ما منتظر بیشترش هستیم....
بچههای شیرازی منتظر خبرای خوش هستیم ها....
ما منتظر بیشترش هستیم....
بچههای شیرازی منتظر خبرای خوش هستیم ها....
اقا این حرفا چیه!!!!!
خدا رو شکر!خدارو هزار مرتبه شکر!!دیدی اخر این کابوسهای من کار خودشو کرد و ایرانسل جون بیچارم چند تا btsبا کمال احترام بهت داد!!!!!
باورتون نمیشه!! در این لحظه اشک از چشمام سرازیر شده!!عین ابر بهاری,همینجوری شرشر داره میباره!!!!
ایرانسل جونم منو نجات دادی!!!!! اینکارت از 100 تا طرح تابستونیم بهتر بود!!دیگه طاقت نداشتم!!!!![]()
دیگه فکر کنم کابوس های شبانم تموم بشه!!!!!
ایرانسل متشکرم!!!!!
ایرانسل![]()
ایول دیگه پس شیرازم دیگه ok شد ایـــــول خدایی من که خوشحال شدم.
Last edited by vahooli; 12-09-2007 at 21:56.
سلام...
من یه شماره دارم میخوام ببینم صاحب شماره کیه! میشه؟ خیلی مهمه!...
آقا شاهین شما راهی بلدین؟
خیلی واجبه... بدجور مزاحمه...
بعد یه سوال.
کسی با ایرانسل می تونه از آلمان زنگ بزنه؟
یعنی این سیم کارتهای اعتباری تو خارج هم آنتن میده؟
این ایرانسل داره بدجوری حال میده ها !
با اینکه نوشته 195 تا ولی خبری از شاهرود و نظرآباد و دامغان و گرمسار و اینا نیست.
فکر کنم 248 تا شده رو نکردن. !
به امید راه اندازیاصفهان
![]()
ساعت 22:02 اینجا / سده / ( شمال اصفهان ) SMS ایرانسل
قطعه !!!
قدیما که فقط تلفن ثابت بود تعرفه هاش تو شب کمتر بود و هست ...
بعد ها که مخابرات موبایل رو وارد ایران کرد باز تعرفه ها تو شب کمتر بود و هست ...
اما نمی دونم چرا ایرانسل ( بدون در نظر گرفتن طرح های تشویقی) تو شب تعرفه هاش فرقی نمی کنه ...
تو همه جای دنیای ( البته فقط شنیدم) که تعرفه ها تو شب کمتره ... چون تو شب ترافیک کمتره و وقتی تعرفه های شبانه کم باشه خود به خود تماس های غیر ضروری به ساعات نیمه شب هدایت میشن که این هم به نفع اپراتوره هم مشتری ...
شاید آقا شاهین بتونه جواب این سوال رو بده یا از مسوولش بپرسه که چرا شبا (بدون در نظر گرفتن طرح های مختلف) تعرفه ها کم نمیشه ؟؟!!
اصفهان از ساعت 9/45 تا الان که 10/15 sms قطعه !!
مخلصیم ما هم امیدواریم...نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاهین جان سلام
عزیزم این طرح قرمز دائمی دقیقا تا کی ادامه داره.چون من تو سایت خوندم تا آخر شهریور.ولی شما میگی تا 26
در هر صورت اعلام کنی تا خیال همه راحت بشه.و نتیجه قطعی رو بگو
با سلام
من توی 1000 تا پست قبلی خوندم که یکی از بچه ها یک سیم کارت اعتباری دارد که هزینه ی gprs براش حساب نمیشه. اگر کسی این دوستمون را می شناسه ID p30 ایشون را به من بدهید و اگر خود ایشون این پست را دیدند یک پیام خصوصی به من بدهند شاید سیم کارت را ازشون خریدم.(اگر با هم کنار اومدیم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)