یکی هم جواب پست منو بده
سلام دوستان
مودم وایرلس چی پیشنهاد می دهید.
یک و نیم ساله Asus WL-AM602 دارم. حداقل روزی 10 ساعت کار کرده، چند بار هم 60 ساعت پش سرهم با سرعت 512Kb دانلود کرده.
می خواهم وایرلس بگریم.
Asus WL-600g چطوره؟ فرقش با Asus WL-AM604g در چیه؟(بجز USB دار بودنش)
قیمتش چقدره؟
متشکر
سلام
من مودمم D-link DSL-2640Uهست.
هنوز adsl ام وصل نشده اما مودم رو كه به خط وصل مي كنم خيلي طول مي كشه تا چراغ DSL شروع به چشمك زدن كنه.
مثلا نيم ساعت
با پريز هاي تلفن مختلف هم امتحان كردم اما طول مي كشه بازم
مي خواستم ببينم مشكل از كجاس؟
سلام خدمت اساتید بزرگ اگر کسیی بتونه مشکل من رو حل کنه ازته قلب دعاش میکنم اماسوال
سلام
من یه مودم TPLINK TD8811 دارم و میخوام برای صبا نت میخوام نصبش کنم. ممنون میشم اگه توضیح بدید.
اگر هم تکراریه ببخشید.
این دوتا از نظر برد ، تعداد ورودی خروجی ها و سرعت یکی هستن. قیمت 604g که 78 تومنه ولی از WAG160N خبر ندارم ( تو لینکی دادی 170 زده!!! ) اگه این طوره من بودم 604g رو انتخاب میکردم.
خصوصا اینکه Linksys واسه فضائی کردن ظاهر مودماش (که واقعا باحاله) آنتن بیرونی رو حذف کرده و برد مودم همینه که هست. در حالیکه اگه از برد مودم های Asus راضی نبودی میتونی یه آنتن 35 تومنی 7 دسی بل بندازی روش و هر گونه نویز رو مرخص کنی.
اگر هم لازم داری می تونی مثل من Asus-Wl600g بگیری. که 105 تومنه و علاوه بر 4تا LAN و وایرلس ، 2 تا USB داره که میتونی یه پرینتر و یه فلش مموری ( یا هارد اکسترنال) رو تو شبکه Share کنی.
-----------------------------
من یه سال و نیمه wl-600g دارم . فرقش همونه که گفتی . قیمتش هم حدود 105 تومن.
این مدت هم غیر از یکی دوبار که برای چند روز یا هفته رفتیم سفر ، دائم روشن بوده.
------------------------------------
خوب نباید روشن شه ، چون وقتی روشن میشه که خط رانژه شه.
------------------------------------
اگر نه ، شک نکن . . .!
مراحل راهنماش رو طی کردی؟ یه نگاه بهش بنداز ، با کلی عکس مرحله به مرحله توضیح داده. مشکلی بود در خدمتیم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by a6l3i; 22-02-2010 at 13:37.
مگه به محض اينكه به خط وصل مي شه (هر خطي چه رانژه باشه يا نه) نبايد شروع كنه به چشمك زدن؟
من مشكلم اينه كه سريع چشمك نمي زنه وقتي به خط وصل مي كنم نيم ساعتي طول مي كشه تا شروع كنه به چشمك زدن.
سلام جناب a6l3i
اون سایتی که داده بودین (تهران فراژه) هم تماس گرفتم .گفتن خودشون ندارن یه شماره داد گفت اونجا زنگ بزنیدو اونجا هم نداشت.
متاسفانه من تهران نیستم که خودم بگردم . از دوستان اگه جایی رو میشناسن که ممکنه داشته باشه شمارشو لطف کنه ببینیم پیدا میشه
ممنون
نه منظورم اینه :
درضمن این مودمه پدرمو درآورد از کدوم شرکت بایدisp بگیرم کدومش عالیه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
adsl من قرار بود امروز وصل بشه که نشد ! آیا لازم رو مودم کار خاصی انجام بدیم؟ آحه من مودم و تاره گرفتم. قبلا تو شهر دیگه adsl داشتم خودشون اومدم مودم من و وصل کردن (d-link) اینجا مودم linksys wag54g2 گرفتم فعلا زدم به برق اما چراغ های adsl روشن نمی شه . ( فقط چراغ وایرلس روشن می شه] می خوام بدونم لازمه کاری روی مودم انجام بشه یا اگه نت وصل بشه چراغ ها روشن می شه ؟؟؟ راستی من فقط لپ تاپ دارم !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)