تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 638 از 2605 اولاول ... 13853858862863463563663763863964064164264868873811381638 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,371 به 6,380 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دیشب ساعت 2 رفتم تو سایت درخواست تغییر سرویس دادم از 512 به 1024 امروز صبح بیدار شدم ساعت 9 رفتم سروقت سیستم ببینم دانلود در چه حاله دیدم سرعتم شده 1 مگ!!!
    ایول سرعت عمل ، یه لحظه احساس خارج بهم دست داد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من اون برگه رو گم کردم میشه بفرمایید این یوزر و پسورد دقیقا تو کنترل پنل مودم کجاش نوشته شده ؟ با تشکر
    ساده هست. من برای مودم خودمو توضیح میدم و امیدوارم برای شما هم به کار بیاد.

اول مرورگر فایرفوکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و نصب کنید. بعد از نصب مرورگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کنید و مرورگر ببندید.
    حالا مرورگر فایرفوکس باز کنید و در آدرس بار تایپ کنید 192.168.1.1
    حالا باید پسورد مودم وارد کنید که به صورت معمول هر دوش admin هست البته اگر عوض نکرده باشید.
    البته در اینجا پسورد مودم سوال نکرد چون افزونه AutoAuth نصب شده.

با ورود به کنترل پنل مودم در قسمت wan هم username هست و هم password.

username کپی کنید در یک فایل txt نگهداری کنید و پسورد کافی هست موس ببرید روی قسمتی که ستاره دار هست و به لطف افزونه ای که نصب کردید کلمه رمز عبور نمایش داده میشه. در حالتی که رمز مشاهده میشه به وسیله کلیدهای ctrl + c رمز کپی کنید و در همون فایل txt کنار username پیست کنید.

Last edited by mansia; 25-03-2013 at 15:57.

4. 5 کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوستان نت من هر 20 دقیقه یه بار قطع میشه این ارور رو میده مشکل از چیه؟
    پشتیبانی میگه مشکل از کابله کابل که طوریش نیست به این راحتی خراب شه

دوست عزیز در مورد قطع شدنت مطمئن نیستم چطوری رفته رو خط یکی دیگه بعد از اونجا آنلاین شده!برای چی باید چنین اتفاقی بیوفته!؟ اما در مورد این ارور شما pppoe وصل میشی؟کارت شبکه بی مشکل در bios و os شناسایی میشه؟اگه مودم رو از خط هم خارج میکنی و بدون هیچ کانفیگی روی مودم باز بعد از وصل کردن همینه کارت شبکه رو پاک کن مجدد نصب کن(اگه داره درایور جدیدتر) کابلتم یه چک بکن البته اگه سخت افزاری باشه بیشتر از خود کارت شبکه هست میتونه مودم هم باشه! اگه usb هم داره تست کن!

یه چیز دیگه هم انجام بده برو properties کارت شبکه بعد configure تو تب advanced بعد speed & duplex بعد اگه auto هست تغییرش بده مثلا 100Mbps full duplex تک تک امتحان کن ببین با کدومش ارور دیگه نمیگیری ...
    همه راه ها رو رفتم تلفن ها و اسپیلیتر ها رو خارج کردم فرقی نکرد مودم رو به لپ تاپ وصل کردم اونجا هم همین مشکل بود کابل و کارت های شبکه هیچ مشکلی نداره مشکل از مودمه. انقدر این چند سال این am602 روشن مونده مشکل پیدا کرده.

الانم که بازار تعطیله دوستان یه مودم خوب تو مایه های همین am602 زیر 100 تومن چی پیشنهاد میدید؟ وایرلس بگیرم یا به درد نمی خوره؟ از بین اینا کدومو بگیرم asus ، d-link , tp link مدلش هم یادتون نره لطفا با قیمت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان. من تو سایت مخابرات واسه adsl ثبت نام کردم و شماره پیگیری بهم داد. الان که میخوام ببینم درخواستم تو چه وضعیتیه میزنه طول فیلد(شماره پیگیری) مجاز نمیباشد. مشکل چیه؟ شماره پیگیری اشتباهه یا سیستم مشکل داره؟

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

همه راه ها رو رفتم تلفن ها و اسپیلیتر ها رو خارج کردم فرقی نکرد مودم رو به لپ تاپ وصل کردم اونجا هم همین مشکل بود کابل و کارت های شبکه هیچ مشکلی نداره مشکل از مودمه. انقدر این چند سال این am602 روشن مونده مشکل پیدا کرده.

الانم که بازار تعطیله دوستان یه مودم خوب تو مایه های همین am602 زیر 100 تومن چی پیشنهاد میدید؟ وایرلس بگیرم یا به درد نمی خوره؟ از بین اینا کدومو بگیرم asus ، d-link , tp link مدلش هم یادتون نره لطفا با قیمت
    دوست عزیز شما، مودم شما AM-602 هست یا از مودم های قدیمی پارس آنلاین SY-602 هستش ؟

1- مودمت رو ریست فکتوری بده ( با دکمه پشت مودم )
    2- مودمت رو با این فریم ور آپدیت کن
    3- بعد ریست فکتوری ( با دکمه پشت مودم ) انجام بده
    4- تست بگیر، نتیجه رو اعلام کن

البته در اولین تستت این اقدام فراموش نشه
    همه راه ها رو رفتم تلفن ها و اسپیلیتر ها رو خارج کردم
    Last edited by Firebirds; 26-03-2013 at 10:04.

8. این کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

چندی پیش مصوبه ای تصویب شد که adsl مخابرات ( یا هر جای دیگه ای رو ) با تعرفه های فوقالعاده گزافی مواجه می کرد و از نامحدود بودن در می اورد میخواستم ببینم کسی میدونه که کی قراره اجرا بشه ؟
    این جوری که خودشون گفتن قراره برای هر گیگ 4500 تومن بگیرن به اضافه یه هزینه حدود 3000 تومن ثابت!!!!!! یعنی بدین ترتیب بنده که 256 دارم باید فقط برای دو گیگ دانلود همون قیمت 12 هزارتومن نامحدود الان رو بدم... اینجوری که بدبختیم!!!!
    دوست عزیز برای سال آینده از سایت مخابرات تهران خوندم که مدیر روابط عمومیش اعلام کرده که هیچ برنامه ای برای بالابردن قیمت ADSL ندارند . باورکنید به همین قیمتهای به نظر خودمون پایین از خیلی از کشورها عقب تریم بیاییم حالا که آقایون دلشون به رحم اومده خودمون حرف تو دهنشون نگذاریم
    ارادتمند

10. 6 کاربر از engineerhossein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوست عزیز شما، مودم شما AM-602 هست یا از مودم های قدیمی پارس آنلاین SY-602 هستش ؟

راستی یادم نبود ریستم کردم فایده نداشت. البته فاصله قطعی ها کم شده مثلا 20 دقیقه شده 2 ساعت. یه چیز جالبم داره اینکه که اینترنت pppoe تنظیم شده دفعه اول که اینجوری وصل میشه وقتی قطع میشه از دفعه دوم باید با کانکشن وصل شم به اینترنت!

فریم ور آپدیت کنم با ویندوز xp مشکل نداره؟ دفعه دوم که ریست فکتوری کنم آپدیت نمی پره؟
    بعد اینکه آپدیت هم کلا بلد نیستم

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

خودمون حرف تو دهنشون نگذاریم
    هر چی میکشیم از همین اشتباهه ... خودمون انگار علاقه داریم با بال و پر دادن به این حرفها ، بدبختی سر خودمون بیاریم ...

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

عزیز فکر کنم دو تا فریمور رسمی بیشتر نداره یکی همون پیشفرض روشه : 3-06-06-4V00.A2pB023k.d19d یکی هم مختص روسیه اومد بعدش ... البته مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم هست من تست نکردم!

راستی یادم نبود ریستم کردم فایده نداشت. البته فاصله قطعی ها کم شده مثلا 20 دقیقه شده 2 ساعت. یه چیز جالبم داره اینکه که اینترنت pppoe تنظیم شده دفعه اول که اینجوری وصل میشه وقتی قطع میشه از دفعه دوم باید با کانکشن وصل شم به اینترنت!

فریم ور آپدیت کنم با ویندوز xp مشکل نداره؟ دفعه دوم که ریست فکتوری کنم آپدیت نمی پره؟
    بعد اینکه آپدیت هم کلا بلد نیستم
    مودم خوبیه یکی دارم کمی ریپ میزنه! مطمئنی بدون هیچ کانفیگی روی مودم و خارج از خط هم قطع میشه باز؟شاید از مودمه ... باز خواستی bridge هم تست کن یا pppoe تیک keep alive هم بزن البته unplug شدن یه چیز دیگست تا dc!:

ریست سخت افزاری زیاد نکن آسیب میزنه میتونی تنظیماتت رو ذخیره کنی امکانش رو داره میری management بعد settings اول backup settings بعد restore default برای فریمور هم همون management بعد update software آدرس فایل رو بهش میدی و آپدیت در آخر هم اگه خودش ریست نکرد مودم رو یه ریست کن.این رو به عنوان راه آخر باشه الان همین که بالا گذاشته شده شاید جدیدتر باشه و port forwarding اضافه کرده باشه ولی یه سری مشکل هم داره ...ریست هم فقط برای تنظیمات و کانفیگ هست.برای مودم جدید هم چند مدل میگم برو قیمت بگیر:

TP-LINK TD-W8950ND

D-Link DSL-2640

Asus DSL-N10

چند روز بود تست سرعت نگرفتم

14. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

عزیز فکر کنم دو تا فریمور رسمی بیشتر نداره یکی همون پیشفرض روشه : 3-06-06-4V00.A2pB023k.d19d یکی هم مختص روسیه اومد بعدش ... البته مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم هست من تست نکردم!

مودم خوبیه یکی دارم کمی ریپ میزنه! مطمئنی بدون هیچ کانفیگی روی مودم و خارج از خط هم قطع میشه باز؟شاید از مودمه ... باز خواستی bridge هم تست کن یا pppoe تیک keep alive هم بزن البته unplug شدن یه چیز دیگست تا dc!:

ریست سخت افزاری زیاد نکن آسیب میزنه میتونی تنظیماتت رو ذخیره کنی امکانش رو داره میری management بعد settings اول backup settings بعد restore default برای فریمور هم همون management بعد update software آدرس فایل رو بهش میدی و آپدیت در آخر هم اگه خودش ریست نکرد مودم رو یه ریست کن.این رو به عنوان راه آخر باشه الان همین که بالا گذاشته شده شاید جدیدتر باشه و port forwarding اضافه کرده باشه ولی یه سری مشکل هم داره ...ریست هم فقط برای تنظیمات و کانفیگ هست.برای مودم جدید هم چند مدل میگم برو قیمت بگیر:

TP-LINK TD-W8950ND

D-Link DSL-2640

Asus DSL-N10

چند روز بود تست سرعت نگرفتم

اصلا به خط کاری نداره کامپیوتر رو با لپتاپ با کابل شبکه می کنم هیچ مشکلی نداره تبادل فایل می کنه ولی مودم رو وصل می کنم چراغش ثابت نمیشه هی ضرب در قرمز میاد و میره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •