منظورت رو نفهمیدم می شه یکم واضح تر بکید کلا نت رو غیر فعال کنم ؟؟
منظورت رو نفهمیدم می شه یکم واضح تر بکید کلا نت رو غیر فعال کنم ؟؟
نمیخواد کلا نتو قطع کنید مثلا کانکشن و دیلیت کنید یا جیزی فقط موقع بازی به اینترنت متصل نباشید اینترنتو Disconnect کنید![]()
Last edited by ZahraBorhan; 15-12-2012 at 15:43.
سلام راجعبه سیمز مدیوال سؤال دارم بار اول که بعد از
آموزشاش خود به خود بازی شروع میشه ولی دفعاتی بعدی
قسمت لیو مودش(Live Mode)بیرنگه و نمیتونم
انتخابش کنمو بازیو شروع کنم میتونید کمکی بکنید؟
یکی جواب بده دیگه![]()
من مشکل نتورکم حل شد و الان یک مشکل دیگه دارم بعد از 15 دقیقه خود به خود از بازی می پره بیرون این یکی رو نمی دونم داستانش چیه یکدفعه باگمی شه و اکسپلوره می بندتش
ممنون می شوم در این مشکل راهنمایی هم کنید
سلاممن DVD سیمز WORLD adventures دارم بعد نصب می کنم بازی خیلی خوب اجرا می شهولی جدیدا سیمز فصل ها رو خریدم موقع نصب مگه باید اپدیتش کنممن صفحه اول و دیدم انجام دادم ولی اون 2 تا لینک دانلود نمی کنه و برای سال 2009 استمی شه راهنمایی کنیدو من نمی دو نم از کجا باید ورزن سیمزو ببینم لطفا کمک کنیدد
سلام من DVD سیمز WORLD adventures دارم بعد نصب می کنم بازی خیلی خوب اجرا می ش هولی جدیدا سیمز فصل ها رو خریدم موقع نصب مگه باید اپدیتش کنم من صفحه اول و دیدم انجام دادم ولی اون 2 تا لینک دانلود نمی کنه و برای سال 2009 است می شه راهنمایی کنید و ورژن 2.0.86.002.002
سلام من دارم سیمز مدیوال بازی میکنم برای این درخواستی که عکسشو میذارم نمیدونم باید چیکار کنم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه لطفا(از چاه دهکده هم بارها آب کشیدم فایده نداشت)
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام دوستان
لینک دانلودی برای دانلود نسخه katz perrzاین بازی دارید ؟ نسحه حدود 3 گیگی آن
لینک دانلود لطفا مستقیم باشد و یا قابل تبدیل شدن به مستقیم با استفاده از یک سایت فرعی باشد.
با تشکر
سلام من اولین بار که از این روش برای آچدیت به ورژن 1.0.631 استفاده کردم درست شد ولی به دلایلی مجبور شدم بازی رو پاک کنم و دوباره بریزم و هر کاری می کنم دیگه همون ورژن 1.0.615 می مونه!![]()
سلام دوستان 1 سوال
من تا حالا 10 دفعه سیمز 3 و پک هاشو از روی سی دی هایی که داشتم نصب کردم مشکلی نبوده ولی بعد مدتها دوباره نصب کردم کامل نصب شد ولی اصلا اجرا نمی شه ارور هم نمی ده که بفهمم چشه فقط اجرا نمی شه کسی می دونه مشکل از چیه ؟ در ضمن جدیدترین دایرکتس هم نصب کردم ویندوزم هم 8 هست منتظر جوابم مرسی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)