تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 638 از 2014 اولاول ... 13853858862863463563663763863964064164264868873811381638 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,371 به 6,380 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جلسه مصطفوى و ليدرها به خاطر دربى

ايران ورزشى - ليدرهاى پرسپوليس قبل از ديدار با استقلال، جلسه اى ويژه را با مديرعامل اين باشگاه برگزار خواهند كرد. قرار است در اين جلسه كه در دفتر مديرعامل برگزار مى شود، داريوش مصطفوى توصيه هاى لازم را به ليدرها پيش از ديدار دربى و رويارويى با رقيب سنتى داشته باشد. مديرعامل پرسپوليس معتقد است ديدار دربى بايد دور از هرگونه خشونت و بى احترامى به تيم رقيب برگزار شود و به همين خاطر قصد دارد در فاصله چند روز مانده تا اين ديدار حساس، ليدرهاى پرسپوليس را توجيه كند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توصيه مديران پرسپوليس به سرخپوشان قبل از دربى:
    براى استقلالى ها كرى نخوانيد

ايران ورزشى - مديران پرسپوليس در تذكرى جدى به بازيكنان اين تيم از آنها خواستند كه در آستانه دربى از انجام مصاحبه هاى جنجالى خوددارى كنند. هنوز يك هفته ديگر تا دربى باقى مانده اما حساسيت خاص اين بازى و كرى خوانى هاى معمول سرخابى ها، مديران و كادر فنى پرسپوليس را وادار كرد به سرخپوشان تذكر بدهند كه در طول هفته از انجام مصاحبه هاى جنجالى عليه استقلال و تماشاگران اين تيم خوددارى كنند البته آنها به طور رسمى بازيكنان ممنوع المصاحبه نكرده اند اما از محمود خوردبين در خواست كرده اند تا اين موضوع را به بازيكنان تذكر بدهد و آنها را توجيه كند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آماده ايم براى شكست پگاه
    نورى: قطبى براى هر بازى برنامه اى جديد دارد

ايران ورزشى- در شرايطى كه قبل از بازى با پگاه و دربى همه به دنبال شنيدن صحبت هاى بازيكنان پرسپوليس هستند، آنها طبق دستور قطبى اجازه مصاحبه كردن ندارند. پژمان نورى هم كه اين روزها يكى از بهترين هاى پرسپوليس است اجازه نمى دهد هر جور سوالى را از او بپرسيم و فقط سعى مى كند به دور از هر گونه حاشيه و طى چند خط در مورد شرايط پرسپوليس و بازى با پگاه بگويد. جالب اينكه تمام حرف هايش را در كمال احتياط به زبان مى آورد تا مبادا جريمه شود. نورى طى مصاحبه اى كوتاه در مورد امتياز بزرگ پرسپوليس در فصل جارى مى گويد: امتياز بزرگ پرسپوليس شناختى است كه قطبى طى يك سال گذشته از فوتبال ايران و تيم به دست آورده است. او براى هر بازى برنامه اى تازه دارد و اين برنامه هاى جديد را بعد از آناليز حريفان به ما ارائه مى دهد.
    با توجه به نگاهى كه قطبى به حريفان دارد اگر ما بتوانيم تمام برنامه هايى را كه او به ما گوشزد كرده و به عهده مان مى گذارد به درستى در زمين بازى اجرا كنيم مى توانيم به راحتى بر حريفان غلبه كرده و موفق باشيم. هافبك تكنيكى سرخ پوشان در مورد بازى با پگاه و مشكل پرسپوليس در اين ديدار مى گويد: تمرينات بسيار خوبى براى شكست پگاه انجام داده ايم و براى كسب سه امتياز در اين بازى از همه لحاظ آماده ايم و اميدوار، فقط تنها مشكل ما براى اين بازى وجود مصدومان است كه اميدوارم با تلاش زياد بر اين مشكل هم غلبه كرده و بتوانيم با كسب پيروزى برابر پگاه آماده رويارويى و شكست استقلال باشيم.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پرسپوليس - پگاه گيلان در غياب مهاجمان با طعم کريمي
    وقتى شرايط دو تيم را بررسى ميکنيم سوالاتى در ذهن ايجاد ميشود که براى رسيدن به پاسخ آن بايد تا شروع بازى صبر کرد. از پگاه خبر ميرسد که احتمالاً فرشيد کريمى شانس زيادى براى بازى ندارد و دکتر تا شب گذشته ترديد داشت که از اين گلر با انگيزه استفاده کند يا نه. از طرفى سيامک فراهانى هم مورد غضب دکتر قرار گرفته و آلوز هم سه اخطاره است. البته تمرينات پگاه طى هفته گذشته براساس حرکات چند بازيکن پرسپوليس و بخصوص کريمي، باقرى و نورى بوده است.
    اما پرسپوليس به نظر ميرسد بيشتر تمرکزش را معطوف به دربى کرده است. محروميت نيکبخت و مصدوميت توره عملاً خط حمله اين تيم را تضعيف کرده و شايد گزينه قطبى براى اين منطقه کريمى يا هادى نوروزى باشد.
    از طرفى بازى هفته آينده برابر استقلال هم مزيد بر علت شده تا شاگردان قطبى براى حفظ سلامت پاهايشان و نگرفتن کارتهاى رنگى تا حدودى جانب احتياط را رعايت کنند. به هر حال به نظر ميرسد بايد يک بازى فشرده و من تومن را از پگاه شاهد باشيم. امشب هواداران زيادى از پرسپوليس براى تماشاى هنرنمايى على کريمى به ورزشگاه ميآيند، تقابل برادران کريمى هم ميتواند به جذابيتهاى بيشتر بازى بيافزايد.
    مردان برتر
    *پرسپوليس : بدون ترديد امشب بيشتر نگاهها به على کريمى خواهد بود او که از ابتداى حضورش با انگيزه زيادى تمرين کرده، ميخواهد خيليچيزها را ثابت کند. ضمن اينکه مازيار زارع و پژمان نورى به عنوان دو انزليچى انگيزه زيادى برابر تيم رشت دارند.
    پگاه گيلان
    *افشين چاوشى با دو گلى که مقابل راهآهن زد به جمع مردان گلزن صدر جدول رسيد و سوشا هم مقابل پرسپوليس و استقلال خوب بازى کرده است. ضمن اينکه مصطفى حاجتى در نقش هافبک دفاعى اولين بازياش را در فصل جديد براى پگاه انجام ميدهد و مامور مهار على کريمى است.
    سوژه برتر
    *حضور برادران کريمى ميتواند بهترين سوژه اين بازى باشد. على کريمى پس از 8 سال دوباره ميخواهد اولين بازياش را انجام دهد و اگر برادرش فرشيد هم درون دروازه پگاه باشد حساسيتهاى زيادى را به وجود ميآورد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پرسپوليس با پيروزى مقابل استقلال مى ايستد جواد کاظميان: اين شيطنت يا از ايرانيهاست يا از اماراتيها!

العجمان در هفته اول رقابتهاى ليگ امارات با حضور 70 دقيقهاى جواد کاظميان و فيکس على سامره در خانه به مصاف الوصل رفتند ولى در نتيجهگيرى ناکام ماندند و با شکست مقابل ياران مبعلي، گام اول را با باخت برداشتند. البته اين بازى براى کاظميان و سامره بدون حرف و حديث نبود که مصاحبهاى انتقادى از قول سرمربى العجمان، دو ايرانى اين تيم را تحت تأثير قرار داده بود. با کاظميان تماس گرفتيم تا در خصوص اين مسأله و بازى امشب العجمان مقابل الاهلى از او سوالاتى داشته باشيم.
    پيشبينى ميشد در بازى مقابل الوصل غايب باشي؟
    درست است. قرار هم نبود بازى کنم. چون در تمرينات حضور کاملى نداشتم ولى روز آخر کادرفنى از من خواست بازى کنم اما از دقيقه 70 به بعد بود که درد ناشى از مصدوميت مچ پايم مشکل ساز شد و تعويض شدم.
    ميگويند عبدالقادر سرمربى العجمان از عملکرد تو و سامره رضايت نداشته و طى مصاحبهاى اين موضوع را عنوان کرده است!
    واقعاً تعجب ميکنم! يکى دو نفر ديگر هم اين موضوع را از من پرسيدهاند. من اصلاً قرار نبود بازى کنم و به درخواست کادرفنى بازى کردم. آخر بازى هم سرمربيمان طى صحبتى که با من داشت به من گفت از عملکردم در نيمه اول راضى است و نيمه دوم هم به خاطر تشديد نشدن مصدوميتم مرا تعويض کرده، واقعاً نميدانم اين شيطنت از روزنامههاى ايرانى آب ميخورد يا اماراتيها!
    در حال حاضر مصدوميتت در چه حدى است؟
    پس از بازى تا الان با تجويز دکتر العجمان به آب درمانى مشغولم البته در تمرين گروهى حضور کاملى ندارم ولى اميدوارم در فرصت کوتاهى که دارم بتوانم براى بازى فردا شب (پنجشنبه شب) آماده شوم.
    به نظر ميرسد خيلى دوست دارى در مقابل الاهلى بازى کني؟
    بله، همين طور است که ميگويند. الاهلى اولين تيم من در امارات بود و برايم خيلى جالب است که اين چند سالى که در امارات توپ ميزنم، هميشه مقابل اين تيم خوب کار کردهام. هم با الشعب سابقه گلزنى به الاهلى را دارم، هم پارسال با پيراهن الشباب به الاهلى گل زدم. براى همين انگيزه زيادى دارم تا در اين بازى نيز به ميدان بروم.
    قرار بود در العجمان مهاجم باشي، ولى حداقل اين مسأله در هفته اول اتفاق نيفتاد!
    همين طوره. در اين بازى شرح وظايف من عوض شده بود و پشت سر على سامره که به عنوان مهاجم نوک بازى ميکرد، کار کردم. خودم در اين ديدار موقعيتى براى گلزنى نداشتم اما يکى دو بار به على پاس دادم که با بدشانسى فرصتهايمان به گل تبديل نشد.
    راستى بازى پرسپوليس و پگاه تقريباً همزمان با بازى العجمان و الاهلى است اين بازى را چطور پيشبينى ميکني؟
    برد مقابل پيام روحيه پرسپوليس را بازگردانده، ضمن اينکه نکته بارز بازى با پگاه حضور على کريمى در ترکيب پرسپوليس است که قطعاً به نفع اين تيم است. تيمهاى شهرستانى معمولاً با انگيزه بالايى مقابل پرسپوليس قرار ميگيرند ولى با توجه به حضور على و حساسيت اين ديدار که بازى ما قبل دربى است، اطمينان دارم پرسپوليس حداقل با تفاضل 2 گل، پگاه را شکست ميدهد تا آماده پيروزى در مقابل استقلال شود.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روزنامه خبر ورزشی چاپ امروز

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کد:

کد:

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کد:
    کد:

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کد:

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •