منظورتون اینه که مثلا تمام فایل های 3gp تون یه thumbnail مشخص و یکسان داشته باشن یا اینکه تصویری از فیلم شون رو داشته باشن؟
منظورتون اینه که مثلا تمام فایل های 3gp تون یه thumbnail مشخص و یکسان داشته باشن یا اینکه تصویری از فیلم شون رو داشته باشن؟
سلام
راه حل های مختلفی وجود داره از طریق نرم افزارهای جانبی و رجیستری:
برخی از کدک ها این قابلیت را برای فرمت های زیادی به ویندوز اضافه می کنن مانند :CCCP
برای فرمت Mp4 هم می تونید از نرم افزار Haali Media Splitter(قابلیت جانبی برنامه) یا فایل زیر استفاده کنید :
البته هیچ کدکی معروفتر از Klite نیست منتها در حین نصب به گزینه اشاره شده دقت کنید :(برای فرمتهای گوناگون)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by shahedi; 22-09-2010 at 15:58.
سلام من میخوام ویندوز اکس پی رو نصب کنم ولی نمیشه موقع بوت به ارور طولانی میاد که رو هر سیستمی که سون داشته بعدش میخوام اکس پی نصب کنم این ارور میاد، قبلا شنیده بودم که نصب اکس پی در این صورت یه قلقی داره ولی نمیدونم چیه قلقش؟!
کسی میتونه راهنماییم کنه یا یه منبع مناسب معرفی کنه؟!![]()
منبع: هرکار میکنم نقطه چین گذاشته میشه! منبعش سایت centralclubs دات کام هستش.
نویسنده : شهرام
در صورت لود نشدن عکس ها ، روشون کلیک راست کنین و آدرسشون رو کپی بگیرین و در نهایت در نوار آدرس مرورگرتون paste کنین.
سلام.از اونجایی که ویندوز 7 ویندوز خوبی از آب در آموده احتمالا شما هم اون ور نصب کردید.توی این آموزش میخوام مراحل نصب اکس پی بعد از نصب سون رو بگم.البته میشه برای ویستا هم استفاده کرد.
خوب توی این مقاله مااول یه فصایی رو از یکی از درایو هامون جدا و پارتیشنی مخصوص ویندوز جدید درست میکنیم.
مرحله1:ساخت پارتیشن جدیدبرای این کارسرچ کنیدdisk management
با وارد شدن به قسمت Create and format hard disk
مراحل زیر رو طی کنید
در این قسمت روی پارتیشنی که میخواهید با کم کردن فضای خالی اون، درایو جدید درست کنید سمت راست کلیک کنید و گزینه shrink volume رو بزنید(طبق عکس)
بعد از این کار یک پنجره به شکل زیر میاد که مدای طول میشکه بره....منتظر بمونید
حالا در این پنجره مقدار فضایی رو که دیسک داره و مقداری رو که شما میتونید کم کنید رو نششون میده... که شما باید مثدار فضایی رو که میخواهید رو وارد کنید (به عنوان مقال ما 40 گیگ زدیم)
بعد مدتی فعالیت سیستم شما ،یک پارتیشن جدید بدون نام مطابق عکس براتون ایجاد میشه..روی اون سمت راست کلیک کنید و گزینه ی new sample volume رو انتحاب کنید.
بعد از اومدن ویزارد زیر اون رو مثل عکس تنظیم کنید و ادامه بدید...
بعد از مدتی پارتیشن مطابق عکی زیر روی سیستم شما ایجاد میشه..مثل عکس زیر....
حالا شما باید توی mycomputer درایو جدیدتون رو ببینید.
مرحله 2:نضب ویندوز xp یا ویستاخوب توی این مرحله شما نوبت به نصب ویندوز جدید توی درایو جدیدی که ساختید میرسه......مثل همیشه ویندوزتون رو نصب کنید....برای این کار با سی دی ویندوزتون بوت بشید و مراحل رو مثل عکس دنبال کنید...فقط دقت کنید که ویندوز رو اشتباها روی درایوی که ویندوز 7 روش نصب هست نصب نکنید..
مرحله3:ساخت مجدد boot loader خوب بعد از نصب ویندوز شما مستقیما وارد ویندوز اکس پی میشید و برای اینکه اون منوی قبل از ورود به ویندوز برای انتحاب ویندوز های سیستمتون مبیاد شما نیاز دارید که bootloader سیستمتون رو رو درست کنید...برای اینکار باید از نرم افزار های اینکار استفاده کنید ک بهترنش easybcd هست...
بعد مطابق عکس گزینه مورد نظر رو انتخاب کنید...
بعد ز این کار باید بعد از ریست کردن سیستم این منوی انتحابی رو ببینید
در آخر هم باید بگم این راه یکی از راه های بود که به نظر من راحت تر و موثر تر هست....
لینک برنامه EasyBCD 2.0.2:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by modirmasool; 23-09-2010 at 00:18.
سلام
شما اون درایو سیستمی رو که ویندوز سون میسازه رو یک بار فرمت کن (باید 100 مگ باشه)
سلام به همه
من امروز بعد از شاید تقریبا یک سال، نتبوک مون رو از طریق ریکاوری پارتیشن خودش ریکاور کردم. توی اون ویندوز قبلی (home edition) که همراه خود نتبوک بود و اورجینال...نمیدونم چطوری حالا، بعد از آپدیتهای نامنظم و اینا، دو تا پوشه با اسمهای عجیب غریب باقی مونده بود توی درایو دی (دو تا درایو داره) که پاک هم نمیشد و توش هم پر فایلهای آپدیت ویندوز و دات نت و اینا بود.
حالا انتظار داشتم وقتی اینو ریکاور میکنم (یه ایمیج با نورتون گوست گرفته بودن رو خود هاردش بود که از خود بایوس میشد فعالش کرد و ریکاور)، چون که میگه you will lose all your data خب حتما این ها هم میره دیگه، ولی بر خلاف انتظارم، دیدم که نه چیزی از اطلاعات قبلیم از بین رفته و این دو تا پوشه هم همچنان هست و باز هم پاک نمیشه
البته کل ویندوز و برنامه ها به حالت اولیه برگشت و برنامه هایی که خودم نصب کرده بودم رو باید دوباره نصب کنم...
کاملا هم آپدیت کردم ویندوز رو ولی باز هم اینا رو دستم مونده.
ارورش هم مطابق شکل زیره
ممنون میشم یه راهی بگین که از دست اینا خلاص شم، اصلا چی هست اینا!؟
ببین از حالت Safe Mode میشه یانه
سلام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
ویروس فکر کنم به نام server بعضی از فایل های اجرای را به صورت سیستمی مخفی کرده حالا من میخوام این فایل ها را از این حالت خارج کنم-- میخواستم آیا راهی وجود داره که آنها را کلی(همه را با هم یه بارکی) به حالت اول در بیارم
-ممنون
ممنون دوست عزیز،
اما خیلی عجیبه! این گزینه رو قبلا ها یادمه دیده بودم، اما الان نه تو این ویندوز میبینمش نه توی ویندوز دسکتاپم!!
راستی هر دو تا ویندوزم Home Edition هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)