تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 639 از 1024 اولاول ... 139539589629635636637638639640641642643649689739 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,381 به 6,390 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

پروفشنال Rainy eye's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

!!
    یعنی واقعا شیمی اینقدر تاثیر داره؟! یا تو کنکور فرق داره ؟
    آخه مگه نمیگفتن میانگین درصدا 50-60 بشه رتبه 3 رقمی میشه ؟!

سلام دوستان
    من اینو دیدم داغ دلم تازه شد!!!
    تو درسی که معمولا همه توش قوین مثه شیمی(البته نه همه،منظورم اینه که هستن افرادی که 100 هم میزنن)واسه رتبه آوردن زیاد ملاک نیست!!!فقط ترازو میبره بالا!!!ولی یه درس مثه ریاضی که مثلا میانگین نفرات برتر پزشکی 40 درصد بوده بالا بزنی خیلی هنر کردی، شیمی درسی نیست که بخوای ولش کنی،بس که آسونه بدون فکر میتونی تستاشو بزنی،پس رو رتبه خیلی تاثیر داره مخصوصا واسه بچه های ریاضی،تازه آسون تر میاد
    حتی اگه مسئله هاشو نزنی ولی بقیش درست باشه 50 به بالا میشی البته اگه مثه امسال 11 تا مسئله نداشته باشه!!

2. این کاربر از Rainy eye بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اگه توی انتخاب رشته. رشته روزانه انتخاب نکنی و مشکل سربازی هم نداشته باشی منعی نداره معادل سازی میشه
    خیلی خیلی ممنون از پاسختون .
    اوقت اگه امسال تو انتخاب رشته رشته روزانه انتخاب کنم چی میشه دقیقا ؟!

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اگه توی انتخاب رشته. رشته روزانه انتخاب نکنی و مشکل سربازی هم نداشته باشی منعی نداره معادل سازی میشه

سلام . من تا الان تصورم این بود که شما تجربی هستین. بنظر من که شیمی درس فوق العاده شیرینیه . منم تا چندسال قبل مثل شما شیمیم ضعیف بود ولی از وقتی کتابای بازرگان رو استفاده میکنم به شدت به شیمی علاقه مند شدم . شاید چند سال پیش کسی ازم میپرسید کدوم درس مضخرف ترین درسه میگفتم شیمی الان میگم شیرینترین درسه . شما که از پس ریاضی به این خوبی بر میای شیمی که باید واست باقلوا باشه توصیه میکنم یه سری کتابای بازرگان رو بخونی بعد از روی کتاب تست بازرگان تست بزنی و پاسخنامشم کامل بررسی کنی. مطمئنم دیگه شیمیت ضعیف نخواهد بود.ایشالا هر رشته ای میخونی موفق باشی. علاقه به رشته مهمترین چیزه . من خودم قبلا دانشگاه قبول شدم و 2سال هم خوندم بعد انصراف دادم. میدونم که علاقه به رشته چقدر مهمه . اینطوری بگم که قراره یه عمر با این رشته کار کنی و درآمد داشته باشی پس سر سری تصمیم نگیر(البته به بچه های ریاضی جسارت نشه . منظورم این بود که اگه علاقت مهندسیه الکی تصمیم نگیر رشتتو عوض کنی و اگه علاقت پزشکیه هم همینطور)
    من همیشه از شیمی خوشم میومد ولی سال اول دبیرستان یه دبیری داشتیم بلا به دور....
    خیلی از شیمی بدم میومد
    سال دوم دبیرمون عوض شد چقدر این دبیر خوب درس می داد واقعا سر کلاسش لذت می بردم خوشبختانه سال سوم هم دبیرمون بود
    از بخت بد پیش دانشگاهی دوباره همون دبیرسال اول شد دبیرمون ولی اینبار بهتر شد رفتارش چون دیگه به قول خودش بزرگ شده بودیم
    این همه نوشتم یعنی دبیرخوب هم خیلی تاثیر داره روی علاقه فرد

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

باورتون میشه من هنوز درصد آزمون سنجش رو ندیدم ؟ تا دیروز که میگفت هنوز پاسخ نومت نیومده حالا هم که میگه چنین داوطلبی نداریم !!!!!!!!!! خدا به خیر کنه این کجا و گزینه 2 کجا

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام!

اگه کسی مثلا امسال یه رشته توی دانشگاه دولتی شبانه قبول بشه (پسر) میتونه دانشگاه بره و واسه کنکور 90 هم ثبت نام

کنه و کنکور بده؟ بعد سال 90 اگه یه دانشگاه دیگه قبول شد میتونه بره اون دانشگاه؟

پ.ن: واسه خودم نمی پرسم من غلط بخورم دوباره بخوام کنکور بدم!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    راستی یه چیزی در مورد کنکور..

الان دیگه اصلا به نتیجه فکر نکن..فکر کردن به نتیجه الان خیلی بده آدمو از درس خوندن وا میداره!اگه خوب پیش نیومده باشی تا حالا

همش فکر میکنی که چیزی که میخوای نمیشه و حرص میخوری و درسم نمیخونی...

به نظر من الان نتیجه رو بیخیال شو فقط با آخرین توان این 2 ماهُ بخون اگه شد که شد!اگه نشد هم که نشد تقصیر خودمونه که خوب نخوندیم

کاریشم نمیشه کرد و غصه خوردنم فایده نداره...ولی اگه این 2 ماهُ بهتر بخونی مطمئنا از این چیزی که الان هستی خیلی بهتر میشی...

به نتیجه اصلا فکر نکن ببین چه قدر سبک میشی
    Last edited by timsar jackson; 17-04-2010 at 22:00.

7. 8 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون از پاسختون .
    اوقت اگه امسال تو انتخاب رشته رشته روزانه انتخاب کنم چی میشه دقیقا ؟!
    خواهش میکنم . اگه روزانه انتخاب کنی و قبول شی مجاز به شرکت مجدد توی کنکور نیستی . (البته اگه اشتباه نکرده باشم تا 2سال) ولی اگه شبانه بزنی میتونی این کارو بکنی
    سلام!

اگه کسی مثلا امسال یه رشته توی دانشگاه دولتی شبانه قبول بشه (پسر) میتونه دانشگاه بره و واسه کنکور 90 هم ثبت نام

کنه و کنکور بده؟ بعد سال 90 اگه یه دانشگاه دیگه قبول شد میتونه بره اون دانشگاه؟

پ.ن: واسه خودم نمی پرسم من غلط بخورم دوباره بخوام کنکور بدم!!!
    اگه مشمول نباشه میتونه ولی اگه مشمول باشه دانشگاهی که سال 90 قبول میشه ثبت نامش نمیکنه. البته راه گریز داره ولی من دقیقا در جریانش نیستم حالا چیزایی که شنیدمو میگم شاید از بچه های همین فروم کسی بیشتر بدونه توضیحات منو کامل کنه (پیشاپیش اگه اشتباهه از همه عذر میخوام چون اینارو از دوستام شنیدم خودم مطمئن نیستم)
    ببین طرف سال 90 دانشجوی شبانه است . کنکور 90شرکت میکنه بعد دفترچه رو پست میکنه و اعزام میشه (درست مطمئن نیستم دفترچه رو کی باید پست کنه) بعد وقتی نتایج کنکور 90 اومد اگه قبول شده باشه مرخصی میگیره میره سر کلاس میشینه
    Last edited by shabeashegha; 17-04-2010 at 22:29.

9. 4 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اگه مشمول نباشه میتونه ولی اگه مشمول باشه دانشگاهی که سال 90 قبول میشه ثبت نامش نمیکنه. البته راه گریز داره ولی من دقیقا در جریانش نیستم حالا چیزایی که شنیدمو میگم شاید از بچه های همین فروم کسی بیشتر بدونه توضیحات منو کامل کنه (پیشاپیش اگه اشتباهه از همه عذر میخوام چون اینارو از دوستام شنیدم خودم مطمئن نیستم)
    ببین طرف سال 90 دانشجوی شبانه است . کنکور 90شرکت میکنه بعد دفترچه رو پست میکنه و اعزام میشه (درست مطمئن نیستم دفترچه رو کی باید پست کنه) بعد وقتی نتایج کنکور 90 اومد اگه قبول شده باشه مرخصی میگیره میره سر کلاس میشینه
    کسی که داره شبانه میخونه تا اواخر خرداد 90 که دانشگاه داره..تیر کنکور میده اگه قبول شه مهر میره

دانشگاه جدید... تو این مدت اواخر خرداد تا مهر باید بره خدمت؟

داره خودمونی میشه hossein1320's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من فقط یه نکته بگم زیاد به این معادل سازی کنکور توجه نکنین !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

لقمان را گفتند ادب از که آموختی؟ گفت از مسئولان شرکت خدامات کارکنان سازمان سنجش!
    زنگ زدم بهشون می گم چرا مشکل سهمیه ان حل نشد؟ میگه ما چک کردیم از خود سازمان هم می گن منطقه 3 درسته!
    می گم برادر من، من خودم پارسال کنکور شرکت کردم و منطقه 2 برام زدن!
    می گه: بوق... بوق... بوق...

13. 2 کاربر از mecha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

لقمان را گفتند ادب از که آموختی؟ گفت از مسئولان شرکت خدامات کارکنان سازمان سنجش!
    زنگ زدم بهشون می گم چرا مشکل سهمیه ان حل نشد؟ میگه ما چک کردیم از خود سازمان هم می گن منطقه 3 درسته!
    می گم برادر من، من خودم پارسال کنکور شرکت کردم و منطقه 2 برام زدن!
    می گه: بوق... بوق... بوق...
    ا َا ََ ا َ ا َ ا ََ ا َامیر جون یعنی زنگ زدی گوشی رو ورداشتن؟؟؟
    چون اینجور جاها اصلا جوابگو نیستن، گفتم !
    نمونش دانشگاه(!) آزاد(!) اسلامی(!) ... که دربارش چیزی نگم بهتره...چون ممکنه به آقای جاسبی بر بخوره

15. این کاربر از masud-000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •