تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 638 از 1138 اولاول ... 138538588628634635636637638639640641642648688738 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,371 به 6,380 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خطوط و طرح داشبرد با این کار از بین نمیره و فقط ممکنه کمی نمای اونها کمتر بشه (اونهم در صورتی که خوب پرداخت نشه) .اما به هر حال از چرم کردن داشبرد خیلی بهتر هست چون در اون روش هیچ طرحی از داشبرد باقی نمیمونه.اصلا خوبی استفاده از موم اینه که میشه به ضخامت دلخواه درش اورد و طرح داشبرد رو روی اون ساخت.
    البته در صورتی که به خوبی سمباده کاری بشه میشه کاملا به صورت فابریک درش اورد.
    در ادامه وقتی پرداخت شد و رنگ شد تصاویر اون رو قرار میدم.
    این چراغها هم چینی هستن و چند ماه پیش دونه ای 8000 تومان خریدم.از لامپ 80-100w هم در اونها استفاده میکنم.

Last edited by MJ1970; 09-05-2013 at 10:03.

2. 7 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    درباره داشبورد ترمیمش با موم آیا باعث نمیشه اون حالت اسفنجی خودش رو از دست بده؟
    و حالا درباره مشکل جدیدی که برام پیش اومده اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
    چند وقت پیش متوجه شدم که ماشین تو ترمز ناگهانی یک لحظه به سمت راست میکشه چطوری بگم انگار که دیسک سمت چپ دیرتر ترمزش میگیره.یعنی تا ترمز میزنم اول انگار ترمز راست میگیره و بعد چپ یعنی اول به راست میکشه و بعد یدفعه ترمز چپ که میگیره ماشین مستقیم میشه.
    اول فکر کردم از لنتها باشه یه بازدیدی کردم که دیدم لنتها کم هستن و یه دست لنت متالیک داشتم که عوض کردم که بهتر شد یعنی اون حرکت کمتر شد ولی هنوز هم همین اتفاق میفته دوباره کالیپر(پمپ ترمز جلو) رو چک کردم دیدم که کالیپر سمت چپ گیر داره و دیرتر وارد عمل میشه و بعد از گرفتن دیرتر هم ول میکنه که رفتم یه دست کیت کالیپر گرفتم که شامل یه اورینگ و یه گردگیر میشه که موقعی که کالیپر رو باز کردم متوجه شدم که اورینگ داخل کالیپر پیچیده و باعث میشه که پیستون گیرکنه و کند حرکت کنه.
    بالاخره لوازم کامل کالیپر هم عوض شد و سرویس کامل انجام شد و نصب شد و هواگیری هم شد.ولی هنوز اون مشکل هست.البته گیر کردن بعد از ترمز حل شده و سریع آزاد میکنه.ولی هنوز ترمز ماشین میکشه.خودم دیگه فقط فکر میکنم شاید باد چرخها تنظیم نیستن که اینطوری میشه که باید برم یه تنظیم باد هم بزنم ببینم چطور میشه.
    حالا شما دوستان و اساتید هم نظر بدید ممنون میشم.

4. 6 کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

داشبرد من که دیگه حالت اسفنجی نداشت و کاملا خشک شده بود(به دلیل افتاب خوردگی).البته کلا تا وقتی که داشبرد اون حالت نرم خودش رو از دست نداده ترک هم نمیخوره.
    در مورد ترمز شما با چه روشی هواگیری کردید؟ایا هر دو چرخ جلو را هواگیری کردید؟ممکنه اون سیلندر ترمز که اورینگش در رفته کلا ایراد پیدا کرده(مثلا داخلش خش برداشته)
    اشکال در ترمزهای عقب هم میتونه باعث گیجی ترمز بشه.
    تا جایی که من میدونم 2 تا لوله که از پمپ ترمز اصلی خارج میشه یکیشون میره برای چرخهای عقب و عقب ماشین تقسیم میشه و دیگری هم میره برای چرخهای جلو و برای چپ و راست تقسیم میشه و اینطور نیست که ترمزهای سمت چپ با هم و سمت راست با هم عمل کنن.
    در مورد ترمز موارد زیادی هست که باید چک بشه .

6. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    به روشی که تا حالا همیشه تمام ماشینهایی رو که داشتم هواگیری میکردم هواگیری کردم.تا حالا هم مشکلی نداشتم.فکر نمیکنم احتیاجی به هواگیری هر دو چرخ باشه چون اگر چرخ هوا داشته باشه دیرتر عمل میکنه.امروز دوباره هواگیری کردم که مشکلی نداشت.من همه رو چک کردم حتی رفتم لوله هارو چک کردم که نکنه جایی له شدگی داشته باشن و فشار روغن توشون فرق کنه ولی مشکلی نداشتن.رفتم تنظیم باد هم کردم ولی فرقی نکرد.دیگه نمیدونم مشکل از کجاست تقریبا تمام سیستم چرخی که انگار دیرتر عمل میکنه نو شده من حتی چند وقت پیش سیستم پمپ بالا رو هم کامل نو خریدم و عوض کرده بودم نمیدونم مشکل از کجاست خواهشا راهنمایی کامل بکنید.
    Last edited by aminbest; 10-05-2013 at 11:05.

8. 3 کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

در ادامه کار نصب فن برقی نوبت به نصب مهره فن مناسب رسید که از مهره فن رنو استفاده کردم.برای نصب اون در مسیر اب داغ خروجی از موتور به پیشنهاد علی اقا اول یه مهره مناسب که مهره فن به اون بخوره پیدا کردم.
    با توجه به اینکه مهره فن رنو خیلی بزرگ بود در پیچ و مهره فروشی نتونستم مهره ای با اون سایز پیدا کنم.به طور خیلی اتفاقی مهره دیسک چرخ پراید رو پیدا کردم که به مهره فن رنو میخورد.

برای نصب مهره پراید یک تکه لوله ی 4 تهیه کردم و به تراشکار دادم تا یه سوراخ مناسب برای مهره روی اون ایجاد کنه.
    تراشکار هم با تعویض 5 مته ی مختلف توانست سوراخ را ایجاد کند.

همانطور که معلوم میبینید مهره به خوبی روی اون قرار میگیره.

حالا نوبت به جوش کاری رسید و به کمک .5 متر سیم جوش المانی تمام دور مهره رو به لوله جوش دادم.

این هم پایان کار که مهره فن روی لوله نصب شد.

این قطعه که یک حرکت ابتکاری هست و علی اقا پیشنهاد فرمودن در مسیر حرکت اب داغ موتور و روی جنت بالا نصب میشه.

Last edited by MJ1970; 10-05-2013 at 11:23.

10. 7 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    به روشی که تا حالا همیشه تمام ماشینهایی رو که داشتم هواگیری میکردم هواگیری کردم.تا حالا هم مشکلی نداشتم.فکر نمیکنم احتیاجی به هواگیری هر دو چرخ باشه چون اگر چرخ هوا داشته باشه دیرتر عمل میکنه.امروز دوباره هواگیری کردم که مشکلی نداشت.من همه رو چک کردم حتی رفتم لوله هارو چک کردم که نکنه جایی له شدگی داشته باشن و فشار روغن توشون فرق کنه ولی مشکلی نداشتن.رفتم تنظیم باد هم کردم ولی فرقی نکرد.دیگه نمیدونم مشکل از کجاست تقریبا تمام سیستم چرخی که انگار دیرتر عمل میکنه نو شده من حتی چند وقت پیش سیستم پمپ بالا رو هم کامل نو خریدم و عوض کرده بودم نمیدونم مشکل از کجاست خواهشا راهنمایی کامل بکنید.
    بوشهاي پمپ ترمز رو بازديد كنين و كمي گريس به اونها بزنيد تا كاملا روان حركت بكنند، گاهي ممكنه توي حركت رفت و برگشتي خودشون گير بكنن و همين مشكل رو بوجود بياره، البته گير كردن پيستونهاي پمپ بيشتر ميتونه عامل اين مشكل باشه.
    ماشين من هم اين ايراد رو داشت كه با سرويس پمپهاي جلو، مشكل برطرف شد، البته هنوز گاهي بصورت اتفاقي يكي از چرخها زودتر ميگيره كه اين ميتونه به دليل سطح جاده هم باشه، مثلا يكي از چرخها روي شن يا سطحي خيس باشه و زودتر قفل بكنه.

خبر مهم:

Last edited by camaro lt; 11-05-2013 at 20:04.

12. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم ببینم این مدل شورلت کامارو 1967 توی ایران هست؟؟؟
    جایی رو سراغ دارید که اختصاصی فروش این مدل ماشینا باشه ؟

14. این کاربر از GHOST RECON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خبر خوبیه و باعث دلگرمی هست.فقط باید دید نحوه ی اجرا به چه صورته(تردد و هزینه هایی که میتراشن و ....)

مدتی هست که دارم در مورد تقویت موتور 6 سیلندر شورلت تحقیق میکنم و خب اکثر کارهای اساسی رو نمیشه اینجا انجام داد ولی بعضی کارهای ساده تر هست که دارم به اونها فکر میکنم.
    مثلا تعویض کاربراتور با مدل 2 دهنه که البته نیاز به ساختن یک واسطه داره.استفاده از سرسیلندر سوپاپ بزرگ کامارو و از همه مهمتر ساخت یک هدرز که در موردش با یک قطعه ساز صحبت کردم.
    فعلا در مرحله ی اول تو فکر یک ساخت هدرز با ابعاد استاندارد میگردم .البته در ساخت هدرز 6 سیلندر شورلت تا جایی که در سایتهای معتبر دیدم هم هدرزه و هم اگزوز دوبل میشه که خیلی خوب هست.
    در مورد نصب هدرز در خودروهای کاربراتوری بعضی بر این باورند که چون خروج دود راحت تر میشه مکش کاربراتور بیشتر شده و مصرف هم بالاتر میره و در انژکتورها این مشکل نیست و اینکه چون نصب هدرز خروج دود رو راحت تر میکنه حتما باید غلظت سوخت ورودی هم بالاتر بره(البته در کاربراتوری ها)!!
    در این مورد نظر شما چیه؟
    در مورد ساخت هدرز هم نکاتی وجود داره مثلا اینکه سایز لوله های متصل به فلنچ هدرز در هر موتور متفاوت هست و باید با حساب باشه .چون در صورت بیش از حد بودن سایز لوله ها قدرت در دور پایین شدیدا افت خواهد کرد.
    یا اینکه وقتی در ماشینی مثل نوا اگزوز تغییر میکنه و دوبل میشه (به همراه هدرز) در خروجی هر لوله یک منبع تخت قرار میگیره .اینکه این منبع چه سایز یا حجمی داشته باشه و در چه فاصله ای نسبت به موتور باشه
    خودش کلی در قدرت موتور تاثیر گذار هست و ....
    این نکاتی که عرض کردم رو در جاهای مختلف دیدم.
    نمونه هایی از هدرز موتور 6 سیلندر شورلت:

البته هدف من از نصب هدرز تقویت انچنانی نیست بلکه اگر 5 درصد هم موثر باشه کافیه و اگزوز هم دوبل میشه و از پشت ماشین بیرون میاد و اینکه اگر واقعا مصرف رو خیلی بالا ببره از نصبش منصرف میشم.در مورد تعویض سرسیلندر با نمونه سوپاپ بزرگ نظرتون چیه؟

Last edited by MJ1970; 12-05-2013 at 07:22.

16. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مسئله تقويت موتور ، همانطوري گه گفتيد، كلي داستان داره، البته براي كاربراتور و هدرز و سرسيلندر ميشه يه كارايي كرد، اما واقعا نميشه مطمئن شد كه جواب مثبت بده چون بيشتر كارايي كه اينجا ميتونيم انجام بديم، تئوري به حساب مياد و تا عمل چي بشه، معلوم نيست.
    مثلا كاربراتور دو دهنه بگذاريم، جداي از اينكه بايد با منيفولد هوا و نشيمنگاه قبلي جور باشه و ضمائم و سيم گاز و سيم سبقت و بقيه متعلقات مثل ساسات و چوك گاز كولر و ----- هوا و محفظه اون و.....با اون هماهنگ بشه، در نهايت ممكنه آنچنان قدرت مضاعفي بوجود نياره و بيشتر مصرف بالاتر بره تا قدرت و شتاب.
    فكر كنم بهتره قبلش به نمونه هاي انجام شده( در ايران) و با امكانات و وسائلي كه در اينجا موجوده، مراجعه كنيم تا اگر جواب مثبت رو در اونا ديديم، اقدام كنيم.
    در مورد سرسيلندر كامارو شش، گويا مانيفولد هوا اون با خود سرسيلندر يك تكه ساخته شده و اين ميتونه بعدها براي تعميرات مشكلاتي بوجود بياره، ( كه قبلا چند بار ديدم)
    در رابطه با هدرز، نيمدونم واقعا مصرف بالاتر ميره يا نه، چون تا جايي كه من ديدم، بعضي از شركتهاي تيونينگ خودرو در خارج از كشور، فقط با همين هدرز و فرم لوله اگزوز و منبع ها ، چيزي حدود 8 تا 15 اسب بخار به قدرت موتور اضافه ميكنن كه احتمالا مصرف رو بالا نبره، در واقع وقتي موتور بتونه راحت دود رو تخليه كنه، و فشاري براي خروج دود وجود نداشته باشه،مكش راحتتري هم پيدا ميكنه و موتور نرمتر و روانتر و سريعتر ميچرخه .
    فكر كنم در ايران بشه هدرز براي نوا پيدا كرد و گويا چند نفري نمونه هايي ساختن، اما اينكه كارايي واقعي اونها چقدر باشه و چي از آب در بياد، معلوم نيست.

هيچ جاي خاصي براي فروش اين نمونه كامارو دهه 60 ( نسل اول) وجود نداره و بايد توي تمام سايتهاي خريد و فروش خودرو، گاراژها، تعميرگاها، كوچه و خيابان و پاركينگها و ...بگرديد تا اگر يكي پيدا كردين اونوقت ببينين فروشيه يا نه و وضعيت و موقعيت اون از همه نظر چيه و چه قيمتي داره؟
    شايد اگر اينجا يه سر بزنين بد نباشه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    آقا این ترمز ماشین ما هنوز مشکل داره.دیگه نمیدونم از کجاست همه کارهایی رو که بلد بودم و شما عزیزان هم اینجا گفتید انجام دادم ولی هنوز مشکل حل نشده.ولی متوجه شدم که مشکل از کالیپر نیست.توی بررسی های خودم به یه قطعه رسیدم که میگم نکنه مشکل از اینجاست و اسمش هم سوپاپ ترکیبی(combination valve) هست یا به قول تعمیرکارا چهار راه فشنگی.

اینم عکس برش خورده اش.

همینطور که میبینید برای چرخ عقب فقط یه لوله میره ولی برای چرخهای جلو برای هر طرف یه خروجی داره.
    دیگه شما حساب کن پمپ بالا کاملا نو.پمپ پایین(کالیپر) لوازم کاملا نو شیلنگها بدون مشکل و پارگی و له شدگی.فقط میمونه این قطعه بین راه که نمیدونم چطوری باید از سالم بودنش مطمئن بشم.
    میخواستم اگه کسی تجربه ای درباره این قطعه داره بهم بده و اگر خراب شده باشه چطوری باید بفهمیم.

20. 5 کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •