کتاب تست دیف و پایه انیشه فایق خوبه یا خوشخوان؟ جواب تشریحیش عالی باشه (سطح من متوسطه تراز قلم چی 5100
کتاب تست دیف و پایه انیشه فایق خوبه یا خوشخوان؟ جواب تشریحیش عالی باشه (سطح من متوسطه تراز قلم چی 5100
راجع به کتابایی که داری نظری ندارم ( چون به جز شیمی بقیه رو ندیدم !! ) .... ولی چرا مخلوط کار کردی واسه فیزیک ؟! .. به نظر من وقتی با یه سبکی ( آموزش ) جلو میری بهتره عوضش نکنی ! ..... ( البته اگر مناسب دیدی اون سبک رو ! )3- فیزیک 1 پیش مبتکران - فیزک2پیش گاج سبز + فیزیک جمع بندی کلک معلم
سلام
چرا قاطي مي كني عزيز من؟؟؟؟!!!!!
گسسته آموزش رمزينه
تست فار
تحليلي آموزش رمزينه
تست گاج
حسابان فكر كنم عباس اميدوار بهتر باشه
رمزينه هم كه عاليه.
همين
اين همه حرص خوردن داشت!!!!!!!!!!!!!!!![]()
به داد من هم برسید![]()
سلام
درسنامه هاش تغییر نکرده فقط تعدادی تست به اونا اضافه شده (تستای کنکور) (کتابای تستش) و یا جلد و طرح روش عوض شده( آموزش)
شما گاج که بخونی ایستگاه تست و نکته هاشو می تونید تستاشو بزنی منم وضعینم مثل شما بود
من خودم خیلی هندسم ضعیف بود
lما مخلصیم . یکی ما رو هم ادم حساب کرد بابا
شما خودت گاج خوندی تستای کنکورو زدی یه ذره پیچیده نیست گاج دارمش ازدوستم گرفتم ولی لاشو باز نکردم !!!!
الگو رو دیدی؟
---------- Post added at 08:15 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------
قربونت داداش
واسه گسسته من فقط میخوام گراف با احتمال رو بخونم اگه تست فار بگیرم جواب نمیده ؟
واسه دیف وریاضیات پایه اموزش رمزینه دارم ولی کتابای تستشو ندارم زنگ زدم انتشارات گفت ج2 تست چاپ نمیشه لنگ تستم چی بگیرم واسه دیف وپایه
تست دیف و پایه کدوم اندیشه فایق خوبه یا رمزینه ؟ رمزینه جلد 2 نمیادا .
لنگ تست دیف هستم یه کتاب بگید دیگه با پاسخ تشریحی عالی .
بعدش تو یه سایت نوشته بود قرابت سبطی خوب نیست واسه الگو خوبه نظر شما چیه؟
ایا انتشارات رمزینه برای ریاضیات پایه کتاب اموزشی یا همون کتاب کلاس چاپ کرده ؟ چون کتاب تستشو تو بازار دیدم.ممنون
کتابای اندیشه سازان عالیه نیاز به کتاب دیگه ای نداری اونم برای فیزیک پیش 1 که مطلب سختی نداره. بازم نظر خودته اگه میبینی با خیلی سبز بهتر رابطه برقرار میکنی یه حرف دیگه ست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)