ماشالا اینقدر سرعتش زیاد بود که کم مونده بود با کامپیوتر چپ کنم فکرشو بکنید 2 تا 5 کیلوبایت در ثانیه

من نمیدونم چرا همه سرعت رو ربط میدین به انتخابات ؟ اولا چه ربطی داره به انتخابات ؟ثانیا بر فرض که ربط داشته باشه در این صورت چرا همیشه کند نیست ؟یه روز خوبه یه روز بد تازه اونم تو ساعات مختلف....

17. 2 کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال emprator_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

من نمیدونم چرا همه سرعت رو ربط میدین به انتخابات ؟ اولا چه ربطی داره به انتخابات ؟ثانیا بر فرض که ربط داشته باشه در این صورت چرا همیشه کند نیست ؟یه روز خوبه یه روز بد تازه اونم تو ساعات مختلف....
    نظر منم اینه که فک نمی کنم ربطی داشته باشه اما وقتی اینطور مناسبت ها که روزشون می رسه شاهد اختلالات میشیم !!!

19. 3 کاربر از emprator_kochak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 26 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 26 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •