فک کنم نسل چهار برای دیتا هست (تا اوجا که من توی تستام فهمیدم) چون وقتی رو ۴جی هستم و مکالمه شرو میکنم میره رو ۳جی
اما وقتی روی ۳جی هستم و مکالمه میکنم نتم قط نمیشه
Sent from my HTC One using Tapatalk
فک کنم نسل چهار برای دیتا هست (تا اوجا که من توی تستام فهمیدم) چون وقتی رو ۴جی هستم و مکالمه شرو میکنم میره رو ۳جی
اما وقتی روی ۳جی هستم و مکالمه میکنم نتم قط نمیشه
Sent from my HTC One using Tapatalk
ایرانسل ظاهرا میخواد رو همین باند وایمکس که 3.4گیگاهرتز هست راه اندازیش کنه در غیر اینصورت هزینه بالایی رو باید بده به رگولاتوری برای اجاره باند، اگه رو 3.4لانچ بشه که گوشی ها قادر به گرفتنش نخواهند بود.
TD-LET با LTE فرقش چیه؟؟؟؟
اینکه بعضی از دوستان درمورد باند یا فرکانس 4جی ایرانسل صحبت میکنن من متوجه منظورشون نمیشم.
میشه لطفا یکی توضیح بده برام؟
مثلا روی 1800 باشه یا 2600
فرقش چیه؟
فرکانس هرچقدر پایینتر باشه نفوذش بیشتره و در نتیچه مثل 3G که روی 2100 هستش و خیلی ها داخل منازل یا زیرزمین ها مشکل آنتن دهی دارن نمیشه..و همچنین خیلی خلوت تر هم هست..2600 بخاطر نزدیکیش به فرکانس 2400 ( وای فای 2.4 و بلوتوث و بیسیم های خانگی ) احتمال اختلال براش وجود داره ولی 1800 نه اینطور نیست..فوق العاده فرکانس خلوتی هست بخاطر همینه که با 2 تا آنتن هم شما باهاش 43 مگ یبار تونستی بکشی![]()
کاملا درسته باتری گوشی نابود میشه و حتما باید مودم خرید، دیتای روی گوشی فقط بدرد استفاده لحظه ای و کوتاه مدت میخوره
برای وب گردی سرعت 3g , 4g , adsl هیچ تفاوتی نداره فقط از نظر دانلود فرق دارن
فرق عملیش فقط این هست که در TD-LTE که مجوزش برای مبین نت صادر شده امکان جابجایی مشترک وجود ندارده مثل همین وایمکس...
یعنی مشترک یک جا ثابت میشه و از دیتا استفاده می کنه ولی در حال حرکت امکان استفاده از دیتا را ندارد ولی در این نسل چهارم تلفن همراه مشترک در حال حرکت هم امکان استفاده داره.
دوستانی که به فکر خرید مودمهای 3G و 4G ساپورت هستندبنده پیشنهاد می کنم خودتون از بیرون تهیه کنید چون مودمی که از اپراتور بطور مثال ایرانسل تهیه می کنید فقط سیم ایرانسل روش جواب میده چون LOCK شده اپراتورهای دیگه مثل رایتل هم همینه شما حدود 300تومن پول رای فای رایتل میدی ولی فقط قابلیت استفاده از سیم رایتل روی اون مودم داری...
به این نکته هم توجه کنید که برای مثال مودم USB رایتل که حدود 95 تومن قیمت داره توسط رایتل شما میتونید در بازار با قیمت 30تا 40 تومن پایین تر تهیه کنید
در مورد بقیه اپراتورها هم همین داستان گران فروشی مودم صدق می کنه....
اگر کسی مودم 4 جی از بازار تهیه کرده درباره قیمت و محلش یه ندا بده
ایرانسل بستهی جدید اینترنت یک ماهه با یک گیگ حجم به قیمت هشت هزار تومن رو به بسته های قبلیش اضافه کرده.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)