دوستان استاد لطفا کمک کنید .
گوشی p910 دارم جدیدا یک گوشی نوکیا گرفتم حالا میخوام تمام اس ام اس ها و دفترچه تلفن رو به نوکیا منتقل کنم چطوری اینکارو انجام بدم .
دوستان استاد لطفا کمک کنید .
گوشی p910 دارم جدیدا یک گوشی نوکیا گرفتم حالا میخوام تمام اس ام اس ها و دفترچه تلفن رو به نوکیا منتقل کنم چطوری اینکارو انجام بدم .
کسی نبود کمک کنه
با سلام البته من استاد نیستم.
به نظر من ابتدا نرم افزار My Phone explorer رو دانلود کن بعد از P990 خروجی بگیر حداقل برای فون بوک میتونم بگم 100 درصد جواب میده خروجی به فرمت CSV رو انتخاب کن. برای بقیه هم احتمالا حواب میده با کمی تحقیق.
دوستان سلام
دوستان بعد 4 سال سالار داري به سرم زده يه گوشي ديگه بگيرم ولي حيفم مياد سالار رو ول كنم
پيشنهادتون چيه كه گرون نباشه و بعدا هم نگم سالار بهتر بود
البته سالار رو نگه مي دارم
علي علي
سلام سیدی جان
تو هم مثل من بزن تو نخ سامسونگ گالاکسی 551
آخر گوشیه. آندروید 2.2... جی پی اس ... کیبورد کامل فارسی.... منو فارسی.... سی پی یو 667 مگا هرتز ... قابلیت ارتقا مموری تا 32 گیگ و ....
فقط یه عیب داره اونم اینه که دوربینش 3.2 هست. ولی واقعا در حد 3.2 هست و خوبه کیفیت عکساش
موفق باشی.
اقایون جان مادرتون کمک کنید یدونه p910i دارم lock شده منم که رمزو نمیدونم حالا زارت زارت قفل میشه باید باتری رو بکشم بیرون در بیارم فقط خواهش یه جواب توپول بدین کابلشم ندارم گوشیم روشن میشه ولی lock![]()
برنامه ایکس اس پلاس پلاس رو روی کامپیوتر نصب کن.
از یه جا کابل موبایلت رو گیر بیار وصلش کن به کامپوتر. برنامه رمز گوشیت رو نشونت میده
موفق باشی.
سلام.
دوستان من p990i دارم مدتی هست که ic مخصوص usb ش سوخته و من با رم ریدر اطلاعات می ریزم و متاسفانه به همین دلیل نمی تونم آپدیت کنم.حالا می خواستم بدونم گوشی های خراب این مدل کجا پیدا میشه که من از بردش استفاده کنم یا از دوستان کسی خراب شده و بدردش نخوره اگه داشته باشه ازشون می خرم.با تشکر
تو علائدین زیر زمین اونجا رو بگرد حتما پیدا میکنی
میشه دقیق تر ادرس بدید کجای زیرزمین چون علائدین رفتم البته یه چیز دیگه ای واسه گوشیم می خواستم ولی نداشتن. اگه میشه pm کنید. قیمتش می خوام ارزون باشه زیر 10 تومن به نظرتون می تونم گیر بیارم؟ممنون
Last edited by mmin; 14-05-2011 at 11:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)