تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 638 از 954 اولاول ... 138538588628634635636637638639640641642648688738 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,371 به 6,380 از 9536

نام تاپيک: dota allstars بازها بیان تو !!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض heroes war

سلام دوستان یه سوال دیگه
    کسی باگهای مپ هیرو وارز رو میدونه چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdibozorg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

داره خودمونی میشه siamak_r60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان يه سوال داشتم
    به جز سايت Garena ديگه كجا ميشه آنلاين و بدون دردسر بازي كرد؟

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

یکی درباره این Ancient Apparation توضیح میده؟ 6ش چیکار میکنه؟ کی باید بترکونیمش که Damage بده؟
    در کل واسه من بر عکس همه Intelligence ها هیروی نچسبیه. هر چی میبندم واسش بازی قشنگ نمی‌شه. Hex , Shiva , ... تاثیر نداره.
    ضمنا درباره این آیتم جدید هم توضیح بدین.
    shiva ro hatman beband- power tread
    6 اش رو بزن اول مثل موشک کلاکورک مسیر رو میره بعد دوباره میره باید T رو وقتی روی هیرو رسید بزنی که هرچه قدر دقیقتر بزنی بیشتر دمیج میده در زمن ترکیبی 6 و 1 و 3 بزن نابود میشه !
    3 شم که میدونی چیه!
    میتونی قبلش slow هم بکاری (6 تا کول دان نداره !!!)
    این هیرو اول بازی حتی برای فارم کردن هم عالیه به اتک اسپیدش نگاه بنداز ! عالیه
    تودرگیری بعد شروع با 6 جوین میشه و برعکس قورباغه فکر نمیکنم پچ بعدی خیلی عوض شه پس میتونین روش حساب کنین
    Last edited by FerineFast; 07-01-2010 at 23:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdibozorg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان يه سوال داشتم
    به جز سايت Garena ديگه كجا ميشه آنلاين و بدون دردسر بازي كرد؟

دوست عزیز به غیر از garena با x-fire و hamachi هم میتونی بازی کنی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    گیم نت Iranian

پيش فرض

باگ مپ میخوای. با Batrider تور کن بنداز تو چاله پیش AquaLite.
    یه سوال دارم از همگی. Anti-Mage در هر صورت Shadow Fiend رو میندازه. اول بازی ، آخر بازی ، بی آیتم ، با آیتم ، بی ارب ، با ارب.
    سوال اینه که چرا؟ Anti-Mage بدون 1 و 6ش وقتی Fiend بیاد Stygian Desolator می‌بنده چطوری Fiend رو میندازه. یه پارامتر قدرت anti-mage رو میگین

آخر فروم باز Amin.P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یه هیرو قوی که از همون اول بشه طرف را نابود کرد با اموزشش بهم معرفی کنید لطفا...(1 2 6 ش چیکار میکنه.....روش چی ببندم........)ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

باگ مپ میخوای. با Batrider تور کن بنداز تو چاله پیش AquaLite.
    یه سوال دارم از همگی. Anti-Mage در هر صورت Shadow Fiend رو میندازه. اول بازی ، آخر بازی ، بی آیتم ، با آیتم ، بی ارب ، با ارب.
    سوال اینه که چرا؟ Anti-Mage بدون 1 و 6ش وقتی Fiend بیاد Stygian Desolator می‌بنده چطوری Fiend رو میندازه. یه پارامتر قدرت anti-mage رو میگین
    ببین عزیز نباید مبنا رو بذاری رو یه بازی که خودتون انجام دادین. مهمترین عامل قدرت Anti-Mage همون Mana Burn هست و چون این لول Orb هست نمیتونین آیتم Orb واسش ببندین.
    اگر هم میخواید بدون این لول بازی کنید که خب یه هیروی دیگه بردارید سنگین تر هست.
    بنابراین باید بدنه هیرو رو قوی کنین و برین به دشمن بچسبین و مانا براش نذارین. اولین آیتم که حرفه ای ها واسش می بندن Vanguard هست.
    ضمنا به هیچ وجه نمیشه گفت که Anti-Mage قطعا میتونه SF رو بزنه. ممکنه طرف Manta داشته باشه و ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه A.Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Heart of the Sun

پيش فرض

من نزدیک 1 سال پیش میرفتم گیم نت سایبر کاشونک(که الان خیلی وقته بسته شده). بچه های کاشونک حتما رفتن. همه رو میترکوندم. تو garena هم شاخی بودم. ولی الان که 1 ساله بازی نکردم از یه تازه کار هم میبازم. شاید باورتون نشه ولی هیچی درست یادم نیست. مپ های جدیدم که خیلی فرق کرده دیگه هیچی.
    چند روز پیش دوباره نصبش کردم رفتم garena بازی کنم پچ جدیدم ریختم ولی باز مپ جدیدا نمیومد، اینه که کلا بیخیال شدم.

آخر فروم باز Amin.P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من نزدیک 1 سال پیش میرفتم گیم نت سایبر کاشونک(که الان خیلی وقته بسته شده). بچه های کاشونک حتما رفتن. همه رو میترکوندم. تو garena هم شاخی بودم. ولی الان که 1 ساله بازی نکردم از یه تازه کار هم میبازم. شاید باورتون نشه ولی هیچی درست یادم نیست. مپ های جدیدم که خیلی فرق کرده دیگه هیچی.
    چند روز پیش دوباره نصبش کردم رفتم garena بازی کنم پچ جدیدم ریختم ولی باز مپ جدیدا نمیومد، اینه که کلا بیخیال شدم.
    ورزن سویچر را از چند صفحه قبل دان کن...بریز محل بازی براحتی مپ میاد...پچ 1.24C..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •