ساده هست. من برای مودم خودمو توضیح میدم و امیدوارم برای شما هم به کار بیاد.
اول مرورگر فایرفوکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و نصب کنید. بعد از نصب مرورگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کنید و مرورگر ببندید.
حالا مرورگر فایرفوکس باز کنید و در آدرس بار تایپ کنید 192.168.1.1
حالا باید پسورد مودم وارد کنید که به صورت معمول هر دوش admin هست البته اگر عوض نکرده باشید.
البته در اینجا پسورد مودم سوال نکرد چون افزونه AutoAuth نصب شده.
با ورود به کنترل پنل مودم در قسمت wan هم username هست و هم password.
username کپی کنید در یک فایل txt نگهداری کنید و پسورد کافی هست موس ببرید روی قسمتی که ستاره دار هست و به لطف افزونه ای که نصب کردید کلمه رمز عبور نمایش داده میشه. در حالتی که رمز مشاهده میشه به وسیله کلیدهای ctrl + c رمز کپی کنید و در همون فایل txt کنار username پیست کنید.
![]()
Last edited by mansia; 25-03-2013 at 15:57.
همه راه ها رو رفتم تلفن ها و اسپیلیتر ها رو خارج کردم فرقی نکرد مودم رو به لپ تاپ وصل کردم اونجا هم همین مشکل بود کابل و کارت های شبکه هیچ مشکلی نداره مشکل از مودمه. انقدر این چند سال این am602 روشن مونده مشکل پیدا کرده.
الانم که بازار تعطیله دوستان یه مودم خوب تو مایه های همین am602 زیر 100 تومن چی پیشنهاد میدید؟ وایرلس بگیرم یا به درد نمی خوره؟ از بین اینا کدومو بگیرم asus ، d-link , tp link مدلش هم یادتون نره لطفا با قیمت
سلام دوستان. من تو سایت مخابرات واسه adsl ثبت نام کردم و شماره پیگیری بهم داد. الان که میخوام ببینم درخواستم تو چه وضعیتیه میزنه طول فیلد(شماره پیگیری) مجاز نمیباشد. مشکل چیه؟ شماره پیگیری اشتباهه یا سیستم مشکل داره؟
دوست عزیز شما، مودم شما AM-602 هست یا از مودم های قدیمی پارس آنلاین SY-602 هستش ؟
1- مودمت رو ریست فکتوری بده ( با دکمه پشت مودم )
2- مودمت رو با این فریم ور آپدیت کن
3- بعد ریست فکتوری ( با دکمه پشت مودم ) انجام بده
4- تست بگیر، نتیجه رو اعلام کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته در اولین تستت این اقدام فراموش نشه
همه راه ها رو رفتم تلفن ها و اسپیلیتر ها رو خارج کردم
Last edited by Firebirds; 26-03-2013 at 10:04.
دوست عزیز برای سال آینده از سایت مخابرات تهران خوندم که مدیر روابط عمومیش اعلام کرده که هیچ برنامه ای برای بالابردن قیمت ADSL ندارند . باورکنید به همین قیمتهای به نظر خودمون پایین از خیلی از کشورها عقب تریم بیاییم حالا که آقایون دلشون به رحم اومده خودمون حرف تو دهنشون نگذاریم
ارادتمند
راستی یادم نبود ریستم کردم فایده نداشت. البته فاصله قطعی ها کم شده مثلا 20 دقیقه شده 2 ساعت. یه چیز جالبم داره اینکه که اینترنت pppoe تنظیم شده دفعه اول که اینجوری وصل میشه وقتی قطع میشه از دفعه دوم باید با کانکشن وصل شم به اینترنت!
فریم ور آپدیت کنم با ویندوز xp مشکل نداره؟ دفعه دوم که ریست فکتوری کنم آپدیت نمی پره؟
بعد اینکه آپدیت هم کلا بلد نیستم
هر چی میکشیم از همین اشتباهه ... خودمون انگار علاقه داریم با بال و پر دادن به این حرفها ، بدبختی سر خودمون بیاریم ...خودمون حرف تو دهنشون نگذاریم
عزیز فکر کنم دو تا فریمور رسمی بیشتر نداره یکی همون پیشفرض روشه : 3-06-06-4V00.A2pB023k.d19d یکی هم مختص روسیه اومد بعدش ... البته مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم هست من تست نکردم!
مودم خوبیه یکی دارم کمی ریپ میزنه!مطمئنی بدون هیچ کانفیگی روی مودم و خارج از خط هم قطع میشه باز؟شاید از مودمه ... باز خواستی bridge هم تست کن یا pppoe تیک keep alive هم بزن البته unplug شدن یه چیز دیگست تا dc!:
ریست سخت افزاری زیاد نکن آسیب میزنه میتونی تنظیماتت رو ذخیره کنی امکانش رو داره میری management بعد settings اول backup settings بعد restore default برای فریمور هم همون management بعد update software آدرس فایل رو بهش میدی و آپدیت در آخر هم اگه خودش ریست نکرد مودم رو یه ریست کن.این رو به عنوان راه آخر باشه الان همین که بالا گذاشته شده شاید جدیدتر باشه و port forwarding اضافه کرده باشه ولی یه سری مشکل هم داره ...ریست هم فقط برای تنظیمات و کانفیگ هست.برای مودم جدید هم چند مدل میگم برو قیمت بگیر:
TP-LINK TD-W8950ND
D-Link DSL-2640
Asus DSL-N10
چند روز بود تست سرعت نگرفتم
![]()
اصلا به خط کاری نداره کامپیوتر رو با لپتاپ با کابل شبکه می کنم هیچ مشکلی نداره تبادل فایل می کنه ولی مودم رو وصل می کنم چراغش ثابت نمیشه هی ضرب در قرمز میاد و میره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)