تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 639 از 1404 اولاول ... 1395395896296356366376386396406416426436496897391139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,381 به 6,390 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برنامه هایی که با flash0 دستگاه کاری نداشته باشن مشکلی ایجاد نمیکنن.
    بلا ترین مشکلی که ممکنه برای psp ایجاد بشه بریک کردن هست که به راحتی توسط یک مموری مجیک و باطری پاندورا قابل برگشت هست.

راستی از flash0 دستگاه یک backup بگیر.(هر بار که آپدیت کردی از این flash0 بک آپ داشته باش)

برای back up گرفتن هم کافی هست کلید select فشار دهی بعد usb device را بگدازی روی flash 0 کابل را به دستگاه وصل کن و ارتباط را برقرار کن.در کامپیوتر شما محتویات flash0 نشان داده میشود.همه موارد را توسط ctrl+A انتخاب کن و کپی پست کن در یک جای امن در کامپیوتر.
    توجه:حواست باشه فایل ها را cut یا rename یا تغییر ندهی و گرنه دستگاه روشن نمیشه.

در آخر هم ارتباط را قطع کن و کلید select را بزن و دوباره usb device را بزار روی memory stick حتما این کار را انجام بده تا ارتباط usb با مموری شود.

در صورت ایجاد مشکل بنده هیچ مسولیتی نمیپذیرم.هرچند دقیقا عین گفته ها بروید هیچ گونه خطری ندارد.
    چوری جونم،از تو انتظار نداشتم.دسترسی به flash0 از محیط XMB به شدت Unstable هست.چه برای کپی فایل ها چه برای ریختنشون.خودم 2 بار همینجوری Semi-Brick شدم.توصیه میکنم حتما حتما حتما وقتی با فلش کار داری از Recovery Menu استفاده کن.

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چوری جونم،از تو انتظار نداشتم.دسترسی به flash0 از محیط XMB به شدت Unstable هست.چه برای کپی فایل ها چه برای ریختنشون.خودم 2 بار همینجوری Semi-Brick شدم.توصیه میکنم حتما حتما حتما وقتی با فلش کار داری از Recovery Menu استفاده کن.
    والا من بارها و بارها برای نصب تم های فلش 0 از همین xmb رفتم هیچ مشکلی نداشتم چه از لحاظ backup گرفتن چه restore کردن فایل ها.
    خود من به شخصه تا الان مشکلی نداشتم.بعد semi-brick هم که چیزی نیست.با یک کپی پست قابل برگشت هست.یا مثلا روش زیر که نیاز به باطری پاندورا هم ندارد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا دوستان برای backup گرفتن از منوی ریکاوری بروند.
    که اگه پس فردا خدای نکرده مشکلی پیش آمد نریزید سر من

نه، اتفاقا هنوز یک تقریبا 40 تا دیویدی بازی دارم، که هنوز حتی توشون رو وقت نکردم نگاه کنم ببینم اسم بازی هاش چی هست. هنوز هم قلقلکم میاد که بازم بازی کنم. اما دیگه بازی کردن از سن ما گذشت... [ اسمایلی پیر مرد(اگه داشتید برام بذارید!) ]

مگه میشه؟
    ای با با !!!!!
    مگه چند سالت هست؟

بله کسایی که تازه عضو میشوند امکان دریافت و ارسال پیغام خصوصی و همچنین پیغام گذاری در پرفایل برای چند وقت غیر فعال هست.
    Last edited by choory; 26-11-2008 at 18:15.

پروفشنال SPY.07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    وینترهل

پيش فرض

سلام. میدونم خیلی درباره این بحث شده و شاید جواب سوال من با سرچ پیدا بشه، ولی چون ماشاالله تاپیک انقدر وسیعه که سرچ توش خیلی سخت میشه.
    می خوام بدونم این بازی پاتاپون که این همه بحثش رو میکنن، اصلا چه جوری باید بازی کرد؟ یعنی باید چی کار کرد تو بازی؟
    فقط تو یه خط توضیح کافیه نمیخواد زیاد توضیح بدین. ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام. میدونم خیلی درباره این بحث شده و شاید جواب سوال من با سرچ پیدا بشه، ولی چون ماشاالله تاپیک انقدر وسیعه که سرچ توش خیلی سخت میشه.
    می خوام بدونم این بازی پاتاپون که این همه بحثش رو میکنن، اصلا چه جوری باید بازی کرد؟ یعنی باید چی کار کرد تو بازی؟
    سلام
    عکس امضا و آواتار من مربوط به بازی patapon هست.به نظر من بهترین بازی این کنسول هست.یکی از دلایل من برای خرید psp همین بازی بود.
    .موضوع هم شما فرماندهی یک سپاه را دارید که با نواختن آهنگ روی یک ریتم خاص باید کنترل کنید
    سبک این بازی هم استراتژیک/اکشن/ریتمیک/نقش افرینی و..... هستو کلا بازی توپی هست.البته هرکسی زیاد باهاش حال نمیکنه.

شما در حقیقت فرمانده این سپاه هستید.همونی که پرچم دستشه.
    شما باید با زدن آهنگ هایی که توی بازی بهت یاد داده میشه سپاه را کنترل کنی.
    مثلا و قتی بزنی pata pata pata pon سپاه به جلو میره.کلا با 4 تا کلید مربع-دایره-مثلث-ضرب در کار میکنی.
    مربع کلید pata هست
    دایره کلید pon
    مثلث کلید chika
    و ضربدر کلید don هست.
    برای حمله pon pon pata pon و........
    شاید با گفتن این ها فکر کنی آسونه اما باید بگم فوق العاده سخته.بعضی جاها را اصلا بدون راهنمایی نمیتونی رد کنی.

اووووووووووووو بیشتر از یک خط شد.
    Last edited by choory; 26-11-2008 at 18:07.

5. این کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال morteza.m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

اگه یه خط توضیح میخوای باید بگم که این بازی رو باید یه 5/6 مرحله ای بری بعدا عاشقش میشی، بازی به خاطر سبک ویزه و جدیدی که داره طفدارای زیادی هم داره

7. 2 کاربر از morteza.m2n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا من بارها و بارها برای نصب تم های فلش 0 از همین xmb رفتم هیچ مشکلی نداشتم چه از لحاظ backup گرفتن چه restore کردن فایل ها.
    خود من به شخصه تا الان مشکلی نداشتم.بعد semi-brick هم که چیزی نیست.با یک کپی پست قابل برگشت هست.یا مثلا روش زیر که نیاز به باطری پاندورا هم ندارد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا دوستان برای backup گرفتن از منوی ریکاوری بروند.
    که اگه پس فردا خدای نکرده مشکلی پیش آمد نریزید سر من
    والا من 2 بار Semi Brick شدم که میگم.بعدم من میدونم Semi Brick چیز مهمی نیست،تو هم میدونی،ولی خیلی ها هم هستن که حتی نمیدونن ریکاوری منو وجود داره.البته تعدادشون تو این سایت به لطف خودت خیلی کمه.خودت فکر کن میری منو هاتو خوشگل کنی یه دفعه میبینی دیگه دستگاهت از پایه روشن نمیشه،اگه ندونی ریکاوری منو چیه چه حالی میشی؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

والا من 2 بار Semi Brick شدم که میگم.بعدم من میدونم Semi Brick چیز مهمی نیست،تو هم میدونی،ولی خیلی ها هم هستن که حتی نمیدونن ریکاوری منو وجود داره.البته تعدادشون تو این سایت به لطف خودت خیلی کمه.خودت فکر کن میری منو هاتو خوشگل کنی یه دفعه میبینی دیگه دستگاهت از پایه روشن نمیشه،اگه ندونی ریکاوری منو چیه چه حالی میشی؟
    راست میگی ممکنه برای بعضی از بچه ها Unbrick کردن PSP های Semi-Brick شده کار سختی باشه.

من اگه ندونم منوی ریکاوری چی هست عیب نداره چون کلید پاندورا شدن باطریم را on میکنم و مجیک مموری را هم میزارم توی دستگاه و دستگاه را بر میگردانم به حالت قبلی : دی

اما در کل حق با توی هست.چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی!!!!!!!
    اما من خودم به شخصه تا حالا هم از xmb رفتم هم ریکاوری منو اما مشکلی نداشته.
    ممنون که این نکته را یاد آوری کردی.
    Last edited by choory; 26-11-2008 at 20:11.

داره خودمونی میشه siavash_1147's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام برادران
    میشه از طریق وایرلس از یه psp بازی رو ریخت تو یه پی اس پی دیگه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راست میگی ممکنه برای بعضی از بچه ها unbrick کردن psp های semi-brick شده کار سختی باشه.

من اگه ندونم منوی ریکاوری چی هست عیب نداره چون کلید پاندورا شدن باطریم را on میکنم و مجیک مموری را هم میزارم توی دستگاه و دستگاه را بر میگردانم به حالت قبلی : دی

اما در کل حق با توی هست.چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی!!!!!!!
    اما من خودم به شخصه تا حالا هم از xmb رفتم هم ریکاوری منو اما مشکلی نداشته.
    ممنون که این نکته را یاد آوری کردی.
    خواهشات میشه.کاشکی همه همینقدر انتقاد پذیر بودن!اونوقت دنیا شیرین تر میشد.
    میگم تو واقعا نشستی باتریتو دستی پاندورا کردی؟حوصله داریا!مگه پاندورایزر چشه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خواهشات میشه.کاشکی همه همینقدر انتقاد پذیر بودن!اونوقت دنیا شیرین تر میشد.
    میگم تو واقعا نشستی باتریتو دستی پاندورا کردی؟حوصله داریا!مگه پاندورایزر چشه؟
    ممنون میرسی.
    خب حرف راست و درست را باید پذیرفت دیگه.
    آره من چون اسلیم دارم مجبور شدم برای درست کردن باطری پاندورا از روش سخت افزاری برم.کاری نداشت فقط باید در باطری را باز میکردم و 2 تا سیم را به یک کلید لحیم میکردم.
    به نظر من اینجوری خیلی بهتره چون همیشه هم باطری معمولی دنبالت هست هم پاندورا.
    مثلا یک بار یک توی مسافرت یک umd داخل دستگاه بود داشتم بازی مکردم بهد داییم psp را گرفت.داشت بازی میکرد دیدی که بعضی وقت خا umd یک صداهایی میده حس فوضولیش گل کرد همینطور که توی بازی بود در umd را باز کرد.و دستگاه brick کرد.حالا اگه این باطری دنبالم نبود ببین چی میشد کل مسافرت خراب میشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •