تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 638 از 1805 اولاول ... 13853858862863463563663763863964064164264868873811381638 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,371 به 6,380 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

غیرازاین انتظاردیگه هم ازشون داشتی؟؟؟من دیروزبابازرسی صحبت میکردم بیشتربدهکارشدم میگه تومیدونی مابرای هرگیگ ازجیبمون میدیم.منم گفتم شماراس میگی.

من خودم از دست اینا داغون ام
    پول رو می گیرن ولی پشتیبانی زیر صفر
    کلا ایران گرون میده

ولی اینکه گفته از جیب خودشون درست گفته شما فقط برو به لیست تعرفه و طرح های شرکت های دیگه نگاه کن

مثلا سرویس حجمی 1 گیگ ماهانه با سرعت معمولی 120 کیلوبایت در ثانیه رو کمتر از 11 تومان نمی دن
    Last edited by rtmreza; 27-10-2013 at 16:02.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

خلاصه:
    سلام.
    طرح طلایی به اسم 2 مگا بایت فروختین حالا سرعت شبانه دائما زیر 100 کیلو بایته. این کم فروشی عت شکایت منه.
    شرح:
    سلام.
    طرح طلایی به اسم 2 مگا بایت فروختین حالا سرعت شبانه دائما زیر 100 کیلو بایته. این کم فروشی عت شکایت منه. که از اواخر مهر 92 تا الان دوم ابان ادامه داره. لطفا پیگیری نموده، حق زایل شده من را برگردانید( به شکل دادن حجم اضافه یا معادل آن) و سرعت را نیز درست کنید
    پاسخ:
    سرعت 100 کیلوبایت معادل 800 کیلوبیت است که با توجه به ضریب اشتراک پهنای باند که 8 می باشد در محدوده مجاز می باشد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این چه جوابیه دیگه ؟ شما داری میگی 2 مگ اون میگه 800 کیلوبیت ؟ بعد هم ضریب اشتراک چه ربطی به سرعتی که به ما فروختن داره ؟ مثل اینکه من بیام یه طرح بفروشم اسمش هم بزارم 1 مگ که سرعت دانلود میشه 128 . بعد بیام بگم ضریب اشتراک 8 ـه و شما باید سرعتتون بشه 16 . یعنی نت 1 مگ بفروشم به یکی بعد سرعتش 16 کیلوبایت ؟ خدا عاقبت ما رو به خیر کنه .
    به من باشه میگم این دوره ها مون که تموم شد همگی جمع کنیم از مخابرات بریم ببینیم برشکست میشه یا نه ؟

3. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

خوب این درسته .
    حتی همین ها رو هم من گفتم اونجا .

ملک جعفریان درباره با واژه دزدی که مابه کار میبریم میگفـت :
    دزدی اصلا واژه درستی نیست و ما همچین کاری نمیکنیم ما نمیایم خودمون رو مدیون کنیم و .....

اگه نباشه جاش خالی می مونه XXS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این چه جوابیه دیگه ؟ شما داری میگی 2 مگ اون میگه 800 کیلوبیت ؟ بعد هم ضریب اشتراک چه ربطی به سرعتی که به ما فروختن داره ؟ مثل اینکه من بیام یه طرح بفروشم اسمش هم بزارم 1 مگ که سرعت دانلود میشه 128 . بعد بیام بگم ضریب اشتراک 8 ـه و شما باید سرعتتون بشه 16 . یعنی نت 1 مگ بفروشم به یکی بعد سرعتش 16 کیلوبایت ؟ خدا عاقبت ما رو به خیر کنه .
    به من باشه میگم این دوره ها مون که تموم شد همگی جمع کنیم از مخابرات بریم ببینیم برشکست میشه یا نه ؟
    خوب اگه به من من باشه همه 170000 مشترک مخابرات میگن مامیریم پس بریم ولی اگه به عمل برسه هیچ درهیچ ملت خودشوبه کوچه علی چپ میزنه اصلا انگارملت خوشش میادزیرسایه مخابرات زجربکشن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه FlashGet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یک میتینگ هماهنگ کنید برای پارک ملت با پلاکارد و .... خلاصه جوری که ملت بریزن و عکس و فیلم بگیرند ازمون بره توی نت بعد ...... شاید رسیدگی جدی تر بشه

فراخوان بزرگ میخواد بجز این 10 الی 12 حتی 20 نفری رفتن مخابرات و .... جواب نمیده . خودتون رو خسته نکنید .

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یک میتینگ هماهنگ کنید برای پارک ملت با پلاکارد و .... خلاصه جوری که ملت بریزن و عکس و فیلم بگیرند ازمون بره توی نت بعد ...... شاید رسیدگی جدی تر بشه

فراخوان بزرگ میخواد بجز این 10 الی 12 حتی 20 نفری رفتن مخابرات و .... جواب نمیده . خودتون رو خسته نکنید .
    اه دوست گرامی این دیگه ازاون حرفابود بریم پارک ملت با پلاکارد شعاربدیم مخابرات اینترنت مجانی بده بعدشماضمانت میدی ملت بهمون نخندن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان خبر جدید من زمانم8/21 تموم میشد الان نگاه کردم دیدم شده9/30 و کمتر از1 گیگ حجم هم داشتم صفر کردن برا کسه دیگه هم این اتفاق افتاده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

نت من از ظهر قطع شده بود

زنگ زدم پشتیبانی می گه شما نفر 60 هستید

خلاصه گفتیم وایستیم تا بفهمیم قضیه از چه قراره بعد از 10 دقیقه نوبت من شد

گفتم این چه وضعیه درست کردید 2 روز اینترنت قطعه 1 روز وصله مشکلتون چیه؟

خانومه هم دستپاچه شده بود گفت سوییچ خراب شده

گفتم به خاطره یک سوییچ یعنی کل نت مشهد باید قطع بشه

بهش گفتم حالا کی وصل میشه

گفت 2 روزه دیگه!!!

شاخ دراوردم عصبانی شدم تلفن رو قطع کردم بعد از ظهری که امتحان کردم دوباره نت وصل شده بود

بهتون پیشنهاد می کنم زیاد به پشتیبانی زنگ نزنید چون که بدبخت ها از هیچی خبر ندارند

فقط گذاشتنشون اونجا که ملت شورش نکنند

10. 3 کاربر از imanghamari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان خبر جدید من زمانم8/21 تموم میشد الان نگاه کردم دیدم شده9/30 و کمتر از1 گیگ حجم هم داشتم صفر کردن برا کسه دیگه هم این اتفاق افتاده
    به منظوردلجویی ازکاربران محترم یک ماه تایم رایگان با150 مگابایت حجم به مشهدیها تعلق گرفت (خبردیروز) شایداین باشه.

12. این کاربر از XXS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان من امروز محابرات بودم مرکز فرشچی ! برا تخلیه پورت رفته بودم ! گفتن که اگه تخلیه کنی ممکنه خطت بره رو pcm دیگه از هیچ شرکت خصوصی نمیتونی بگیری مجدد باید از محابرات بگیری !! کصصصصصصافططططاااا !!

14. این کاربر از saeedaz09 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •