تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 639 از 1081 اولاول ... 139539589629635636637638639640641642643649689739 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,381 به 6,390 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام می خواستم بدونم نسخه 9.0.0.463 کاسپرسکی چه فرقی با 9.0.0.736 میکنه نسخه قبلی نمی تونه خوب ویروسها را شناسایی کنه

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

توصيه شده قبل از نصب نسخه 9.0.736 نسخه هاي قبلي را Uninstall كنيد.
    امكان انتقال آپديتها وجود داره ولي توصيه ميكنم اينكار را نكنيد.نسخه 9.0.459 داراي اشكالات عديده اي بود.بهتره نسخه جديد را از طريق اينترنت كاملا آپديت كنيد.
    همیلتون عزیز
    من طبق نظر شما عمل کردم و نسخه 736 را نصب کردم ولی لایسنس تریال اکتیو نمیشود یعنی در همان مرخله اول یعنی connecting to activation server متوقف میشود و لایسنس تریال اکتیو نمیشود. لطفا راهنمایی میفرمایید ؟

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام می خواستم بدونم نسخه 9.0.0.463 کاسپرسکی چه فرقی با 9.0.0.736 میکنه نسخه قبلی نمی تونه خوب ویروسها را شناسایی کنه
    نسخه 9.0.736 داراي اشكالات و باگهاي بسيار كمتري نسبت به نسخه 9.0.463 ميباشه و اين دو نسخه از نظر شناسايي و ....بدافزارها هيچ تفاوتي باهم ندارند.

همیلتون عزیز
    من طبق نظر شما عمل کردم و نسخه 736 را نصب کردم ولی لایسنس تریال اکتیو نمیشود یعنی در همان مرخله اول یعنی connecting to activation server متوقف میشود و لایسنس تریال اکتیو نمیشود. لطفا راهنمایی میفرمایید ؟
    سيستم شما آلودگي ويروسي كه نداره؟توصيه ميكنم ابتدا كاسپر را فعال نكنيد.يعني گزينه Activate Later را بزنيد.بعد تنظيمات كاسپر را در قسمت Update , Proxy Setting چك كنيد و تيك مقابل Use Proxy Server را برداريد و همه پنجره ها را Apply و Ok كنيد و يكبار ديگه براي فعال كردن كاسپر اقدام كنيد.
    يك نكته ديگه اينكه اگر قبلا از كاسپر نسخه قبلي بصورت آزمايشي استفاده كرده باشيد ممكنه ديگه نتونيد اينكار را انجام بديد.

4. 2 کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض AV-Comparatives بالاترین نشان خود را به کسپرسکی داد

AV-Comparatives بالاترین نشان خود را به کسپرسکی داد

محصول آنتی ویروس۲۰۱۰ این شرکت توانسته است در آزمون های مقایسه ای آزمایشگاه AV-Comparatives در اتریش و در بین شانزده برنامه مطرح دیگر، موفق گردد.
    بر اساس این گزارش، آزمون ها بر اساس تعیین توانایی راهکارهای امنیتی جهت شناسایی جدیدترین بدافزارهایی که در پایگاه داده آنتی ویروس ها وجود ندارند، بنا شده بود. در نتیجه با این روش می توان راهکارهایی را شناسایی کرد که از کامپیوترهای کاربران در مقابل تازه ترین تهدیداتی حفاظت می کنند؛ تهدیداتی که هنوز در پایگاه داده هیچ نشانی از آن ها وجود ندارد.
    این گزارش می افزاید، در این آزمون تنها روش های تحلیلی استاتیک مورد بررسی قرار گرفت و روش های دینامیک مانند emulation مورد نظر نبود. سپس هر راه حل در برابر مواردی همچون آشکارسازی درخواستی (برای تهدیدات جدید) و آشکارسازی نادرست مورد بررسی قرار گرفت. برنامه آنتی ویروس۲۰۱۰ کسپرسکی در کلیه آزمون ها حائز بالاترین رتبه گردید و نشان Advanced+ را دریافت نمود. خصوصا با فناوری آشکارسازی شهودی بدافزارها و با کمترین میزان شناسایی نادرست، این برنامه می تواند بالاترین سطح شناسایی خطرات جدید را برای کاربران به ارمغان بیاورد. گفتنی است که میزان شناسایی نادرست (false positives) این محصول کسپرسکی به مراتب کمتر از محصولات شرکت هایی مانند سیمانتک، مک آفی و ای ست بوده است.
    الکساندر گوستف، مسئول گروه جهانی تحقیق و تحلیل آزمایشگاه کسپرسکی معتقد است:"در این آزمون همه فناوری های حفاظتی کسپرسکی مورد بررسی قرار نگرفت. روش هایی که بدافزارها را بر اساس تحلیل رفتار آن ها مورد شناسایی قرار می دهند بسیار قدرتمند و موثر هستند. یعنی محصولات کسپرسکی سطح بسیار بالایی از امنیت و حفاظت را به کاربران عرضه می کنند حتی اگر در شرایط خاص و محدود مورد استفاده یا بررسی قرار گیرند."

لازم به ذكر است نتايج تست مذكور در سايت AV-Comparatives در دسترس ميباشد.

6. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mpeg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوستان میشه درباره تنظیمات فایروال Kaspersky Internet Security 2010 توضیخ بیدین و بگین بهترین تنظیمش چطوری هست
    اگر میشه اینم بگین که چطوری تنظیم کنم که هر کاری بخوام انجام بدم سوال کنه
    Last edited by mpeg; 28-12-2009 at 15:36.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان میشه درباره تنظیمات فایروال Kaspersky Internet Security 2010 توضیخ بیدین و بگین بهترین تنظیمش چطوری هست
    اگر میشه اینم بگین که چطوری تنظیم کنم که هر کاری بخوام انجام بدم سوال کنه
    توضيح خاصي نداره.شما ميتونيد در تنظيمات كاسپر تيك گزينه كاسپر در قسمت protection تيك گزينه Select action Automatically را برداريد تا در مورد همه چيز از شما سوال كنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza.mansori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان سلام

من یک مشکلی با فایروال KIS 2010 دارم. همیشه من وقتی برای دفعه اول KIS را نصب میکنم اون را از روی حالت اتوماتیک خارج میکنم تا KIS از من در خصوص اجازه اتصال هر برنامه به اینترنت سوال کنه. وقتی این کار انجام شد اونوقت من برای اینکه LKIS از من سوال زیاد نپرسد اون رو روی حالت اتوماتیک می گزارم . ولی امروز متوجه شدم که ظاهرا وقتی این کار رو انجام میدهم KIS از پیش فرضهای خودش جهت اجازه اتصال برنامه ها به اینترنت استفاده و دستورات قبلی من رو ندید میگیره! حالا می خواستم سوال کنم که در KIS 2010 وقتی که فایروال را در حالت automatic میگزاری چگونه باید جلوی دسترسی برنامه ای به internet مثل babylon گرفته بشه ؟ ظاهرا این برنامه از دید KIS جزو برنامه های شناخته شده است و اجازه دسترسی دارد!

با سپاس
    Last edited by reza.mansori; 28-12-2009 at 17:20.

آخر فروم باز mpeg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

توضيح خاصي نداره.شما ميتونيد در تنظيمات كاسپر تيك گزينه كاسپر در قسمت protection تيك گزينه Select action Automatically را برداريد تا در مورد همه چيز از شما سوال كنه.
    مرسی ممنون من پیدا نکردم میشه دقیقتر بگین
    راستی به نظرتون نیاز هست تنظیمات رو تغییر بدیم
    Last edited by mpeg; 28-12-2009 at 21:57.

آخر فروم باز Ehsanpark's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. هر موقع KIS فعال هست من نمی تونم به اینترنت وصل بشم. یا وقتی وصل می شم هیچ سرعتی برای ارسال و دریافت ندارم. می شه راهنمایی کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lion_sun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من کسپر ورژن 2010 دارم و نمیدونم چطوری میتونم key هاشو اضافه کنم؟!!!
    لطفا پله پله کمک کنید!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •