همونطور که گفته شد تنظیمات idlle می تونید تعیین کنید بعد از گذشت چه مدت زمان بره روی این حالت
احتمالا یا غیر فعال بوده یا زمان بالایی داشته و اگه هیچکدوم از این دو مورد نبود نرم افزار رو پاک کنید و مجدد ورژن بالاتر رو نصب کنید
همونطور که گفته شد تنظیمات idlle می تونید تعیین کنید بعد از گذشت چه مدت زمان بره روی این حالت
احتمالا یا غیر فعال بوده یا زمان بالایی داشته و اگه هیچکدوم از این دو مورد نبود نرم افزار رو پاک کنید و مجدد ورژن بالاتر رو نصب کنید
دوستان تقریبا یک هفتست متوجه شدم هرچی واسه دوستام off گذاشتم بدست هیچکدوم نرسیده اولش فکر کردم شوخی میکنن ولی چند نفر این حرف زد مطمئن شدم جالبه اونا هم واسه من off میذارن بدستم نمیرسه!!! به نظرتون مشکل از کجاست تا دیروز با یاهو ورژن 8.1.0.421 کار میکردم امروز ورژن 10.0.0.1270 دانلود کردم ولی بازم مشکل حل نشد با دوتا ای دی خودم امتحان میکنم off بهم نمیرسن ویندوز هم xp sp3
ممنون![]()
یاهو معلوم نیست تازگی ها چش شده خیلی ها مشکل دارن باهاش!
فعلاً که مشکلات ش برقراره میتونی از pidgin استفاده کنی؛ همه مسنجر ها و یوزر هاشون رو ساپورت می کنه.
ممنون دوست عزیز ولی مشکل از یاهو نبوده این برنامرو هم نصب کردم کار نکرد دوباره پیاما نمیرسید!!!یاهو معلوم نیست تازگی ها چش شده خیلی ها مشکل دارن باهاش!
فعلاً که مشکلات ش برقراره میتونی از pidgin استفاده کنی؛ همه مسنجر ها و یوزر هاشون رو ساپورت می کنه.
امروز بعد کلی سرکله زدن با نسخه های مختلف یاهو مسنجر دانلود و نصب کردن پی در پی آخرش متوجه شدم همش سر این ایرانسل لعنتی بوده !!!
واقعیتش من adsl قطع شد و برای اینکه دوباره پول تلفن ندم از این بسته های نامحدود ایرانسل میگیرم انصافا سرعت دانلودش خیلی خوبه زیر 20 نمیومد تا 30 هم میرسید!!! ولی تو یاهو پیغامهایی که واسه دوستام میفرستادم نمیرسید البته وقتی بودن میرسید ولی وقتی نبودن هیچ آفی بهشون نمیرسید!!!
یه لحظه که با دایل آپ امتحان کردم دیدم هیچ مشکلی نیست و همین ورژن 10.0.0.1270 بدون هیچ مشکلی کار میکنه!!!
کسی میتونه بگه چرا ایرانسل با یاهو مشکل داره؟؟؟ همراه اول هم اینجوریه؟؟؟میشه این مشکل حل کرد؟؟؟
Last edited by rambo_1386; 22-11-2010 at 19:16.
سلام به همگی
دوستان
از دیشب با هر آیدی با هر ورژنی از یاهو به هرکسی که پی ام میدم یا بهم پی ام میدن نمیتونم ببینم!
یعنی متون ارسالی و دریافتی رو نمیتونم مشاهده کنید؟
پی ام ارسال میشه طرف میخونه جواب هم میده اما صفحه کی برای پی ام با طرف باز شده کاملا سفید هستش تغییری نمیکنه!
برای آف ها هم همینطوره برام که آف میزارن صحفش باز میشه اما توش سفیده !!!
با وی پن و انواع آیدی ها و ورژن ها هم امتحان کردم !! درست نشد!
الان ورژن 11 بتا رو هم نصب کرد بازم مشکل برقراره!
لطفا کمک کنیییید!
ممنون
Last edited by ashi-khan; 23-11-2010 at 02:04.
به گفته بعی از دوستان اگه روی سیستم اینترنت اکسپلورر 9 نصب کرده باشید این مشکل بروز میکنه
من خودم تست نکردم
آیا اینترنت اکسپلورر 9 دارید؟
از ک اینطوری شده؟ آیا جدیدا نرم افزاری روی سیستم نصب کردید که قبل از نصب اون این مشکل نبوده؟
من از دیروز هر وقع که میخوام برم توی روم بعد از اینکه اون captcha رو وارد می کنم توی مرورگرم این ارور میاد : HTTP/1.1 417 Expectation Failed
و باید چند بار دوباره روم عوض کنم تا درست بشه چرا اینجوریه؟
ورژن یاهو مسنجرم 8 هست.
این ارور به این معنیه که نرم افزار یاهو مسنجر برای وصل شدن به سرور مشکل داره
از کنترل پنل نرم افزار فعلی رو پاک کنید و سپس ورژن 10.0.0.1270 رو نصب کنید تا مشکلتون رفع بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اکسپلورر 7 دارم!
نرم افزاریم قبلش نصب نکردم!
چه کنیم!؟
یعنی ورژن یاهو مسنجر در وصل شدن به سرور تاثیر داره؟!
آخه تازگی اینجوری شده.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)