تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 638 از 1547 اولاول ... 1385385886286346356366376386396406416426486887381138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,371 به 6,380 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اینطوری هم که می گید نیست برنامه محدود سازی در کار نیست فقط مشکل سود شرکت هاست که به شدت با افزایش هزینه ها کم شده

2. این کاربر از mehdidotcom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه FlashGet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

گور باباشون

من جشنواره گرفتم و مثلا مجبورم تا 18 ماه استفاده کنم و اجازه تخلیه ندارم وگرنه مجبورم کل هزینه 18 ماه رو پرداخت کنم

فکر کردند اینجوری میتونند به زور اینترنت گرون به خوردمون بدن . تخفیف 100 گیگ رو کم کردن چون با خودشون فکر میکنن اونایی که از جشنواره خریدن مجبورن به این قیمت خرید کنن

ولی رفقا برید از مخابرات خط تلفن اعتباری بخرید 15 هزار تومن . بعد از یک شرکت دیگه اینترنت بگیرید . گور بابای شاتل

این مورد و به رفقاتونم بگید تو پیج شاتل هم بزنید تا بدونن نمیتونن به زور محدودمون کنن

من خط اعتباری خریدم و روش شاتل انداختم . خط ثابتم های وب بود که تخلیه کردم و الان خالیه خخخخ

4. این کاربر از FlashGet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

به به تبریک میگم 100 گیگ یه ساله هم شد 144 تومن!!!! بعید میدونم کسی صداش در بیاد!!! همه فقط میگن تخلیه !!!!
    برید تو اینستگرم شاتل و شدیدا اعتراض کنید اگر هیچی نگید بدتر میشه !!!!
    من یه حسی بهم میگه شاتل مجبور شده زیاد تخفیف نده !!! شاید بگید مسخره بیاد ولی دقت کنید دقیقا روز بعد از افتتاح فاز دوم اینترانت این اتفاق افتاد چرا ماه قبل اینجوری نشد ؟ دقیقا باید الان اتفاق بیوفته ؟ من شکی ندارم نذاشتن بیشتر تخفیف بده چون همون جور که تو پست قبلم هم گفتم یکی از مقامات اینترانت گفته بود که اختلاف اینترنت و اینترانت به 10 برابر میرسه !!!!!
    کلا میخوان اینترنت رو اروم اروم گرون و محدود کنن انتظار نمیره مثلا تو 3 ماه اینکارو بکنن اما طی برنامه حساب شده و بلند مدت اینکارو می کنن !!!!!
    فقط برید تو اخبار بخونید کیا شدیدا روی راه اندازی هرچی سریع تر این شبکه تاکید کردن !!!! همونایی که همه ازشون متنفرن !!!! معلومه چیز خیلی خوبی براشون داره اینجوری بی تاب هستن واسه راه اندازیش و اون چیزی خوب محدود کردن اینترنت هست !!!!
    مثل شکر فروش و بقیه فقط برید تو اینستگرم شاتل و اعتراض کنید .
    اگه یک گیگ باشه ۳۰۰۰ تومن و بسته شاتل‌لند + ۲۰۰ سایت با حداقل ۵۰ گیگ ترافیک باشه ۱۰۰۰۰ تومن همین الان قیمت اینترنت ۱۵ برابر اینترانته
    و اگه همین بسته ۱۳۲۰۰۰ تومنی رو در نظر بگیریم میشه 6.5 برابر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان سرویس شاتل لند چنده بسته هاش و اینکه ایا محدودیت دانلود داره؟
    و اینکه انتقال لینک دانلود هم محدودیت داره یا خیر؟ تشکر

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اینطوری هم که می گید نیست برنامه محدود سازی در کار نیست فقط مشکل سود شرکت هاست که به شدت با افزایش هزینه ها کم شده
    هنوز خیلی مونده اینا و نیات پلیدشون رو بشناسی پس فک کردی اون دونه درشتا الکی چپ و راست میگن شبکه ملی ( متنفرم اینو کلمه رو بگم چون هیچ ارتباطی به ملی نداره ) باید هرچی سریع تر راه اندازی بشه و پهنای باند داخلی زیاد و خارجی محدود بشه ؟ نه چون اینترنت شده بلای جونشون .

------------------------------------------------------------------------

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آیت‌الله مکارم شیرازی گفت: فیلتر کردن مشکل را حل نمی‌کند، بلکه راه‌حل، تقویت شبکه ملی است تا هم احتیاج مردم رفع شده و هم دسترسی به فضاهایی مانند اینستاگرام و تلگرام سخت شود.

به گزارش خانه ملت، آیت‌الله مکارم شیرازی در دیدار با اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس که روز دوشنبه (11 بهمن ماه) به قم سفر کرده‌اند، اظهار داشت: کمیسیون آموزش، کمیسیونی بنیادی است؛ زیرا شخصیت فرزندان این کشور از مدارس و دانشگاه‌ها شکل می‌گیرد و کمیسیون شما بر این موضوعات نظارت دارند و می‌توانند اثر مهمی داشته باشند، زیرا سایر نهادها را می‌توانید تحت نظر داشته باشید.

وی بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران دو رکن جمهوریت و اسلامیت دارد که اگر هر کدام از این دو نباشد، نظام ما زمین می‌خورد. اسلامیتِ نظام باید از مدارس و دانشگاه‌ها شروع شود و اگر کم و کاستی در این مراکز باشد، اسلامیت متزلزل خواهد شد و به مشکل برمی‌خوریم. یک رکن از دو رکن نظام را شما می‌توانید تقویت کنید.

وی افزود: در زمانی زندگی می‌کنیم که ابزار فساد نسبت به هر زمان دیگری بیشتر است و هیچ زمانی نبوده که امکان گناه تا این حد به آسانی و فراوانی در اختیار کوچک و بزرگ باشد و با توجه به شرایط، همه وظایف سنگین داریم.

آیت‌الله مکارم شیرازی با بیان اینکه همه بر اهمیت این موضوعات واقف هستیم ولی از باب تأکید تکرار می‌کنم، گفت: باید درک کنیم در چه زمانی و در چه شرایطی قرار داریم و دشمن معتقد است اگر بخش فرهنگی تخریب شود، کل نظام تخریب می‌شود و دشمنان بر این موضوع تأکید دارند؛ یکی از ابزارهای آنها فضای مجازی است که غوغا می‌کند و آنطور که به من اطلاع دادند، تا 95 درصد از این فضا دارای مفاسد است؛ البته موضوعات خوبی را هم شامل می‌شود اما نشر فسادش بسیار بیشتر است و این موضوع در راستای زدودن اسلامیت نظام است و برای رفع این مشکل باید در کمیسیون خود فکر کنید و توجه داشته باشید که اکثریت مشتری این فضا، جوانان هستند.

وی با بیان اینکه راه حلی فکر شده و اگر کمیسیون شما هم روی آن کار کند می‌توان این راه را پیش برد تا مشکلات حل شود، افزود: فیلتر مشکل را حل نمی‌کند، بلکه راه‌حل این مشکل تقویت شبکه ملی است. احتیاجات مردم را باید در این شبکه حل کرد، همچنین باید دسترسی به این شبکه ملی راحت و دسترسی به فضاهایی مانند اینستاگرام و تلگرام سخت شود که البته می‌توان برای رسیدن به این هدف پهنای باند را برای شبکه ملی بیشتر کنیم و از فضاهای مجازی که در مقابل این شبکه ملی هستند پهنای باند را کاهش دهیم. باید توجه داشت که شبکه ملی باید جوابگوی نیازهای مردم باشد تا مردم به تلگرام و اینستاگرام نروند.

وی افزود: این یک عزم جدی می‌خواهد که هنوز در قسمت‌های بالا این عزم جدی را نمی‌بینیم. شورای رسیدگی به فضای مجازی داریم، اما دلسوزی نمی‌کند. نمی‌دانم چه عاملی دارد ولی این موضوع باید در متن کار کمیسیون باشد تا در آینده شاهد حل این مشکل باشیم.

آیت‌الله مکارم شیرازی گفت: آن طور که اطلاع دادند فضای مجازی در موضوع انتخابات نیز می‌تواند موثر باشد و با این شرایط فضای مجازی سر از مسائل سیاسی و اقتصادی نیز در می‌آورد. اگر کسی بر روی این مشکلات شک دارد، می‌تواند تحقیق کند.

وی افزود: اکثر طلاق‌هایی که واقع می‌شود مربوط به زوج‌های جوان است که ریشه در ارتباطات نادرست ناشی از فضای مجازی دارد و بعد هم جشن طلاق می‌گیرند، وای به حال ملتی که برای طلاق جشن می‌گیرد.

آیت‌الله مکارم شیرازی افزود: تولید بدبینی، اشاعه فحشا، تهمت‌ها، دروغ‌ها و توهین به مقدسات در فضای مجازی انجام می‌شود که لازم است در مقابل آنها واکنش صحیح نشان داد. با همه این شرایط در مقابل دشمنی‌های فرهنگی نباید موضع انفعالی بگیریم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoseynn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    motelghoo

پيش فرض

دوستان منم سرویسم تموم شده. چه سرویسی پیشنهاد میکنین؟
    به نظرتون از این پیشنهادات شاتل استفاده کنم؟

EcoLight-12 به همراه بسته ترافیک 10 گیگابایتی
    به نظرتون این خوبه؟
    سرعت دانلودش چند میشه؟
    EcoLight-12 به همراه بسته ترافیک 10 گیگابایتیEcoLight-12 به همراه بسته ترافیک 10 گیگابایتی

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

وضع شاتلند هم که ریختن به هم من واسه تخفیف حجم و سرویس شاتلند اون اسیاتک و تخلیه کردم اومدم اینجا . حالا باید چیکار کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

گور باباشون

من جشنواره گرفتم و مثلا مجبورم تا 18 ماه استفاده کنم و اجازه تخلیه ندارم وگرنه مجبورم کل هزینه 18 ماه رو پرداخت کنم

فکر کردند اینجوری میتونند به زور اینترنت گرون به خوردمون بدن . تخفیف 100 گیگ رو کم کردن چون با خودشون فکر میکنن اونایی که از جشنواره خریدن مجبورن به این قیمت خرید کنن

ولی رفقا برید از مخابرات خط تلفن اعتباری بخرید 15 هزار تومن . بعد از یک شرکت دیگه اینترنت بگیرید . گور بابای شاتل

این مورد و به رفقاتونم بگید تو پیج شاتل هم بزنید تا بدونن نمیتونن به زور محدودمون کنن

من خط اعتباری خریدم و روش شاتل انداختم . خط ثابتم های وب بود که تخلیه کردم و الان خالیه خخخخ

همین دیروز با شاتل تلفنی صحبت کردم و گفتم می خوام تخلیه کنم و هنوز 8 ماه از جشنواره ام مونده و خیلی راحت گفت هر وقت خواستید ایمیل بدهید به پشتیانی و درخواست بدید و بعدش زنگ بزنید تا ایمیل تون چک بشه و سره 3 روز تحیله کامل میشه و اصلا هیچ پولی هم گرفته نمیشه دوست عزیز
    دوستان اگر جشنواره گرفتید و حجمتون تموم شده اصلا نگران تخیله نباشید چون هیچ پولی گرفته نمیشه ازتون و اگر چنین حرفی هم بزنند پشت تلفن ظبط میشه و غیره قانونی هست و میتونید شکایت کنید اگر بهتون چنین چیزی گفتن ، ولی به من که تهران هستم راحت گفت میتونی تخلیه کنی

من خودم جشنواره گرفتم و حجمم تموم بشه قطعا تخیله میکنم چون حجم رو گرون کردن و نمیخوان دیگه تخفیف بدهند و دانلود از اپلودسنتر شاتلند رو از 5000 گیگ به 50 گیگ تغییر دادن و دیگه اصلا برای من که بصرفه نیست توی شاتل بمونم مگر اینکه تغییر خاصی بدهند و ارزش پیدا کنه دوباره
    Last edited by .::Mohammad::.; 08-02-2017 at 13:16.

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

• انتقـال فایل از سـرورهای دیگر به سرورهای شاتــل‌لند دارای مـحدودیت ۱۰ گیگابایت است. به صورتی که فایل‌های انتقال داده شده از سـرورهای دیگر نباید از ۱۰ گیـگابایت در حساب کاربری بیشتر شود. قابل ذکر است کاربران می‌توانند با حذف فایل‌های انتقال داده شده و کاهش آنها به کمتر از ۱۰ گیگابایت مجددا از انتقال فایل استفاده کنند.

دوستان من اخرش و نفهمیدم یعنی چی مثلا من 8 گیگ اپلود میکنم و اون رو پاک کنم باز میشه 10 گیگ ! ! و دانلودش رایگانه اخه از یکی پرسیدم گفت اپلود شه بعد دانلود کنی از ترافیکت کم میشه!
    Last edited by apple021; 08-02-2017 at 14:40.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

50 گیگابایت 10000 تومن؟ واقعا زوره(صبح که شرکت بودم با رئیس صحبت کردم گفت مثله اینکه اینا دست شاتل نیست در مورد هزینه ها هم دست شاتل بسته شده و رنج قیمتی مشخصی براشون مشخص شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •