تخمین رتبش بر چه اساسیه؟؟
سهمیه: منطقه 1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تخمین رتبش بر چه اساسیه؟؟
سهمیه: منطقه 1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by panizir; 17-04-2010 at 19:03.
بر اساس نمره کل و مقایسه با پارسال! ولی پارسال رتبه ی من از پیش بینی های سنجش خیلی خیلی خیلی بهتر شد.تخمین رتبش بر چه اساسیه؟؟
تازه من فکر میکردم بیشتر از اینا تاثیر داشته باشه!
کم الکی نیست که...درس اختصاصیه.
شما برو تو کنکور همه رو 70 بزن یکی رو 20...اگه انتخاب رشته مجاز شدی!
(حالا نه به این شدت...ولی میخواستم اهمیت متعادل بودن درصدارو بگم.)
خوب من که شیمیم از بچه ی دبستانی هم کمتر حالیمه برم کیو ببینم ؟ :(
فکر کردم اگه ریاضیو بالای 90 بزنم شاید درصد افتضاح شیمی جبران شه :((
برای بچه های رشته تجربی زیست و شیمی خیلی کارسازتره . شما اگه بتونی زیست و شیمی رو بالای 80 بزنی ریاضی رو هم 90 بزنی بعید میدونم 2 رقمی نشی
البته امیدوارم سر آزمون وقت درسای دیگه رو روی ریاضی نذاری![]()
آقا من رتبم 5120 و تراز کلم 9283 هست معدل سازی کنکورم هم 4377 هست
میخوام ببینم میتونم معماری شهید بهشتی قبول شم؟
Last edited by Ali-ch; 17-04-2010 at 18:59.
دوستان سلام !
به فرض اینکه من امسال در یه رشته قبول بشم و برم فلان دانشگاه 1 سال درس بخونم / سال بعد دوباره میتونم کنکور شرکت کتم و همون رشته رو در صورت قبولی از سال دوم تو یه دانشگاه بهتر ادامه بدم ؟ (منظورم فقط دولتی هستش.)
Last edited by AmiIin; 17-04-2010 at 19:20.
در گريز ناگزيرم، گريه شد معناي لبخند،ما گذشتيم و شكستيم پشت سر پلهاي پيوند....
سلام .....................
كسي مارو يادش مياد؟؟
ميبينم كه ماشالله بچه ها همچنان با قدرت ادامه ميدن...ماشالله....
من كه خيلي ريلكس 3 ماه درس نخوندم....به قول خودم امان از اون روزي كه تفريحت عادتت بشه.....
خدايا ميشه اين 2 ماه زودتر بگذره؟؟
سلامبرای بچه های رشته تجربی زیست و شیمی خیلی کارسازتره . شما اگه بتونی زیست و شیمی رو بالای 80 بزنی ریاضی رو هم 90 بزنی بعید میدونم 2 رقمی نشی
البته امیدوارم سر آزمون وقت درسای دیگه رو روی ریاضی نذاری
احتمالا با توجه به پست های قبلیم تو این تاپیک این حرف رو میزنید . به هر حال من با توجه به ضعیف بودن شیمیم و قوی بودن ریاضیم تصمیم گرفتم رشته ی ریاضی بمونم و تغییر رشته ندم . مشکل وقت ریاضی رو هم تقریبا با سریع زدن درسای دیگه حل شد .
ممنون : دی
اگه توی انتخاب رشته. رشته روزانه انتخاب نکنی و مشکل سربازی هم نداشته باشی منعی نداره معادل سازی میشه
سلام . من تا الان تصورم این بود که شما تجربی هستین. بنظر من که شیمی درس فوق العاده شیرینیه . منم تا چندسال قبل مثل شما شیمیم ضعیف بود ولی از وقتی کتابای بازرگان رو استفاده میکنم به شدت به شیمی علاقه مند شدم . شاید چند سال پیش کسی ازم میپرسید کدوم درس مضخرف ترین درسه میگفتم شیمی الان میگم شیرینترین درسه . شما که از پس ریاضی به این خوبی بر میای شیمی که باید واست باقلوا باشهتوصیه میکنم یه سری کتابای بازرگان رو بخونی بعد از روی کتاب تست بازرگان تست بزنی و پاسخنامشم کامل بررسی کنی. مطمئنم دیگه شیمیت ضعیف نخواهد بود.ایشالا هر رشته ای میخونی موفق باشی. علاقه به رشته مهمترین چیزه . من خودم قبلا دانشگاه قبول شدم و 2سال هم خوندم بعد انصراف دادم. میدونم که علاقه به رشته چقدر مهمه . اینطوری بگم که قراره یه عمر با این رشته کار کنی و درآمد داشته باشی پس سر سری تصمیم نگیر
(البته به بچه های ریاضی جسارت نشه . منظورم این بود که اگه علاقت مهندسیه الکی تصمیم نگیر رشتتو عوض کنی و اگه علاقت پزشکیه هم همینطور)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)