تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 638 از 827 اولاول ... 138538588628634635636637638639640641642648688738 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,371 به 6,380 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

بسیار سپاسگزارم دوست گرامی
    الان دارم هارد به هارد میکنم متاسفانه سرعت کپی داخلش از 4 مگ بیشتر نمیشه نمیدونم چرا
    آیا این سرعت عادی هستش؟؟؟
    آخه توی تستی که گرفتم سرعتش خیلی خوبه اینم نمونه سرعتی که تست کردم با برنامه
    فایلها که هم که کپی میکنم اکثراً پارتهای بازی هایی هستن که از سایتها گرفتم (در پارت های 1 گیگی با فرمت RAR)چ
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویرایش:
    الان قطعش کردم از پورت USB3 و وصل کردم به USB2 سرعت به 28 تا 30 میرسه موقع کپی
    لطفاً راهنمایی کنید چیکار کنم ؟ مگه نباید با USB3 بیشتر سرعت بده ؟؟
    (در هر دو مورد تست برای USB3و USB2 به پنل جلو وصل کردم )
    Last edited by mInI_ClockEr; 29-01-2014 at 23:11.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بسیار سپاسگزارم دوست گرامی
    الان دارم هارد به هارد میکنم متاسفانه سرعت کپی داخلش از 4 مگ بیشتر نمیشه نمیدونم چرا
    آیا این سرعت عادی هستش؟؟؟
    آخه توی تستی که گرفتم سرعتش خیلی خوبه اینم نمونه سرعتی که تست کردم با برنامه
    فایلها که هم که کپی میکنم اکثراً پارتهای بازی هایی هستن که از سایتها گرفتم (در پارت های 1 گیگی با فرمت RAR)چ
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویرایش:
    الان قطعش کردم از پورت USB3 و وصل کردم به USB2 سرعت به 28 تا 30 میرسه موقع کپی
    لطفاً راهنمایی کنید چیکار کنم ؟ مگه نباید با USB3 بیشتر سرعت بده ؟؟
    (در هر دو مورد تست برای USB3و USB2 به پنل جلو وصل کردم )
    به نظر میاد مسئله در کنترلر USB 3.0 اون سیستم هست و ربطی به هارد شما نداره. چند بار تست کنید ببینید همونطور تکرار میشه؟ با بقیه پورت های USB 3.0 و پشت کیس هم تست کنید.. مدل مادربرد رو اگه بگید که چه بهتر.

3. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

به نظر میاد مسئله در کنترلر USB 3.0 اون سیستم هست و ربطی به هارد شما نداره. چند بار تست کنید ببینید همونطور تکرار میشه؟ با بقیه پورت های USB 3.0 و پشت کیس هم تست کنید.. مدل مادربرد رو اگه بگید که چه بهتر.

با سلام
    الان که شما گفتید با USB3 های پشت هم وصل کردم هیچ موردی نداره دوستان
    نظرتون چی هست؟؟؟
    (مشکل من یجورایی حل شده(با توجه به اینکه دارم از پنل پشت استفاده میکنم) ولی اگر نظری دارید در مورد فرونت پنل خوشحال میشم)
    با تشکر فراوان

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

سلام
    آقا جدیدا این هارد WD my passport ultra رو که وصل میکنم به لپتاپ
    قسمت WD Drive Utilities پیغام میده که اپدیت جدید اومده اپدیت کن
    این اپدیت برای چی هست؟
    بعد از اپدیت مشکلی پیش نمیاد؟
    چیزی پاک نمیشه ؟

+این رجیستر کردن هارد به چه دردی میخوره؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    آقا جدیدا این هارد WD my passport ultra رو که وصل میکنم به لپتاپ
    قسمت WD Drive Utilities پیغام میده که اپدیت جدید اومده اپدیت کن
    این اپدیت برای چی هست؟
    چیزی پاک نمیشه ؟

+این رجیستر کردن هارد به چه دردی میخوره؟
    سلام .

این اپدیت برای چی هست؟
    release notesـها را بخونید که علت ارائه آپدیت جدید نوشته شده . مثلاً برای هارد WD my book 4TB بنده دو آپدیت ارائه شده که در عکسهای زیر مشخص هست .
      محتوای مخفی: WD software 

نسخه 2.2.1 برای فیکس کردن مشکل بکاپ نگرفته شدن از فایلهای جدید بطور مناسب در بعضی موارد هست .

محتوای مخفی: WD Security 

1. اضافه کردن قابلیت lock/unlock کردن چند درایو .
    2. فیکس کردن مشکلات احتمالی که در هنگام نصب هر سه برنامه WD Drive Utilities و WD security و WD SmartWare بطور همزمان ایجاد میشود .
    3. آپدیت شدن EULA .

چیزی پاک نمیشه ؟
    اصولاً نباید مشکلی پیش بیاد و همچنین مشکلاتی که در نسخه های قدیمیتر بوده باید برطرف بشود . همانطوریکه گفتم اول ببینید دقیقاً به چه علتی نسخه جدیدی ارائه شده . اگر علت مهمی نداشته باشه که ضرورتی ندارد . دقت کنید که آپدیت کردن Firmware نیاز به دقت بالایی هست و حتماً قبل از انجام اینکار از اطلاعات موجود در هارد یک کپی بر روی هارد دیگر داشته باشید .

این رجیستر کردن هارد به چه دردی میخوره؟
    شاید برای کاربرهای ایرانی کاربردی نداشته باشه . همانطوریکه در عکس زیر مشخص هست که با رجیستر کردن درایو در طول مدت وارانتی بطور رایگان از پشتیبانی فنی (technical support ) بهره مند میشوید .

7. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

با سلام
    الان که شما گفتید با USB3 های پشت هم وصل کردم هیچ موردی نداره دوستان
    نظرتون چی هست؟؟؟
    (مشکل من یجورایی حل شده(با توجه به اینکه دارم از پنل پشت استفاده میکنم) ولی اگر نظری دارید در مورد فرونت پنل خوشحال میشم)
    با تشکر فراوان
    حدس می زنم فرانت پنل شما از یک کنترلر دیگه استفاده می کنه نسبت به پشت کیس که با باگ داره یا مثلا اشکال درایور یا اینکه در مادربردتون یک هاب هست که درست کار نمی کنه... برای همین گفتم مدل مادربرد رو بگید تا بشه دقیقا چک کرد.

9. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام. چند وقت پیش یه سوال درباره هارد پرسیده بودم:

[SPOILER]
      محتوای مخفی: مخفی 
    سلام . اقا ما چند یکی دو ماه بود که یک هارد اکسترنال 3 ترا اداپتوری گرفته بودیم که تا خر خره پرش کردیم.هیچ مشکلی نداشتم.تا اینکه چند روز پیش به سیستم زیدیم و دیدیم بالا نمیاد.یکم مشغول بودیم نشد کاری بکنیم.رفتیم Device Manager دیدیم بله زده Unallocated. یک پیغام هم اومد که باید Initilize کنیو گفت که Partition Style را MBR یا GPT قرار بده. اولین بار بود همچین چیزی رو دیده بودم.خلاصه تو اینترنت تحقیق کردیم دیدم که هارد بیش از 2 ترا بایستی GPT بشه. هرچند در حالت GPT مادربردهای قدیمی ممکنه هارد رو نشناسند. چند نفر هم گفته بودند که هاردشون گاهی همین مشکل منو داشتند. اگر کسی میخواد از MBR استفاده کنه تا همه مادربردها هارد رو بشناسن بهتره که هاردشون رو پارتیشن بندی کنند. مثلا یه پارتیشن 2ترا و بقیه حجم هم پارتیشن دو باشه. البته یه نرم افزار 1 مگابایتی گیر اوردم که محتویات هارد رو در کمتر از 30 ثانیه واسم اورد که امکان Save اون رو هم میده. یعنی نیازی به Recovery نیست و فقط باید یه هاردی گیر بیارم که 3 ترا جا داشته باشه.همه جا هم گفتند که برای تبدیل MBR و GPT به یکدیگر باید هارد رو فرمت کرد. بازم خواستم بپرسم کاری میشه بدون فرمت کرد یا نه.؟این متن رو هم نوشتم که بقیه به مشکل من بر نخورند و حواسشون جمع باشه.
    [/SPOILER]

اینکه سیستم برای Initialize به MBR یا GPT سوال میکنه. امروز در اینترنت دیدم که بعضی نرم افزارها مانند Partition Magic یه گزینه به نام Rebuild MBR دارند. ممکنه این گزینه هارد منو درست کنه بدون از دست دادن داده ها؟

11. این کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. چند وقت پیش یه سوال درباره هارد پرسیده بودم:

[SPOILER]
      محتوای مخفی: مخفی 
    سلام . اقا ما چند یکی دو ماه بود که یک هارد اکسترنال 3 ترا اداپتوری گرفته بودیم که تا خر خره پرش کردیم.هیچ مشکلی نداشتم.تا اینکه چند روز پیش به سیستم زیدیم و دیدیم بالا نمیاد.یکم مشغول بودیم نشد کاری بکنیم.رفتیم Device Manager دیدیم بله زده Unallocated. یک پیغام هم اومد که باید Initilize کنیو گفت که Partition Style را MBR یا GPT قرار بده. اولین بار بود همچین چیزی رو دیده بودم.خلاصه تو اینترنت تحقیق کردیم دیدم که هارد بیش از 2 ترا بایستی GPT بشه. هرچند در حالت GPT مادربردهای قدیمی ممکنه هارد رو نشناسند. چند نفر هم گفته بودند که هاردشون گاهی همین مشکل منو داشتند. اگر کسی میخواد از MBR استفاده کنه تا همه مادربردها هارد رو بشناسن بهتره که هاردشون رو پارتیشن بندی کنند. مثلا یه پارتیشن 2ترا و بقیه حجم هم پارتیشن دو باشه. البته یه نرم افزار 1 مگابایتی گیر اوردم که محتویات هارد رو در کمتر از 30 ثانیه واسم اورد که امکان Save اون رو هم میده. یعنی نیازی به Recovery نیست و فقط باید یه هاردی گیر بیارم که 3 ترا جا داشته باشه.همه جا هم گفتند که برای تبدیل MBR و GPT به یکدیگر باید هارد رو فرمت کرد. بازم خواستم بپرسم کاری میشه بدون فرمت کرد یا نه.؟این متن رو هم نوشتم که بقیه به مشکل من بر نخورند و حواسشون جمع باشه.
    [/SPOILER]

اینکه سیستم برای Initialize به MBR یا GPT سوال میکنه. امروز در اینترنت دیدم که بعضی نرم افزارها مانند Partition Magic یه گزینه به نام Rebuild MBR دارند. ممکنه این گزینه هارد منو درست کنه بدون از دست دادن داده ها؟
    سلام .

والا امنترين روش اين هست كه داده ها را با استفاده از نرم افزارهاي مناسب روي هارد ديگري ريكاوري كنيد و سپس پارتيشن مورد نظر را فرمت كنيد . به هر حال در استفاده از نرم افزارهايي كه بنحوي MBR را فيكس ميكنند مثل Test disk ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) حداقل يك درصد احتمال بدتر شدن وضعيت را بايد در نظر بگيريد !

13. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

وقت بخیر.

آیا این نرم افزارهای جانبی خود وسترن ( Smart Ware For WD My Passport) که مال بک آپ هستش مناسب هست واسه بک آپ گرفتن از آرشیو آهنگ ؟
    حجم شون هم تقریبا 200 گیگه .

و اینکه میشه فایل بک آپ ی رو که میگیره مرتب سینک کنه با تغییرات جدید صورت گرفته در جای اصلی ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وقت بخیر.

آیا این نرم افزارهای جانبی خود وسترن ( Smart Ware For WD My Passport) که مال بک آپ هستش مناسب هست واسه بک آپ گرفتن از آرشیو آهنگ ؟
    حجم شون هم تقریبا 200 گیگه .

و اینکه میشه فایل بک آپ ی رو که میگیره مرتب سینک کنه با تغییرات جدید صورت گرفته در جای اصلی ؟
    در مورد هر دو سوال ؛ امكانپذير هست . فقط بايد تنظيمات لازم انجام بشه (مثلاً انتخاب درايو يا فولدر مبدا) .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •