تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 639 از 2376 اولاول ... 13953958962963563663763863964064164264364968973911391639 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,381 به 6,390 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مدیرعامل جدید باشگاه استقلال به کمیته انضباطی فرا خوانده شدامیررضا واعظ آشتیانی که تنها چند روز از انتخابش به عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال می گذرد به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال دعوت شد.به گزارش خبرگزاری مهر، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اعلام کرد با توجه به تغییرات مدیریتی در باشگاه استقلال واعظ آشتیانی مدیرعامل باشگاه جهت ادای توضیحات در مورد تخلفات تماشاگران منتسب به تیم استقلال و عدم پرداخت مطالبات برخی از بازیکنان فوتسال باید ساعت 15 روز یکشنبه 7 مهرماه به این کمیته مراجعه کند.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

پورحیدرى: آمدن انصارى به استقلال در این شرایط بهترین تصمیم بود
    تهران IranSport.Net - منصور پورحیدرى یكى از اعضاى هیات مدیره استقلال بود كه با آمدن نفرات جدید از سمت خود بركنار شد. او حضور واعظى آشتیانى به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه را امرى از پیش برنامه ریزى شده عنوان كرد. وى در این باره اظهار داشت: در این مورد شك نكنید كه آمدن نفرات جدید از قبل برنامه ریزى شده بود، البته من شخصاً از آقاى انصارى به خاطر حضورش در تیم و كمك هاى مالى كه قرار است انجام دهد ، تشكر مى كنم.پورحیدرى در ادامه گفت: من مدت ها بود كه از باشگاه دور بودم اما وقتى به هیات مدیره دعوت شدم مى دانستم كارى از دستم بر نمى آید چون مشكل اصلى و عمده باشگاه بحث مالى بود. به هر حال بازیكنان چك داشتند و درست نبود ما توپ را به زمین دیگران بیندازیم. وى افزود: به نظرم آمدن انصارى در این شرایط بهترین تصمیم بود و حالا با بودن ایشان كار براى مدیرعامل و سایر اعضاى باشگاه راحت تر مى شود.پورحیدرى در پاسخ به ادعاى آشتیانى كه مدعى بود از مدیر عاملى اش خبر نداشت گفت: از ماه ها قبل بحث آمدن ایشان به باشگاه و مدیر عاملى شان مطرح بود اما این كه مدعى شده اند خبر نداشتند به خودشان مربوط است. به هر حال در گذشته حداقل ها وجود نداشت و الان با بودن انصارى این مساله برطرف شده است. وى در پایان گفت: از صمیم قلب براى استقلال آرزوى موفقیت مى كنم و معتقدم باید به حركت و كار افرادى همچون انصارى ارج بگذاریم. استقلال تیم بسیار خوبى دارد كه با برطرف شدن مشكلات مالى اش نتایج خوبى را هم خواهد گرفت.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ISN -
    امیر رضا واعظى آشتیانى مدیرعامل استقلال گفت: جابه جایى مدیران همیشه مخرب نیست و گاهى مى تواند اثر مثبتى در باشگاه داشته باشد.وى با اشاره به كناره گیرى فتح الله زاده از باشگاه استقلال و اخبار چند روزه گذشته این باشگاه ، گفت : اصولاً من با تغییر و تحولات زیاد موافق نیستم اما تغییرات در یك مجموعه و یك باشگاه باید با تحول همراه باشد.وى ادامه داد: اعتقاد دارم مدیر اگر نتوانست انتظارات را برآورده كند، هیأت مدیره نباید پاى او بایستد و باید آن مدیر را كنار بگذارد.واعظى آشتیانى افزود: شاید ثبات هم باعث شود تا مدیر با برنامه ریزى اهداف خودش را جلو ببرد اما مدیرعامل مجرى برنامه هاى هیأت مدیره است پس باید اجرا كننده خوبى باشد و در كل جابه جایى مدیران مى تواند اثر مثبت داشته باشد اعتقادم بر این است یك مدیر كه داراى هدف است در تمام دقایق مى تواند اثرگذار باشد.
    چهارشنبه 3 مهر 1387

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

رای کمیته انضباطی در مورد اکبرپور، مرفاوی و ورمرزیار
    احضار واعظی آشتیانی به کمیته انضباطی
    سرویس: ورزشی - فوتبال
    1387/07/03
    09-24-2008
    1737
    8707-01900: كد خبر
    خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
    کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال آراء خود را در مورد سیاوش اكبرپور، صمد مرفاوی و صادق ورمرزیار صادر كرد.
    به گزارش ایسنا، کمیته انضباطی فدراسیون در خصوص برخورد زننده سیاوش اکبرپور بازیکن تیم استقلال تهران با بازیکن حریف در بازی مقابل صبای قم، وی را به مدت یک جلسه از همراهی تیم و حضور در مسابقات، محروم و به پرداخت پنج میلیون ریال جریمه نقدی محکود کرد.
    رای صادره با احتساب محرومیت تعلیقی است. این رای در مهلت 4 روز با رعایت مقررات قابل تجدید نظر در کمیته استیناف است.

**رای صمد مرفاوی و صادق ورمرزیا

- صمد مرفاوی به دلیل ایراد الفاظ ناشایست به مربی تیم مقابل (ورمزیار) به توبیخ کتبی با درج در پرونده و پرداخت پنج میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
    - اعمال و رفتار صادق ورمرزیار نسبت به طرف مقابل مبنی بر استعمال الفاظ ناشایست که از شدت کمتری برخوردار بوده است به توبیخ کتبی با درج در پرونده محکوم شدد. رای صادره در مهلت 4 روز قابل تجدید نظر در کمیته استیناف است.

**احضار مدیرعامل باشگاه استقلال به کمیته انضباطی
    با توجه به تغییرات مدیریتی در باشگاه استقلال، واعظی آشتیانی مدیرعامل باشگاه جهت ادای توضیحات در مورد تخلفات تماشاگران منتسب به تیم استقلال و عدم پرداخت مطالبات برخی از بازیکنان فوتسال علیرغم صدور رای، ساعت 15 روز یکشنبه به کمیته انضباطی احضار شد.
    انتهای پیام
    كد خبر: 8707-01900

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بدهی چهار میلیارد تومانی استقلال
    آشتیانی: با كسی تعارف ندارم
    بـرای داربـی كـری نخـوانیـم

مدیری نیستم كه بازیكن را سركار بگذارم

1387/07/03
    09-24-2008
    10:52:11
    8707-01338: كد خبر

مدیرعامل باشگاه استقلال تهران گفت: در حال حاضر این باشگاه با بدهی نزدیك به چهار میلیارد تومان روبروست.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، امیررضا واعظی آشتیانی در حاشیه‌ی مراسم معارفه‌اش اظهار كرد: در این مدت‌ صحبت‌های بسیاری درباره‌ی باشگاه استقلال صورت گرفت اما، در این میان شاید صحبت‌های پورحیدری توجه من را جلب كرد چرا كه او درباره‌ی بحث هزینه‌های باشگاه صحبت كرد. من معتقدم باید لقمه را به اندازه‌ی دهان برداریم و انضباط مالی داشته باشیم. من روز سه‌شنبه در بررسی‌های مالی باشگاه متوجه پنج میلیارد تومان بدهی باشگاه به بازیكنان و كادرفنی شدم كه یك میلیارد و 250 میلیون تومان پرداخت شده است و ما باید سه میلیاردو 750 میلیون تومان دیگر نیز پرداخت كنیم. اما، زمانی كه می‌پرسم چه منابع درآمدی‌ای داریم، جوابی نیست!
    وی افزود: در هر صورت من به خدا توكل می‌كنم و امیدوارم بازیكنان و كادرفنی نیز به خدا توكل كنند. این مشكلات نمی‌تواند اعضای باشگاه استقلال را بشكند.
    واعظی آشتیانی در ادامه با اشاره به درخواست رییس مجمع باشگاه استقلال برای انجام وظیفه‌ی مدیرعامل باشگاه در راستای سیاست‌های هیات مدیره نیز گفت: بی‌تردید به این حرف زریبافان عمل خواهم كرد و همگام با هیات مدیره باشگاه حركت خواهم كرد.
    وی با اشاره به شباهت‌های صنعت و ورزش تصریح كرد: همان طور كه در صنعت شاخصه‌هایی برای رسیدن به تولید وجود دارد، در ورزش نیز شاخصه‌هایی برای رسیدن به تولید ورزشكار و نهایتا افتخارات ملی و برون مرزی وجود دارد. شاید به همین دلیل است كه كسانی كه در عرصه‌ی صنعت حضور دارند ورزش را به خوبی می‌فهمند.
    وی افزود: با این حال دو باشگاه مطرح ایران و آسیا مانند استقلال و پرسپولیس نه تنها تولید كننده نیستند بلكه مصرف كننده شده‌اند. در حالی كه این دو باشگاه می‌توانند خود تولید كننده باشند، از این تولید امرارمعاش كنند و افتخار بیافرینند. پرسپولیس و استقلال توانایی سرپا نگه داشتن خود را دارند.
    مدیرعامل جدید باشگاه استقلال تهران یكی از مسایل مهم را توجه به تیم‌های پایه عنوان و تصریح كرد: این كار را به صورت جدی دنبال می‌كنم. من در دوچرخه‌سواری به موضوع تیم‌های پایه‌ای توجه كردم و نتیجه‌ی آن را گرفتم. از این رو باید نگاه عالمانه و مدبرانه‌ای به این موضوع داشته باشیم. نمی‌خواهم زحمات دیگران را نادیده بگیرم. اما، اگر استقلال و پرسپولیس می‌خواهند خودكفا باشند، باید شرایط رسیدن به قدرت اقتصادی را ایجاد كنند. ما باید توجه كنیم كه مدیر باشگاه نباید به طور دائم درگیری ذهنی داشته باشد. چرا كه در این صورت دیگر نمی‌تواند به مسایل دیگر توجه كند. یك مدیر باید بتواند از ظرفیت موجود بهترین استفاده را كند و معتقدم این ظرفیت در باشگاه استقلال وجود دارد.
    وی افزود: وجود استقلال و پیروزی افتخاری است كه هر ورزشكار یا مدیری علاقه دارد در آن حضور داشته باشد.
    واعظی آشتیانی تصریح كرد: همواره كسانی طرفدار تیم استقلال بوده‌اند كه از نظر شان و شخصیت از جایگاه بالایی برخوردار بودند و حتی طرفداران استقلال در میان مسوولین نظام نیز حضور دارند. البته قصد توهین به تیم حریف را ندارم و همواره به آنها احترام می‌گذارم. اما، ما باید این جایگاه استقلال را حفظ كنیم.
    مدیرعامل استقلال افزود: معتقدم به امیر قلعه‌نویی كه او را به عنوان دوستی خوب و مربی با دانش و فهیم می‌دانم، باید فرصت بیشتری داد تا تیم استقلال به جایگاه بالاتری ارتقا یابد. یكی از نكات خوب قلعه‌نویی این است كه مربی قاطع و بدون تعارفی است.
    واعظی آشتیانی در ادامه ورزشكاران را الگوهایی برای تماشاگران دانست و گفت: ورزشكار به هر شكلی كه باشد، همان رفتار را به مخاطب القاء می‌كند. در هر صورت معتقدم باید یك صمیمیت صادقانه بین تمام اجزای تیم حاكم شود و من نیز در طول دوران كاری همواره تلاش كرده‌ام با همكارانم صادقانه برخورد كنم و از این صداقت سود دیده‌ام.
    مدیرعامل باشگاه استقلال افزود: مدیری نیستم كه دیگران را سركار بگذارم. اگر امروز نتوانم مطالبات بازیكنی را پرداخت كنم، به او می‌گویم دو ماه دیگر بیاید اما، زمانی كه دو ماه دیگر مراجعه كرد، بی‌تردید مطالبه‌اش را دریافت می‌كند. حاضرم از جیب خود هزینه كنم تا حرفم را برای آن فرد ثابت كنم.
    به گزارش ایسنا، واعظی آشتیانی ادامه داد: تاكنون برای پست گرفتن دست و پا نزده‌ام و پشت در اتاق هیچ مسوولی نیستاده‌ام. در استقلال نیز دوستان به این نتیجه رسیدند كه من در باشگاه باشم و هر زمان كه هم نخواهند از باشگاه خواهم رفت و با كسی تعارف ندارم.
    آشتیانی افزود: خبرنگاری از من پرسید كه فردی دیكتاور هستم، اما من در پاسخ گفتم شما آن قدر نظم ندیده‌اید كه انضباط را دیكتاتوری می‌نامید. من تنها به نظم و انضباط اعتقاد دارم.
    واعظ با اشاره به مطرح شدن موضوع قهر كردن مجتبی جباری از تمرینات استقلال به دلیل مسایل مالی نیز گفت: من معتقدم با شان و شخصیتی كه از مجتبی جباری سراغ دارم، چنین كاری بعید است. من طی سه سال گذشته به عنوان رییس فدراسیون دوچرخه‌سواری در انتخاب برترین ورزشكاران هر سه بار مجتبی جباری را به عنوان بازیكن اخلاق انتخاب كردم و معتقدم چنین اخباری درباره‌ی جباری صحت ندارد.
    واعظی آشتیانی تاكید كرد: اگر دست به دست هم دهیم و حاشیه‌ها را از بین ببریم، برخی از این روزنامه‌ها باید كار خود را تعطیل كنند. چرا كه موضوعات آنها به حاشیه‌های تیم‌ها بستگی دارد.
    وی در ادامه این مراسم گفت: امیدوارم بازیكنان استقلال در بازی این هفته تیم راه آهن را به راه بسپارند و در روز بازی مقابل پیروزی با تاكتیكی كه قلعه‌نویی ترسیم می‌كند بتوانیم حریف را شكست دهیم.
    وی افزود: من برای داربی تهران كری نمی‌خوانم و از شما هم می‌خواهم این كار را انجام ندهید، ما نباید حریفان را خار بشماریم اما، پرسپولیس هم یكی از همان حریفان معمولی ما در لیگ برتر است كه با این حال به این تیم احترام می‌گذاریم.
    واعظی آشتیانی افزود: بی‌تردید كارگروه‌هایی را در باشگاه استقلال تشكیل می‌دهیم از جمله كارگروه اقتصادی كه اگر كمی صبر كنید، نتایج مثبت آن را در باشگاه استقلال می‌بینیم.
    به گزارش ایسنا، در ادامه رضا آشتیانی به سوالات خبرنگاران پاسخ گفت.
    آشتیانی درباره‌ی وضعیت باشگاه استقلال گفت: باشگاه بزرگ استقلال طرفداران بی‌شمار و سابقه‌ی دیرینه دارد. در هر صورت من پس از آنكه چند بار پیشنهاد همكاری با این باشگاه را به دلیل مشغله‌ی كاری رد كردم، به درخواست هیات مدیره فرصت یافتم تا به عنوان مدیرعامل در خدمت باشگاه استقلال باشم. من همواره استقلالی بوده‌ام و رنگ پیراهنم نیز در بیشتر مواقع آبی است چرا كه این رنگ را دوست دارم.
    وی افزود: تلاش من این است تا برمبنای سیاست‌گذاری كلان هیات مدیره برنامه‌ریزی مدونی انجام دهم تا بتوانیم شرایط باشگاه استقلال را بهبود ببخشیم و امید دارم هواداران نیز از تیم حمایت كنند.
    وی افزود: در این فصل مسیر سختی برای استقلال وجود دارد اما، امیدوارم با توجه به طرفداران بی‌شماری كه داریم بتوانیم موفق شویم.
    مدیرعامل جدید استقلال درباره‌ی تشكیل كارگروه اقتصادی در این باشگاه نیز گفت: در هر صورت هر باشگاهی باید از درآمد ثابت برخوردار باشد و من تعجب می‌كنم كه چگونه برخی باشگاه‌ها بدون درآمد ثابت فعالیت می‌كنند. در هر صورت باشگاهی چون استقلال درآمدهایش را از طریق بودجه‌ی سازمان تربیت بدنی و حامی مالی تامین می‌كند. اما، بخش دیگری از هزینه‌های باشگاه استقلال می‌ماند كه باید آن را از طریق همین كارگروه اقتصادی تامین كنیم. به همین دلیل تلاش می‌كنیم از افرادی كه علم روز را در زمینه‌ی درآمدزایی دارند، در این كارگروه استفاده كنیم.
    وی درباره‌ی چك‌های پاس نشده بازیكنان استقلال نیز گفت: در هر صورت امیدواریم بازیكنان صبر و تحمل بیشتری به خرج دهند و با تدبیر و همدلی این مشكلات را برطرف كنیم. هدف من تعامل با مجموعه‌ی استقلال و هواداران تیم است و ما با تعامل و تعادل می‌توانیم مشكلات باشگاه را پشت سر بگذاریم.
    واعظی آشتیانی در پایان گفت: من به آینده‌ی تیم استقلال بسیار خوش بین هستم اما، این خوش بینی باید همراه با منطق باشد و بی‌تردید خوش بینی من نیز همراه با منطق است.
    انتهای پیام

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

گزارش تصویری/

مراسم معارفه‌ی واعظی آشتیانی مدیرعامل جدید باشگاه استقلال تهران
    سرویس: عكس - گزارش تصویری

1387/07/03
    09-24-2008
    1537
    8707-01804: كد خبر
    سرویس: عكس - گزارش تصویری

كد خبر: 8707-01804

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بچه ها شب ساعت 23:00یادتون نره...

میگم چه خوبه تا بعد از جشن اخبار نگذاریم

کـاربـر بـاسـابـقـه ali-07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

از شانس بد ما يهو ميبينيد همين امشب يه اتفاق ميفته ما بايد بريم بيرون يا ... شانس من خيلي گنده خداكنه امشب مشكلي پيش نياد و من بتونم بيام اينجا شما ها هم دعا كنيد

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

قلعه‌نويي:فعلاً به داربي فكر نمي كنيم
    مشكلات مالي استقلال و پرسپوليس را آزار مي دهد

خبرگزاري فوتبال ايران - سرمربي استقلال در فاصله يك هفته به دربي حساس پايتخت مدعي است كه هنوز به اين مسابقه حساس فكر نمي كند و فعلا روز بازي مقابل راه آهن تمركز كرده است.
    امير قلعه‌نويي در گفت‌وگو با خبرگزاري فوتبال ايران گفت: «فعلاً نمي‌خواهم در مورد بازي با پرسپوليس صحبت كنم چون ما مي‌خواهيم بازي به بازي جلو برويم.» وي در ادامه افزود: «فعلاً به بازي با راه‌آهن فكر مي‌كنم چون هنوز زمان آن نرسيده كه به فكر دربي باشيم. راه‌آهن حريف بسيار سرسختي براي ما محسوب مي‌شود. مطمئناً‌ ديدار راحتي را برابر اين تيم در پيش نخواهيم داشت. اما ما در برابر راه‌آهن محكوم به برد هستيم ضمن آنكه تيم در حال حاضر در شرايط روحي‌-رواني بسيار خوبي قراردارد كه در اين رابطه روانپزشك تيم نقش مهمي را ايفا كرده است.» وي در ادامه افزود: «استقلال و پرسپوليس متعلق به تماشاگران هستند. هوادار اين دو تيم شايد حتي پول توجيبي نيز نداشته باشد اما به عشق اين دو تيم بليت مي‌خرند و به ورزشگاه مي‌آيند. استقلال و پرسپوليس مشكل بودجه دارند و براي حل مسائل مالي با مشكل مواجه هستند. اين مشكلات تيم هاي سرخ و آبي پايتخت را آزار مي دهد.پرسپوليس و استقلال كلاً بودجه ثابت دولتي نداند كه بتوانند با آسودگي خاطر به كار خودشان ادامه بدهند.»

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

باشه علیرضا تااونوقت دیگه خبرنمیذاریم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •