تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 639 از 3745 اولاول ... 13953958962963563663763863964064164264364968973911391639 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,381 به 6,390 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

خوب حق با دوستان بود . این قطع شدن چراغ لینک مال SNR نبود ! مال خود آسیاتک . امروز از مخابرات اومدن یه سیم مستقیم کشیدن بدون اینکه از کنار برق و اینا رد بشه . ولی SNR هنوز 6-7 ! البته الان قطعی ندارم . چون آسیاتک قطعی نداره فعلا ! چون زمانی که شاتل بودم بدون سیم مستقیم اصلا قطع نمیشد ! الان که مستقیم کردم اگه برگردم شاتل فکر کنم SNR میره روی 20-22

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

یعنی آشغال ترین شرکتی که تا حالا بودم آسیاتک بوده ! از پست قبلی که دادم 4 بار تا حالا قطع شده . دم به دقیقه قطعی داره ! کاش قدر شاتل رو میدونستم میموندم به جرا میتونم بگم شاتل توی 1ماه کلا 1 ساعت قطعی داشت این دوره از این خراب شده میرم . ببین چقدر شرکت مزخرفی که در عرض 1 ماه دارم میرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ببچه ها مگه از 2 تا 8 شب رایگان نیست؟؟؟؟؟از چند تا چند رایگانه؟من از آمل امممم!!! تا 9 جدی؟

یه مدت دیگه از آسیا تک در میام میرم پارس انلاین ... بخدا اون بهتره...شب کوفتم نمیشه داانلود کرد
    میشه یکی اینو چواب بده !!! از 2 تا 8 یا 2 تا 9؟ شبانه چند تا چنده الان؟

داره خودمونی میشه Amirmisagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    من هر روز باید مودم رو ری استارت کنم چون چراغ act اون بی حرکت میشه . آیا بقیه هم این مشکل رو دارن ؟
    ممنون

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من هر روز باید مودم رو ری استارت کنم چون چراغ act اون بی حرکت میشه . آیا بقیه هم این مشکل رو دارن ؟
    ممنون
    سلام
    بله من هم اکثر اوقات مجبور هستم مودم رو یا خاموش روشن کنم یا حتی گاهی مجبور شدم کلا ریست کنم.
    این مشکل 90 درصد مطمئنم بخاطر آسیاتکه

6. این کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه moh69ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام...
    دوستان سرویس کیمیا سرعت دانلود شبانه اش چقدره ؟
    من رو از لایزر متاسفانه آوردن به آسیاتک !!
    سرعت دان شبانه ام با سرویس قدیمی که در کوییک تسکش زده 512 کیلو بیت سرعت بهم می ده ! و خیلی کم است ! حالا به نظرتون با سرویس کیمیا بهتر می شه یا نه !
    10x
    Last edited by moh69ali; 26-04-2012 at 06:53.

اگه نباشه جاش خالی می مونه birang1357's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اینجور که بررسی کردیم مشخص شد اضافه شدن مشترکین لایزر به آسیا تک بدون افزایش پهنای باند بوده و به همین دلیل آسیاتک شیرینگ مشترکین را تو بیشتر مراکز مخابراتی بالای 1به 15 گذاشته .شیرینگی که تو بدترین حالت باید 1به 8 باشه.من ک کلا بی خیال ای دی اس ال تو تهران شدم.تقریبا همه شرکتها مشکل دارن و هیچ شرکتی نسبت به مبلغی که میگیره سرویس خوبی ادائه نمیده.

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میشه یکی اینو چواب بده !!! از 2 تا 8 یا 2 تا 9؟ شبانه چند تا چنده الان؟
    باید زنگ بزنی بپرسی
    هر شهری فرق داره
    تهران رو میدونم 1 تا 9

داره خودمونی میشه Amirmisagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    بله من هم اکثر اوقات مجبور هستم مودم رو یا خاموش روشن کنم یا حتی گاهی مجبور شدم کلا ریست کنم.
    این مشکل 90 درصد مطمئنم بخاطر آسیاتکه
    ممنون .. من دو روزه رفتم رو آسیا تک تو این مدت صبح ها این مشکل بوده . شاید وقتی پیش میاد که چند وقت مودم بیکار باشه ! .. شایدم باید تو تنظیمات مودم دست برد من که وارد نیستم مثلا مقدار mtu

در آغاز فعالیت nami_kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام،

منم بعد از 3 ماه دوباره سرویسم رو از آسیاتک گرفتم، تو این 6 روزی که راه افتاده بدون استثنا هر روز قطع میشه البته اکثر قطعی ها زیر 2 دقیقه است، والا تا 3 ماه پیش که مشترکش بودم اصلا همچین مشکلی نداشت، قبلا که از ساعت 2 به بعد رایگان می شد یه 2 3 دقیقه ای نت قطع می شد اما الان که ساعت هم عوض شده از 12:55 (با توجه به ساعت 119) قطع میشه تا 1:10 و شایدم بیشتر، با پشتیبانی که تماس گرفتم گفتن شما خودتون به صورت دستی خاموش روشن کنید بهتره!
    نسبت به قبل که حسابی اقتضاح شده، جریان این مشترکین لایزر چیه، من که تماس گرفتم یوزر و پسورد رو بگیرم بهم گفتم با این شماره تماس بگیر شما مشترک لایزری بعدش که با یکی دیگه صحبت کردم گفتش که همکارم اشتباه کرده گفتم جریان لایزر چیه اونم هی میگفت بی خیال اصلا لایزر رو از ذهنت پاک کن )انگار که اسرار سازمان سیا لو رفته باشه(

خدا آخر و عاقبت همه ی ما رو به خیر کنه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •