تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 638 از 645 اولاول ... 138538588628634635636637638639640641642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,371 به 6,380 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

داره خودمونی میشه r0zeabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دیسک منیجر محدودیت های زیادی داره
    بهترین کار استفاده از برنامه های جانبی همانند MiniTool Partition Wizard Professional Edition و یا
    Acronis disk managment می باشد
    دوست عزیز من MiniTool Partition Wizard Professional Edition رو نصب کردم و یکی از پارتیشن هامو که 120 گیگ بود به دو 60 تایی تبدیل کردم ولی تو my computer فقط یکی از پارتیشن های 60 تایی هست ولی تو خود MiniTool Partition Wizard Professional Edition هر دو تا وجود داره تو disk managment هم هر دو تا هست ولی من عملا نمیتونم ازشون استفاده کنم بگید باید چکار کنم شاید مرحله ای رو کامل انجام ندادم چون تو MiniTool Partition Wizard Professional Edition وضعیت دو پارتیشن جدید رو none میزنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلام یک مشکل اساسی و مهم در لپ تاپ سونی برایم مشکل آفرین شده مدل لپ تاپ vpc-f11ggx\b است . حدود چند روز پیش از اینترنت و از خود وایو آپدیت چند آپدیت رو دانلود و نصب کردم و دو روز 5 ساعت با لپ تاپ کار کردم روز سوم بعد از بوت در صفحه دسکتاپ بعد از چند ثانیه هنگ کرد و موس هیچ عکس العملی نشان نمی داد . ریستارت کردم و دیگر به داخل ویندوز نرفت و در صفحه سیاهی گیر می کند در ابتدای خرید از ویتدوز اورجینال نسخه پشتیبان تهیه کرده بودم که در اجرای این پشتیبان تا نصف عملیات انجام می شود و دوباره هنگ می کند . نه ترمیم ویندوز کارایی دارد نه باز گردانی . حتی خواستم ویندوز جدیدی نصب کنم که در اواسط را هنگ مرد .

مهندسین و دوستان عزیز با این توضیحی که از لپ تاپ خودم دادم ایراد از کجا و چه پیشنهادی برای رفع این مشکل دارید ؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    یه 4530s دارم با هارد 640
    که وقتی لپ تاپ بیکاره یعنی هیچ فعالیتی نداره یه صدای تلپ هر چند ثانیه یک بار بگوش میاد صداش کمه ولی رو اعصاب میره صداهم از طرف سمت راست میاد از بغل سی دیرام (از هارد اگه اشتباه نکنم)
    فکر می کنین مشکل از چیه

پروفشنال miladddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با نرم افزار HWMonitor میشه فهمید که حداکثر و حداقل دمای سی پی یو و بقیه چیزا چنده.
    مثل همین که تو عکس هست!

دوست عزیز، من دما رو متوجه میشم
    منظورم اینه که حداکثر دمای مجاز واسه هر کدوم از قطعات چقدره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.

يه لپتاب Dell vostro 1015 دارم.

كه خود به خود وايرلس​اش خاموش ميشه . و ديگه روشن نميشه تا ريستارت كنم. FN+F11 رو هم ميزنم، اما تا ريستارت نشه، روشن نميشه ....

كسي ميدونه مشكلش چيه؟
    هيچ زمان مشخصي هم نداره،​ و گاهي روزي چندبار و گاهي چند روزي يك بار قطع ميشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام.
    آیا led هم پیکسل سوخته داره؟
    n55sf خریدم،توی صفحش یه نقطه خیلی کوچیکه خاکستریه که تو رنگ های روشن فقط معلومه،
    حالا آیا راهی داره که نرم افزاری از بین ببرمش؟!

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام.
    آیا led هم پیکسل سوخته داره؟
    n55sf خریدم،توی صفحش یه نقطه خیلی کوچیکه خاکستریه که تو رنگ های روشن فقط معلومه،
    حالا آیا راهی داره که نرم افزاری از بین ببرمش؟!
    LED چیز جدایی از LCD نیست
    همون LCD هست فقط منبع تولید نورش عوض شده
    نتیجه اینکه بله پیکسل سوخته هم داریم
    از اول بوده اون پیکسل؟
    نمیشه به گارانتی پسش داد؟
    راه نرم افزاری نمیدونم و فکر هم نکنم داشته باشه

8. این کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یه لپ تاپ دارم میخوام بفروشم. میخواستم بپرسم باید قبل از فروش dvd های ریکاوری رو بذارم ریکاوری کنم یا همینطوری بفروشم؟ عرف چیه؟
    بعد، با ریکاوری فایلهای شخصیم بازم قابل بازیابی اند؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    اگه میشه من رو راهنمایی کنید یک عدد لپ تاپ FUJITSU AH530/HD6 خریدم تو کاتالگی که فروشنده به من نشون داده این قطعات بود CPU CORE i7 M640 @2.8 GHZ و 6GB RAM DDRIII و 640 GB HDD و گرافیک ATI RADEON HD 6530 M 1GB بود که چون سیستم عامل نداشت من روش ویندوز 7 نصب کردم رو خود لپ تاپ هم RADEON GRAPHICS هستش اما سیستم کارت گرافیک رو ATI ATOMBIOS خورده من که سر در نمیارم لطفا راهنماییم کنید چون واقعا حالم گرفته شده لطفا کمکم کنید من باز فکر مکنم بخاطر ویندوزی که نصب کردم اینجوری شده حتی درایو کارت گرافیک رو هم نصب کردم اما ...
    با تشکر

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یه لپ تاپ دارم میخوام بفروشم. میخواستم بپرسم باید قبل از فروش dvd های ریکاوری رو بذارم ریکاوری کنم یا همینطوری بفروشم؟ عرف چیه؟
    بعد، با ریکاوری فایلهای شخصیم بازم قابل بازیابی اند؟
    ؟.................

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •