حق با شماست دوست عزیز
ولی پارس آنلاین خیلی گرونه بالاتر از 512 نمیشه گرفت برای من که خیلی گرونه
ممنون
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
حق با شماست دوست عزیز
ولی پارس آنلاین خیلی گرونه بالاتر از 512 نمیشه گرفت برای من که خیلی گرونه
ممنون
از دیروز به اینور سرعت دانلود بهتر شده بدک نیست ولی پینگ خیلی نوسان داره واقعا گیم آنلاین و جواب نمیده تازه اینترنت من 512 مثلا pingtest الان پینگم و زد 1000!!!! speed test بعد از چند دقیقه زد :
جالبه Slower Than 90% of Iranianاونایی که یک مگ یا دو مگ دارن پینگشون چطوره؟ دوستان من سرویسم داره تموم میشه لطفا ج بدید ببینم موندنیم یا اینکه باید برم یه isp دیگه ممنونم
D
Last edited by omidefatemeh; 25-04-2012 at 10:47.
یه تست دیگه هم اکنون از pingtest.net
---------- Post added at 11:52 AM ---------- Previous post was at 11:48 AM ----------
کسی هست الان 2mb آسیاتک داشته باشه؟ الان وضعیتش چطوره؟ برای من گیم آنلاین مهمه مثلا کانتر سورس یا cod به دانلود شبانه زیاد فک نمیکنم یه Isp ردیف میخوام برای سرور شدن dedicated server بوسیله این اینترنت
Last edited by omidefatemeh; 25-04-2012 at 10:54.
الان يك هفته گذشته و من با اينترنتي كه خودشون دادن و به گفته خودشون رايگانه استفاده ميكنم . فقط هم روز اول يه شماره تلفن ازم گرفتن و هيچ خبري ازشون نيست !! اصلا چرا لايزري هارو دادن به آسياتك ؟؟؟؟ همه لايزري هارو منتقل كردن ؟؟؟؟؟؟؟ تكليف ما كي روشن ميشه ؟؟؟؟ اصلا واسه تست اكانتم تو آسياتك با اكانت قبلي ( اكانت لايزر ) نميتونم وارد بشم !!!!! اين روي و ي .پي . ان و سا ك س هم تاثير داره چون اصلا با اونها هم نميتونم كانكت بشم درحالي كه تو لايزر ميتونستم . كسي همچين مشكلي نداشته ؟؟؟؟؟؟
اينم تستي كه امروز گرفتم . ظاهرا بدك نيست . فقط مشكل الان با ف ي لترينگه
Last edited by panther99; 25-04-2012 at 12:15.
دوستان.....
نمایندگی اسیاتک تو ایلام حاضر نیست سرویس 2 مگ 5 گیگ بده!!!! من میتونم ازش شکایت کنم؟؟؟؟
تازه 1 مگ 5 گیگ رو هم میده ماهی 60 تومن!!!!!!
512 ی4 گیگ رو هم میده 20 تومن.....
من این سرویس 2 مگیه رو احتیاج دارم حجم دانلودم خیلی بالاست....لااقل 500 گیگ باید دانلود کنم....فایل ها رو قبلا داشتم حالا پاک شده....قبلا با 512 نامحدود شبانه روزی دانلود شدن..... الان 128 دارم جان من یه راهی پیش پای من بذارین که این اینترنتم داره دیوووووووووووووونم میکنه.........صفحه باز نمیکنه اصلا.....
اه چرا کسی جواب نمی ده مگه شما ها آسباتک ندارین ...
می خوام 128 نامحدود بگیرم کسانی که دارن به نظرشون خوب هست یا نه ؟؟
شاتل دارم حالمو بهم زده انقدر محدود می کنه ...
آسباتک هم محدود می کنه اما شنیدم ممکن کمتر باشه ...
من آسیاتک 1 مگ دارم با 5 گیگ ماهیانه که شده حدود 29000 تومن
برای اونایی که می خوان بگیرن باید بگم برای من که تو این چند روز سرعت 1 مگ فقط از 9 صبح بوده تا 12 -1 ظهر ... همین!!
بعد از اون و بتدریج سرعت میاد پایین و تا حدود 400 کیلوبیت میرسه(سرعت خط نه دانلود)
شبها هم که دیگه بیخیال .... زور بزنه حدود 30 کیلوبایت میرسه ...یعنی شبی در عرض 8 ساعت حدود 700 تا 800 مگ دان میکنم
در حالیکه تو لایزر با خط 512 شبی 2-2.5 گیگ میگرفتم!!!
من 128 نا محدود داشتم
سرعت همیشه بین 12تا14 متغیر هست
محدود نمی کنن
ممنون وضعیت پینگتون؟ ثابت هستش یا هی تغییر میکنه؟
خسته نباشن ...
می دونستم خیلی آشغاله آسیاتک ...
چون زیاد دان می کنم شاتل به دردم نمی خوره ام اما این طور دیگه نیست که سرعت روی 14 - 12 باشه ...
اگه معمولی مصرف کنی روی 100 و اگه زیاد روی 48 - 42 ...
بهتره برگردم همون صبانت ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)