سلام دوستان یه سوال دیگه
کسی باگهای مپ هیرو وارز رو میدونه چیه؟
سلام دوستان یه سوال دیگه
کسی باگهای مپ هیرو وارز رو میدونه چیه؟
دوست عزیز لینک تمام پچها قدیم وجدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان يه سوال داشتم
به جز سايت Garena ديگه كجا ميشه آنلاين و بدون دردسر بازي كرد؟
shiva ro hatman beband- power tread
6 اش رو بزن اول مثل موشک کلاکورک مسیر رو میره بعد دوباره میره باید T رو وقتی روی هیرو رسید بزنی که هرچه قدر دقیقتر بزنی بیشتر دمیج میده در زمن ترکیبی 6 و 1 و 3 بزن نابود میشه !
3 شم که میدونی چیه!
میتونی قبلش slow هم بکاری (6 تا کول دان نداره !!!)
این هیرو اول بازی حتی برای فارم کردن هم عالیه به اتک اسپیدش نگاه بنداز ! عالیه
تودرگیری بعد شروع با 6 جوین میشه و برعکس قورباغه فکر نمیکنم پچ بعدی خیلی عوض شه پس میتونین روش حساب کنین
Last edited by FerineFast; 07-01-2010 at 23:47.
دوست عزیز به غیر از garena با x-fire و hamachi هم میتونی بازی کنی![]()
باگ مپ میخوای. با Batrider تور کن بنداز تو چاله پیش AquaLite.
یه سوال دارم از همگی. Anti-Mage در هر صورت Shadow Fiend رو میندازه. اول بازی ، آخر بازی ، بی آیتم ، با آیتم ، بی ارب ، با ارب.
سوال اینه که چرا؟ Anti-Mage بدون 1 و 6ش وقتی Fiend بیاد Stygian Desolator میبنده چطوری Fiend رو میندازه. یه پارامتر قدرت anti-mage رو میگین
یه هیرو قوی که از همون اول بشه طرف را نابود کرد با اموزشش بهم معرفی کنید لطفا...(1 2 6 ش چیکار میکنه.....روش چی ببندم........)ممنون
ببین عزیز نباید مبنا رو بذاری رو یه بازی که خودتون انجام دادین. مهمترین عامل قدرت Anti-Mage همون Mana Burn هست و چون این لول Orb هست نمیتونین آیتم Orb واسش ببندین.
اگر هم میخواید بدون این لول بازی کنید که خب یه هیروی دیگه بردارید سنگین تر هست.
بنابراین باید بدنه هیرو رو قوی کنین و برین به دشمن بچسبین و مانا براش نذارین. اولین آیتم که حرفه ای ها واسش می بندن Vanguard هست.
ضمنا به هیچ وجه نمیشه گفت که Anti-Mage قطعا میتونه SF رو بزنه. ممکنه طرف Manta داشته باشه و ...
من نزدیک 1 سال پیش میرفتم گیم نت سایبر کاشونک(که الان خیلی وقته بسته شده). بچه های کاشونک حتما رفتن. همه رو میترکوندم. تو garena هم شاخی بودم. ولی الان که 1 ساله بازی نکردم از یه تازه کار هم میبازم. شاید باورتون نشه ولی هیچی درست یادم نیست. مپ های جدیدم که خیلی فرق کرده دیگه هیچی.
چند روز پیش دوباره نصبش کردم رفتم garena بازی کنم پچ جدیدم ریختم ولی باز مپ جدیدا نمیومد، اینه که کلا بیخیال شدم.
ورزن سویچر را از چند صفحه قبل دان کن...بریز محل بازی براحتی مپ میاد...پچ 1.24C..
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)