تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 639 از 2403 اولاول ... 13953958962963563663763863964064164264364968973911391639 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,381 به 6,390 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

این چی میگه ؟ خیلی مزخرفه ...
    .

.
    من تو بازی ها پینکم 230 اونورا هستش . دانلودم بین 50 تا 80 در نوسانه (الان) ... اپلودم هم 18 هستش . پس این سایت به چه دردی میخوره ؟ فکر کنم در بد ترین حالت پینک و حداقل سرعت دانلود رو میگه درسته ؟!

---------- Post added at 10:05 AM ---------- Previous post was at 10:01 AM ----------

راستی با سرور طرفای امریکا پینکم 368 بود اما این طرف تو اسیا مثلا (افغان) ... پینک 705 هست ... موضوع چیه ؟

---------- Post added at 10:09 AM ---------- Previous post was at 10:05 AM ----------

الان براي اين كه به اينجا برسم.. يه 2 دقيقه اي طول كشيد..!

درکت میکنم رفیق شکلکو ببین ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مثل اینکه مسئولان کارشون رو به درستی انجام دادن و سرعت اینرنت رو بالا بردن

شاتل 128 نامحدود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یادش بخیر ، قبل اینکه ADSL وصل بشه ، با GPRS ایرانسل 40 کیلو سرعت دانلود داشتم ، ماهی 10 تومن میدادم!

سلام دوستم من فکر می کنم اون پیش بینی داره اتفاق می افته که مشترکای شاتل هنوززیاد نشدن سرعتش می یاره پایین الان من یه سوال دیگه به زهنم رسید میگم نکنه شما به دام سیاست بیخود fair use policy افتادی امیدوارم اینطوری نباشه چون تازه شروع کردن اینطوری همه فرار می کنن به جرات می گم من تا حالا حداقل 150 گیگ دانلود داشتم از اندیشه ولی سرعتمو تغییر ندادن شما یه لطفی بکن زود زود خبر بده ببنیم وضعیتت بهنر شد یا نه؟

دوستان من الان پینگ رو چک کردم فکر می کنم سرور افغانستان چرت ترین سرور دنیا باشه نمی شه بهش اعتماد کرد اینم تستش

این یکی رو هم همین الان از باکو گرفتم

---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------

احتمالا سرویسای art یکم سرعتش از سرویسای eco پایین تره نمی دونم چرا ولی فکر کنم همه شرکتها این قانون رو رعایت می کنن دوستان ، پستهای این چند روز نشون می ده کلا سرویس اینترنت تو بیشتر سرویس دهنده ها جالب نیست و باید یه فکر اساسی کرد
    شما تو پست های قبلی می گفتین که سرعتتون رو 80 فیکس هستش اما تست سرعتتون چیز دیگه ای رو نشون می ده و همه بچه ها بحث نوسان رو مطرح می کنن ضمنا همه سرویس دهندها مشکل ندارن لطفا جمع بندی نکنین تا چند نفر اومدن گفتن شاتل نوسان داره dc داره و سرعتش پایینه زود ارتباط دادین به همه ما هدف انتخاب سرویس دهنده بهتره نه پوشاندن ضعف شرکتها

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من که فکر نکنم اوضاع خوب بشه. دوستانی که اطلاع دارن،منطقه 4 کدوم شرکت بهتره؟

دیگه به پارس آفلاین امیدی نیست.

2 کاربر از مرکز 4 اینجا هستن یکی horezam و یکی foa اولی از شاتل داشته و دومی اندیشه می تونی پست هاشونو مقایسه کنی و انتخاب کنی

4. این کاربر از alves2774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

سلام دوستم من فکر می کنم اون پیش بینی داره اتفاق می افته که مشترکای شاتل هنوززیاد نشدن سرعتش می یاره پایین الان من یه سوال دیگه به زهنم رسید میگم نکنه شما به دام سیاست بیخود fair use policy افتادی امیدوارم اینطوری نباشه چون تازه شروع کردن اینطوری همه فرار می کنن به جرات می گم من تا حالا حداقل 150 گیگ دانلود داشتم از اندیشه ولی سرعتمو تغییر ندادن شما یه لطفی بکن زود زود خبر بده ببنیم وضعیتت بهنر شد یا نه؟
    خوب چیکار کنم؟
    128 گرفتم ، حق اعتراض ندارم!!!!

تا پاییز صبر میکنم ، اگه سرعت ها درست نشد از ایران میرم

6. این کاربر از moz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال excessive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مثل اینکه فعلا به زنگ زدن نیاز نیست سرعت خوب شده البته اگه پایدار بمونه. ولی پینگ خیلی بالاست که این نشون میده که خیلی روش نمیشه مطمئن بود در حالت عادی باید رو 450 نهایت 500 باشه.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

شما تو پست های قبلی می گفتین که سرعتتون رو 80 فیکس هستش اما تست سرعتتون چیز دیگه ای رو نشون می ده و همه بچه ها بحث نوسان رو مطرح می کنن ضمنا همه سرویس دهندها مشکل ندارن لطفا جمع بندی نکنین تا چند نفر اومدن گفتن شاتل نوسان داره dc داره و سرعتش پایینه زود ارتباط دادین به همه ما هدف انتخاب سرویس دهنده بهتره نه پوشاندن ضعف شرکتها
    سلام Alves عزیز
    آخه گل پسر مگه ما از سرور باکو دانلود می کنیم که سرعتمون رو با اون بسنجیم من همیشه گفتم سرعتم همیشه از 65 تا 80 در نوسانه تازه بعضی وقتا تا 120 هم می ره زیاد خودتو ناراحت نکن امیدوار که شرکتتون هم قیمتاش خوب بشه و هم کیفیت سرویساش خدایی من از هر کدوم از دوستام می پرسیدم که اندیشه بودن همشون از قطع شدن زیاد سرویساشونمی نالیدن

انگار به اندیشه هم خیلی فشار اومده که داره قیمتاشو میاره پایین چون مطمئن هستم رو کیفیت سرویسش بیشتر ازین نمی تونه کار کنه
    منم دنبال اینم که سرویس دهنده خوب رو پیدا کنم ولی این کار یه خورده زمان می بره چون تازه یه شرکت قوی اومده شهرمون یه 5 تا 6 ماه باید بگذره ببینیم چند مرده حلاجه فعلا ما اومدنشو به فال نیک می گیریم چون از زمانی که شروع به کار کرده
    هی دائم هم قیمتها داره میاد پایین و هم همه دارن یه فکری به حال کیفیت خودشون می کنن
    موافق نیستین دوستان ؟
    من فقط یه چیزی می خوام بگم . اندیشه و پارس تازه یادشون اومده که مشتری هم آدمه و تازه فهمیدن مشتری مداری یعنی چی

---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------

سلام Alves عزیز
    آخه گل پسر مگه ما از سرور باکو دانلود می کنیم که سرعتمون رو با اون بسنجیم من همیشه گفتم سرعتم همیشه از 65 تا 80 در نوسانه تازه بعضی وقتا تا 120 هم می ره زیاد خودتو ناراحت نکن امیدوار که شرکتتون هم قیمتاش خوب بشه و هم کیفیت سرویساش خدایی من از هر کدوم از دوستام می پرسیدم که اندیشه بودن همشون از قطع شدن زیاد سرویساشونمی نالیدن

انگار به اندیشه هم خیلی فشار اومده که داره قیمتاشو میاره پایین چون مطمئن هستم رو کیفیت سرویسش بیشتر ازین نمی تونه کار کنه
    منم دنبال اینم که سرویس دهنده خوب رو پیدا کنم ولی این کار یه خورده زمان می بره چون تازه یه شرکت قوی اومده شهرمون یه 5 تا 6 ماه باید بگذره ببینیم چند مرده حلاجه فعلا ما اومدنشو به فال نیک می گیریم چون از زمانی که شروع به کار کرده
    هی دائم هم قیمتها داره میاد پایین و هم همه دارن یه فکری به حال کیفیت خودشون می کنن
    موافق نیستین دوستان ؟
    من فقط یه چیزی می خوام بگم . اندیشه و پارس تازه یادشون اومده که مشتری هم آدمه و تازه فهمیدن مشتری مداری یعنی چی
    اینم تست جدید

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

شما سرویستون چیه که اینقدر سرعت دارید؟

پس چرا من اینطوریم؟؟

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان سرعت محل کارشون رو تست می گیرن فکر کردن ما ...........
    لطف کنین شعور ما رو به بازی نگیرین اینجا معلومه کی از کجا اومده

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

یعنی چی الان؟؟

من که 18 سالمه کجا ممکنه کار کنم که از محل کارم تست بگیرم؟

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

یعنی چی الان؟؟

من که 18 سالمه کجا ممکنه کار کنم که از محل کارم تست بگیرم؟
    moz جان کی با شما بود منظور به کس دیگه است و خود اون ادم هم می دونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •