کسی میتونه بگه اتواتک چجوریه و smartcast به چه معنیه؟
کلید a جه فایده ای داره؟
کسی میتونه بگه اتواتک چجوریه و smartcast به چه معنیه؟
کلید a جه فایده ای داره؟
اقا بالاخره اکنتمو پس گرفتم طرف تیم هم درست کرده بود. تا اکنتمو پس گرفتم همینطور همه داشتن لیو میدادن از تیم با اسم های Hacketo از این جور چیزا خوشبختانه خرابکار نبوده فقط مستری هایی که درست کرده بودم رو بعضیاشو عوض کرده. بود
2 روزه نخوابیدم دارم لول میزنم![]()
LP همچنان 80 , برنز 1 /// 1 بازی میبرم 2 تا میبازم ... نمیدونم چطوره این :/
aatrox فیری شد برین بگیرینش ببینین چقد مزخرفهولی اگه پسیوشو داشته باشه حال میده
![]()
بابا خیلی باگه یه لول 2 فعال میکنی و میپری دابل میزنی من امروز تو لول 3 دابل زدم خیلی باگه
یا علی !
یک وبسایت خوب واسه لول پیدا کردم که تو رنک خیلی کمک میکنه
مهمترین چیزش اینکه اسم بازی کن رو میزنی سریع بهت آمارشو میده که چنتا برد و باخت داره و runes و mastry ش چیه و حالش چطوره و فشار خونش چنده و...
بخش آموزشی داره بهترین آیتم بندی هر هیرو از نظر کاربرها و ... مدل سازی سه بعدی هیروها رو داره که وقتی میخواید هفت هشتا اسکین میخرید میرید اول مدل سه بعدی میسازید ببینید اسکینش چطوره.
lolking.net
aartox همین الان باهاش بازی کردم امتیازم شد 29.4.7![]()
چیییییییی میییییییگییییییییی؟دوستان عزیز لطفا اینقدر چشم بسته غیب نگید.
![]()
Auto attack: وقتی بر روی یک مینیون یا چمپ یکبار کلیک راست کنید به صورت خودکار چمپ شما اون رو پشت سر هم با Basic Attack میزنه در واقع نیازی نیست برای هربار Attack کلیک کنید.Smart cast هم اگه در تنظیمات برای یک ابیلیتی خاص set بشه دیگر برای استفاده از اون ابیلیتی نیازی نیست که دوبار کلید ابیلیتی رو فشار بدید. مثلا برای ابیلیتی 1 ezreal اگه نشانگر موس رو به محلی که میخواییم ببریم و کلید Smart cast ایی رو که براش set کردیم فشار بدیم همون جا شلیک میکنه (نیازی نیست یک بار ابیلیتی و یکبار جهت رو مشخص کنید). اگه با Karthus بازی کرده باشید میدونید که ابیلیتی 1 اش خود به خود همین طوریه. کلید Aهم برای Attack move به کار میره که باعث میشه چمپ شما در حین حرکت به سمت مقصد هر دشمنی که سر راهش و تو Range اش باشه اتوماتیک با Basic attack بزنه. کلید A توی Dota خیلی کاربرد داشت برای Deny کردن مینیون و Tower های خودی ولی تو League نه زیاد. ببخشید زیاد حرف زدم حالا Ctrl+3 رو بزنید و از خودتون حرکت موزون در کنید![]()
Auto attack یا همون AA همون اتک معمولیه که وقتی راست کلیک میکنی رو طرف یا unit میزنه .
smart cast هم مثلا" هیرو هایی که اتکشون skillshot هست مثل lux یا ezreal رو میتونی با {Shift + {q,w,e,r بدون اینکه دیگه اون نشون گیری خطی بیاد بزنی و اتک به سمت موس میده
a هم نمیدونم کار خاصی نمیکنه ؟:-؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)