تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 638 از 848 اولاول ... 138538588628634635636637638639640641642648688738 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,371 به 6,380 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

خوب من محض اطمینان خاطر همین یک ساعت پیش دوباره تماس گرفتم با پارس آنلاین تا ببینم این دانلود شبانه همون طوری که دوستان گفتن محدودیت داره یا نه. باز هم جواب قبلی رو دادن و گفتن که صحت نداره و محدودیت دانلود دارید در شب. زمانی که تموم میشه محدودیت شبانه از ترافیک روزانتون کم میشه.

من روی یکی از خط هام پارس آنلاین داشتم که از دانلود شبانه اش استفاده می کردم. ماهی حدود 900 گیگ دانلود میکردم. که متاسفانه در طرح های جدید این امکان نیست.سرعت و ثبات و کیفیت ارتباطی بسیار عالی بود. قطعی خیلی کم داشت و خیلی راضی بودم. سرعت رو روی 1 مگ و 800 برام بسته بودن. سرویسی که داشتم 2 مگ 1 ماهه 20 گیگ ترافیک با دانلود شبانه رایگان بود ماهی 60 تومن. 2 تومن هم طرح 8 تا 10 خریده بودم. یعنی با حدود 62 تومن ماهی 900 گیگ دانلود میکردم !
    درسته که ترافیک روزانش افتضاح بود اما برای دانلود شبانه عالی بود. بدون افت و نوسان سرعت با 1800 دان میکرد.
    خلاصه بعد از این که دیدم شبانه ها محدود شده و قصد تغیر تعرفه هاشونم ندارن امروز با کمال تاسف درخواست جمع آوری دادم.
    یک ماهی هست که پارس آنلاین رو توی آب نمک خوابونده بودم و روی یک خط دیگم فن آوای آشغال رو سفارش دادم. میترسیدم تعرفه های پارس عوض شه. اما دیگه دیدم فایده نداره .
    شرکت بعدی ای که قراره تست کنم داتک هست. البته در صورتی که فن آوا خودش رو درست نکنه روی خطم تا آخر امشب!

2. 2 کاربر از hameo981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

خوب من محض اطمینان خاطر همین یک ساعت پیش دوباره تماس گرفتم با پارس آنلاین تا ببینم این دانلود شبانه همون طوری که دوستان گفتن محدودیت داره یا نه. باز هم جواب قبلی رو دادن و گفتن که صحت نداره و محدودیت دانلود دارید در شب. زمانی که تموم میشه محدودیت شبانه از ترافیک روزانتون کم میشه.

من روی یکی از خط هام پارس آنلاین داشتم که از دانلود شبانه اش استفاده می کردم. ماهی حدود 900 گیگ دانلود میکردم. که متاسفانه در طرح های جدید این امکان نیست.سرعت و ثبات و کیفیت ارتباطی بسیار عالی بود. قطعی خیلی کم داشت و خیلی راضی بودم. سرعت رو روی 1 مگ و 800 برام بسته بودن. سرویسی که داشتم 2 مگ 1 ماهه 20 گیگ ترافیک با دانلود شبانه رایگان بود ماهی 60 تومن. 2 تومن هم طرح 8 تا 10 خریده بودم. یعنی با حدود 62 تومن ماهی 900 گیگ دانلود میکردم !
    درسته که ترافیک روزانش افتضاح بود اما برای دانلود شبانه عالی بود. بدون افت و نوسان سرعت با 1800 دان میکرد.
    خلاصه بعد از این که دیدم شبانه ها محدود شده و قصد تغیر تعرفه هاشونم ندارن امروز با کمال تاسف درخواست جمع آوری دادم.
    یک ماهی هست که پارس آنلاین رو توی آب نمک خوابونده بودم و روی یک خط دیگم فن آوای آشغال رو سفارش دادم. میترسیدم تعرفه های پارس عوض شه. اما دیگه دیدم فایده نداره .
    شرکت بعدی ای که قراره تست کنم داتک هست. البته در صورتی که فن آوا خودش رو درست نکنه روی خطم تا آخر امشب!
    سلام
    اگر امکانش هست حتما از سرویس های داتک هم یه فیدبک یا بهتره بگم Review مثل همین ک کامل و جامع توضیح دادید بعدا قرار بدید
    چرا فن اوا از نظر شما بدرد نخوره؟؟ حجمای خوبی داره میده ک

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام
    اگر امکانش هست حتما از سرویس های داتک هم یه فیدبک یا بهتره بگم Review مثل همین ک کامل و جامع توضیح دادید بعدا قرار بدید
    چرا فن اوا از نظر شما بدرد نخوره؟؟ حجمای خوبی داره میده ک

Sent from my SM-A710F using Tapatalk
    سلام. حتما این کارو میکنم. برای فن آوا هم میخواستم اسکرین شات و .. .بدم که اصن فن آوا اینترنت رو روم 2 3 روزه قطع کرده ! نمیتونم اسکرین بدم.
    توضیحات بیشتر در مورد فن آوا رو این جا عرض کردم :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما به خاطر تجربه ی بد من و یا کسان دیگه بی خیال فن آوا یا هیچ شرکتی نباید شد. چون تجربه ثابت کرده که کاملا بستگی به موقعیت مرکز مخابراتی و خط هر فرد داره . همین پارس آنلاین که من انقدر راضی بودم بعضی از دوستان فحش میدن بش ! یا مثلا همین فن آوا که من رو بی چاره کرده برای بعضی از دوستان بسیار عالی داره سرویس میده.
    ولی در هر صورت review ها به قول شما موثره مثلا یکی هست از داتک گذاشته با سرعت 1.9 داره دان میکنه :| آدم خیالش راحت میشه که اقلا یه نفر رو داره ساپورت میکنه و امید است که من رو هم ساپورت کنه!

5. این کاربر از hameo981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

دوستان ایا کسی سرویسش امروز کلن قطع بود منظورم لینک نت مودم هست نه بر رانژه زنگم زدم پشتیبانی گفت ساعت 5بعدازظهر درست میشه البته 4درست شد درضمن چرا یه بارون میاد snr نتم به شدت میاد پائین جوری که لینک مودم میپره اینم برموقع قطع بودنه نتم snr هست 3http://uupload.ir/files/s9cf_capture.jpg درضمن با اینکه سرویسم 3مگ بازم لینک هرازچند گاهی میپره
    Last edited by feranko724; 06-01-2018 at 17:11.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من تلفنی پرسیدم به صراحت گفتن که وقتی دانلود شبانه سقفش تموم شه از ترافیک روزانتون کم میشه. دو سه بار پرسیدم و دو سه بار صراحتن گفتن محدودیت داره شبانه.
    برای من که کم نشده از ترافیک روزانه
    تو نمودار هم مشخصه زده ترافیک رایگان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان ایا کسی سرویسش امروز کلن قطع بود منظورم لینک نت مودم هست نه بر رانژه زنگم زدم پشتیبانی گفت ساعت 5بعدازظهر درست میشه البته 4درست شد درضمن چرا یه بارون میاد snr نتم به شدت میاد پائین جوری که لینک مودم میپره اینم برموقع قطع بودنه نتم snr هست 3http://uupload.ir/files/s9cf_capture.jpg درضمن با اینکه سرویسم 3مگ بازم لینک هرازچند گاهی میپره
    شاید اتصالات سیم تلفنتون در بیرون از خونه آب می خوره بهش
    برای من snr 6 دارم و روی 16 مگ بسته شده اصلا قطعی ندارم...

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

سلام دوستان یک سوال داشتم با این قیمتهای پارس انلاین و فروش به اجبار حجم زیاد در سرویسها وتنوع نداشتنه سرویسها بخصوص1و3ماه ایا همچنان امکان تغییرسرویس ها وقیمتها وجود داریانه و ایا همه isp ها قیمت سرویسهاشون مثله پارس انلاین هست یا نه من خودم به شخصه مصرفم زیاد بابته زیاد بودنه حجم برای مصرفه روزانه راضی ام ولی قیمتها برای سرویسهای 3و6ماه تخفیف نخورده درواقع مثله این هست که همون هزینه که برتمدید 1ماه سرویس میدی دراینجا یکجا تمدید3ماه میکنی و همان هزینه رو پرداخت میکنی ایا به نظرتون بهترین کارفیلن همان تمدید1ماه هست
    Last edited by feranko724; 08-01-2018 at 19:05.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zachyrock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام

دوستان اینا یعنی چه ؟

نام سرویس

POS-4096-3M-240G-N01 آستانه مصرف منصفانه
    (در صورت مصرف داخلی)

480 گیگابایت
    آستانه مصرف منصفانه
    (در صورت مصرف بین الملل)

240 گیگا بایت

سرعت

4 مگابیت بر ثانیه
    مدت

3 ماهه
    قیمت

۱۲۰,۰۰۰ تومان

یعنی 3 ماه میتونم 240 مگ بین الملل دانلود کنم با سرعت 3 مگ که میشه 300 کیلو بایت در ثانیه ؟؟

اگه اینجوریه مگه ادم دیونست بره 30 گیگ ترافیک بخره 50 تومن !!!!میره 3 ما 3 ماه میخره ؟!!!!
    Last edited by Zachyrock; 08-01-2018 at 23:26.

داره خودمونی میشه psycho0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام

دوستان اینا یعنی چه ؟

نام سرویس

POS-4096-3M-240G-N01 آستانه مصرف منصفانه
    (در صورت مصرف داخلی)

480 گیگابایت
    آستانه مصرف منصفانه
    (در صورت مصرف بین الملل)

240 گیگا بایت

سرعت

4 مگابیت بر ثانیه
    مدت

3 ماهه
    قیمت

۱۲۰,۰۰۰ تومان

یعنی 3 ماه میتونم 240 مگ بین الملل دانلود کنم با سرعت 3 مگ که میشه 300 کیلو بایت در ثانیه ؟؟

اگه اینجوریه مگه ادم دیونست بره 30 گیگ ترافیک بخره 50 تومن !!!!میره 3 ما 3 ماه میخره ؟!!!!
    واسه کل 3 ماه 240 گیگ بین الملل
    یعنی همون ماهی 80 گیگ
    عملا با تمدید ماهیانه فرقی نداره

12. این کاربر از psycho0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

پارسآنلاین شبانه رایگان برای سرویس جدیداش نداره؟
    Last edited by aminkhan2014; 09-01-2018 at 13:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •