درود
ضمن خسته نباشی
ایا از دوستان اطلاع داره توی این مخابرات لعنتی داره چه اتفاقی میفته
بیشتر پورت های که من باهاشون کار میکردمو از کار انداختن
فقط مونده پورت 8080 هم از کار بیفته دیگه اینترنت تعطیله
سپاس
درود
ضمن خسته نباشی
ایا از دوستان اطلاع داره توی این مخابرات لعنتی داره چه اتفاقی میفته
بیشتر پورت های که من باهاشون کار میکردمو از کار انداختن
فقط مونده پورت 8080 هم از کار بیفته دیگه اینترنت تعطیله
سپاس
حسن کریمی در گفتوگو با مهر در مورد قطعی 20 درصد ارتباطات کشورمان که از مسیر کابل دریایی smw4 تامین میشد گفت: طبق ایمیلی که از شرکت سرویس دهنده دریافت کردهایم تا فردا پنجشنبه این مشکل برطرف میشود و با توجه به حجم ترافیک پایین در روزهای پنج شنبه و جمعه در کشور امیدواریم روز شنبه اوضاع ارتباطی کشور به حالت عادی برگردد.
یه نکته عجیب غریب رو من تازگی متوجه شدم !!!!!
تو روز ( مثل همین الان ) وقتی میخوام از رپیدشیر فایل دانلود کنم سرعت افتضاحه !!!!! همون فایل رو از 11 یا 12 شب به بعد بخوام دانلود کنم سرعت به حالت عادی برمیگرده !!!!!
اینترنتم هم از لایزره !!
عجب ! پس مشکل مشابهی که منم داشتم تصادفی نبوده ...![]()
سرعتها افتضاحه
کسی نمی دونه توی پاسداران چه شرکتی سرویس میده غیر از شاتل؟
قیمتهای شاتل سرسام آوره
سلام دوستان
من میخوام اینترنت 128 صبانت رو انتخاب و خریداری کنم منتهی نمیدونم از کجا شروع کنم
بیشتر دوست دارم از خود سایتش بصورت آنلاین سفارش بدم ولی خوب مثل اینکه بسته هست اون قسمت میخواستم بدونم این نمایندگی ها میشه بهشون اعتماد کرد؟
امروز رفتم نمایندگیش گفت 10.000 بابت رانژه و 10.000 بابت راه اندازی !!!!
اینطوری که من بیچاره اول کاری دهنم ........
این تعرفه ها درسته؟
از مخابرات بگیرسلام دوستان
من میخوام اینترنت 128 صبانت رو انتخاب و خریداری کنم منتهی نمیدونم از کجا شروع کنم
بیشتر دوست دارم از خود سایتش بصورت آنلاین سفارش بدم ولی خوب مثل اینکه بسته هست اون قسمت میخواستم بدونم این نمایندگی ها میشه بهشون اعتماد کرد؟
امروز رفتم نمایندگیش گفت 10.000 بابت رانژه و 10.000 بابت راه اندازی !!!!
اینطوری که من بیچاره اول کاری دهنم ........
این تعرفه ها درسته؟
هیچی بدون محدودیت نمیشه
صبانت آدم و سر همین شبانش پیر میکنه
ولی با 128 کیلوبایتش با سرعت 120 کیلوبایت میشه دانلود کرد
به هر حال محدودیت نداشتن خیلی بهتره
مخابرات........فکر میکنم گزینه بهتری باشه
سلام
بله تا حدودی حق با شما هست نامحدود یه چیز دیگه هست ولی یه بار دیگه من تو همین تاپیک گفتم: رفتم واسه خرید مخابرات اقدام کنم مسئولش گفت تموم شده وقتی میخواستم برم دید که ناراحت شدم گفت بهتر که نگرفتی، گفتم کیفیتش پایین بود؟؟؟؟ گفت اون که جای خود دارد پشتیبانی هم نداشت همه آوردن پس دادن ما هم سرویسش رو قطع کردیم !!! تو منطقه ما مخابرات سرویس نمیده (مخابرات شهید محلاتی)
الکی خودتون رو سر اینکه نصف شب نامحدود هستش و اینا خسته نکنید.برید 128 آسیاتک رو بگیرید.ماهی 10300 با یک گیگ ترافیک ماهانه.هر یک گیگ اضافه هم 3000تومن...
من کلی راضی هستم.1ساله دارم.سرعت دانلودش هم از سایتی مثل musical11.com بین 45 تا 65 میچرخه با دانلود منیجر.از سایتهای تست سرعت هم که تست کردم زد 150.دیگه ازین بهتر چی میخواید؟
سلام
خواستم بپرسم در صورت رانژه شدن خط تلفن میشه از اینترنت دیال اپ هم استفاده کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)