یه سوال آیا می شه از طریق اینترنت میزان مصرف ترافیک رو کنترل کرد {سرویس از داتک}
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
یه سوال آیا می شه از طریق اینترنت میزان مصرف ترافیک رو کنترل کرد {سرویس از داتک}
سلام.دستت درد نکنه خیلی راهنماییم کردی.من زنگ زدم شاتل و گفت پیششمارمون هنوز فعال نشده.من هم بیخیال شدم.حالا به نظر شما برم سراغ چه سرویسی؟![]()
من تماس گرفتم همون ديروز. گفت 9-10 براي 64 خوبه ديگه.
مصطفي جون اصلاً هيچ كدومشون نميدونن سرعت هاشون بيشتر از معمول هست. چندين و چند بار من براي امتحانشون بهشون (پشتباني، نماينده فروش) هر 5-6 بار هم گفتن سرعت 64 ما 8 هست و 128 هم 16 هست. اونا فقط نشستن اونجا تقسيم بر 8 مي كنن. سرعت هاي خودشون اونجا 1 مگ اينا هست اصلاً نمي دونن اين چيزا رو.
سلام
اگه سپنتا سرویس میده ناحیتون خوبه
آسیاتکم خیلی خوبه
ممنون![]()
سلام
داتک 256 ماهی 28.600 در میاد...
adsl 2 ساخته ایران
اینیکه دارن به عنوان adsl 2 میدن که شاتل رسم کرد اینو 1/100 سرعت واقعی adsl 2 هم نیست...
پس مودم های قدیمی هم میتونه وصل بشه
اینا بازی در میارن وگرنه در مقابل کار انجام شده بزاره ادم اینارو مجبورن....
خوب مرد مومن یک هفته بعد اعلام کن خوب نیست.
در ضمن اگر یک موقع 7 8 کیلوبایت کم شه چی کار می کنید؟
داتک سرویس محدودیت حجمی ندارد .
شکل سرویس شما به صبا نت می خوره. برو سایت صبا نت بخش کاربران نوشته.
دوست عزیز خواهشا چند بار هم پست نده یک بار بدی همه می بینند اگر بدونن جواب می دن .اگر یک صفحه جلو رفت یک بار نقل قول کن .
سلام دوست عزیز
من که خودم بردم ! به نظر من برای بهتر نتیجه گرفتن حضوری اقدام کن! چون من هم اگر تلفنی اقدام میکردم هیچ کاری نمیکردند برام! چون وقتی دیدم رفتم اونجا و نسبت به بدقولیهاشون برای پورت اضافه ایجاد کردن در مرکزمون اعتراض کردم سیع پیگیری کردن آخر یه پورت خالی پیدا کردند که دادند به من (با توجه به اینکه 100 نفر در لیست نوبت بودند)
اون سرویس دومی که گرونتر هم هست! به درد شما نمیخوره! آخه اون به خاطر چد کاربره بودن و دادن آی پیهای استاتیک گرون هستند که بیشتر به درد بعضی اداره ها و سازمانها میخوره ! وگرنه شما از همون سرویس 24000 تومانی بگیر !
قربانت: مصطفی عشقی
سلام دوست عزیز !
من تا حالا ندیدم داتک سرویس با محدودیت بده !؟؟!؟!
الآن هم رفتم تو سایتش هر چی جستجو کردم در این مورد کمتر یافتم ! زیر صفحه ی هزینه ی اینترنت پر سرعت نوشته که : تاریخ به روز رسانی این صفحه : س - ۳۰ آبان ۱۳۸۵
من هر چی گشتم چیزی در این زمینه پیدا نکردم! شما مطمئنی سرویس از داتک گرفتی ؟! البته ببخشیدها اینجوری پرسیدم از ثمرات تعجبه !![]()
سلام
با استفاده زیاد از ----- شکن مشکلی واسه adsl مون پیش نمیاد؟
اگه از سایت استفاده میکنی نه
ولی اگه با برنامه ف ی ل ت ر ش ک ن کار میخوای کنی شاید مشکل
پیش بیاد واسه من 2 3 بار adsl قطع شد
برنامه رو پاک کردم درست شد
Last edited by cinablue; 23-07-2008 at 14:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)