تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 638 از 1178 اولاول ... 1385385886286346356366376386396406416426486887381138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,371 به 6,380 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با درود فراوان
    من در صدد خریدن یک لب تاپ با ویژگیهای زیر هستم در صورت امکان مرا راهنمایی کنید:
    1- از برند های معروف از قبیل hp , sony , dell باشه
    2- حداقل مانیتور 15 اینچی حداکثر 17 اینچی البته من نمی دانم که چشم ما قدرت تشخیص تفاوت کیفیت تصویر در مانیتورها با قابلیت پخش hd با مانیتورهای عادی را در یک نمایشگر 15 اینچی دارد یا خیر اگه تفاوت کاملا مشهود باشه که hd باشه بهتره ولی نه الزاما
    3- قابلیت پخش blu ray حتما داشته باشه اگه بتونه بلو ری رایت بکنه که خیلی بهتره چون من می خواهم در کمترین حالت این لب تاپ را سه سالی داشته باشم پس نمی خواهم به این زودی دموده بشه
    4- کارت گرافیکش خیلی نمی خواهم پیشرفته باشه چون گیم باز نیستم ولی گیم معمولی بخصوص fifa بازی می کنم می خواهم تو اجرای این بازی مشکلی نداشته باشم تا فیفا 2012 . در ضمن دی وی دی زیاد نگاه می کنم و با توجه به قابلیت داشتن بلو ری می خواهم در پخش فیلم های full hd با کیفیت عالی در آینده مشکلی نداشته باشم البته می خواهم با استفاده از درایور بلو ری لب تاپ و خروجی hdmi فیلم ها را از روی تلویزیون lcd تماشا کنم.
    5- قیمت لب تاپ برایم خیلی اهمیت ندارد اگه همه قابلیت هایی که را که می خواهم داشته باشم برایش به راحتی پول می دهم تا 2 میلیون را به راحتی می دهم .
    6- ویژگیهای خود لبتاپ خیل خوب باشه چون همان طور که گفتم نمی خواهم به این زودیها عوضش کنم مثلا سی پی یوintel core 2 duo 6 m cache رم 4 گیگا بایت تا حد امکان با باس 1066 حجم هارد برایم خیلی مهم نیست ولی کمتر 250 گیگا بایت نباشد البته من کارهای گرافیگی سنگین و نرم افزارهای تخصصی و وب مستری و ... انجام نمی دهم بیشتر با نرم افزارهای معمولی مثل افیس و فوتو شاپ و... کار می کنم ولی می خواهم سرعت لب تاپ برای کار با این نرم افزارها عالی باشه چرا که یکی از دوستانم به تازگی یک لب تاپ dell vostro 1510 –B با سی پی یو 6 مگ کش و 4 گیگ رم و ... خرید که به نظرمن سرعت لب تاپ برای کار با این نرم افزارهای معمولی نیز اصلا خوب نبود.
    7- از نظر مقاومت لب تاپ زیاد اهمیتی ندارد چون خیلی قصد انتقالش را ندارم عمر باتری برایم اهمیت دارد اگه 8 یا 9 سلولی باشه که خیلی بهتره وزنش اهمیت زیادی نداره و وزن خالصش از 4 کیلوگرم (در مورد 17 اینچ) بیشتر نباشه
    8- پورت های خروجی از لب تاپ برایم خیلی مهمه هر چه پورت های بیشتری داشته باشه بهتره خروجی hdmi حتما داشته باشه
    9- ساپورت سخت افزاریش هم قوی باشه که اگر یه موقعی دچار مشکل شد قطعاتش برا ی تعویض در ایران گیر بیاید.
    با سپاس ویژه
    من بهت سونی AR870 رو پیشنهاد میکنم ، رزولوشن 1440x900 برای دیدن فیلم و بازی کاملا مناسبه البته FSB 1066 نیست و 800 هست اما تو بقیه موارد با درخواست شما یکسان هست ، برای مشخصات به لینکی که تو 2 پست قبلی گذاشتم برید ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام

من واقعا گیج شدم ، چند ماه پییش میخواستم لپ تاپ بخرم اومدم تحقیق کردم همه گفته بودن xps1530 یا 1330 حالا که خواستم برم بگیرم گارانتی امرتات که گفت دیگه گارانتی نمیکنه چون xps ها خوب از آب در نیومدن!!!!
    آقای REGISTER USER هم که تو یکی از پست ها گفتن XPS قدیمی شده و همه چیز زیبایی یا بازی نیست!!!!
    میشه کمکم کنید!
    من سال 3 مهندسی کامپیوترم ، یه لپ تاپ میخوام برای کارای برنامه نویسی و مربوط به رشته ام و کارای مربوط به مهندسی برق (آخه سخت افزارم هم کارای نرم انجام میدم هم سخت)
    قیمتشم تا 1600 ، وزنشم هرچی کمتر بهتر (البته زیاد مهم نیست).
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    می خواستم راهنماییم کنید که که برای یک دانشجوی پزشکی چه نوت بوکی مناسبه..با قیمت 700-800 تومن...که زیاد مشکل نداشته باشه و گارانتی هم داشته باشه...اصلا گارانتی به درد میخوره؟مثلا بین مدلهای ایسوس؟دل؟ چیزی میشناسید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با درود فراوان
    دوستان گرامی
    نظرتون در مورد سونی ar870 , ar 890چیه قابلیت هاشو ن با توجه به قیمتشون (1590) خیلی عالیه
    ویژگیهای مشترکشون
    lcd 17.1 full hd resolusion 1920*1080 cpu:core 2 duo 2.5 t9300 6 mb cache Ram: 4 Gb DDR2 HDD:500 sata2
    Vga:1791mb Geforce 8600 GT HDMI out Port
    و اما تفاوت هاشون:
    ar890 ساخت چین علاوه بر درایو خواندن blu ray درایو نوشتن یا blu ray rw هم داره همچنین tv tuner هم داره
    ar870 ساخت امریکا و تنها درایو خواندن blu ray داره قیمت هر دو هم 1590 هست.
    به نظر شما کدوم بهتره و آیا اصلا لب تاپ های خوبی هستند و ارزش خریدن دارند
    سپاسگزارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه hes_luckey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اتفاقا قبلا مفصل در مورد این دستگاه صحبت کردیم و مهایب و محاسنش رو گفتیم و برای خود من هم جای تعجبه که سونی همچین دستگاهی رو با این قیمت ساخته و بیشتر جنبه رقابتی با دل رو داره چون دستگاه های سونی اکثرا قیمت زیادی دارن و از نظر قیمت نمیتونستن رقابت کنن ، البته خود من بعد از دل رو سونی تاکید میکنم و واقعا معرکه است ... دیجیکالا هم حدود 60-70 گرون میگه و کمتر میشه گیر آورد ...
    محاسن خوبش گرافیک 8600 برای اولین بار هست با این قیمت روی سونی ! و همینطور ال سی دی 17 اینچی عالی و مقاوم و محکم بودن در مقابل بقیه سری های سونی و درایو بلو ری ( خواندنی ) جزو محاسن این دستگاه هست و معایب هم میشه به وزن بالا اشاره کرد و عمر کم باطری ...
    دستگاه ar870 ( مدل بالاتر 850 ) تو چندین صفحه قبل کامل شرح داده شده ...
    برای دیدن به این صفحه برو :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آقا دستتون درد نکنه لطف کردین .
    شما آدرس جایی که ارزونتر بده رو دارید ؟
    به نظرتون اینور عید بگیرم یا اونور عید
    ممنون

پروفشنال X_man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

سلام
    دوستان من میخواستم یه لپ تاپ بگیرم با قیمت 1600000 تومان، تا چند مدت پیش میخواستم Dell XPS 1330 بگیرم‌.‌‌.‌. حالا میخواستم بودنم که توی همین رنج قیمت و سخت افزاری مثل Dell XPS 1330 چیزی پیدا میشه؟

الان که داشتم سایت​ها رو نگاه میکردم HP DV5-1135 نظرم رو جلب کرد ولی تنها مشکلی که باهاش دارم وزنش هست، خوبی که Dell 1330 داشت صفحه 13 انچی بود با وزن 1.8 كيلوگرم‌.‌.‌. آیا HP هم لپ تاپ 13 ابنچی با چنین مشخصات سخت​افزاری داره؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با درود فراوان
    دوستان گرامی
    نظرتون در مورد سونی ar870 , ar 890چیه قابلیت هاشو ن با توجه به قیمتشون (1590) خیلی عالیه
    ویژگیهای مشترکشون
    lcd 17.1 full hd resolusion 1920*1080 cpu:core 2 duo 2.5 t9300 6 mb cache Ram: 4 Gb DDR2 HDD:500 sata2
    Vga:1791mb Geforce 8600 GT HDMI out Port
    و اما تفاوت هاشون:
    ar890 ساخت چین علاوه بر درایو خواندن blu ray درایو نوشتن یا blu ray rw هم داره همچنین tv tuner هم داره
    ar870 ساخت امریکا و تنها درایو خواندن blu ray داره قیمت هر دو هم 1590 هست.
    به نظر شما کدوم بهتره و آیا اصلا لب تاپ های خوبی هستند و ارزش خریدن دارند
    سپاسگزارم
    من اطلاعاتی که در مورد 870 بدست آوردم اینه که بلوری رایتر هم هست و اینکه رزولوشن ال سی دی 1440x900 هست ( 870 رو میگم ) و Full HD نیست ، ولی خب AR ها جزو بهترین سری های سونی هستن که قیمت خیلی خوبی دارن و محکم هستن AR850 هم هست که میشه با 1 میلیون و 200 هزار تومن خرید ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلاممن دانشجوي رشته برق هستم ميخام يه لب تابي بخرم كه توانايي اجراي برنامه هاي سنگين محاسباتي رو داشته باشهضمنا سبك وزن(حدود 2كيلو يا سبكتر) و قيمتش حدود 1،2ميليونممنون ميشم راهنمايي كنيد
    نمي دونم چرا space نزده! خواهش مي كنم راهنمايي كنيدميخام تو قبل از عيد بخرمبه نظر خودم 1310dell vostroبد نيستولي تعريف سوني رو خيلي شنيدم

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نمي دونم چرا space نزده! خواهش مي كنم راهنمايي كنيدميخام تو قبل از عيد بخرمبه نظر خودم 1310dell vostroبد نيستولي تعريف سوني رو خيلي شنيدم
    تا رنج قیمت 1 میلیون و 200 هزار تومن میتونین اینا رو بخرین ، من فقط مدل میدم و مشخصات رو خودتون زحمتش رو بکشید :
    Sony SR290 / 1.230.000 بدون گارانتی
    HP TX 2530 / 1.140.000 نوتالی
    Sony SR 130 / 1.150.000 متفرقه
    Acer Aspire 2930 / 920.000 متفرقه
    Asus F6A / 1.150.000 بدون گارانتی

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام
    دوستان من میخواستم یه لپ تاپ بگیرم با قیمت 1600000 تومان، تا چند مدت پیش میخواستم Dell XPS 1330 بگیرم‌.‌‌.‌. حالا میخواستم بودنم که توی همین رنج قیمت و سخت افزاری مثل Dell XPS 1330 چیزی پیدا میشه؟

الان که داشتم سایت​ها رو نگاه میکردم HP DV5-1135 نظرم رو جلب کرد ولی تنها مشکلی که باهاش دارم وزنش هست، خوبی که Dell 1330 داشت صفحه 13 انچی بود با وزن 1.8 كيلوگرم‌.‌.‌. آیا HP هم لپ تاپ 13 ابنچی با چنین مشخصات سخت​افزاری داره؟
    فکر کنم بالاترین کانفیگ مالزی همان سی پی یو 2.5GHZ و FSB800 با رم 4 و هارد 320 و ... هست

HP 13.3 اینچی نداره 14 اینچی داره حدود 2.4 کیلو

غیر از اینکه از سری DV 3550 بخری که جدید اومدن :

2.53GHZ 6MBL2 cache FSB1066
    4GB
    320
    DVD RW
    13.3 WXGA
    Geforce Vista-H 1.8 CHINA 1 Year/BT/WEB/FP

قیمت با گارانتی معمولی حدود 1.580.000 هست و از همه لحاظ از اون dell XPS سرتره :

1- کارت گرافیک قوی تر

2- سی پی یو نسل سنترینو2 و بسیار قویتر ، سریعتر و کم مصرف تر

3- طراحی جدیدتر و ساپورت تکنولوژی های e-sata و accelometers

به نظر من با همچین بودجه ای چیزی بجز این بخری اشتباه کردی چون تک هست

11. 3 کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •