تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 638 از 1135 اولاول ... 138538588628634635636637638639640641642648688738 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,371 به 6,380 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

پروفشنال irainian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    persia

پيش فرض

ببخشید من مرکز سلمان هستم با توجه به اینکه خیلی داره مضخرف میشه پارس انلاین کدوم مرکز رو پیشنهاد میدید مرکز اسیا تک که خیلی اشغاله تو این محدوده دوستم گرفته 512 میگه سرعت شبانه در حد دایل اپ شنیدم صبا نت خوبه ایا دوستان شبانه صبا نت سرویس 512 بگیرم خوبه یا ایا سپنتا سرویس شبانه رایگان داره و سرعتش چطوره؟ با تشکر

2. این کاربر از irainian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr7 Illusive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    www.server3ax.in

پيش فرض

ببخشید من مرکز سلمان هستم با توجه به اینکه خیلی داره مضخرف میشه پارس انلاین کدوم مرکز رو پیشنهاد میدید مرکز اسیا تک که خیلی اشغاله تو این محدوده دوستم گرفته 512 میگه سرعت شبانه در حد دایل اپ شنیدم صبا نت خوبه ایا دوستان شبانه صبا نت سرویس 512 بگیرم خوبه یا ایا سپنتا سرویس شبانه رایگان داره و سرعتش چطوره؟ با تشکر
    سپنتا شبانه رایگان نداره

4. 2 کاربر از Mr7 Illusive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سرویس حجمی دیگه؟ شبانه رایگان هم که نداره؟
    راستی دوست عزیز همونطور که خودتون حتما حساب کردین یادتون باشه حجم مصرفیتون بین 3 گیگ تا 5 گیگ نباشه
    اخه قیمت مصرفی 4 گیگ (مثلا) بیشتر از قیمت مصرفی 5 گیگ میشه
    4*2900=11600
    5*1900=9500
    مملکته داریم؟
    ولی قیمتش خیلی وسوسه انگیزه به شدت تو فکرم از سپنتا بگیرم، 5 گیگ 10 تومن. مفتتتتتتتتتتتتتتتت

دوست عزیز اشتباه نکن.اینجوری حساب میشه________________> مثلا شما در طول دو ماه 11 گیگ استفاده کردید(قبض ها دوماهه میاد) ماه اول 5 گیگ و ماه دوم 6 گیگ.صورتحساب اینجوریه
    ماه اول :
    4 * 2900=11600
    1*1900=1900
    جمع = 11600+1900=13500 برای 5 گیگ ماه اول
    ماه ذوم:
    4*2900=11600
    2*1900=3800
    جمع = 11600+3800=15400 برای 6 گیگ ماه دوم

جمع کل مصرفی 11 گیگ = 13500+15400=28900
    که البته دانلود رایگان شبانه هم نداره !!!!
    پس زیاد هم قیمت پایین نیست.همون دیال آپ هوشمنده که هرچی لازم داری استفاده میکنی و پول میدی.البته پون تجهیزات نصب کردن در صورت استفاده نکردن یا استفاده کم مبلغی به عنوان آبونمان پرداخت میکنی

6. 2 کاربر از +irtci+ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سپنتا رایگان شبانه نداره

8. 2 کاربر از +irtci+ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سپنتا شبانه رایگان نداره
    کامل برای دوستان توضیح بدین که یک سرویس حجمی بدون ساعت رایگان شبانه و یک سرویس نامحدود ارائه میکنه..

10. این کاربر از Saeed_Med82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

غلط کردن اینترنت جهانی را قطه کنن اونوقت هیچ کس تمدید نمیکنه
    یکبار میگن با هم هست یکبار میگن از اینترنت جهانی جداست
    دوست عزیز به قول شما اونها نمیتونن همچین غلطی بکنند ولی غلط های دیگه ای میتونند بکنند.
    شما فکر میکنید کشوری که میتونه ماهواره بفرسته هوا نمی تونه 2 گیگابیت پهنای باند اینترنت برای چند هزار مشترک adsl خودش تامین بکنه؟
    اینا همش سیاسته چرا نماینده های مجلس کاربر خونگی رو در 128 کیلو محدود کردن؟ تبلیغات تلوزیون رو تو این چند وقتی نگاه کنید؟(اینترنت= لولو خورخوره)
    اینا الان چون سرعت اینترنت پایینه زیر فشارن مثلا یه دانشجو میگه من با این اینترنت نفتی و گرون نمی تونم به داده های علمی دسترسی داشته باشم یا یه نفر میگه من با دیال آپ نمیتونم عملیات بانکی انجام بدم adsl هم که گرونه و....
    خوب اینا میگن که اینترنت پرسرعت که نمیتونیم بدیم ملت پس میخوان یه شبکه داخلی راه بندازن تا دهن این افراد رو ببندند.اون افرادی هم که دنبال فیس بوک یو توب دانلود فیلم ترانه هستند هم اینقدر پای این اینترنت نفتی و گرون بشینند تا کور بشن. اتفاقی که اینجا میوفته اینه که دیگه نمیتونی به سرعت کم اینترنت اعتراض کنی چون ایمیل که ملیش هست تلوزیون که رو این شبکه هست بازی آنلاین هم که هست آپلودسنتر هم که هست فیلم ها و سریال های پاستوریزه هم که هست؟پس شما سرعت بالا میخواین چیکار؟ برای فیلم ها و سریال های چیز دار؟ دانلود آهنگ های غیر محاز؟ برای یوتوب یا فیس بوک؟
    ایتوری هست که اعتراضت بی فایده است.
    خداییش سیاست رو دارید؟
    فقط خداکنه بشه تو آپلود سنتر ها فایل ها فیلم و آهنگ و... به اشتراک گذاشت.

12. 2 کاربر از sadegho22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

دوست عزیز به قول شما اونها نمیتونن همچین غلطی بکنند ولی غلط های دیگه ای میتونند بکنند.
    شما فکر میکنید کشوری که میتونه ماهواره بفرسته هوا نمی تونه 2 گیگابیت پهنای باند اینترنت برای چند هزار مشترک adsl خودش تامین بکنه؟
    اینا همش سیاسته چرا نماینده های مجلس کاربر خونگی رو در 128 کیلو محدود کردن؟ تبلیغات تلوزیون رو تو این چند وقتی نگاه کنید؟(اینترنت= لولو خورخوره)
    اینا الان چون سرعت اینترنت پایینه زیر فشارن مثلا یه دانشجو میگه من با این اینترنت نفتی و گرون نمی تونم به داده های علمی دسترسی داشته باشم یا یه نفر میگه من با دیال آپ نمیتونم عملیات بانکی انجام بدم adsl هم که گرونه و....
    خوب اینا میگن که اینترنت پرسرعت که نمیتونیم بدیم ملت پس میخوان یه شبکه داخلی راه بندازن تا دهن این افراد رو ببندند.اون افرادی هم که دنبال فیس بوک یو توب دانلود فیلم ترانه هستند هم اینقدر پای این اینترنت نفتی و گرون بشینند تا کور بشن. اتفاقی که اینجا میوفته اینه که دیگه نمیتونی به سرعت کم اینترنت اعتراض کنی چون ایمیل که ملیش هست تلوزیون که رو این شبکه هست بازی آنلاین هم که هست آپلودسنتر هم که هست فیلم ها و سریال های پاستوریزه هم که هست؟پس شما سرعت بالا میخواین چیکار؟ برای فیلم ها و سریال های چیز دار؟ دانلود آهنگ های غیر محاز؟ برای یوتوب یا فیس بوک؟
    ایتوری هست که اعتراضت بی فایده است.
    خداییش سیاست رو دارید؟
    فقط خداکنه بشه تو آپلود سنتر ها فایل ها فیلم و آهنگ و... به اشتراک گذاشت.
    حالا مقاله درست حسابی علمی کجا پیدا میشه تو این سایتها. همش کمپوت ریشه!

14. 3 کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام

من 15 روز نبودم و الان سرویس ارم نتم تمام شده حالا نمی دونم چی شده اوضاع ریخته بهم تعرفه هاشو عوض کرده ...

به نظر شما سرویس نیم بها و رایگان فرقشون چی هست ؟

بهترین سرعت برای دانلود شبانه کدام است ؟؟ وسرعت دانلود شبانه چقدر هست

به نظرتون تمدید کنم یا نه ؟/؟

16. این کاربر از mohsen19x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

سلام

من 15 روز نبودم و الان سرویس ارم نتم تمام شده حالا نمی دونم چی شده اوضاع ریخته بهم تعرفه هاشو عوض کرده ...

به نظر شما سرویس نیم بها و رایگان فرقشون چی هست ؟

بهترین سرعت برای دانلود شبانه کدام است ؟؟ وسرعت دانلود شبانه چقدر هست

به نظرتون تمدید کنم یا نه ؟/؟
    اونایی که حجم بیشتر از 5گیگ در ماه هستن شبانه رایگان دارن و اگه حجم کمتری بگیری نیم بها(یعنی 100 مگ دانلود کنی 50مگ کم میکنه).
    تا اونجایی که من میدونم و دوستان چندین صفحه قبل گفتن سرعت تمام سرویس هاش یکی هست. تا 2 شب پیش سرعت من 45 کیلوبایت بود و دیشب شده بود 40 حالا نمیدونم مشکل از من بود یا بقیه دوستان هم یکم سرعتشون کم شده.
    نمیدونم! من خودم هم موندم برم یه شرکت دیگه یا نه.
    به هر حال قبلا ارم نت نماینده اسیاتک بود اما الان اسیاتک مستقیما به شیراز سرویس میده
    Last edited by saurron; 14-08-2012 at 20:50.

18. 3 کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه eshraghi2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

سلام دوستان ! برای سرویس 256 حجمی سپنتا در مقایسه با همین سرویس از آسیاتک اگر مثلاً در مجموع دو ماه 10 گیگ و هر ماه 5 گیگ حجم مصرفیمون باشه طبق محاسبه جناب irtci باز هم می صرفه! چون سرویس256 کیلوبیت 5 گیگ در ماه برای 2 ماه که میشه 10 گیگ رو آسیاتک میده 41790 تومن !! درسته مثلاً شبانه داره ولی پول شبانه رو رو سرویسش کشیده ! پس اون قدرها هم شبانه مجانی نیست چون پولشو از قبل گرفته و ظاهراً می بینیم که حجمی ازمون کم نمیشه !!! سرویس نامحدود رو هم کاملاً نمیشه گفت به صرفه تره چون سرعت واقعی بهت میده و مثلاً سرویس نامحدود 256 در بهترین حالت ممکن شاید سرعتش به 35 یا 36 کیلوبایت برسه ! درسته که از لحاظ مقایسه هزینه حجم مصرفی خیلی به صرفه تره ، اما باید هزینه استهلاک سیستم و پول برق کیلوواتی خداتومن رو هم باید در نظر گرفت !!!با سرعت میانگین 25 کیلوبایت در ثانیه اگه بخواهیم برای سرویس 256 نامحدود حساب کنیم و مثلاً روزانه 15 ساعت دائم طی دو ماه دانلود کنیم ، حدود 77.24 گیگ میشه دانلود کرد که اگه بخواهیم هزینه همین حجم رو با قیمت سرویس حجمی حساب کنیم ، قیمتش سر به فلک می کشه و پدر بنده خدا تحریممون میکنه !!!!!! درسته سرویس نامحدود از نظر هزینه حجم مصرفی خیلی به صرفه تره ولی اشک سیستم رو در میاره و سیستم بی زبون نفرینمون می کنه !!!!!!
    Last edited by eshraghi2010; 14-08-2012 at 22:00.

20. این کاربر از eshraghi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •