سلام
آقا من تو کف این بازیم خداییش یکی کمک کنه من بتونم این بازی رو اجرا کنم
اگه چیزی باید دانلود کنم و نصب کنم لینک بدید اگه کاری باید بکنم بگید اگه سالی دارید که میتونه کمک کنه که بتونید مشکل رو تشخیص بدید بپرسید
ممنون از شما
![]()
سلام
آقا من تو کف این بازیم خداییش یکی کمک کنه من بتونم این بازی رو اجرا کنم
اگه چیزی باید دانلود کنم و نصب کنم لینک بدید اگه کاری باید بکنم بگید اگه سالی دارید که میتونه کمک کنه که بتونید مشکل رو تشخیص بدید بپرسید
ممنون از شما
![]()
دوست عزیز شما سیدی دوم رو نگاه کن .سلام
من یک سوال داشتم :
من وقتی بازی trackmania united نصب می کنم cd اولش کامل نصب میشه اما وقتی cd دوم رو تو cd ram میذارم کامپیوتر قفل میشه و من مجبورم کامپیوترم رو restart کنم لطفا کمکم کنید (متشکرم )
احتمالا خیلی خش داره که سیستم قفل میشه .
به نظرم شما برو سیدی ها رو عوض کن .
سرچ کردم چند نفر همین سوالو مطرح کردن ولی هیچ کدوم جواب نگرفتن منم دقیقا همین مشکلو دارم کمک کنید.
سلام دوستان .
من وقتی بازی GRID رو میخوام اجرا کنم با این ارور مواجه میشم . لطفا بگید مشکل از کجاست . در ضمن فایل OPENAL32.DLL رو هم از اینترنت دانلود کردم ولی درست نشد.
![]()
اينو دانلود كن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين از اون مشكلهاست !
اول اينكه سيستمت چيه
دوم اينكه دقت كن ببين اين مشكل رو با همه ي map ها داري يا نه
دوست عزیز شما که فایل .dll رو دانلود کردی باید توی این مسیر کپی کنی »
C:/Windows/System 32
سلام من بازی بازگشت به قلعه ولفنشتاین رو نصب میکنم اما اولا opengl میخواد دوما" اگه از روی سی دی گرافیک opengl رو نصب کنم آخر مرحله اول هنگ میکنه
ram 256
cpu 2400
vga 64 ati
لطفا راهنمایی کنید
سیستمتون که خیلی قدیمیه ولی واسه این بازی جواب میده .سلام من بازی بازگشت به قلعه ولفنشتاین رو نصب میکنم اما اولا opengl میخواد دوما" اگه از روی سی دی گرافیک opengl رو نصب کنم آخر مرحله اول هنگ میکنه
ram 256
cpu 2400
vga 64 ati
لطفا راهنمایی کنید
شما درایور کارت گرافیکتون رو نصب کردین ؟
اگه منظورتون cd گرافیکه آره .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)