تعدادي از كاربرا از جمله (شما) اطلاعاته خوبي در مورد اين بخش دارن---پس بهتره فعاليتشون ادامه داشته باشه تا بقيه بهره ببرن----
تعدادي از كاربرا از جمله (شما) اطلاعاته خوبي در مورد اين بخش دارن---پس بهتره فعاليتشون ادامه داشته باشه تا بقيه بهره ببرن----
من اینو گرفتم 80 البته 500 گیگ
تهران باید ارزون تر باشه. دورو بر 75. اره خیلی چیز جالبی هست. ظاهرا همراه کانکتور مدل USB3 یک کارت PCMCIA مینی برای پورت USB3 هم داره تا Laptop هایی که پورت USB3 ندارند بتونن USB3 دار بشن
من اینو بیشتر واسه بازی با PS3 گرفتم و خوب جواب داده.
================================================== ==============================
تو PS3HAX.NET یک خبر زده بود اینجوری:
PS3 FW 3.60 Hacked! PS3 CFW 3.60+Full PSN+Ferrox BM+MKV/NTFS Support – Released by Team Ferrox
با کلی ذوق و شوق رفتیم ببینیم چه خبره وقتی به دانلود رسید فهمیدیم گرفتن مارو. :d
Last edited by sony_W810i; 03-04-2011 at 07:10.
اینکه خیلی خوبه !! قیمت خیلی عالی داره .
خوشبختانه من پورت USB 3 دارم ,خداروشکر
اونوقت ناصر جان این PCMCIA باید روش باشه یا اینکه Option هست !؟ یه موقع نگن اجباری پولشو بگیرن![]()
سلام دوستان
امروز میخام برم یه هارد 1 ترا(شایدم بیشتر) برای ps3 بگیرم و حالا میخوام بدونم با western digital مشکلی نداره..؟؟؟؟
usb3 بگیرم یا usb2...؟؟؟؟
اصلا usb3 رو ساپورت میکنه...؟؟؟؟
اگه راهنماییم کنین ممنون میشم![]()
ps3 فقط USB2 رو ساپورت مي كنه ولي هارد USB 3 هم با سرعت USB 2 ميتوني تو PS3 ازش استفاده كني.
مدل هاي مختلف با هم فرق دارن. ولي هارد رو حتماً بايد FAT32 فرمت كني.
وقتي خود هارد رو ميخري فقط USB 2 همراش هست. USB3 و كارت PCMCIA و يا ESATA رو بايد جدا بگيري كه هر كدوم حدود 30 فكر مي كنم قيمت داره.
يك مدل goflex pro هم داره كه يكم گرون تره ولي ميكن بهتر هست. در باره اونم سوال كن اگه خواستي بگيري از همونجا.
رفیق این به نظرم خیلی عالیهنوشته شده توسط sony_W810i [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگه هارد اکسترنال میخواید بخرید من مدل Seagate Ultra-Portable GoFlex رو پیشنهاد میدم. چیز جالبش اینه که اینترفیسش قابل تعویض هست. یعنی میشه هم USB2 باشه هم ESATA و هم USB3.
البته کانکتورUSB3 و ESATA باید جدا خریداری بشه و همراش USB2 هست. قیمت کانکتور هم حدود 30 تومن هستش که مستقیم به پورت SATA هارد وصل میشه.
![]()
شما خودت راضی هستی ازش..؟؟؟
این مدل 1ترا هم داره...؟؟؟؟
ساخت کجاس....؟؟؟
شرمنده انقد سوال میکنماااا![]()
قبلاً یک هارد WD داشتم که تو ویندوز سزعت انتقالش تا 30 هم می رسید ولی Delay داشت. اصلاً به درد بازی نمیخورد ردش کردم. این تو ویندوز ماکسیمم سرعت انتقالی که ازش دیدم 19 بود ولی تو PS3 خیلی خوب کار میکنه و بازی Lag نداره اصلاً. البته تو سایت های خارجی تو ریوویو ها میگن سرعت Read و write حدود 32mMBps هست واسه این مدل. ولی من تا 19 بیشتر ندیدم
کلاً راضیم ازش.
Design by seagate in china
assembled in china
بله 1 ترا هم داره حدود 125 تومن
سلام.
من قبلاً بازی homefront روی کنسولم بود و با دیسک اصلی اجرا میشد ...
چند روز پیش بازی رو کپی کردم روی هارد اکسترنال و از روی هارد کنسول پاکش کردم ...
حالا که دوباره کپیش کردم روی هارد کنسول وقتی که اجراش میکنم میگه که "دیسک اجکت شده و دیسک اصلی رو داخل دستگاه بزارین" در صورتی که دیسک اصلی بازی کیل زون 2 داخل درایو هست.
لطفاً راهنمایی کنید.
هارد بوفالو هم خیلی خوبه ساخت ژاپن تحت لیسانس آمریکاست.....
دوستان رفتم یه WD 1tb usb3 گرفتم و به fat32 فرمت کردم ولی رو هر وسیله ای که بگین کار میکنه جز ps3
متاسفانه اینطور که تو نت گشتم تنها راه حل این مشکل یه usb hub هستش که 10 تومن برام اب میخوره
خلاصه دیگه دارم خل میشم
20 تومن بیشتر از seagate هزینه کردم حالا باید 10 تومن دیگم هزینه کنم
ولی مزیتش نسبت به seagate اینه که برای usb 3 نیاز به کابل جدا نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)