تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 639 از 1291 اولاول ... 1395395896296356366376386396406416426436496897391139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,381 به 6,390 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

مهدي جان ن الان طرح 512 پايه رو انتخاب كردم 2 روز پيش زد كه با موفقيت ثبت شد. حالا خبري از ايرانسل نشده. از كجا بدونم تائيد شده پولش رو واريز كنم؟؟؟؟

---------- Post added at 12:23 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------

دسوت عزيز خوش به حالشون كه ميگي برو خوب مبين نت بگير. مبين نت تو تاپيكش نديدم يك نفر ازش راضي باشه. حالا كل كشور رو هم پوشش ميده ولي چه فايده هيچ ارزشي نداره. من كه از ايرانسل راضي هستم بين بد و بدتره. از adsl كه خيلي بهتره
    والا اونشو نمیدونم
    برای احتیاط میخوای زنگ بزن سوال کن!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

مهدي جان ن الان طرح 512 پايه رو انتخاب كردم 2 روز پيش زد كه با موفقيت ثبت شد. حالا خبري از ايرانسل نشده. از كجا بدونم تائيد شده پولش رو واريز كنم؟؟؟؟

---------- Post added at 12:23 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------

دسوت عزيز خوش به حالشون كه ميگي برو خوب مبين نت بگير. مبين نت تو تاپيكش نديدم يك نفر ازش راضي باشه. حالا كل كشور رو هم پوشش ميده ولي چه فايده هيچ ارزشي نداره. من كه از ايرانسل راضي هستم بين بد و بدتره. از adsl كه خيلي بهتره
    من خودم مبین نت دارم
    الان واقعا به حرف این دوستمون رسیدم
    کیفیت مبین نت خیلی بده
    حالا هی بیاد شهر اضافه کنه!!
    وقتی کیفیت نداره ، چه فایده!

3. این کاربر از hesam,sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohsen137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوستان. من میخوام 512 نامحدود بگیرم میخواستم بدونم سرعتش واقعا 512 هست یا نوسان داره؟
    راستی سرعت دانلود و اپلودش چقدره؟

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

منم یه سوالی دارم می خوام بدونم اگه یک 256 یا 128 نامحدود بگیرم سرعتش چقدره؟از لحاظ پینگ خوب هست یا نه؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام دوستان. من میخوام 512 نامحدود بگیرم میخواستم بدونم سرعتش واقعا 512 هست یا نوسان داره؟
    راستی سرعت دانلود و اپلودش چقدره؟
    اگه کیفیتش تو منطقه شما خوب باشه بله 512 واقعی بهتون میدن و سرعت دانلودتون ثابت روی 64 باید باشه....

پروفشنال Majidson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

خوش به حال این مبین نتی ها، روز به روز به وسعت پوشش شبکه وایمکسشون اضافه میشه، اما دریغ از ایرانسل که حداقل توی استان تهران هیچ کاری نمیکنه.
    دوست عزیز فکر کردی تو شهرهایی که مبین نت BTS گذاشته چندتا آنتن گذاشته.
    روی هم رفته حداکثر 3تا BTS فعال کرده باشه.

مطمئن باش خیلی از مکان های شهرهایی که الان تو سایتش زده آنتن نمی ده یا خودشو بکشو با یک آنتن وصل بشی به شبکه اونم با سرعت پایین ،چونکه چندین نفر می خوان وصل بشن به همون تعداد محدود آنتن.
    (( تازه اگر مکانی که هستی طبقه 3 به بالا باشه می تونی بگی شاید آنتن بده اگر طبقات اول یا پایین باشه که هیچی قید آنتن دادن باید بزنی)).

مبین نت هروقت پوشش تهران کامل کرد اونوقت میشه گفت داره یک کارایی می کنه. 1ساله هنوز پوشش تهران تکمیل نشده. اونوقت میره مثلاً تو چالوس یک BTS میذاره فکر کردی شاهکار کرده. مطمئن باش عید که چالوس مسافر زیاد داره اون 1 BTS دیگه جوابگو نخواهد بود و مشکل ساز خواهد شد.

8. این کاربر از Majidson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

منم یه سوالی دارم می خوام بدونم اگه یک 256 یا 128 نامحدود بگیرم سرعتش چقدره؟از لحاظ پینگ خوب هست یا نه؟
    من الان مخابرات دارم 256 که سرعت دانلود از 20 بالا نمیره و پینگ بازی ها هم روی 200 هست
    می خوام ببینم در طول 24 ساعت با ایرانسل(256) چقد می تونم دانلود کنم؟

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

مهدي جان ن الان طرح 512 پايه رو انتخاب كردم 2 روز پيش زد كه با موفقيت ثبت شد. حالا خبري از ايرانسل نشده. از كجا بدونم تائيد شده پولش رو واريز كنم؟؟؟؟ [COLOR="Silver"]
    تغییر سرویس ها در دوره بعد اعمال میشه یعنی از اول ماه
    مطمئنا از سرعت نامی خودشون بیشتر نیست یعنی16 برای 128 و 32 برای 256 پینگ هم فکر نمیکنم فرقی داشته با سرویس های محدود

12. این کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

تغییر سرویس ها در دوره بعد اعمال میشه یعنی از اول ماه

مطمئنا از سرعت نامی خودشون بیشتر نیست یعنی16 برای 128 و 32 برای 256 پینگ هم فکر نمیکنم فرقی داشته با سرویس های محدود

خب لطفا بگین پینگ ممکنه چقر باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •