سلام
به روشی که تا حالا همیشه تمام ماشینهایی رو که داشتم هواگیری میکردم هواگیری کردم.تا حالا هم مشکلی نداشتم.فکر نمیکنم احتیاجی به هواگیری هر دو چرخ باشه چون اگر چرخ هوا داشته باشه دیرتر عمل میکنه.امروز دوباره هواگیری کردم که مشکلی نداشت.من همه رو چک کردم حتی رفتم لوله هارو چک کردم که نکنه جایی له شدگی داشته باشن و فشار روغن توشون فرق کنه ولی مشکلی نداشتن.رفتم تنظیم باد هم کردم ولی فرقی نکرد.دیگه نمیدونم مشکل از کجاست تقریبا تمام سیستم چرخی که انگار دیرتر عمل میکنه نو شده من حتی چند وقت پیش سیستم پمپ بالا رو هم کامل نو خریدم و عوض کرده بودم نمیدونم مشکل از کجاست خواهشا راهنمایی کامل بکنید.
بوشهاي پمپ ترمز رو بازديد كنين و كمي گريس به اونها بزنيد تا كاملا روان حركت بكنند، گاهي ممكنه توي حركت رفت و برگشتي خودشون گير بكنن و همين مشكل رو بوجود بياره، البته گير كردن پيستونهاي پمپ بيشتر ميتونه عامل اين مشكل باشه.
ماشين من هم اين ايراد رو داشت كه با سرويس پمپهاي جلو، مشكل برطرف شد، البته هنوز گاهي بصورت اتفاقي يكي از چرخها زودتر ميگيره كه اين ميتونه به دليل سطح جاده هم باشه، مثلا يكي از چرخها روي شن يا سطحي خيس باشه و زودتر قفل بكنه.
خبر مهم: