تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 638 از 1783 اولاول ... 13853858862863463563663763863964064164264868873811381638 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,371 به 6,380 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

ناظر انجمن موسیقی MILAD MGH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Paddy's Pub

پيش فرض

کسی براش اتفاق افتاده اینترنتش اتومات قطع شده باشه و بعد دوباره وصل شه؟ (مقصودم ساعت 1 صبح به بعد هستش)
    جوری که آی پی تغییر کنه
    حدودا بعد یک ساعت از اتصال
    چن شب نشستم پای سیستم, حدود ساعت 3 یه بار دیسکانکت شد و بعدش سریع وصل شد.
    لینکای مدیافایر که گزاشته بودم همه از کار افتادن.

2. این کاربر از MILAD MGH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوستان به من زنگ زده بودن میگفتن نمیدونم یه سرویس جدید هست 25 تومن میگیریم 30 ساعت نامحدود و قرعه کشی و اینا...به شما زنگ زدن.؟؟ میدونین چیه؟؟

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

ُسرعت افتضاحه در حد دیال آپ هم نیست با این وضعیت مجبورم از صبا خداحافظی کنم!! صبا چیکار میکنی با خودت

5. این کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سرعت خیلی وحشتناکه ............

به خدا می خام با speedtest یه تستی بگیرم پینگ که بالای 400 هستش ( البته با سرورهای خارجی) . برای تست سرعت دانلود باور کنید نمی تونه کانکت بشه ببینید عمق فاجعه رو .............

منم اگه اینطور باشه به هیچ عنوان دیگه تمدید نمی کنم

باااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااای صبانت .

اینترنت شبانه ارزونی خودتون

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

سلام
    خوب من طبق قولی که دادم عمل کردم
    دیشب این سرویس رو گذاشتم برای دانلود

دقیقا این مقدار دانلود دیشب با این سرویس

حالا سرویس خودم

مقدار دانلود من در پریشب البته با یک بار دیسکانکت دستی کردن و دوباره کانکت شدن چون سرعت اولیه خوب بود ! به هر حال

اختلاف این دو نوع سزویس مثل اختلاف پیکان با بنز باید باشه پس میبینیم سرعت شبانه برای هر سرویسی پایین است
    من سعی میکنم یک سرویس دو مگ هم گیر بیارم و تست کنم و همین جا دوباره اعلام میکنم
    من با این سرویسی که دارم هیچ وقت حرفی مبنی بر اینکه باید چقدر دانلود کنم و نکنم نزدم ولی فکر میکنم کسی که سرویس بهتری از من میگیره حداقل باید بهتر دانلود داشته باشه مخصوصا اینکه شبانه دیگه با یوزر روزانه شده و این یک دستی دو نوع سرویس کمی ظلم است
    ===
    به هر حال من چون جایی زندگی میکنم که فقط شاتل و صبانت و مخابرات سرویس میدن که البته من توی این 5 سالی که مشترک صبانت هستم شاتل و مخابرات خیلی وقت نیستند اینجا سرویس میدن و بین این 3 باید موندگارصبانت باشم .
    درود و سپاس فراوان خدمت شما دوست عزیز

لطفاً بگید در سرویس های 512Kbps به بالا، بعد از 10MB اول شروع دانلود، سرعت از چه قراره و آیا از 2Mbps به 512Kbps یا سرعت خریداری شده کاهش میابه یا نه؟

برای اینکه پاسخ سؤال بالا رو بدید هم با توجه به کیفیت کم ساعات شبانه، یا باید در همون یک ربع اول شروعش تا 1:15 تست کنید یا در ساعات روزانه...

این سرعته مهمه و مقدار دانلودتون با چیز ضعیفی مثل IDM مهم نیست

و اینکه در کدوم شهرید؟

p.s.: تجربه گذشته من در این بوده که این سیستم کاهش سرعت از 2Mbps به 512Kbps بعد از 7-8 مگابایت اول شروع ثابت دانلود، که چند سالی هست صبانت با فراز و نشیب و چند-ماه-درمیون اجراش کرده، فقط برای سرویس های 128Kbps اجرا میشن و خود من چند باری 512Kbps شارژ کردم و سرعت ثابت روی 2Mbps بود و کاهش نمیافت در اکانت روزانه.

لطفاً شما که در دسترستونه، تست کنید و نتیجه ـشو بگید. ممنون
    Last edited by Zeitgeist; 21-07-2012 at 03:01.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

کلاً آدم انتخاب های زیادی نداره برای ISP عوض کردن، اما فعلاً چیزی که ما شرکت داریم و قابل قیاس هست با اینترنتی که صبانت گذشته می داد شرکت "فن آوری اطلاعات آفتاب فردا" است .... ما 2 مگ داریم، سرعت هم تا 250 که راحت میره ... شبانه هم رایگانه از 2 تا 8 (برای یک سری سرویس ها)، قطعی ها خیلی کمه ... شبانه هم محدودیت نداره نه تورنت نه چیز دیگه .. پینگ ها هم مناسب بوده .... تا اونجا هم که فهمیدم تهران، مشهد و کرج سرویس می دن ...

چند ماهی از شل سرعت شبانت مونده، این وضع ادامه پیدا کنه، احتمالاً برم سراغ همین ... حالا بقیه دوستان هم می تونن نظرشون رو بگن واسه ISP های جایگزین

9. این کاربر از narthex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

درود و سپاس فراوان خدمت شما دوست عزیز

لطفاً بگید در سرویس های 512Kbps به بالا، بعد از 10MB اول شروع دانلود، سرعت از چه قراره و آیا از 2Mbps به 512Kbps یا سرعت خریداری شده کاهش میابه یا نه؟
    سلام
    والا چون اکانت مال خودم نیست و مال شرکت ها یا جاهای دیگه هست و توضیح هم دادم من این تست رو نمیتونم روزانه انجام بدم ولی اون شب کمی خودم بیدار بودم و سرعت اصلا ثابت نبود مخصوصا این سرعتی که شما میگی رو اصلا نداشت حداکثری که شروع شد با حدود 220 بود که به تناوب زمان در فاصله اندکی البته کاهش یافت و فکر کنم به حدود 90 اینا رسید که دیگه من خوابیدم
    دیشب هم همینطور و جالب بود که دیدم با اکانت خودم فرقی نداره بعد از 20 دقیقه دیسکانکت کردم و با اکانت خودم وصل شدم و سحر که بیدار شدم دیدم سرعت بسیار بهتر هست طوری که صبح 2.7 گیگ دانلود داشتم !
    ولی در مورد روزانه هم اینجا بعضی اکانت ها آخر زمانشون که میرسه میبینی 20 گیگ حجمی هنوز دارند و میسوزه که اونها رو من خودم استفاده میکنم و اون دفعه یک 70 گیگی همینطوری گیرم اومد سرویس 1 مگ بود و روزانه با حدود 240 میگرفت و لازم به ذکر هست من همین سرعت رو با اکانت خودمم داشتم و برای من که چندباری اینطوری اکانتهای گوناگون رو تست کردم تفاوت سرعت روزانه اصلا چشمگیر نبوده و شبانه هم که یکبار تست کردم گذاشتم برای دوستان
    حالا یک سرویس دیگه هست که این باشه
    نقره 1مگابیت
    این رو شاید هفته بعد رفتم یک 15 گیگی روی سرور خودشون برای دانلود گذاشتم نوسان سرعت رو بعد خبر میدم البته اگه شخصا و حضورا اونجا موندم ولی خوب از زمان شروع تا اتمام دانلود هم میشه حدس زد با چه سرعتی گرفته
    +
    اینکه من مشهد هستم عزیز
    سرویس خودم طرقبه هست که خونه هست و این هایی که میگم شهرک صنعتی که دفتر کار هست

کلاً آدم انتخاب های زیادی نداره برای ISP عوض کردن، اما فعلاً چیزی که ما شرکت داریم و قابل قیاس هست با اینترنتی که صبانت گذشته می داد شرکت "فن آوری اطلاعات آفتاب فردا" است .... ما 2 مگ داریم، سرعت هم تا 250 که راحت میره ... شبانه هم رایگانه از 2 تا 8 (برای یک سری سرویس ها)، قطعی ها خیلی کمه ... شبانه هم محدودیت نداره نه تورنت نه چیز دیگه .. پینگ ها هم مناسب بوده .... تا اونجا هم که فهمیدم تهران، مشهد و کرج سرویس می دن ...

چند ماهی از شل سرعت شبانت مونده، این وضع ادامه پیدا کنه، احتمالاً برم سراغ همین ... حالا بقیه دوستان هم می تونن نظرشون رو بگن واسه ISP های جایگزین
    سلام
    البته یک بحثی هم این وسط هست شما چون برای شرکت میخوای راحت تر میتونی این تعویض رو انجام بدی تا منی که خونه هستم و بحث های مالی دست و بالم رو میبنده

11. 2 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    من ساکن اهوازم و مشترک شاتل هستم
    رای دلم اینه که isp را عوض کنم
    -سوال:در ساعات رایگان شب صبانت همان سرعت روزانه وسرعت قرارداد را ارائه میدهد؟
    --و همچنین درخصوص سرعت شبانه رایگان اطلاعتی دراختیارم بگذارید؟
    --من که نظرم سرعت 2 مگ است در شب سرعت دانلودم چند خواهد بود؟
    سپاس فراواان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    من ساکن اهوازم و مشترک شاتل هستم
    رای دلم اینه که isp را عوض کنم
    -سوال:در ساعات رایگان شب صبانت همان سرعت روزانه وسرعت قرارداد را ارائه میدهد؟
    --و همچنین درخصوص سرعت شبانه رایگان اطلاعتی دراختیارم بگذارید؟
    --من که نظرم سرعت 2 مگ است در شب سرعت دانلودم چند خواهد بود؟
    سپاس فراواان
    نیا که اوضاع صبا خرابه
    نه سرعت شبانه شدید داغون شده (من بشخصه متوسط 30-55 کیلو بایت بر ثانیه سرعتمه و ثبات نداره-قبلا تا 120 هم می رسید- البته اشتراک من 128 کیلو بیت هست)
    شبانه از ساعت 1 تا 6 صبح هست (که با توجه به شانستون هر از گاهی در سیستم شبانه از حجم روزانه کم میکنه!) یه سیستم جدید پیاده کردن که مثلا ممتد وصل باشه ولی تجربه شخصیم و یکی از دوستان بعد مدتی یه قطعی تو ارتباط شبانه رخ میده ولی دوباره وصل میشه. برای همین اگه از سایتایی مثل مدیافایر، یا هات فایل که با توجه به آی پی لینک دانلود میدن، بخواین دانلود کنید به مشکل بر می خورید (چون بعد قطعی لینک دانلود دیگه غیر قابل استفاده میشه)

14. این کاربر از fisheries65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا تو تهران مرکزش چی رو پیشنهاد میکنین؟ یه چیزی بگین فقط از شر پیشگامان راحت بشیم اعصاب نذاشته برا ما الان صبا وضعش چطوره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •