شبکه ملی اطلاعات چیه؟ آیا اینترنت قطع میشه؟
جواب از زبان آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
شبکه ملی اطلاعات چیه؟ آیا اینترنت قطع میشه؟
جواب از زبان آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سویس های طلایی ارم نت چه جور هستند کسی استفاده نکرده ؟؟؟ کلا شبانه چقدر از 1 تا 8 دانلود داره ؟
یک سرویس دیگر هست که
سرعت 2مگ از ساعت 1 تا 9 دانلود رایگان داره کسی استفاده نکرده ببینه شبانه اش چه جوره ؟؟؟
دوست عزیز شما مطمئنی این جوری حساب میشه؟تو سایتش نوشته با سرعت 256 تا 5 گیگ هر گیگ 2900...خب این یعنی تا 5 گیگ هزینه میشه5*2900=14500
بیشتر از 5 گیگ هر گیگ 1900...چیزی که من استباط میکنم اینه که مثلا 6 گیگ در ماه مصرف کنی میشه: 6*1900=11400
حالا ماه بعدی هم همین قدر دانلود کنه یعنی 12 گیگ ملا میشه 22800
شما چرا اومدی هزینه های از 4 گیگ جدا کردی و بعد از 4گیگ هزینه رو با نرخ ارزون تر حساب کردی؟تو سایتش که چیزی ننوشته در این مورد...
اقا خیلی عجیبه
سرعت دانلود من الان 120 هست
مطمئنید اتوماتیک میره روی رایگان؟!
خیلی عجیبه!!!!!
سرعت از ساعت 7:20 زیاد شد و زیادتر!!!
الان 8:14 هنوز دی سی نشده و سرعت 400 کیلوبایت هست...سایت رو هم تند تند چک می کنم هنوز داره پام شبانه حساب می کنه!!!
8:22 رفت روی روزانه!!!![]()
Last edited by iranzaminn; 15-08-2012 at 07:24.
ممنون
امروز به ارم نت هم تماس گرفتم متاسفانه مرکز حافظ تجهیزات ندارند یعنی تمام شده مسخره بازی هست به خدا
هیچ راهی ندارم جز بیسیم ایرانسل یا مبین نت
کدوم بهتره
دوستان راهنمایی کنند مشکلم حل بشه
راه دیگه ای هم اگه هست تا برم دنبالش
اخه کارم فروشگاه اینترنتی هست بدون اینترنت کارم لنگه
دانلود نیاز ندارم
ولی حداقل 5 گیگ در ماه استفاده دارم
دوست عزیز اگه از نظر مالی خیلی مشکل نداری ، از اینترنت وایرلس ( نه وایمکس ! ) استفاده کن
.
هزینه ی اولیه برای نصب تجهیزات تقریبا 250 هزار تومن ( تا ابد برای خودت میمونه )
هزینه ی شارژ ماهیانه دقیقا برابر با adsl ( با توجه به شرکت )
راهندازی 1 روزه
نکشیدن منت مخابرات![]()
وایرلس بهتره به نظرم...این سایتشون هست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته با همیار نت هم میتونی تماس بگیری ببینی وایرلس اونها منطقه شما رو پوشش میده یا نه..
کسی خبر داره این ارم نت یا اسیاتک اگه یه مدت ازشون سرویس نگیری رانژه رو برمیدارن یا نه؟
و در ضمن بیست نت هزینه رانژه چقدر میگیره؟
شکرا
مطمئنی این جوری حساب میکنن ؟!دوست عزیز اشتباه نکن.اینجوری حساب میشه________________> مثلا شما در طول دو ماه 11 گیگ استفاده کردید(قبض ها دوماهه میاد) ماه اول 5 گیگ و ماه دوم 6 گیگ.صورتحساب اینجوریه
ماه اول :
4 * 2900=11600
1*1900=1900
جمع = 11600+1900=13500 برای 5 گیگ ماه اول
ماه ذوم:
4*2900=11600
2*1900=3800
جمع = 11600+3800=15400 برای 6 گیگ ماه دوم
جمع کل مصرفی 11 گیگ = 13500+15400=28900
که البته دانلود رایگان شبانه هم نداره !!!!
پس زیاد هم قیمت پایین نیست.همون دیال آپ هوشمنده که هرچی لازم داری استفاده میکنی و پول میدی.البته پون تجهیزات نصب کردن در صورت استفاده نکردن یا استفاده کم مبلغی به عنوان آبونمان پرداخت میکنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)