والا اونشو نمیدونم
برای احتیاط میخوای زنگ بزن سوال کن!!
والا اونشو نمیدونم
برای احتیاط میخوای زنگ بزن سوال کن!!
من خودم مبین نت دارم
الان واقعا به حرف این دوستمون رسیدم
کیفیت مبین نت خیلی بده
حالا هی بیاد شهر اضافه کنه!!
وقتی کیفیت نداره ، چه فایده!
سلام دوستان. من میخوام 512 نامحدود بگیرم میخواستم بدونم سرعتش واقعا 512 هست یا نوسان داره؟
راستی سرعت دانلود و اپلودش چقدره؟
منم یه سوالی دارم می خوام بدونم اگه یک 256 یا 128 نامحدود بگیرم سرعتش چقدره؟از لحاظ پینگ خوب هست یا نه؟
اگه کیفیتش تو منطقه شما خوب باشه بله 512 واقعی بهتون میدن و سرعت دانلودتون ثابت روی 64 باید باشه....
دوست عزیز فکر کردی تو شهرهایی که مبین نت BTS گذاشته چندتا آنتن گذاشته.
روی هم رفته حداکثر 3تا BTS فعال کرده باشه.
مطمئن باش خیلی از مکان های شهرهایی که الان تو سایتش زده آنتن نمی ده یا خودشو بکشو با یک آنتن وصل بشی به شبکه اونم با سرعت پایین ،چونکه چندین نفر می خوان وصل بشن به همون تعداد محدود آنتن.
(( تازه اگر مکانی که هستی طبقه 3 به بالا باشه می تونی بگی شاید آنتن بده اگر طبقات اول یا پایین باشه که هیچی قید آنتن دادن باید بزنی)).
مبین نت هروقت پوشش تهران کامل کرد اونوقت میشه گفت داره یک کارایی می کنه. 1ساله هنوز پوشش تهران تکمیل نشده. اونوقت میره مثلاً تو چالوس یک BTS میذاره فکر کردی شاهکار کرده. مطمئن باش عید که چالوس مسافر زیاد داره اون 1 BTS دیگه جوابگو نخواهد بود و مشکل ساز خواهد شد.
من الان مخابرات دارم 256 که سرعت دانلود از 20 بالا نمیره و پینگ بازی ها هم روی 200 هست
می خوام ببینم در طول 24 ساعت با ایرانسل(256) چقد می تونم دانلود کنم؟
این تست مخابرات واقعا باعث تاسف هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تغییر سرویس ها در دوره بعد اعمال میشه یعنی از اول ماه
مطمئنا از سرعت نامی خودشون بیشتر نیست یعنی16 برای 128 و 32 برای 256 پینگ هم فکر نمیکنم فرقی داشته با سرویس های محدود
خب لطفا بگین پینگ ممکنه چقر باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)