بنام خدا.ممنون دوست عزیز.پس حالا که اینطوره من این قسمت کنترلر رو بیخیال میشم.پس حالا اگه میشه یه ایر فون معرفی کنید که این مشخصات رو داشته باشه.بیس زیاد-کیفیت صدای عالی-قیمتش تا 100 تومن-سیمدار باشه(بلوتوثی نباشه)-in ear باشه.ممنون از همتون
بنام خدا.ممنون دوست عزیز.پس حالا که اینطوره من این قسمت کنترلر رو بیخیال میشم.پس حالا اگه میشه یه ایر فون معرفی کنید که این مشخصات رو داشته باشه.بیس زیاد-کیفیت صدای عالی-قیمتش تا 100 تومن-سیمدار باشه(بلوتوثی نباشه)-in ear باشه.ممنون از همتون
سلام به همه ی دوستان ...
من تازگی تصمیم گرفتم که یک عدد MP3 player Cowon i10 بگیرم ... به گفته ی بعضی دوستان ...اینطور که معلومه earphone خوبی نداره و از eraphone ضعیفی بهره می بره ... گفتن که بیام از بچه های این تاپیک راهنمایی بخوام که چه earphone ای انتخواب کنم...
یه چیزی هم که هست می خوام earphone از این کپسولی ها باشه که توی گوش کیپ میشه ... بعد اینکه من سبک موزیکی که گوش میدم سبک Trance هستش و بیس قوی و صدای شفاف لازم داره ...
مدلی که مد نظرم هستش فعلا این مدله :
Creative Earphones EP-830
راستی بودجم هم واسه خرید earphone نهایتا ... دیگه خیلی زور بزنم 40000 هستش ... ممنون میشم اگه مدلای بهتر از این مد نظرتون هست رو تو این رینج قیمت بهم معرفی کنید ...
خدا حفظتون کنه ...!
خواهش میکنم عزیز. شما میتونید به Klipsch S4 فکر کنید. تو این رنج قیمت تقریبا بهترین انتخابه. من حدودا یک ماه پیش خریدمش 105 تومن (یادم نیست دقیقش! 1-2 هزار تومن بالا پایین!)
Audio Technica CKS55 هم هست تو این رنج قیمت که بیسش قوی تره. صداشم گرم تره. ولی من همچنان خودم S4 رو بهتر میدونم.
موفق باشید.
سلام عزیز
شما ببینید میتونید Panasonic HJE300 رو پیدا کنید یا نه. تقریبا 30 تومنه و دوستانی که امتحان کردن خیلی ازش تعریف کردن.
موفق باشید
ممنون دوست عزیز ... گزینه ی دیگه ای مد نظر اساتید نیست؟
این موارد بهترینها هستند.
اگه سبک الکترونیک(ترنس) مورد نظر شماست یا صدای بیس قوی دوست دارید Creative EP-830 مناسب شماست.
اگه هدفون برای تمام سبک ها میخواهید و صدای بیس کنترل شده مد نظرتونه Panasonic hje300 برای شما مناسبه.
البته از Creative در همه سبکها می تونید استفاده کنید ولی صدای بیس قوی داره...
موفق باشید.
Last edited by kavehj4488; 18-03-2012 at 09:03.
بنام خدا.دوستان از همتون ممنونم كه اينقدر خوب راهنمايي ميكنيد.من به اين نتيجه رسيدم كه از بين 3 مدل creative ep830-Audio Technica CKS55-sony mw600 يكيش رو انتخاب كنم.حالا من يكبار ديگه انتظاراتم رو ميگم تا با كمك شما يكي از اين 3 تا رو بخرم.داشتن بيس بالا و كيفيت صداي عالي و قيمت حدود 100 تومن تنها خواسته هاي من هستند.باز هم از همتون ممنونم
عزیز CKS55 حدود قیمتش همون 100 هست ( یاد دست کم تا چند وقت پیش بود!) خود Audio Technica بهش میگه solid bass و باسش خیلی قویه. اینطور بگم که برای سلیقه من زیادیه! هرچند بعضی وقتا تو بعضی آهنگا خیلی خوب میشه. یه نکته در مورد CKS55 اینکه من فقط CKS55i که کنترلر آیفون/آیپاد روش داره رو دیدم توی ایران! البته کنترلرش خیلی کوچیکه و اذیت نمیکنه. ولی بهرحال...
اون sony mw600 که خب زیاد ارتباطی به این 2تای دیگه نمیتونه داشته باشه. چون بلوتوثه بهرحال.
کریتیوه هم تا چند وقت پیش 45 بود قیمتش، الآن رو نمیدونم. درسته که باسش خوبه ولی قابل مقایسه با CKS55 نیست. نه فقط باسش، کلن تفکیک صداش و کیفیتش.
و در آخر، یک بار دیگه به Klipsch S4 اشاره میکنمباور کنید من پورسانتی از فروشش نمیگیرم
ولی هر طوری حساب میکنم پیش خودم بهترین ایرفون نسبت به قیمتش تو ایران همینه.
موفق باشید.![]()
ممنون دوست عزیزم... پس دیگه همین Creative EP-830 رو خریداری می کنم ... امیدوارم از خریدم پشیمون نشم ...
نمیدونم بیس زیادی که می گید اگه بخواد کیفیت بقیه ی فرکانسهای موزیک رو پایین بیاره پس بدرد نمی خوره ...
ولی دیگه خسته شدم ... همین رو می خرم قالشو می کنم ...
بازم ممنون از همه ی عزیزان گل سایت ...!
سلام
ممنون میشم راهنماییم کنید
من یه هدفون میخوام برای لپتاپ و تلویزیون و آهنگ گوش دادن.کیفیت صداش میخوام خوب باشه.چون موقع ورزشم میخوام استفاده کنم میخوام جمع و جور باشه.قیمتشم بین 50 تا 100 تومن در نظرمه.لطف میکنید چند مدل بهم معرفی کنید با توضیحات؟من خیلی وارد نیستم.مرسی
![]()
دوست عزیز هدفون اسپرت اگه میخوای Mdr-As50g sony گزینه خوبیه البته هدفون phillips she9800 هم هست ولی باید صداشو گوش کنی چون مردم ازش زیاد رازی نيستند قیمتشم 50 تومن.اگه برند خاصی مورد نظر داشتی بهتر بود.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)