تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 638 از 1219 اولاول ... 1385385886286346356366376386396406416426486887381138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,371 به 6,380 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میدونم ولی این کار طول می کشه ، آ خه بازی های ps3 حجمش 5 الی 6 گیگ نیست که، بلو ری هست یعنی بالا 20 گیگ هست طول می کشه بریزه تو هاردش، یعنی زمان بر ،به طرف میگم با همون روش کاستل فریمور هکش کنه که دیگه احتیاج نباشه بازی ها رو share کنم تو هاردش .

بازم به خاطر راهنمایی هات تشکر می کنم .

حالا شما اجازه بده بار اول رو بدم بیرون هکش کنن . بعدم خودم دست به کار می شم .

راستی این لینک ه ک رو می شه برا من بزاری یه نگاه بهش بکنم.
    عزیزم من بازی Burnout paradise دارم BlueRay هست ولی کلاً حجمش 2 GIG بیشتر نیست. اتفاقاً 70% بازی های PS3 حجم زیر 20 گیگ دارند. همه بازی های multi که حجمشون زیر 15gig هست. انحصاری ها حجمشون زیاد هست که تعداد کمی هستن. مثل God of WarIII یا metal gear solid که اینا حدود 30 گیگ هستن. یا killzone 3 که 41گیگ هست.

با دانگل یا کاستم فیرم ویر به هر حال بعضی از بازی ها باید یا همه یا فقط فایل بالای 4 گیگش رو بریزی رو هارد PS3 . چون PS3 فقط هارد اکسترنال با فرمت FAT32 رو میشناسه و تو FAT32 نمیشه فایل بالای 4 گیگ ذخیره کرد. مثلاً MGS4 یک فایل داره با حجم 12 Gig!

2. 3 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان شما خودت از کدوم سیستم -- استفاده می کنی؟

همون سیستمی هست که گفتی دستگاه رو -- کنم؟؟؟( Kmeaw CFW و multiman 1.16.11 . lv2 patcher v9)

فقط عزیز من معنی این کلمه رو نفهمیدم Kmeaw . اگه یه توضیح بدی ممنون می شم ؟

دوباره یه سوال ازت دارم مگه نگفتی برای اجرای برنامه ها مثل multiman یا همون بکاپ منیجر ها به دانگل یا همون فلشه نیاز هست........

پس الان چه جوری با برنامه کاستم فریمور اونو اجرا می کنن ؟؟؟؟

پس می تونیم نتیجه بگیریم دانگل الکی اختراع شد؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان شما خودت از کدوم سیستم -- استفاده می کنی؟

همون سیستمی هست که گفتی دستگاه رو -- کنم؟؟؟( Kmeaw CFW و multiman 1.16.11 . lv2 patcher v9)

فقط عزیز من معنی این کلمه رو نفهمیدم Kmeaw . اگه یه توضیح بدی ممنون می شم ؟

دوباره یه سوال ازت دارم مگه نگفتی برای اجرای برنامه ها مثل multiman یا همون بکاپ منیجر ها به دانگل یا همون فلشه نیاز هست........

پس الان چه جوری با برنامه کاستم فریمور اونو اجرا می کنن ؟؟؟؟

پس می تونیم نتیجه بگیریم دانگل الکی اختراع شد؟؟؟

اوه خدا.. فکر نمی کنم اینقدر پیچیده توضیح داده باشم
    ببین. اوایل یک بابایی یک دانگل اختراع کرد که بدون اینکه سیستم عامل PS3 به صورت نرم افزاری دستکاری بشه فقط کافی بود این دانگل رو وصل میکردی بهش و بعد روشنش می کردی. اونوقت قفل امنیتیش شکسته میشد تا وقتی دانگل بهش متصل هست و میشد از همین Backup manager ها استفاده کرد.

این روش فقط و فقط رو Firmware 3.41 جواب میده و بعد از اون تو Version های بعدی سونی این Bug رو پر کرد و مثلاً تو 3.50 , 3.55 نمیشه ازین روش استفاده کرد.

وقتی سونی 3.55 رو داد بیرون چند تا هکر اومدن با دست کاری و Patch کردن 3.55 یک سیستم عامل دستکاری شده ایجاد کردن که از همون اول قفل شکسته بود و نیازی به دانگل و سخت افزار اضافی نداشت. Kmeaw اسم یکی از همین هکر هاست که فیرو ویر اون بالاترین کیفیت رو داره و کسی تاحالا آمار خراب شدن دستگاه بعد از نصب نداده. قبل Kmeaw یکی به اسم Waninkoko یک firmware داد بیرون که فقط رو Slim ها و FAT های جدید کار میکرد و FAT های قدیمی رو خاموش می کرد ( Brick میکرد ). واسه همین کلی منفور شد. Kmeaw همینه که خودم دارم ازش استفاده میکنم. بعد از اومدن این ٌّCFW ها دیگه نیازی به دانگلهای قدیمی نبود و نیست و اونایی هم که تبلیغ می کنند احتمالاً رو دستشون باد کرده میخوان بفروشن.

شما کافیه که فایل Firmware Kmeaw رو دانلود کنی و از قسمت System Update (خودت باید firmware 3.55 داشته باشی رو کنسول) از توی هارد اکسترنال فایل رو به PS3 بدی تا نصبش کنه. بعد میتونی فایل برنامه هاتو بریزی تو هارد و از قسمت Packege installer ( که فقط تو CFW ها وجود داره تو قسمت GAME ) برنامه هارو نصب کنی.

5. 3 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دمت گرم واقعا باحات حال کردم
    فکر کنم کلی رفت رو اطلاعاتم
    پس داستان اینه با این حال نصب یه نرم افزار . دانلودش از اینترنت نباید کاری داشته باشه فوقش دیگه می رم یه کافی نت که سرعتش 2mg دانلودش می کنم

ولی چون من تازه می خوام دستگاه رومی خوام بخرم و بهش بدم برام بازی بریزه فکر کنم بدم به خودش ه ک کنه بهتره آخه حال ندارم ده دفعه برم مغازه طرف...ایشالا دفعه بعد خودم می ترکونم

بازم دمت گرم کلی حال دادی.

_ اگه برات زحمتی نیست یه سری بازی توپ برا ps3 برام معرفی کن
    چون من فقط pc بازی کردم . البته بگم این دو تا بازی معروفو بلدم ( God of war و kill zone )

_ راستی یادم رفت یه بازی اورجینال ارزون قیمتم بهم معرفی کن بگیرم لازم میشه یه دفعه ای ؟

*************** بازم دمت گرم ****************

پس قاعدتا این ps3 که من می خوام بخرم باید فریمورش 3.55 باشه و طرف مجبوره از cfw استفاده کنه

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اگه هارد اکسترنال میخواید بخرید من مدل Seagate Ultra-Portable GoFlex رو پیشنهاد میدم. چیز جالبش اینه که اینترفیسش قابل تعویض هست. یعنی میشه هم USB2 باشه هم ESATA و هم USB3.

البته کانکتورUSB3 و ESATA باید جدا خریداری بشه و همراش USB2 هست. قیمت کانکتور هم حدود 30 تومن هستش که مستقیم به پورت SATA هارد وصل میشه.

دمت گرم واقعا باحات حال کردم
    فکر کنم کلی رفت رو اطلاعاتم
    پس داستان اینه با این حال نصب یه نرم افزار . دانلودش از اینترنت نباید کاری داشته باشه فوقش دیگه می رم یه کافی نت که سرعتش 2mg دانلودش می کنم

ولی چون من تازه می خوام دستگاه رومی خوام بخرم و بهش بدم برام بازی بریزه فکر کنم بدم به خودش ه ک کنه بهتره آخه حال ندارم ده دفعه برم مغازه طرف...ایشالا دفعه بعد خودم می ترکونم

بازم دمت گرم کلی حال دادی.

_ اگه برات زحمتی نیست یه سری بازی توپ برا ps3 برام معرفی کن
    چون من فقط pc بازی کردم . البته بگم این دو تا بازی معروفو بلدم ( God of war و kill zone )

_ راستی یادم رفت یه بازی اورجینال ارزون قیمتم بهم معرفی کن بگیرم لازم میشه یه دفعه ای ؟

*************** بازم دمت گرم ****************

پس قاعدتا این ps3 که من می خوام بخرم باید فریمورش 3.55 باشه و طرف مجبوره از cfw استفاده کنه
    واسه بازی دسته دو از همون طرف بپرس هز کدوم سالم تر و ارزون تر بود رو بگیر. مهم اینه یدونه دیسک بازی اصل داشته باشی. خود بازیش مهم نیست.

الان PS3 بخری احتمالاً پایین تر از 3.55 هست. اول همون طرف میاد واست فیرم ویر اصلی 3.55 خود سونی رو میریزه بعد میاد CFW میریزه.

من 4 ماه پیش خریدم 3.31 بود برام اگه اشتباه نکنم.
    واسه دانلود برنامه ها و Firmware میتونی از
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    استفاده کنی.
    من 17 تا بازی دارم کلاً که ایناست:
    Need For Speed : Hot pursuit ==> دیسک Original
    God of War III ==> دیسک original
    کپی:
    Metal gear solid 4
    tom clancy HAWX 2
    Killzone 2
    Motor Storm
    Red Dead Redemtion
    Uncharted 2
    Assassins creed brotherhood
    Burnout Paradise
    Call of duty Black ops
    Crysis 2
    Dead Space 2
    LittleBigPlanet 2

Marvel vs Capcom 3
    Ninja gaiden Sigma

PES 2011

با سبز روشن ها خیلی حال کردم. با تیره تر هاش کمتر ولی جالب بودن. قرمز که کلاً پشیمونم.
    البته Crysis2 و Marvel vs capcom3 رو تو عید دانلود کردم. حجمشون کمه.
    Last edited by sony_W810i; 02-04-2011 at 18:50.

8. 3 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

والا دانگل هیچ مزیتی نداره نسبت به CFW. تازه کلی هم پولش هست. مثلاً با دانگل و بدون CFW چجوری میخواین از PSN استفاده کنید رو 3.41؟ فعلاً که با CFW هم نمیشه ولی قبلاً که روشهایی اومده بود همه با CFW بودن. و ازین به بعد هم همین هست دوست من.

این دانگلهای جدید دستگاه رو ه ک نمیکنه و نمیتونه جایگزین اون دانگ قدیمی ها باشه. روی دستگاهی که ه ک شده باشه با CFW با این دانگل میتونید تو بازی ها از کد تقلب استفاده کنید. یک دانگل دیگه هست به اسم Cobra که اونم هنوز تولید نشده و میشه باهاش Hard NTFS رو تو XMB ساپورت کرد.
    دوست عزیز شما اگه بخواید آنلاین بازی کنید بهتره کلا بی خیال کنسول کپی خور بشید ، من خودمم چون آنلاین بازی می کنم دو تا کنسول دارم که یکی کپی خور و یکی اوریجیناله !

در ضمن این دانگل های گیم شارک مانند کلا روی CFW کار نمی کنن و فقط روی 3.41 کار می کنن !!!!! لینک زیر رو نگاه کنید بد نیست ! از خودتون اطلاعات اختراع نکنید هم بد نیست !!!!

کد:
    # A: CHT dongle only work with firmware version 3.41. If is above 3.41, downgrade your PS3 with it. no need to buy another jailbreak devices.
    راهنما نصبشم نگا کنید بد نیست !
    کد:
    یک ریویو هم اینجا هست ازش :
    کد:
    Last edited by J A V I D; 02-04-2011 at 22:14.

10. 4 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز شما اگه بخواید آنلاین بازی کنید بهتره کلا بی خیال کنسول کپی خور بشید ، من خودمم چون آنلاین بازی می کنم دو تا کنسول دارم که یکی کپی خور و یکی اوریجیناله !

در ضمن این دانگل های گیم شارک مانند کلا روی CFW کار نمی کنن و فقط روی 3.41 کار می کنن !!!!! لینک زیر رو نگاه کنید بد نیست ! از خودتون اطلاعات اختراع نکنید هم بد نیست !!!!

کد:

راهنما نصبشم نگا کنید بد نیست !
    کد:
    یک ریویو هم اینجا هست ازش :
    کد:
    اوه چرا جوش میاری حالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینهمه اطلاعات غلط همه دارن ( از جمله جناب عالی ) ما کسیو اینجور توبیخ نکردیم.

شما اصلاً خود سونی. بیخیال. شما Developer

جناب عالی داری به بچه ها دانگل پیشنهاد میدی و دلیلی واسه این کارت نمیبینم.یارو نمیدونه کلاً دانگل چیه اونوقت شما هی این دانگل اون دانگل میکنی؟ میشنوه میره راحت یک دانگل میکنن تو پاچش دقیقاً. بنده تا قبل تغییر PSN با همین CFW 24 ساعته Online میزدم و مشکلی نداشتم. ولی قبول دارم که باید کپی خور نباشه.جالا همه که مثل شما نمیان این همه واسه یک بازی کردن هزینه کنن دوست عزیز که 2 تا کنسول جرا بگیرن. اگه در آینده هم راهی واسه PSN رو کپی خور باشه بدون شک به دانگل احتیاجی نخواهد داشت و رو 3.41 هم مسلماً جواب نمیده. حله؟

من دنبال راهی هستم که بیشترین کارایی رو باهم داشته باشه. و همونو پیشنهاد میدم.

در آخر اگه حس میکنی بهت بی احترامی شده بگو همون لحظه. نیازی نیست تیکه بندازی و کنایه بزنی.
    Last edited by sony_W810i; 02-04-2011 at 22:50.

12. 2 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

دوست عزیز من اصلا نمی گم دانگل خوبه یا بده ، سلیقه ایه هر کدومش مزایا و معایب خودش رو داره ، من مشکلم کلا تو انجمن های ایرانی اینه که اطلاعات غلط داده می شه ! به یه سری یوزری که اطلاع ندارن از موضوعی ! من نمی گم خدام ولی معمولا قبل از پاسخ دهی به هر سوالی اگه از چیزی مطمئن نیستم یه جستجویی می کنم ، بعد جواب می دم نمی گم تا حالا اشتباهم نکردم!

در ضمن پست منو بخونید من چیزی پیشنهاد ندادم گفتم یه چیز کاملا سلیقه ای ولی دانگل دنگ و فنگش بیشتره !!!! بعدشم گفتم این دانگل جدیدا اومده شما اومدی گفتی این جدیدا فقط رو CFW کار می کنه که من در پاسختون گفتم اینطور نیست و فقط روی 3.41 کار می کنه .... ببخشید که اشتباه شما رو اصطلاح کردم اشتباه از من بود شرمنده ..... من که کلا تو این فورم فعالیتی ندارم به جز همین تاپیک بهتره اینجا هم فعالیتی نکنم ! و شما علما مردم رو راهنمایی کنید تا چیزی تو پاچشون نره !

14. 3 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز من اصلا نمی گم دانگل خوبه یا بده ، سلیقه ایه هر کدومش مزایا و معایب خودش رو داره ، من مشکلم کلا تو انجمن های ایرانی اینه که اطلاعات غلط داده می شه ! به یه سری یوزری که اطلاع ندارن از موضوعی ! من نمی گم خدام ولی معمولا قبل از پاسخ دهی به هر سوالی اگه از چیزی مطمئن نیستم یه جستجویی می کنم ، بعد جواب می دم نمی گم تا حالا اشتباهم نکردم!

در ضمن پست منو بخونید من چیزی پیشنهاد ندادم گفتم یه چیز کاملا سلیقه ای ولی دانگل دنگ و فنگش بیشتره !!!! بعدشم گفتم این دانگل جدیدا اومده شما اومدی گفتی این جدیدا فقط رو CFW کار می کنه که من در پاسختون گفتم اینطور نیست و فقط روی 3.41 کار می کنه .... ببخشید که اشتباه شما رو اصطلاح کردم اشتباه از من بود شرمنده ..... من که کلا تو این فورم فعالیتی ندارم به جز همین تاپیک بهتره اینجا هم فعالیتی نکنم ! و شما علما مردم رو راهنمایی کنید تا چیزی تو پاچشون نره !
    من واقعاً تشکر می کنم اگه کسی از اشتباه من برای تیکه انداخنن و توهین استفاده نکنه. اگه شما دقیقاً با همین لحن میومدید می گفتید ==>من در پاسختون گفتم اینطور نیست و فقط روی 3.41 کار می کنه ==> واقعاً ممنون می شدم و گلایه ای هم نبود. اما لحن خوبی نداشتید و این قضیه چیزیه که تو قروم های ایرانی و خارجی وجود داره ولی تو هیچکدوم پسندیده نیست. من قبول دارم که در باره دانگلی که شما معرفی کردید اشتباه فکر می کردم ولی فکر نمیکنم با ابن جواب من کسی مضر شده باشه. به هر حال من ازتون به خاطر تذکر یکم نا مناسبتون ( به هر حال تذکر محسوب می شد ) تشکر می کنم و به اطلاعاتم افزوده شد. و از اون دوستمون هم معزرت می خوام.

16. 3 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دوستان اگه هارد اکسترنال میخواید بخرید من مدل Seagate Ultra-Portable GoFlex رو پیشنهاد میدم. چیز جالبش اینه که اینترفیسش قابل تعویض هست. یعنی میشه هم USB2 باشه هم ESATA و هم USB3.

البته کانکتورUSB3 و ESATA باید جدا خریداری بشه و همراش USB2 هست. قیمت کانکتور هم حدود 30 تومن هستش که مستقیم به پورت SATA هارد وصل میشه.

ناصر جان قیمت نمیدی بهمون

من میخوام یه هارد اکسترنال بگیرم این مدل واقعا کاملی هست !!

همین چند وقت پیش بود که همه گلایه میکردن که چرا هارد های سرعت بالا یا حتی درایو های Bluray رو بعضی شرکت ها با USB2 میدن !!

خوشم میاد این Seagate زود خودش رو با نیاز بازار وفق میده !!

18. 5 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •